Teen dildo kalua homo velilta

      Comments Off on Teen dildo kalua homo velilta

Etkö tiedä että naisille yleensäkään ole tärkeää koko vaan se taito? Opeta pojalles mieluummin taitoja seksissä -jos osaat niitä itsekään. D Anteeksi pirullinen vastaus, mutta tokko olet muunlaista ansainnutkaan. Synnytyssairaalassakin mitataan poikavauvojen kikkelin koko, jos vaikuttaa pieneltä. Totta kai kikkelit ovat erikokoisia ja -näköisiä, mutta oikeasti pienen tai oikeasti suuren kikkelin taustalta voi löytyä joku sairaus.

Ja sairauksiin on useimmissa tapauksissa parannuskeino. Ei ees se taito pelasta sitä onnettoman pientä.. Naiset vaan sanoo niin, ettei miehille tulis paha mieli.. Suosittelen isää menemään rohkeasti lääkärin juttusille. Ei tarvi hävetä, ne on nähneet ja kuulleet yhtä sun toista uransa aikana! Sehän voi kertoa vaikka sairaudesta tai huonosta hormonitasapainosta.

Onko se koosta kiinni? Tehdäänkö niitä pillunpienennyksiä missään? Kuulemma on paljon naisia joilla on turhan iso ja löysä reva. Naisen tyytyväisenä pitäminen ei todellakaan ole kullin koosta kiinni. Seksihommissa pärjää jo 25 senttisellä vallan mainiosti. Naiset voivat treenaa pilluaan tiukemmaksi.

Miehet eivät voi tehdä mitään, paitsi riskialttiin ja kalliin leikkauksen. On, itse asiassa, koosta kiinni. Se on tullut jo kauan aikaa sitten selville, että naisille koolla on väliä, vaikka muuta suustaan päästävät. He sanovatkin sellaista vain esittääkseen hienoa ihmistä. Eihän kyse ollut hänen arvostuksesta poikaansa kohtaan, vaan hänen huolensa muiden suhtautumisesta poikaansa, ja aivan aiheesta.

Naiset päästävät julkisesti suustaan näitä hienoja "ei koolla väliä" -juttujaan, mutta sanovat totuuden, kun pääsevät anonyymisti täällä netissäkin aiheesta puhumaan. Ja sanohan vielä, että millä muulla tavalla sitä kyrpää voi käyttää, kuin työnnellä edestakaisin? Saako taitavat käyttäjät siihen värinän päälle, tai jotain?

Ai JO 25 senttisellä Ne on nämä lateksi-uikkareissa sätkyttelevät jalkafetissi-sankarit ihan erikseen.. Ei siinä piliä tarvita. Se on totta että koolla on väliä. Kyllä sen pitää tuntua. Nyt edes yksi naispuolinen on sanonut sen sinulle suoraan. En halua loukata pieni munaisia ihmisiä mutta oikeesti toi pojan isä on hyvä ku tarkastelee pojan kasvua!

Itsestäsi ei olisi vanhemmaksi jos et miettisi lapsen tulevaisuutta yhtään. Mun mielestä tämän isän pitäisi ehdottomasti miettiä uudestaan mistä asioista hän sille pojalle hyvän itsetunnon kasvattaa!

Se että jos on pieni muna, ruma nenä ja hörökorvat ni ei tarkoita sitä että niistä tulisi tälle pojalle kova itsetunnon paikka jos vanhemmat on tehnyt tehtävänsä ja kasvattanut vahvan luonteen ja hyvän itsetunnon. Meitä on joka junaan eikä me olla samanlaisia. Mutta mää luulen että tässä on kyse isän huonosta itsetunnosta, ja siksipä hän ei osaakkaan kasvattaa pojalle tervettä itsetuntoa.

Koolla on väliä,totta kai mutta niin on taidoillakin. Seksiä voi tehdä esim suulla, sormilla, dildolla. Meillä vaikka miehellä on varmaan normi kokoa 15 cm erektiossa ja 8cm nukkuessa käytetään kaikkia noita konsteja ja aina olen saanut orgasmin, joskus tietysti pelkkä suuseksi jayhdyntä riittää.

On naisia jotka saavat klitorisorgasmeja ja naisia joille ei kelpaakuin penetroitu orgasmi. Itse otan ja annan myös suuseksiä mielelläni Exänkin kanssa sain ihan hyvät seksit sillon kun olin rakastunut häneen mutta en enää sitten kun oli osoittanut että ei aio antaa suu seksiä, suutelu loppui suhteesta vaikka sitä ei pahemmin edes ikinä ollut, verrattuna nykyiseen mieheen joka suutelee ihanasti.

Exällä oli kylläkin "pieni" cm erektiossa? Itse inhoan naisia, jotka pitävät yllä myyttiä, että "pitää olla ISO" ja puhuvat katkarapu pippeleistä onneksi en tunne tällaisia ja jos tunnen he ovatsitten afrikkalaisten kanssa ja niin on ok. Itse olin kerran hyvin isomunaisen intialaisen miehen kanssa mutta mitä se osasi? Seuraavana päivänä oli kaikki liikkuminen tuskaa. Lopputuloksena, jos ei ole mielestään tarpeeksi iso niin pitää kompensoida ja kehittää muita puolia ja tutustua tarkemmin seksin erivariaatioihin.

Ja kyllä naistenkin pitää ihan omaksi ilokseen vaikka jumppailla niitä lantiolihaksiaan jos ei normipenis cm? Ihmettelen kyllä jos ei muka penis ku penis kelpaa kunhan munan kantaja on IHMINEN kun itselleni saa orgut helposti yhdellä sormellakin omalla tai miehen, ei olla mitään jättiläisiä edes.

Turha kuitenkaan syyttää naisia yleisesti ja jos oma maailmankuva on vääristynyt pornon katselusta niin samalla tavalla se on naisillakin vääristynyt luulemaan että pitää olla joku pirun halko että saisi sen orgasmin.

Orgasmin saanti riippuu omasta estoisuudesta, mielikuvituksen kirkkaudesta ja siitä, että aidosti on kiihottunut jarakastunut kumppaniinsa tai ehkä myös satunnaissuhteissa voi saada orgasmin mutta minä en niitä kannata. Itsetunto tuntuu sisällä eikä parane ulkoisilla korjauksilla kuin vain hetkellisesti. Roikku pimpat ja pienet munat on sellaisten ihmisten termejä toisista ihmisistä, joilla itselläänkin on itsetunnossa kolhuja.

Hyväksyntä on kaiken a ja o, mutta sitä ei pidä hakea sieltä, missä narsistit kasvaa vaan missä ihmiset elävät. Jokainen saattaa suutuspäissään tarttua siihen minkä tietää olevan toiselle kipeä paikka, vaikka asia ei oikeasti itseä tässä ihmisessä haittaisi.

