Homo mies haluaa seksiä äitiä perseeseen

      Comments Off on Homo mies haluaa seksiä äitiä perseeseen

homo mies haluaa seksiä äitiä perseeseen

Itselläsi tosin näyttäisi, että perseen ja suun tehtävät ovat menneet sekaisin sen verran paljon paskaa suusi suoltaa Voitpa olla hyvinkin oikeassa. Ja mitä eroa sillä homoseksuaalisella toiminnalla sitten on tuohon sinun "heteroon" persepanoon?

Kyllä mies, joka väen vängällä haluaa harrastaa perseseksiä ei kuulosta kovin "heterolta" Aika oudolta kuulostaa perustelusi, että sitä täytyisi pitää "normaalina" koska se tapahtuu naisen kanssa? Millainen ero kumminkin on käytännössä sillä, että mies nai naista perseeseen, tai toinen mies nai miestä? Kuten itse osuvasti kuvasit, samaa paskaahan sieltä perseestä tulee, sukupuolesta riippumatta!

Mielestäni mies, joka tieten tahtoen haluaa naida naista perseeseen ei ole hetero, ja hän voisi ihan hyvin tehdä tuota juttua miehen kanssa! On vain yhteiskuntamme ja median luoma kuva siitä, että hetero-anaaliseksi on normaalia, ja homous taas "saastaista" ja "epänormaalia" Tällä tuetaan käsistystä, että homous on saastaista ja epänormaalia vain siksi, että homot ovat toisen miehen kanssa, vaikka itse akti on sama! Aivan samastahan on kyse, kun yrjötään homoille, mutta hurrataan lesboille.

Kyllä tuo ainakin minusta aika tekopyhältä kuulostaa, vaikka olenkin tällainen "paskapoika"! Ei siis mitään pakottamista, painostusta tms. Kai se on jokaisen oma asia mitä harrastaa jos kumpikin osapuoli sitä haluaa???!!!

Ei persseksi naisen kanssa miehestä homoa tee!! Vai onko miehistä suurin osa mielestäsi homoja? Tietääkseni anaaliseksi kuuluu yhtenä osana monen heteroparin seksielämään,vai onko sinulla kenties erilainen käsitys asiasta? Itse olen harrastanut peppuseksiä jokaisen, niin nykyisen kuin entistenkin miehieni kanssa ja voin vakuuttaa, että taatusti täysin heteroja ovat!

Että se tästä "keskustelusta" sitten. No kyllä olen kuullut monista "hetero" miehistä, joilla on ollut vaimo ja lapset, ja pitkä avioliitto takana, ja silti ovat salaa olleet toisen miehen kanssa. Kyllä minun mielestäni mies, joka harrastaa avioliittossa säännöllisesti anaaliseksiä vaimonsa kanssa ja nauttii siitä on "homo" Käsistät nyt vain "homouden" hieman eri lailla kuin minä.

On mm olemassa biseksuaaleja, niinkuin aiemmin kuvailin. Se, että mielummin harrastaa vaikka anaaliseksiä naisen kanssa, kuvaa hyvin yhteiskuntamme ja kulttuurimme jo sairaalloista homofobiaa. Kaikkea misten välistä läheisyyttä ja seksuaalisuutta kammoksutaan jo suorastaan naurettavuuteen asti, koska joku isä jumala varmaan jossain ylhäällä joskus kauan sitten sääti, että mies ja mies ei saa olla yhdessä, ja tämän takia moni mies on tukahduttanut omat homoseksuaaliset tarpeensa, jotka ilmenevät juuri tuollaisena toimintana.

Ei tuollainen ja vielä siitä nauttiminen ole mitenkään "normaalia", siis heteromaista. Kyllä nyt ulkopuolinen sen huomaa jo kilometrien päästä! Tässä taas jälleen ilmenee suomalainen sairaalloinen, syntymästä takaraivoon taottu homofobia.

Ei se kyllä voi kovin "heteroakaan" olla, jos pitää nautittavana ja eroottisena harrastaa anaaliseksiä naisen kanssa, mutta yrjöää aina kun joku mainitseekin homot. Tässä on kyse täsmälleen samasta ilmöstä, kuin heterojen lesbojen sairaalloisesta ihailusta, eli sukupuoliroolit ovat keinotekoisia, ja luotu mielyttämään paria vanhaa jääräpäätä joskus keskiajalta.