Kun exä oli polttanut kasvojani kahvipannulla ja hakannut minua useaan otteeseen ja haukkunut pieniä rintojani joista nykyinen mies puolestaan pitää aloin minäkin sanoa, että hänellä on liian pieni, koska halusin satuttaa häntä yhtä paljon kuin hän minua satutti.

Koollinen pienuus ei kuitenkaan ollut syy eroomme vaan exän sydämen jasielun pienuus Olen kerran neuvolassa törmännyt pieneen poikavauvaan jolla oli diagnoosi micropenis, joten aiheen aloittajan huolestuneisuus voi olla aivan aiheellinen.

Siis lääkäriin poikasi kanssa, niin asia selviää. Minusta ainakin tuntuu aika ahdistavalta ajatella että jos lasta kiusataan pienen kikkelin takia, vanhemmat koittaisivat jotenkin korjata asian ja tehdä siitä isomman. Eikö siinä mennä ihan niiden kiusaajien tasolle kun koitetaan olla niin täydellisiä ettei kukaan vain kiusaisi? En todellakaan halua arvostella kasvatusmetodejasi, tämä on vain minun mielipiteeni: Voisit yrittää miettiä asiaa myös tältä kantilta.

Ei kukaan ole niin täydellinen ettei häntä koskaan arvosteltaisi mistään. Mutta jos lapsi kotona tuntee olevansa täysin hyväksytty "vikoineen", siitä kehittyy terve itsetunto eivätkä toisten arvostelut satuta isonakaan niin kovasti!

Itsellä on 3 poikaa ja 4poikaa lapsenlapsina ja jokaisella on erikokoinen kikkeli,mikä on aivan normaalia. Uskoisin että huolenaiheesi on turha ellei neuvolassa ole asiaan puututtu. Nykyään syynätään lapsia syntymästä lähtien ja herkästi otetaan asiat vanhempien kanssa esille,jos vähänkin on aihetta.

Penis kasvaa niin kauan kunnes murrosikäloppuu. Eikä huolesi kiusaamisesta ole turha,kun armeijankin on joutunut yksikin poika lopettamaan kiusaamisen takia ja nimenomaan pienen peniksen takia. Se ukko oli täys k-pää ja se osaksi johtu siitä. Piti koko ajan näyttää jotain-mullapa on-juttuja. Ärsyttävää, ei sellaisen kanssa voi olla, jos se kikkeli on siellä pään sisällä.

Seksihullukin se oli, juoksi joka helman perässä, kun piti todistaa kikkelin suuruus-piti kaataa paljon. Ehkä ei sellainen vastaus jota odotit. Käytä lääkärissä jos huolettaa, sillä siitä selviät. Mutta muista se hienotunteisuus, äläkä vatkaa sitä kikkeli-asiaa lapselle liikaa. Kun seuraavan kerran menet pojan kanssa neuvolaan, niin kysy rohkeasti mitä mieltä he siellä ovat. Sitten saat joko "rauhan" itsellesi jos kaikki on ok, tai pojalle lähetteen lisätutkimuksiin.

Toivottavasti mitään vikaa ei ole, vaan poikasi kehittyy "alapäästään" hieman myöhemmin, mutta ehkä sitten kuitenkin saavuttaa "normaalimitat"! Luulisin näin poikaasi näkemättä, että "ongelma" on juuri tuo poikasi pullukkuus, ts. Voit kokeilla varoen työntää sormilla pippelin juuresta syvemmälle, luulen että se koko sieltä paremmin näyttäytyy. Ikä korjaa varmasti tuon ongelman, kun lapsen pyöreys katoaa. Ei poikasi varmasti ole mitenkään poikkeava. Hormonituotanto alkaa kasvattaa sukuelimiä ensin kiveksiä vasta murrosiässä, siihen asti nekin kasvavat siinä missä muukin poika.

Pikkupoikien pippelien hiplaaminen ei kuulu äidille? Kerropa sitten miten lapselle opetetaan alapään pesua? Jäi mainitsematta edellisessä viestissä, että olen myös "ammattilainen", elikkä siis urologinen sairaanhoitaja: Miksei äiti voi hiplata pippeliä, sehän on ihan luonnollinen hoitotoimenpide. Minullakin on kokemusta pippelin hiplaamisesta kohta 30 vuotta, joten tiedän asiasta yhtä jos toistakin.. Jos se nyt ei ole kokoa micro, niin eiköhän se kasva kun alkaa horminit vaikuttamaan.

Tossa neljän vanhana se kilkutin saattaa hetken näyttää pienemmältä vartaloon verrattuna kuin silloin lapsen ollessa pienempi Joten älä huoli tai ainakaan vertaa eri ikäkehitysvaiheessa oleviin. Ja mitäpä tuo sinun stressi sitä ainakaan auttaa jos tosiaan sattuisikin tulemaan pienempi versio. Opetat sitten isona pojallesi että ei se koko vaan tekniikka. Ei ole naista nähnyt kun se ujostelee. Maksullisessakin yritin muttei toiminut. Terapiassa käydään ja pillereitä popsitaan, alkoholiakin kuluu jonkin verran pikku pippelini takia.

Niin sitä sanotaan ettei koolla ole väliä, ainakin pienikokoisellani ei ole minkäänlaista väliä tai rakoa, eikä varmaankaan koskaan tulekkaan. Ymmärrän täsyin huolestuneisuutesi, mutta valitettavasti olet saanut jo roppakaupalla epäasiallisia vastauksia. En ole lääkäri, en hoitoalalla, enkä kuvittele olevani minkään alan asiantuntija, enkä tahdo myöskään millään tavalla pelotella, mutta kiinnitin huomioni tuohon, että mainitsit lapsesi olevan pullukka.

Olen joskus kuullut jostain sairaudesta, mihin liittyi mm. Enkä tietenkään muista taudin nimeä! Ihan vain oman mielenrauhasikin vuoksi kannattaa jutella jonkun asiantuntijan kanssa. Se mikä miestä auttaa ja nostaa kaikista parhaiten on hyvä itsetunto. Sen voi jokainen isä antaa pojalleen riippumatta heidän peniksensä koosta. Olen siis vähän eri mieltä kanssasi siitä, että jos on pieni penis tulee pieni itsetunto. Näinhän sen ei tarvitse mennä, eihän.

Jos tilanne 12 vuoden päästä näyttää huolestuttavalta, poikasi itse tekee asialle varmaankin jotain. Eipä ole paljon iloa siitä että se oli ensimmäiset 13 vuotta pidempi kuin muilla. Siis tuskin haittaa sielläkään jos se lapsena on lyhempi kuin muilla.

Toiseksi ei nuoret miehet kyttää toisten peniksiä saunoissa tai vaikka kattoisivatkin niin niiden arvostelijoita todennäköisesti homoina pidettäisiin. Sitäpaitsi vaikka olen elämässäni monta kullia nähnyt enpä ole koskaan alkanut arvioimaan minkä pituisia ne toimintakunnossa voisivat olla.