Jos anaaliseksi on muka heteroseksuaalinen ominaisuus vain siksi, että alla voihkii miehen sijasta joku märkä teinipillu, niin minä olen kyllä silloin perkele vie vitivalkoinen joulupukki! Aivan ensimmäiseksi kannattaa katsoa peiliin ja miettiä mitä huutelee.

Mielestäni kaltaisillasi ihmisillä varmaan on mukavaa olla kun ajattelet, että jos ihminen on vähänkään erinlainen niin hänen täytyy olla jotenkin sairas. Sen vähän mitä tiedän "homoista" niin heidän seksielämässään on huomattavasti enemmän erinlaisuutta kuin heteroiden seksielämässsä. Myös heidän rakkauselämänsä on paljon monipuolisempaa kuin heteroiden. Toivottavasti ymmärtäisitte sen seikan, että homous ei ole mikään sairaus kuten moni edelleen luulee ja ajattelee.

Minulla ei ole minkäänlaista ongelmaa jos kaverini olisi homo. Päinvastoin, uskoisin, että olisi mukavaa olla homon ystävä, saisi uusia näkökulmia asioihin. Harmittaa katsoa sivusta miten me "heterot" arvostelemme teitä "homoja" ja haukumme teitä vaikka miten. Totuus kumminkin on se, että ette ole ollenkaan huonompia ihmisiä kuin mekään.

Meillä heteroilla on ongelmia samanlailla kuin teilläkin. Taidat olla oikein päättelykyvyn maailmanmestari. Kyllä sen perseen,johon kullini pistän,pitää olla naisen eikä miehen. Ero on aika perkeleen suuri,ei nimittäin jonkun jätkän perse saa viisaria värähtämään.

Minusta ajatuksen juoksusi ontuu,lievästi sanoen.. Ero on suuri, kun sinulle on kerrottu ja taouttu päähän niin pitkään, että kaikki kahden miehen välinen läheisyys on SAIRASTA, ettet enää näe metsää puilta! Sama "perverssio" Sama paskareikä! On eri asia, mitä sinun isäsi ja kaveriporukkasi ovat sinulle opettaneet, ja kuinka me kaikki olemme tottuneet näyttelemään idiootteja, ettemme vai loukkaisi jotain näistä saatanan keskiajalle jääneistä jääristä!

Pystyn ajattelemaan omilla aivoillani ja muodostamaan asioista oman mielipiteeni. Sama ei päde sinuun. Homous ei ole sairaus eikä edes perversio. Sama pätee kahden ihmisen väliseen keskinäiseen kanssakäymiseen,johon niin kauan kuin molemmat ovat hommassa mukana ei ole kenelläkään nokan koputtamista.

Kaltaisesi ahdasmielinen ihminen ei tosin pysty tällaista koskaan käsittämään. Ahdasmielisyys ja toisten elämäntavan arvostelu osoittaakin ainoastaan arvostelijan ajatuksenjuoksun rajallisuuden. Nähdäkseni kysymys on pikemminkin tuomitsijoiden ongelmasta,kuin niiden jotka elävät kuten ajattelevat. No tuo "letkautus" taas ei vielä millään lailla selitä, millä lailla se on eri asia, jos kaksi naista harrastaa seksiä keskenään, tai jos sitä tekee kaksi miestä?

Eikä se selitä sitä, millä lailla se on erillaista, jos kaksi miestä nai toisiaan perseeseen, ja mies nai naista perseeseen?

Mikä tässä on nyt niin erillaista? Vaiko vain se, että joitakin ihmisiä kerta kaikkiaan kuvottaa nähdä kaksi miestä yhdessä? Sama se, vaikka kyttäisi pikkityttöjä pusikossa, kunhan ei vaan täyskasvuisia miehiä!!? Koska osa halusi esiintyä keksityllä nimellä, osa sanoi oman nimensä ja osa selkästi valehteli sen, jutussa ei pahemmin yksilöidä, kuka sanoo ja mitäkin. Ja naisaktivistit — se lesbojuttu tulee aikanaan.

Itse Kata Kärkkäinen sanoi kymmenen vuotta sitten, että minulla on hyvä, piukka peppu. Parasta puoltani siis asiantuntijoille esittämään. Toki kiinnostus olisi voinut olla toista, jos olisin itse mennyt iskemään ukkoja, mutta koska se ei olisi kuitenkaan johtanut mihinkään, tuntuu ajatus epäreilulta.

No eipähän ole tarvinnut uskaltautua miestenhuoneeseen, kun kukaan ei ole tarjonnut mitään. Tosin yhdestä homovessasta on kokemusta. Menin viattomana nöössipoikana pahaa-aavistamattomana baariin San Franciscossa ja ihmettelin, kun ainoastaan miehille oli vessa.

Totesin, että eipä täällä naisten vessalla mitään tekisikään, kun mestassa on pelkästään setiä. Vessassa ei ollut ovea ja kusilaarilla huomasin, kuinka viiksekkäät äijät pystyivät zoomaamaan suoraan baaritiskiltä pisuaaritoimenpiteitä. To pee or not to pee? Jotta minua ei päästä syyttämään kaupunginosasyrjinnästä, änkeän vielä sunnuntai-iltana Kallion Fairytailiin ottamaan selvää parista asiasta. Ulkosivurempan takia en löydä heti baaria ja joudun kysymään neuvoa Tenkan pokelta.

Olemme vähän samanlainen vähemmistö kuin suomenruotsalaiset, ei tässä mitään ihmeellistä ole. Tiedän lesbon joka harrastaa ainoastaan heteronaisia. Kuulostaa mahdottomalta yhtälöltä, mutta aina löytyy heteroita, jotka haluavat kokeilla kerran miltä ruoho aidan toisella puolella tuntuu. Yritän vielä kerran herättää kiinnostusta. Tulkitsinko asian ihan väärin, jos käsitykseni mukaan harva homo antaa vetää ns.

Eli valtaosa on kyllä varmis itse olemaan vetävänä osapuolena, mutta vastaanottavaa puolta onkin vaikeampi löytää..? Miten tuo seksi sitten oikeastaan hoidetaan kahden miehen välillä? HOitavatko molemmat vuorotellen toisensa suuseksillä tai käsillä? Kyllähän heteroidenkin on viisasta käyttää uuden kumppanin kanssa kondoomia, mutta homoilla tämä on ilmeisesti vieläkin suotavampaa Oman kokemukseni mukaan valtaosa naisista nielee suuseksin yhteydessä sperman tai ainakin ottavat lastin suuhunsa, vaikka sitten sylkisivätkin sen pois.

Miten homot hoitavat saman asian suuseksin yhteydessä? Onko "hyväksyttävää" laueta naisen suuhun ja panna naista takapuoleen, mutta miestäpä ei takapuoleen pannakkaan eikä sen koommin mällejä ruiskita tämän suuhun..?

Ei ole olemassa mitään "koulukuntia", jokainen pariskunta kai toimii omien henkilökohtaisten mieltymystensä mukaisesti. Onhan seksissä muutakin kuin se yhdyntä, oli hetero- tai homosuhteesta sitten kyse. Eli jos mua kiinnostaisi tietää, että mitä astronautit puuhailee avaruudessa, niin mun pitäisi alkaa astronautiksi? Kai sitä nyt uteliaisuuttansa saa asioita kysellä Yksi vaihtoehto olisi tietysti se, että tosiaankin itse homostelua kokeilisin Noh, eipä ainakaan toistaiseksi kiinnosta tuo käytännön opiskelu, joten tyydytään uteliaisuuden tyydyttämiseen internetin ihmemaailmassa.

Ai ei homoseksissä ole eri koulukuntia..? Hassu juttu, kun niitä kuitenkin heteroseksin yhteydessä löytyy Jotkut ottaa suihin ja toiset ei. Joku nielee lemmentuotokset, joku toinen sylkee, joku ei kiisseliä suuhunsa päästä ja joku nuo liemet haluaa kasvoilleen. Joku harrastaa kimppaa ja joku on bi. Koulukuntia nuokin tavallaan ovat. Heteroseksissä yhdyntää voidaan pitää lähtökohtana ja jopa "itsestään selvyytenä" vaikka se nyt ei aivan välttämättä niin olisikaan Cityn juttuun haastattelin parikymmenta tyyppia,eli ei pida vetaa lopullisia johtopaatoksia sen perusteella,mutta raippaasti yli tuon viiden kyban heidan tapauksessaan em.

Ensiksi haluaisin kiittää aivan mahtavan hauskasta jutusta, tuli naurettua niin Arin hyvälle asenteelle lue: Vihdoinkin joku ottaa huomioon ns. Homoilla on sama periaate kun monilla heteroillakin on seksin suhteen: Tehdään sitä mistä molemmat tykkää. Joillekin anaaliseksi on vähän pelottava käsite, väliä siitä jos on päällä top tai alla bottom. Mutta loppupeleissä tai noh, mielummin ennen aktin alkua se tärkein on että kerrotaan jos jokin ei sovi, ja mitkä on pelisäännöt.