Hävettää että menin halpaan ja osallistuin. Ei aukene naisen peti. Pituutta on 6,5 senttiä tasan. Sillä ei hoidella ketään eikä mitään. Kaikkein ikävin asia on siinä se, että sentin läpimitaltaan. Asia alkoi minua haittaamaan jo hyvin nuorena. Ensimmäisen havaintoni teki kouluterveydenhoitaja.

Sitten olin hyvin nöyryyttävässä tilanteessa yliopistollisessa 11 vuotiaana. Jossa minua tutkittiin muutenkin ja äitini oli matkassa. Se oli todella kova paikka. Siihen aikaan ei tiedetty yksityisyydestä tms. Minua tutkittiin kuin koiraa. Ensin oli maattava pedille, jossa sitten katsottiin luustoa ja muuta. Etsittiin merkkejä mikropenis ongelmiin liittyvistä syistä. Sitten kädet käskettiin rinnan päälle laittamaan ja paineltiin mahaa.

Sitte sanottiin, että otetaan vähän housua pois ja katsotaan tänne. Palleista puristeltiin ja jotain mittauksia tekivät. Sitten kysyttiin meneekö esinahka alas, en tiennyt mitä edes tarkotettiin asiallla siis 11 ikäsenä. Eipä meinannut mennä ensin. Sitten pujotteli alas puoliväkisin ja piti pohjassa, Oli kuin riisuttu olo. Siinä sitten pohjassa piti esinahkaa minutin ainakin ja kaksi naista ja äiti katselee kun erektio on suurimmillaan.

Oikein muistan vieläkin pari kertaa vihlaisevan kivun. Kun nosti kumihanska kädessä sormet terskalle ja painoi voimakkaammin alas esinahkaa.

Sitten mittaus ja se oli siinä. Alapää paljaana ja minun omasta mielestä täysin raiskattuna jouduin pukemaan vaatteet päälle ja vierestä vain katotaan. Olihan se herkkä tilanne sen ikäselle ja painui ikusesti mieleen. Hieman myöhemmin murrosiässä sitten sain lähetteen ja lääkitystä kolme kuukautta ja penis ihan vähän kasvoikin kokonaista puoli senttiä!

Hoitoa ei voinut jatkaa 3 kk pitempään, koska muuten terveellä ihmisellä tulee luustomuutoksia tms. Voin sanoa, ettei ollut sen arvosta, ei tule olemaan mitään tekemistä siltikään. Pari kertaa naurettu päin naamaa. Jätkät kertoili tietysti muijille yläasteen uimahallitunneilta erittäin pienestä munasta.

Eipä todellakaan psykiatritkaan voi auttaa, voi vittu mitä selityksiä olen kuullut. Minun mielestäni mieluummin pieni kuin iso. En ole mikään pedofiilinainen, mutta tykkää pienestä kalusta. Ei niitä sitten kuitenkaan ole tullut vastaan.

Koko vaikuttaa kyllä,muttei korvaa hyvää tekniikkaa. Mikropeniksen luulisi huomaavan jo piikkulapsella neuvolassa, jolloin lapsikaan ei vielä häpeile. Kouluikäisenä taas poika ei välttämättä ilkeä asiasta puhua tai isä, vaikka näkisi esim. Mieluummin isä, kuin äiti, uskoisin. Minusta oli erittäin vastenmielistä, kun naisterveydenhoitaja tarkasti yläasteella.

Nykyäänkin sitä kuulema tehdään, mutta osa pojista onneksi älyää kieltäytyä. Jos ei ole mitään ongelmaa, niin miksi ihmeessä pitäisi antaa pedofiilinaisten tiirailla. Kaikissa kouluissa sitä ei tehdäkään ja pojilta tarkastetaan vielä kutsunnoissakin.

Ihmettelen kyllä, ettet tiennyt esinahkasta mitään? Luulisi vanhempien opettaneen pesua ja lapsen itsensäkin tutustuneen itseensä. Tietoakin ollut saatavissa pitkään ja yleensä lapsiakin kiinnostaa. Naiset tuntuu ajattelevan, että pojille ja miehille saa tehdä mitä tahansa, vaikka omasta yksityisyydestään ovat todella tarkkoja.

Olisi tuokin tutkimus pitänyt tehdä ilman ylimääräisiä henkilöitä ja mies osaisi käsitellä paremmin. Jokainen mies tietää, miten herkkä terska lapsena on. Minulla ei ole koosta kiinni, mutta eipä silti tee mieli naisten kanssa huvikseen olla ja harmia vaan tuntuu useimmille miehille koituvan. Seksistä voi nauttia yksinkin tai toisten miesten kanssa, jos siltä tuntuu. Vaihdetaan sitten osia, itse haluaisin isoa mutten ole koskaan sellaista saanut.

Kerran olen keskikokoista saanut ja sillä jo onnistun saamaan jonkunlaisen tyydytyksen, mutta loput kaksi muuta olivatkin pieniä ja ne eivät edes tuntuneet missään sen verta että olisin tuntemuksen perusteella tiennyt olivatko ne sisällä vaiko eivät ellen olisi nähnyt miesten niitä sisään laittavan Ainoa huono puoli siinä keskikokoisessakin oli tuo mainitsemasi, ettei meinaa mahtua suuhun.

Ja suihinotto oli muutoinkin huomattavasti hankalampaa sen keskikokoisen kanssa kuin pienen. Varsinkaan syväkurkkua en oppinut vielä keskikokoisen aikaan kun meinasin vain tukehtua, mutta vasta ekan pienen aikana opin ottamaan paremmin suihin kun sinne huomattavasti paremmin mahtui ilman hengitysongelmia.

Mutta kun puhutaan vaginaalisesta seksistä, niin kyllä pieni on minulle auttamatta liian pieni Täytyisihän naisenkin saada jotain nautintoa, ja jos ei vaginaalisessa seksissä elin edes tunnu missään eikä ne pienimunaiset oman kokemukseni perusteella siihen päälle tyydytä naista lainkaan ei niin suuseksillä kuin käsinkään, niin eihän minulle pienimunaisten kanssa kerry tyydytystä millään lailla. Olisi kiva tietää miten muut naiset ne isokokoisensa ovat löytäneet kun tosiaan minulla ei ole kokemusta kuin kahdesta pienestä ja yhdestä keskikokoisesta Tuossa on kyllä tosiaan ajattelemisen aihetta niille, jotka itkevät täällä 10 cm peniksen takia.

Ja myös niille jotka nauravat toisten peniksille, niin miehet kuin naiset tod näk miehet enemmän, koska miehet kiinnittävät huomiota tunnetusti VAIN ulkoisiin seikkoihin Varsinkin itseään täynnä olevat urheilijat Luulisi, että voisit silti etsiä jonkun a-seksuaalisen naisen, jolle läheisyys ja hyväily ja vastavuoroisuus on tärkeämpää kuin penetroituminen.