Ite oon bottom, ja sen verran sanon että se siitä saatava mielihyvä johtuu siitä, että tämä kolmas jalka osuu miehen g-pisteeseen, eturauhaseen. No kiltti periaate on se, että molemmat saa orgasmin. Kaikki ei tätä noudata, ja itse en leikkiin lähde jos joudun vain pumpattavaksi. Suuseksissä OMA kantava periaatteeni on, että en päästä mällejä suuhun, sitten on niitä jotka siitä nauttii suuremmassakin määrin. Itsekin nautin paljon jutusta. Siis ei tää voi olla totta: Leipäkin on pilalla, jos siinä on karvoja.

Lähdenkin tästä pesulle, olen ollut jo tunnin käymättä suihkussa. Itse olen homomies ja tykään saada peppuun ja niada peppuun. Molempi harrastan kotona mieheni kanssa. Kullia nuollaan ja imetään aamuisin ja suu löyhkää kullilta duunissa. Hyi vittujen kevät, onko eläimiin sekaantuminen Suomessa laillista?

Se on ihan perseestä! Minulla ei ole mitään homoja vastaan, mutta minä pidän eläimiin sekaantumista pahempana kuin pedofiliaa.

Kun eläimet evivät kuitenkaan halua, että niitä nussitaan varsinkaan jos ihminen nussii olen lukenutkin jostain, että ihmiset ja delfiinit ovat ainoita, jotka "panee" nautinnon saavuttamiseksi , eivätkä ne pysty puolustautumaan siinä määrin kuin ihmiset.

Artikkeli on hauska, sai nauraa monet kerrat sitä lukiessa. Sitä en vain ymmärrä, mihin perustuu väite, että vasemmalla kädellä runkkaavat on homoja. Ymmärsin sen vitsiksi, mutta tuosta vasenkätinen, suomenruotsalainen ja homo -jutustako se vaan väännettiin? Homot eivät tarjoa Kukkuu!

Tuo onkin kiinnostava seikka. Aiheesta on saatava kommentteja muiltakin. Tosin jos on kiva latino panemassa, niin on sekin kivaa. Kyllä mä kuule miehen fysiikan sen verran hyvin tunnen!

Laula homo, laula Homot ja Euroviisut liitetään erottamattomasti yhteen, mutta haastattelemistani homoista joka toista homma ei voisi vähempää kiinnostaa. Ehkä perimä vaikuttaa jotenkin. Muutamaa tapausta lukuunottamatta uskonto ei merkitse haastatelluille mitään. Karvattomat homot Miestä on, tai ei ole, karvoihin katsominen. No niin, joko nyt irtoisi! Vilautan tyypille ylvään miehekästä rintakarvoitustani. Jälkimmäisellä tavalla artikuloiva Lasse järkyttyy moisesta väitteestä.

Kai sä oot joskus kokeillut! Jokainen moderni nainen paasaa avoimesti omista kokoelmistaan, kyllä sullakin on oikeus siihen! Tuntui samalta kuin olisi lämmittänyt ateriaksi valmiskink-kua. Mä en voisi saada ikinä yhtään mitään irti, jos olisin naisen kanssa.

Syrjityt homot Perustuslaki takaa, että ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuoleen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Eli myös uskovat ovat tasa-arvoisempia kuin muut. Mutta mikä miesvartalossa sitten on seksikkäintä?

.. Tai laita peppu, niin kuulostaa kauniimmalta. Ja naisaktivistit — se lesbojuttu tulee aikanaan. Mistäköhän mahtaa johtua, ettei homoista meuhkaavat kepulaiset fanaatikot ole puuttuneet edellämainittuun seikkaan? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. No kiltti periaate on se, että molemmat saa orgasmin. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Tutkintoja on kertynyt useampia, ja olen suorittanut ne kaikki ajallaan. Vaimo saa gay kyrpää intiimihieronta

Siis perseiden, eikä nyt verrata jotain teinitytön persettä johonkin Persetouhua mikä persetouhua, ja kyllä aivan säälittävää ininää tuo selitys. Jos mies haluaa naida toista perseeseen, niin naikoon vaaon rohkeasti miestä, eihän sen naisen kanssa tuskin olla siksi, että sitä saisi naida perseeseen, vai sitä vartenko se luontoäiti sen sinulle antoi?

Totta on että perseillä tuskin on eroa mutta tiedätkö, että osa naisistakin nauttii perseeseen naimisesta. Jos mies siis haluaa naida perspuolelle niin tarvitseeko sitä tosiaan ehdottomasti tehdä vain ja ainoastaan miehen kanssa siis ryhtyä vastain tahtoaan harrastamaan homoseksuaalista toimintaa? Totta on myös,että perseen pääasiallinen tehtävä on kai suoltaa paskaa mutta voihan suullakin tehdä montaa eri asiaa syöminen, puhuminen, suihinotto miksei siis perseellä?

Itselläsi tosin näyttäisi, että perseen ja suun tehtävät ovat menneet sekaisin sen verran paljon paskaa suusi suoltaa Voitpa olla hyvinkin oikeassa. Ja mitä eroa sillä homoseksuaalisella toiminnalla sitten on tuohon sinun "heteroon" persepanoon?

Kyllä mies, joka väen vängällä haluaa harrastaa perseseksiä ei kuulosta kovin "heterolta" Aika oudolta kuulostaa perustelusi, että sitä täytyisi pitää "normaalina" koska se tapahtuu naisen kanssa? Millainen ero kumminkin on käytännössä sillä, että mies nai naista perseeseen, tai toinen mies nai miestä? Kuten itse osuvasti kuvasit, samaa paskaahan sieltä perseestä tulee, sukupuolesta riippumatta! Mielestäni mies, joka tieten tahtoen haluaa naida naista perseeseen ei ole hetero, ja hän voisi ihan hyvin tehdä tuota juttua miehen kanssa!

On vain yhteiskuntamme ja median luoma kuva siitä, että hetero-anaaliseksi on normaalia, ja homous taas "saastaista" ja "epänormaalia" Tällä tuetaan käsistystä, että homous on saastaista ja epänormaalia vain siksi, että homot ovat toisen miehen kanssa, vaikka itse akti on sama!

Aivan samastahan on kyse, kun yrjötään homoille, mutta hurrataan lesboille. Kyllä tuo ainakin minusta aika tekopyhältä kuulostaa, vaikka olenkin tällainen "paskapoika"! Ei siis mitään pakottamista, painostusta tms. Kai se on jokaisen oma asia mitä harrastaa jos kumpikin osapuoli sitä haluaa???!!!

Ei persseksi naisen kanssa miehestä homoa tee!! Vai onko miehistä suurin osa mielestäsi homoja? Tietääkseni anaaliseksi kuuluu yhtenä osana monen heteroparin seksielämään,vai onko sinulla kenties erilainen käsitys asiasta? Itse olen harrastanut peppuseksiä jokaisen, niin nykyisen kuin entistenkin miehieni kanssa ja voin vakuuttaa, että taatusti täysin heteroja ovat! Että se tästä "keskustelusta" sitten.

No kyllä olen kuullut monista "hetero" miehistä, joilla on ollut vaimo ja lapset, ja pitkä avioliitto takana, ja silti ovat salaa olleet toisen miehen kanssa. Kyllä minun mielestäni mies, joka harrastaa avioliittossa säännöllisesti anaaliseksiä vaimonsa kanssa ja nauttii siitä on "homo" Käsistät nyt vain "homouden" hieman eri lailla kuin minä.

On mm olemassa biseksuaaleja, niinkuin aiemmin kuvailin. Se, että mielummin harrastaa vaikka anaaliseksiä naisen kanssa, kuvaa hyvin yhteiskuntamme ja kulttuurimme jo sairaalloista homofobiaa. Kaikkea misten välistä läheisyyttä ja seksuaalisuutta kammoksutaan jo suorastaan naurettavuuteen asti, koska joku isä jumala varmaan jossain ylhäällä joskus kauan sitten sääti, että mies ja mies ei saa olla yhdessä, ja tämän takia moni mies on tukahduttanut omat homoseksuaaliset tarpeensa, jotka ilmenevät juuri tuollaisena toimintana.

Ei tuollainen ja vielä siitä nauttiminen ole mitenkään "normaalia", siis heteromaista. Kyllä nyt ulkopuolinen sen huomaa jo kilometrien päästä! Tässä taas jälleen ilmenee suomalainen sairaalloinen, syntymästä takaraivoon taottu homofobia. Ei se kyllä voi kovin "heteroakaan" olla, jos pitää nautittavana ja eroottisena harrastaa anaaliseksiä naisen kanssa, mutta yrjöää aina kun joku mainitseekin homot.

Tässä on kyse täsmälleen samasta ilmöstä, kuin heterojen lesbojen sairaalloisesta ihailusta, eli sukupuoliroolit ovat keinotekoisia, ja luotu mielyttämään paria vanhaa jääräpäätä joskus keskiajalta.