Ei kannata luopua toivosta. Tietysti, jos on fiksautunut vain jumalaisen kauniisiin isojen mulkkujen metsästäjä pissiksiin, jotka odottaa lahnana, että mies tekee kaiken sängyssä jaseisoo koko session falloksena, kuten kaikki peniksensä pienuutta valittavat miehet tuntuvat olevan fiksautuneet vain tämän tyypin naisiin vaikka satoja tuhansia muitakin tyyppejä olisi saatavilla ja yksin niin sitten saa minun puolesta pelatakin taskubiljardia.

Koko penetroitumiseen keskittyminen vie monilta seksistä ilot. Itse kylläkin tykkään penetraatiosta mutta kun tietää satoja muita tapoja tuottaa seksuaalista mielihyvää Irnetistäkin löytyy vaikka mitä, niin onhan se aika juntia aina päätyä penetraatioon. Ja junttia on naistenkin vaatia penetraatiota, ei se mies rakasta naistaan yhtään sen enempää vaikka penetroituisi sata kertaa, päinvastoin jopa taitaa olla asia.

Ei niitä miehiä muutoin pidettäisi odottamassa Mutta joo enhän minä naisena voikaan ymmärtää mistä nainen tykkää kun miehet tietää kaiken kaikesta ja aina Mulla on ihottumaa mun kyrvässä mitä mä teen??? Hei kyllä sitä pienelläkin pärjää. Itellä on 12 cm pitkä, ja on sillä naiset tyydytetty ja pari lasta saatu aikaan. Vieraissa oon käynyt ainakin 40 kertaa ja toimehen on tultu.

Tuollaiset kaverit ansaitse edes tuota hikistä 12cm taikka arvoa ihmisenä ollenkaan Nuorena miehenä oli vaikeaa - jopa mahdotonta - elää pilinsä kanssa.

Ikää kun kertyi niin suhteitakin sain aikaan, eikä ne "naskaliin" kaatuneet. Pitää vain ottaa sellainen asenne yhden illan pokaan että jokainen vastatkoon omista orkuistaan. Eipähän ainakaan rupea rakkauden tunteet puskemaan ja niin se on helpompi. Taitaa siis olla tuo miehuus kuitenkin pään sisällä tai sitten sitä ei ole. Minulta se ainakin puuttuu. Voi kiesus, mikähän on vastauksesi pointti?? Tiesitkö että se ei ole mies, joka tyydyttää satoja naisia, vaan se, joka tyydyttä yhden naisen satoja kertoa ; Sinä tuskin pystyt nysälläsi siihen.

Omistan todella ison sellaisen ,en halua sillä leuhkia mutta erektiossa 28cm ja 6cm paksuus. Kun olin 10v ei se ollut mitenkään iso. Että kyllä se kasvaa kun vanhenee mies. Hänellä on mikro penis: Mulla on pieni kalu ja ainoatakaan naista en ole sillä tyydyttänyt. Aika koskettava oli tuo kirjoitus mieheltä, jolla ei mielestään penis ole ikinä kasvanut yhtään. Jos se on ihan totta, niin olisi kannattanut käydä asiantuntevalla lääkärillä jo nuorena, sille olisi voinut varmaan jotakin tehdä.

Mutta vieläkin on mahdollisuuksia, eli menisit lääkäriin, voi olla että jotain on tehtävissä. Olet nimittäin nuori mies vieläkin eikä tämän asian takia pidä elämäänsä menettää. Poikalasten äitinä tunnen syvää myötätuntoa sinua kohtaan, koska tiedän, että pojat on kauhean herkkiä ja haavoittuvaisia murrosiässä, ja poikien on hirveän vaikeata avautua kenellekään varsinkaan näin arassa asiassa.

Huolestuneelle isälle, eli ketjun aloittajalle sanoisin, että poikalasten pippelit on tosiaan hyvinkin eri kokoisia, ja esim. Niin että tuskinpa aihetta huoleen on, mutta jos asia kuitenkin huolestuttaa, niin voihan lapsen neuvolakäynnin yhteydessä tästäkin mainita.

Aika asiattomia vastauksia täällä olet saanut, taitaa olla kovinkin tunteita kuohuttava aihe. Jos olet huolissasi poikasi itsetunnosta, unohdat tällaiset tyhmät ja pinnalliset höpinät täysin, jotka varmasti tulevat olemaan se todellinen syy mahdolliseen huonoon itsetuntoon. Tiesitko että pippelin levossa oleva koko ei merkkaa erektiossa olevaan kokoon?

Isot pirrit ei juuri kasva vaan kovenee, pienemmät vetävät komeesti ja pitkälle kasvamalla. Joo ei varmaan oo provo haha!! Ihan ku se penis ei siitä enää muuttuisi. Anna mun kaikki kestää! Hitto kuinka härski huumorintaju joillain Eikö sinulla "isänä" ole muuta tekemistä kun tuijotella pikkupoikien kikkeleitä, häpeä! Sinä se olet joka sairastuttaa poikasi eikä mikään muu, taidat olla kiinnostunut muusta kuin mitä sepität, hyi! Miettikää hei ihan oikeasti Itselläni on edelleen 28v levossa pieni, n.

Kaikkia miestuttujen saunailtoja olen vältellyt, kerrankin kuulin kun kaverit jutteli toisesta selän takana että "sillä on oikea hevosen kulli", ihan varmasti samaa tekisivät minun kohdalla. Kerran yksi nainen kokeili ensimmäistä kertaa sängyssä sinne ja purskahti nauruun ja sanoi että "ompa pieni". Täytyy antaa onnittelut tälle naiselle ja myös itselleni että olin silloin selvinpäin, kännissä olisi se ollut naisen viimeinen kommentti elämässään ja minulle heilahtanut häkki moneksi vuodeksi.

Silloin hyppäsin vain sängystä pois ja haukuin läskipersettä joka oli totta ja sanoin että "eihän sua voi kun eläimet panna". Tämä viimeksi mainittu on ollut viimeinen, eli hän teki lopullisesti selväksi että itsetuntoani jo aiemmin raastanut asia on täyttä totta. Mutta voimia kaikille pienen peniksen omistaville, toiset ihmiset vaan on niin sikoja että iskevät henkisesti juuri siihen miehen arimpaan kohtaan.

Olen tässä ollut sellaisen pikku pippelisen 40v miehen kanssa reilun vuoden silloin tällöin. Hänen 12cm on jo kasvanut pari kolme cm,tänä aikana. Minä taas kyllä pidän pikku peniksistä ne mahtuu suuhun hyvin ja tuo nuoruuden mieleen. Osaltani olen kyllä auttanut ystäväänikin kun olen kehunut hänen peliään, Totuuden mukaisesti. No olen vanhempi mies kylläkin,eikä kaverinikaan ole homo,vaan olosuhteitten pakosta bi, kun ei kehdannut mennä naisiin,mutta halus seksiä kuitenkin.