Jos anaaliseksi on muka heteroseksuaalinen ominaisuus vain siksi, että alla voihkii miehen sijasta joku märkä teinipillu, niin minä olen kyllä silloin perkele vie vitivalkoinen joulupukki! Aivan ensimmäiseksi kannattaa katsoa peiliin ja miettiä mitä huutelee. Mielestäni kaltaisillasi ihmisillä varmaan on mukavaa olla kun ajattelet, että jos ihminen on vähänkään erinlainen niin hänen täytyy olla jotenkin sairas. Sen vähän mitä tiedän "homoista" niin heidän seksielämässään on huomattavasti enemmän erinlaisuutta kuin heteroiden seksielämässsä.

Myös heidän rakkauselämänsä on paljon monipuolisempaa kuin heteroiden. Toivottavasti ymmärtäisitte sen seikan, että homous ei ole mikään sairaus kuten moni edelleen luulee ja ajattelee. Minulla ei ole minkäänlaista ongelmaa jos kaverini olisi homo.

Päinvastoin, uskoisin, että olisi mukavaa olla homon ystävä, saisi uusia näkökulmia asioihin. Harmittaa katsoa sivusta miten me "heterot" arvostelemme teitä "homoja" ja haukumme teitä vaikka miten. Totuus kumminkin on se, että ette ole ollenkaan huonompia ihmisiä kuin mekään. Meillä heteroilla on ongelmia samanlailla kuin teilläkin.

Taidat olla oikein päättelykyvyn maailmanmestari. Kyllä sen perseen,johon kullini pistän,pitää olla naisen eikä miehen. Ero on aika perkeleen suuri,ei nimittäin jonkun jätkän perse saa viisaria värähtämään. Minusta ajatuksen juoksusi ontuu,lievästi sanoen.. Ero on suuri, kun sinulle on kerrottu ja taouttu päähän niin pitkään, että kaikki kahden miehen välinen läheisyys on SAIRASTA, ettet enää näe metsää puilta!

Sama "perverssio" Sama paskareikä! On eri asia, mitä sinun isäsi ja kaveriporukkasi ovat sinulle opettaneet, ja kuinka me kaikki olemme tottuneet näyttelemään idiootteja, ettemme vai loukkaisi jotain näistä saatanan keskiajalle jääneistä jääristä!

Pystyn ajattelemaan omilla aivoillani ja muodostamaan asioista oman mielipiteeni. Sama ei päde sinuun. Homous ei ole sairaus eikä edes perversio. Sama pätee kahden ihmisen väliseen keskinäiseen kanssakäymiseen,johon niin kauan kuin molemmat ovat hommassa mukana ei ole kenelläkään nokan koputtamista.

Kaltaisesi ahdasmielinen ihminen ei tosin pysty tällaista koskaan käsittämään. Ahdasmielisyys ja toisten elämäntavan arvostelu osoittaakin ainoastaan arvostelijan ajatuksenjuoksun rajallisuuden. Ville Valo käy kaljalla, kun haluaa olla rauhassa ja Jari Sillanpää muissa tarkoituksissa. Asetun perjantai-iltana yhdeksältä näkyvälle paikalle tyrkylle.

Olen aina pitänyt sukupuolisesti syrjivänä sitä, kuinka naisille tarjotaan juomia, mutta miehille ei. Nyt olen oikeassa mestassa vääryyden korjaamiseksi. Päätän, etten osta koko iltana itselleni ainoatakaan juomaa — kiimaiset miehet kustantakoon koko lystin.

No niin homot, tulkaa tyköni! Kuluu vartti eikä mitään tapahdu. Shangain valoista heitetään karaokessa tosin antaumuksellinen tulkinta. Äijä yritti pari kuukautta aikaisemmin pokata minut Roskapankissa. Silloin hän kertoi hirveässä kaasussa olevansa homo. Nyt tyyppi ei ole yhtä kännissä ja väittää olevansa hetero, joten ei uskalla iskeä.

Kolmikymppinen tyyppi huomaa T-paitani ja tulee kehumaan kulttiyhtye Mana Manaa. Hän ilmoittaa olevansa bi-seksuaali, mutta tyydyn häneen, kun muuten ei tunnu irtoavan. Neidit ei kiihota, pikemminkin vaan ärsyttää. Mä olin ollu, naisen kanssa ennen ekaa homokokemusta. Valtaosa homoista väittää saaneensa orgasmin, kun heitä on naitu, ja se kuulemma tuntuu erilaiselta kuin itse pannessa tai masturboidessa.