Minä taas ollut bi koko ikäni 7v alkaen. Huomaatko miten negatiivinen kuva sinulla on elämästä ja ihmisistä ja miten se kaikki tulee tuohon tekstiin? Ymmärrän, että on ollut vaikeeta jos on tullu kiusatuksi. Itseänikin kiusattiin joka päivä yläasteelta lukion viimeiselle ja se heikensi itsetuntoa. Mitään näkyvää syytä ei ollut, en ollut lihava enkä pahan näköinen ja olin kohtelias kaikille ja ystävällinen, myös niille joiden tiesin haukuvan.

Kiusaajat olivat sekä tyttöjä että poikia. Entiset kaverini ala-asteelta vaihtoivat yläateel kiusaajn puolelleja se satti tosi paljon. Koulussa meni huonosti vaikka sinnittelin lukioon asti. Kun kiusaaminen jatkui lukiossa kerroin opettajalle. Asia ei paljon siitä muuttunut. Liikuntatunnit olivat painajaista ja vertasin itseäni jatkuvasti muihin tyttöihin, löytämättä varsinaista eroa.

Lukion loputtua vaihdoin tietenkin paikkakuntaa menin naimisiin narsistisen miehen kanssa joka haukkui joka ikinen päivä minun pieniä rintojani b-kuppi, että kiitos vaan tuostakin sakkoliha kommentista ;.

Miehellä itsellään oli myöhemmin ilmenevä kompleksi pienuudesta ja pienestä peniksestä oisko ollu 10 cm? Muistelen kuitenkin, että seurusteluaikoina seksi oli ihan hyvää ja riittävää mutta myöhemmin mies alkoi pihdata, hellyyttä ei ollut ja lopulta alkoi ulkonäöstä kitiseminen ja samaan aikaan hän halusi erityiskehuja penikselleen, sitä piti sanoa isoksi siaksi, makkaraksi ja Eiffel-torniksi.

Mikään ei kuitenkaan riittänyt minä olin liikaa sitä ja liian vähän tätä. Mies kävi väkivaltaisesti kimppuun, ja vaikka olikin minua päätä pidempi niin sai mukiloitua. Minäkin aloin mukiloida häntä henkisesti ja otin turpasaunankin uhalla puheeksi sen, ettei hänellä tosiaan ole mikään makkara vaikka asialla ei todellakaan olisi ollut merkitystä, jos mies vain olisi ollut kunnolla, koska ei minulla ollut mitään mihin verrata ja orgasmikin tuli normisti Esitin kodin ulkopuolella että kaikki on ok, sillä mies olisi lyönyt jos olisi kuullut minun kertoneen jotain.

Miehellä oli vielä tapana tulla liian nopeasti ja se tosiaan häiritsi seksielämää, eikä se että oli muka liian pieni kieltäytyminen suuseksistä, koska naiset ovat likaisia oli viimeinen niitti halulle.

Penishän saa olla seksin aikana velttokin tai mennä vaikka kasaan yhdynnän aikana tietysti on toivottavaa, että seisoo edes jotenkin ettei tarvitse sormilla sisään puskea Eräänä iltana baarireissulla tapasin entisen kiusaajani ja me aloimme jutella. Kuulin, että yksi kiusaajani on parhaillaan lääkiksessä ja hän itsekin aloitti psykologian opinnot! Joku oli vaan sanonut jotain ja lumipallo oli lähtenyt vyörymään.

Silloin tajusin jotain oleellista ihmisyydestä, aloitin eroprosessin ja aloin elää itseäni varten välittämättä muiden, paitsi ystävieni ja perheeni mielipiteistä. Nyt on mennyt monta vuotta hyvin, opiskelut on lopuillaan ja on ihana miesystävä joka kehuu pieniä rintoja, siitä että ne mahtuvat ihanasti käteen, eivätkä hölsky, eikä hauku koskaan syyttä ja joskus unohtaa moittia vaikka syytäkin olisi.

Pienet rinnat oli todella iso kompleksi minulle jo nuoruudesta vaikka kukaan muu ei niistä silloin mitään sanonut, ei edes kiusaajat vaikka mielessäni ajattelin, että silmälasit pienetrinnat ei ikinä ansaitse rakkautta.

Mieti itseäsi miksi haukuit läskipersettä joka ei koskaan ole totta sillä läski on vain suhteellinen mitta, kuten peniksen pienuuskin usein, ei tosiasia.

Naisen kommentti oli myös väärin ja oletettavasti siinä oli täysin muut syyt takana kuin sinun kokosi. Yhden illan juttuja ei koskaan kannata ottaa vakavasti niissä sanotaan ja tehdään asioita, joilla ei ole minkään kannalta mitään merkitystä. Nykyisin suhtaudun 4 vuoden avioliittooni narsistin kanssa kuin liian pitkäksi venähtäneeseen yhdenillanjuttuun ja olen antanut anteeksi kaikki mukiloinnit ja kasvojen polttamiset sun muut.

Nykyään exällä on täydellinen vaimo ja lapsi ja todennäköisesti hakkaisi tätäkin vaimoaan yhtä paljon jos se ei olisi niin täydellinen, mene ja tiedä, riitelivät kuitenkin rajusti ennen avioliittoaan, mitä olen exän kavereilta kuullut. Pitäisikö siis pikku tytöillekin alkaa tehdä varmuuden vuoksi silikonileikkauksia ettei vaan kiusattaisi koulussa?

Vastaan varma aika myöhään! Hei halusin sanoo sulle että mun velin penis on varma mua paljo isompi.. Jollai on isompi, jollai pienempi, joku on viisampi ja jotkut on tyhmempi.. Jos poikasi on pullukka kuten kerrot olevan niin mitä todennäköisimmin kikkeli vain vaikuttaa pieneltä koska osa varresta jää vatsarasvan peittoon. Tämä sama ilmiö on sekä lapsilla että aikuisilla. Tuskinpa kovin suurta huolenaihetta. Ehkäpä lääkäriin nettipalstan sijasta???

Mutta eiköhän se ole jo tässä ajassa arpeutunut Mua vituttaa ku oon 13V Ja on joku 3cm penis Se johtuu tuosta sairaalloisesta ylipainosta! Baarissakin kokeilin heilutella, mutta kukaan ei lämmenny, mistä johtuu? MIten tällainen oikeasti asiallinen viesti voi provosoida ihmiset vastaamaan, mitä sattuu. Kertovatko vastaukset kenties siitä, että ihmisillä ei ole suhde omaan seksuaalisuuteen kunnossa?

Voin kertoa, että äitinä olen itse miettinyt samaa oman murrosikäisen poikani kohdalla -olen huolissani hänen peniksen pienestä koosta. Pojan isällä on äärettömän pieni penis ja tavallaan pelkään, että poika saa samanlaisen. Naisen näkökulmasta voin kertoa, että pienellä nysällä ei paljon naista tyydytetä ja se oli yksi syy, miksi suhde pojan isästä päätyi aikanaan eroon. Jotta joku 'ääliö' ei tähän vastaisi, että minulla on niin löysä, että ei missään tunnu, niin voin sanoa että useamman synnytyksenkin jälkeen tavara on yhä tiukka ; Nykyinen mieheni pystyy paremmin kuin hyvin tyydyttämään minut, mutta hänellä onkin kaverissa kokoa.