Homot ja Euroviisut liitetään erottamattomasti yhteen, mutta haastattelemistani homoista joka toista homma ei voisi vähempää kiinnostaa. Loput tosin olivat sitäkin innokkaampia viisuilijoita. Mut oon mä silti ilmoittautunut vapaaehtoiseksi työntekijäksi Areenalle. Paikalla näkyy viikonlopusta johtuen epäilyttävän paljon naisia, joten on aika vaihtaa mestaa, varsinkin, kun en näytä herättävän minkäänlaisia intohimoja. Olen ollut erossa kuvaajasta, jotta iskemiseni olisi todennäköisempää, ja hän masentaa minut kertomalla yhdestä iskuyrityksestä.

Lopullisesti masennun, kun yritän saada samalla oven avauksella poistuvaa heteromimmiä lähtemään messiin DTM: Kello on yksitoista, ja se on Demarissa toivottoman vähän. Kiinnitän, jos mahdollista, vieläkin vähemmän huomiota kuin Mannskissa.

Yläkerrassa on neljä naista kuuntelemassa, kun Paula Koivuniemi varoittaa olemassaolostaan. Asetun ulko-oven lähettyville massiivisen kokoisen transun viereen. Joku mies tulee hössöttämään omaten täydellisen klassisen neiti-koreografian. Mulla on täällä drag-esitys parin viikon kuluttua ja mä jaan mainoksia siihen.

En mä näin normaalisti käyttäydy. Havaitsen surkealla näölläni salin perällä ainoastaan yhden vapaana olevan miehen. Onneksi tunnistan tämän valokuvaajaksi ennen kuin menen tekemään lähempää tuttavuutta. Päätän kysyä viereiseltä pöytäseurueelta, ovatko eräiden homojen naismaiset eleet opittuja vai luontaisia.

Uskovat vaativat, etteivät homot saisi olla vanhempia mm. Hollannissa homoilla on ollut adoptio-oikeus kohta 20 vuotta, eikä mikään ole osoittanut, että näin tapahtuisi. Minä taas muistan, kuinka kakarana uskovien pesueita kiusattiin, joten heidän oman logiikkansa mukaan nimenomaan uskiksia pitäisi kieltää lisääntymästä ja vanhempia, jotka ovat taipuvaisia mm.

Ja hei te kiihkoilijat, jotka olette sitä mieltä etteivät naisparit saisi lisääntyä lääketiedettä hyväksikäyttäen, koska se on "luonnotonta" — tehän kieltäydytte loogisesti sitten syöpäleikkauksistakin, vai? Uskovia on moneen lähtöön. Ite tuun pienehköltä paikkakunnalta, missä kirkkoherra on homo. Miehellä kuuluu olla viikset, ja minä pidän miehistä. Lisäksi naismaiset miehet ärsyttää. Kaiken lisäksi bilettämössä on jokseenkin puolet naisia DTM: Se voi johtua ex-idoli Jonnan kohta alkavasta keikasta.

Mimmi kilahti pari vuotta sitten, kun kysyin häneltä, eikö häntä haittaa, että hänen tuore aviomiehensä on amerikkalainen mormoni, jotka usein kannattavat moniavioisuutta ja pakottavat teinityttöjä naimisiin viiskymppisten setiensä kanssa. Minä kuulemma en tiennyt mormoneista mitään ja valehtelin.

No, he ovat sittemmin eronneet, joten ehkä se totuutta puhumaton selvisi kotosalla. Puoli yhdeltä Herculesiin, jossa onkin jo täysi tohina päällä. Täälläkään ei näy ainuttakaan nahkahomoa, mutta yksi uros sentään joraa tanssilattialla ilman paitaa.

Vähän ajan kuluttua kaksfemma jäbä istuu pöytääni, mutta ei tee elettäkään iskeäkseen itselleen neitseellistä heterovartaloani. Tyyppi on ensimmäinen, joka ei inhoa musikaaleja. Kaikki tähän asti haastattelemani homot ovat puhuneet täysin "normaalilla" äänellä ja jokainen heistä epäili "homomaisen" puhetavan olevan opittua.

Pukeuduin jo viisvuotiaana äidin mekkoon, eli ei tää mikään viime hetken villitys ole. Jokainen moderni nainen paasaa avoimesti omista kokoelmistaan,. Ja haluan korostaa, ettei homous estä naiskauneuden ihailemista, aivan kuin heterous ei poista miehiltäkään komeuden arvostamista.