Ymmärrän hyvin viestiketjun aloittaneen isän huolen pojastansa. Kyllä peniksen koolla on merkitystä myös itsetunnolle. En tarkoita, että kaikista miehistä pitäisi tulla isomuanaisia, mutta kunhan edes normaali Prinssinakit ovat omaa luokkaansa. Meinasin minäkin vastata tuohon aloittajan huoleen, mutta katsoin sitä kirjoitusajankohtaa, eli viesti olikin jo yli 5 v.

Asia lienee hoitunut ja lääkärillä selvitetty. Kuten "huolestunut äiti" sanoit, saattaa olla hyvinkin niin, että ihmisillä ei ole suhde omaan seksuaalisuuteensa kunnossa. Harmillista, kun joku kysyy asiallisesti asiallisia neuvoja. Ne neuvot meinaavat sitten hukkua sen törkyn joukkoon.

Mutta eipä anneta periksi. Tee joskus oikeaa kotiruokaa niin poika voipi hiukan laihtua ja kikkelin koko näyttää ihan erilaiselta. Ota huomioon myös oma liikalihavuutesi. Sinullakin on monta ylimääräistä läskikerrosta ja kauan saa läträtä jotta reikä löytyy. Koko suvussasihan on tuo liikalihavuus ongelmana.

Äitisi on samanmoinen lyllerö kuin sinäkin. Olet hyvin ruma nainen Minun mielestä "sen" koolla ei ole väliä. Jos tyyppi on hyvännäköinen ja vielä älykäskin ei siinä muuta tarvitse.

Itse en ole mikään seksihirmu eikä juuri kiinnostakaan. Voin hyväksyä helposti miehen jolla on "pieni". Mitä olen lukenut normaali mitoista tuon pitäisi olla normaalia isompi. Silti minä en ikinä kehtaa mennä alasti esim uimahallin suihkutiloihin ajattelen että se olisi pieni. Olen kahden kuukauden ajan käyttänyt itse rakennettua venytys laitetta ja tehnyt käsin sitä jotain jelq tekniikkaa ja olen mielestäni saanut 0. Olen antanut itselleni tavoitteeksi uskaltaa mennä julkisiin suihkutiloihin kun erektiopituus on 20 ja sitämukaan lepopituus kasvanut.

Pelkää että Lauri popsii ankanpojat suuhunsa. Olen nähnyt livenä kun lokki nappaa sorsanpojan. Siinä ja siinä voiko enää uskoa että suomentaja ei olisi tajunnut mitä kirjoittaa Kiiruksissa suomentanut kun on deadline painanut päälle tai sitten on liian kirjallisesti kääntänyt tekstin.

Toinen käytännönesimerkki siitä mitä käy kun tekstiä ei lueta tarpeeksi ajatuksella uudestaan läpi löytyy vuoden Teräsmies lehden ensimmäisestä numerosta. Netin syövereistä löytyi tällainen Pellefantti-sivu. Oliko se oikeasti näin tyhmä? Eihän ne ihan hakoteillä näköjänsä silloin ennen olleet jotka halusivat kieltää Aku Ankan siveettömänä lehtenä?

Ming tuntee hyvin mittayksiköt: Jonkun Tarzan piirtäjän anatomian taidonnäyte. Ja vuosikerrassa näitä riittää. Mikäs hitto Tarzanin jalkaa vaivaa? Slam Bradley ja sidekick Shorty jakavat parivuoteen seikkailun lopuksi. Vähän aikaisemmin Shorty on yrittänyt vikitellä hillbillyn tytärtä jotta välttyisi hirttämiseltä.

Alttarilla seisoessaan Shorty muuttaa mielensä ja kertoo että hänet saa sittenkin mieluummin hirttää. Tämä taskarin teemanumerossa Pakettimatka esiintynyt ruutu sai hörähtämään. Lisää tuoretta Ankkaa, Roope himoaa vanhan rouvan piirakkaa: Mä en ole varma onko tämä jo ollut tässä ketjussa. Mä en ole varma onko repliikkejä muokattu vai ei. Jaa-a, aivan vastikään tai jotain noin vuosi sitten Sepe kuolasi täysin alastomien naskien päälle, todella irstaan näköisesti Painovirheistä keskusteleminen ei ehkä ole ihan tämän ketjun ajatus.

Siitä muuten keskustelimme Tertsin kanssa europuolellakin pitkään. Siis edellinen avaukseni meni vahingossa. Muuten avaisin, koska niitähän riittää.. Kapteeni Haddock käyttää laitonta huumetta Jatkosarjoina alunperin julkaistuja Tinttejä lyhenneltiin joskus ennen albumimuotoa. Ei ole vaikea arvata miksi juuri tämä kohta poistettiin. Auringon temppelistä tietysti, ensimmäinen Tintin-lehdessä julkaistu jatkis.

Siellä se alkoi Seitsemän kristallipallon sairaalakohtauksen jälkeen. No täällähän se on samassa osiossa: Kun mulla ei näköjään ole tänään muuta tekemistä kuin pelleillä saitilla, osallistun vielä itse aiheeseen.. Valerian oli juuri päässyt Päiväntasauksen sankareissa hedelmöittämään Filenan Ylhäisen Äidin ja Laureline oli vähän mustis.

Minulle jäi epäselväksi miksi Valerian muuttui pieneksi ja miten hän palautui takaisin suureksi seuraavaan albumiin En muista onkos tämä ollut, netissä tämä ainakin on pyörinyt. Mutta tahatonta huumoriahan tässäkin: Ainoa sarjakuvahahmo, joka on tarjonnut minulle 8 euron konjakin. Luke Cage on mainio. Hämis tarjoaa King Pinin miehille, mutta mihinköhän Kingpin meinaa tunkea ryhmysauvan Toin on jo härskiä ;D.

Tämä ei ole sarjakuva- vaan animaatioruutu. But when he finally gets into bed, Pete the Sarge is there waiting for him. When Donald thinks his lower body has been sawed off, he contemplates suicide. It's a bit dark, but clearly Donald discovers he's got more than his upper torso. Kertasin Tapani Rytöhongan valitettavan suppean tuotannon läpi, ja sieltähän niitä helmiä löytyy. Liitteenä yksi K -ruutu.

Älä avaa sitä lapsellesi! Ei enää tämmöisiä tai käy kehnosti! Kvaakin netiketti kun ei kiellä tuonkaltaisten kuvien linkittämistä, kunhan linkin ohessa on asiallinen varoitus sisällöstä. Mitä se "skagar" tarkoittaa? Kai siinä lukee "skadar"? En voi nyt tarkistaa kun en ite polta.

Stadin slangissa saanut sen g -kirjaimen. Isältäni opin sen, hän kun hukatussa nuoruudessaan oli kova Stadin kundi. Stadin kundi ei saanut skagata. Anssi Rauhala - Muistelin että joku slangisana se oli mutten ollut ihan varma.

Olisin veikannut riidan haastamista tai jotain. Klonkku muistelee sukurutsaista nuoruuttaan Wenzelin Hobitissa: Bruce on nähnyt unta Alfredista?

Bruce Wayne puristaa Robinia pip- ruttaa paperin. Alex Rossin Marvels opuksessa loppuosan muotokuvissa paljastuu Möykyn salainen kaksoisminä. Möykkyhän on Joonas Hytönen?? Hra Fantastisen ja Nti Näkymättömän häissä on paljon tuttuja ja tuntemattomia. Beatlesit ja George Bush on tunnistettavissa, mutta juuri muita en tunne. Gothamin varjoissa tapahtuu osa 2. Batman on juuri edellisellä sivulla nuoleskellut naisystäväänsä Silver St.

Sehän on esitetty täällä jo http: Reima Mäkinen - Minusta tämä on hauska; yhdistetty Hitchcokin "Linnut" ja Barbarella Pillereiden käyttäjillä on kivempaa. Onpa ilopillereiksi sanottu googlen mukaan myös Viagraa ja muita vastaavia. Tää ei tainnu vielä olla täällä? Koirat tarjovat konstaapelille pers TeX Willer on lällyä tähän verrattuna. Mutta mutta, mitäs hauskaa tuossa muuten? Noinhan Pinokkiolle käy C.

Collodin alkuperäistarinassa, vaan ei Disneyn versiossa. Rapsakoita ovat monet originaalisadut verrattuna myöhemmin softattuihin versioihin Sarjainfon suuressa sarjakuvalehtikatsauksessa oli myös kuva Pinokkion hirttämisestä senaikaisesta sarjakuvalehdestä. Traumoja, traumoja, mita ma sanoinkaan! Ensin ravitaan lapsosten mieliä Dizzney -pullamössöllä ja äkkiä onkin eessä suolasilliä!

Tuolla näytekuvia Jacovittin Pinocchiosta - mukana menossa tietysti kävelevät salamit! Pörröpää-Iivari on todellinen "syväkurkku" Myös kuvien alle liitetyt kommentit ovat varsin herkullisia, minkä voi todeta vaikkapa tältä http: Ossi Hiekkala - Stupid Comics meni kirjanmerkkeihin. Mutta vaihteeksi Barksia, tämä on aina hauska: Tuolla lailla amerikkalaiset opetetaan näkemään muut kansat: Sitä pitää pommittaa - ja niin tehtiin.

Tää on jotenkin aika hauska: Hei, onko kukaan vielä skannannut Don Rosan "Maa hyökkää" sarjasta "hassua" visiota kaksoistornien kohtalosta? Rick Randomin kädet venyivät polviin kun hän raahasi kauppakasseja Siriusmarketista saakka: Riku Sattuman kädestä tulikin mieleen mitä Will Eisnerin taideaineiden ope joskus muinoin tokaisi Willille. If the picture looks good, it's okay. Kuinkakohan Roope oikein tienasikaan omaisuutensa..?

Huomatkaa polkupyörän oudonmalliset renkaat. Ei sarjakuvaruutu mutta oikea sarjakuvalehden kansi. Kapteeni Kenguru - En muista, että tätä Teräspojan kantta olisi aiemmin ollut. Huomatkaa Krypton superlemmityn nimi: Mitä taas löysin kuvan tuolta http: Juhuu, tuoltahan löytyy kaikkea muutakin kivaa.

Uusimman Hämähäkkinais-Ihmesarjan sivuilta löytyi pari hyvää ruutua, jotka asiayhteydestä pois vetämällä ovat ihan hauskoja. Nyt en valitettavasti ole hetkeen skannerin ulottuvilla, mutta ehkä joku muu ne jaksaa ottaa.

Sivun toisessa ruudussa herra Huntia selvästi kismittää, että Jessica ei anna. Ja sivun kaksi viimeistä ruutua. Mitä ihmeen mäiskettä Jessica saakaan naamalleen mystisestä "jekkumunasta"?

Mutta onneksi se ei urheaa sankaritartamme "paljon hidasta". Taitaa olla tuttua touhua vaikka ei Huntille annakaan. Jessica ei anna Huntin pitää huolta hänestä.

Onkos kenelläkään jättikirjaa "Mikki Hiiren hatunnosto" ja järeää skanneria? Mutta ei ole ko. Proteesikenkä tipahtaa Pekalta jalasta tämän tapellessa Mikin kanssa.

Luulen että se on uudempi. Se on vielä esinäytöksessä, joita ei ainakaan vielä luvulla tehty. Donald Duck 37, piirt. Ja kinkun syönti loppuu nyt! Haa Maroto harrastaa salanimen turvin myös geologiaa.

Mutta kyllä Corrigan tietää. Eikö nakit ole tavallisesti lihaa? Miksi sikanauta pitää saada maistumaan kalkkunalta? Miksi Pikku Hukka yleensä syö nakkeja, kun niissä on porsasta! Lisäyksenä edelliseen koska enempää kuvia en tuohon yhteen viestiin saanut , kaiken kukkuraksi luvun painoksessa puhuttiin puurosta, vaikka purkin kyljestä hyvin näkee että kyse on nakeista: Ilmeisesti leikkopavuista, joten noitten pötkylöitten tulisi olla kai vihreitä Fogelbergin ja Finnen Janne Ankkanen potee ylensyönti krapulaa rosvottuaan "porvarien" ruokavaraston  viljaa ja siirappia!

Mikä oli totta sarjan julkaisuvuonna on vielä enemmän totta 90 vuotta myöhemmin Tuossa taitaa olla kääntäjän moka tai sitten iines on todellakin kaksineuvoinen tai mies joka pukeutuu naiseksi aku ja hannu parka jos näin on. Tänään mietinkin, että mitenköhän tuo on ollut alkuperäisenä.

Itselle tuli ensimmäisenä mieleen: Tokihan minä tuon tarinan muistan, mutta kääntyykö muna vastaavalla tavalla kaksimielisesti muualla? Minusta nimenomaan joku muu vihjaus olisi osuvampi  ;. Tarina oli muistaakseni Daan Jippesin pääsiäistarina. Jippes käsikirjoitti tuon itse ja mielestäni se on luvun paras Akkari-tarina. Jossain päin espanjankielistä maailmaa joku on joskus menneinä aikoina saanut hienon idean: Myöhemmin joku on saanut vielä paremman idean skannata noita sarjiksia vertaisverkkoihin.

Mutta kaikkein paras idea oli se, että Fantomas tappelee usein natseja vastaan, ja natsien pomo on Hitlerin groovy poika: Onkohan Vihtorilla jotakin tunnustettavaa? Minä menin ainoan kerran Gambrinissa käymään heti kun se vaihtoi linjaa ja rupesi kantrikapakaksi. Mutta gay-cowboyhyn tietysti törmäsin vessassa. Ihan kuin se Village Peoplen cowboy, viiksetkin oli. Ei ihan sarjakuvaruutu, mutta sain tällaisen vision Heh, olen lukenut alkukielisen.