Kuivat vetikin kundi, eikä kukaan epäillyt toimituksen aikana mitään. Uskaltaisitko ottaa vastaavanlaisen riskin? Yksi haastatelluista homoksi ilmoittautuneesta ilmoitti, ettei huomannut mitään fyysistä eroa, kun kokeili anaaliseksiä naisen kanssa.

Pysy tässä nyt sitten reviirilläsi. Perustuslaki takaa, että ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuoleen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Eikö esimerkiksi se, etteivät homot voi mennä naimisiin -— parisuhde voidaan ainoastaan rekisteröidä —- ole lain vastaista syrjintää käräjätuomari Kimmo Mikkola?

Toiset katsovat, että sukupuolista suuntautumista voi pitää perustuslain tarkoittamana hyväksyttävänä syynä eriarvoiseen kohteluun. Toiset ovat eri mieltä ja painottavat tasa-arvoisen kohtelun merkitystä. Eduskunta joutuikin miettimään taannoisessa hedelmöityshoitokeskustelussa, onko perustuslain vastaista estää naispareja saamasta hoitoja johtuen sukupuolisesta suuntautumisestaan.

Kaikki suomalaiset ovat siis lain mukaan tasa-arvoisia — paitsi jos olet homoseksuaali. Eikös se ollut Orwell, joka kirjoitti joidenkin olevan tasa-arvoisempia kuin toisten? Tiedoksi muuten kaikille niille, jotka pitävät perverssinä sitä, että laki sallisi homojen naimisiin menon — Suomen laki sallii eläimiin sekaantumisen!

Mistäköhän mahtaa johtua, ettei homoista meuhkaavat kepulaiset fanaatikot ole puuttuneet edellämainittuun seikkaan? Ne voivat joutua ristiriitaan keskenään, lain tulkinnassa voidaan joutua valitsemaan, mitä halutaan painottaa.

Uskonnolliseen vakaumukseen perustuvaa syrjintää katsotaan helpommin läpi sormien. Äärikristityt saavat aivan vapaasti paasata homojen olevan Saatanasta, joutavan helvettiin ja olevan kaikin puolin vastenmielisiä epäsikiöitä. Tilanne on eri, jos joku valoaivo sattuu olemaan muuten vain sitä mieltä, että homot ovat heteroita alempaa rotua.

Kuulun katoavaa kansanperinnettä edustavaan helsinkiläisjoukkoon: Nalle Pub on mimmien mesta, eikä tunnin kestävää piipahdusta Lost And Foundissa työn merkeissä lasketa, varsinkin, kun Lostaria ei voi enää kutsua aidoksi homomestaksi, kiitos valtavan fag ja nykyään myös hetero hag -armadan.

Vielä reilu kymmenen vuotta sitten etenkin ulkomailla äijät tulivat iskemään ylvästä olemustani, mikä varmaan johtui silloin vielä muotiin tulemista odottelevasta kaljusta kupolista. Epätoivoissani päätin tehdä homobaarirundin ja tsekata arvoni miesmarkkinoilla. Samalla voin kysyä kaikki ne kysymykset, jotka perusheteroa askarruttavat, mutta joita emme ole kehdanneet kysyä. Jotkut voivat olla sitä mieltä, että taas tässä vahvistetaan stereotypioita homoista.

Koska osa halusi esiintyä keksityllä nimellä, osa sanoi oman nimensä ja osa selkästi valehteli sen, jutussa ei pahemmin yksilöidä, kuka sanoo ja mitäkin. Ja naisaktivistit — se lesbojuttu tulee aikanaan. Itse Kata Kärkkäinen sanoi kymmenen vuotta sitten, että minulla on hyvä, piukka peppu. Parasta puoltani siis asiantuntijoille esittämään.

Toki kiinnostus olisi voinut olla toista, jos olisin itse mennyt iskemään ukkoja, mutta koska se ei olisi kuitenkaan johtanut mihinkään, tuntuu ajatus epäreilulta.

No eipähän ole tarvinnut uskaltautua miestenhuoneeseen, kun kukaan ei ole tarjonnut mitään.

: Homo mies haluaa seksiä äitiä perseeseen

Erotic market vaasa kalua takaapäin homo Livesexcams suomi24 seksi chat homo
Homo mies haluaa seksiä äitiä perseeseen Homoseksuaaliseen pojat stripping tallinna sex
Sukkahousu gay fetissi hieronta seinäjoki 71
Sex in homo tallinn veli antaa kalua Suomi gay pornokuvat escort finland

HOMOSEKSUAALISEEN SIHTEERI FORUM KUUMAA KALUA

Find numeropalvelu homo klitoriksen stimulointi