Ei siinä mitään ansasta ollut. Andar ei ollut koskaan kuullutkaan lihansyöjäkasveista, mutta vanhempi ja viisaampi Turok osasi aavistaa pahaa Turokilla ja jengillä oli aivan eri sanat eläimille ja kasveille kuin nykyihmisillä.

Turokilla on muutakin pelättävää kuin dinosaurukset Ostajat luulevat että se on mangaa. Kun minä myin Conaneita, tuli yhteydenottoja että olet huijari, Conan on ilmestynyt vasta vuodesta Noin sitä vaan ehdotellaan Dell Four Color 43, Lue koko sarja alimmasta linkistä.

Masi sanoo jyrkän ein huumeille Nyt kun tästä aiheesta on puhuttu niin sopivasti vaikka vähän myöhässä: Doc Lomapäivä - Miten tuo "make love" kääntyisi oikeaoppisesti suomeksi niin ettei siitä synny virheellistä käsitystä? Lady, That's My Skull http: Fantastic Four 20, Hassuahan tuossa on se, että Ihmeneloset olivat tavanneet jo tuolloin puoli tusinaa eri muukalaislajia, vieläpä älyllisiä. Niitä voi ihmetellä Ihmesarja kutosesta.

Mulla häviävät joskus kuvat vaikka olisikin tehty noin miten Rami sanoo, jopa omani. Tuoreeltaan ne näkyvät, mutta kun joskus selailee vanhoja, niin ne näkyvät vasta Samonen neuvomalla menetelmällä. Vähän wanhahtava puheenparsi tarjoaa avun, eli "hakkailu" iskee oikein oivallisesti. Mietin vaan, kun jotkut tahot ovat hyvinkin tarkkoja oikeuksistaan julkaistuihin kuviin, enkä typerän tunnollisena halua tehdä tietoisesti mitään arveluttavaa. Itse näen näiden yksittäisten juttujen toimivan pikemminkin mainoksena, mutta valitettavasti usein oma näkemys ei osu yksiin virallisen ja juridisen kannan kanssa.

En tiedä onko moisesta mitn ennakkopäätöstä olemassa, mutta eiköhän tuommoinen nyt sitaattioikeuden puolella vielä ole. Kyllähän monessa lehdessä lukee että "Osittainenkin lainaaminen kielletty".

Taika-Jim ja Lothar puuhissaan En tied'ä miksei näkynyt. Ernie Bushmillerin Fritzi Ritzin poikaystävä Phil ei pidä hevistä Sunnuntaisivu on ilmestynyt joskus luvulla, Koko sarjan voi lukea alemmasta linkistä. Retu on kova isäntä! Kiviset ja Soraset n: The Road to Onslaughtista Ja alunperin jostain TUXM: Ei saanut Aku sitten jälkeläisiä tällä kertaa.

Tuo taitaa olla suomentajan väännös alkuperäisestä. Noh noh, eipäs jätetä mangaa osattomaksi Sori jos on ollut aikaisemminkin mutta osa kuvista ei vain suostu näkymään http: On pakko saada tietää miten tämä on käännetty. Muistaakseni Teräsmies sanoi tai konna joka oli vallannut Teriksen ruumiin Jericholle joka teki saman: Tuota on kyllä hankala kääntää siten ettei se olisi tuhman sävyinen.

Voisi tietysti kääntää että pois kehostani. Teräsmiehellähän oli tässä ketjussa uusi voima. Mutta Thorillapa on tämä sama voima myös: Tavallaan aika makea kansi. Tekijällä on ollut melkoinen trippi päällä tuota tehdessään. Mutta kukahan on Immonen? Mielettömän hieno Windsor-Smithin kansi! Ton pistäisin kyllä julisteena seinälleni. Harmi, että on näköjään tietokoneella väritetty.

Originaalina olisi vielä hienompi. Mutta kyllä toi mustavalkoisenakin toimisi. Ja ei, vaikka sarjaa olenkin seurannut toisen lehdessä olevan ohella , en onnistunut saamaan selville kukas helskutti se Hilja oli. Ja Pez-tyttö tarvii silmätippoja. Ja huulirasvaa, nuohan ovat järkyttävän turvonneet huulet siis.

Pielisen boxin luku keskeytyi juuri likaisen mielen temppuihin. Viisikko ja aarrelaiva -albumista: Tai sitten se on samanlaisen ylitulkitsemisen kohteena kuin Muumipappa ja meri eilisessä Hesarissa.

Kapteeni Amerikka on näköjään menettänyt itseluottamuksensa. Jos joku aikoo Thoria ostaa tämän perusteella niin johan ihmettelen. Kohta tuon jälkeen palasi Jack Kirby, ja luvun loppupuoliskon Thor on kovaa kamaa.

Stan Leen velipoika Larry Lieber piirsi Thoria välillä. En nyt ole ihan varma onko tuo hän, mutta voisi hyvinkin olla. Joka tapauksessa Thorista tuli hyvä vasta kun Jack Kirby palasi takaisin. Kattokaapa kuulkaa Lurkerin linkki sitä varten se kai on.

Tai nyt se näyttää olevan pääsemättömissä Sieltä löytyy sekä saman tyypin kuva Thorista että tekijän nimi: Al Hartley, joka sittemmin teki ihan toisenlaisen Jumalan sarjakuvia. Ho-hoi äiti, saanko esittää uuden ystävättäreni! Luin hiljattain taas Jalavan Kissalan pojat -albumin. Siinä ei ollut mitään viitteitä että Mamma ja Kapu olisivat pari. Tai Mamma ja Inspehtori. Kaikki nukkuvat omissa huoneissaan. Lapset eivät myöskään sano Kapua tai Inspehtoria isäksi. Rollo ja Kiki sanovat Mammaa rouva K: Kapu ja inspehtoori ovat Mamman täysihoitolan asukkaita.

Tässä on tietty tulkinnanvaraa, kun ei ole kyse varsinaisesta sarjakuvaruudusta, mutta eikö Seiska nyt täytä sarjakuvalehden kriteerit muutenkin? Tuohan on peräti high-end -sarjakuvaa kun ruudutkin on pyöreitä. Mutta etenevätkö ruudut järjestyksessä Panu - koira vaiko toisinpäin? Seiska on maailman hauskin kuvasarjalehti. Mutta onhan siinä sarjakuviakin.

Karvinen ja Tarkastaja Vaaran rikospähkinä. Joonas Liitetääs kuva mukaan. Jerekin mennyt aika härskiksi. Kapteeni Marvelin kaveri Steamboat muuttuu tilapäisesti supersankariksi Hahlem Mahvel. Steamboat oli aikansa humoristiseksi tarkoitettu mustan miehen stereotyyppi. Captain Marvel Adventures 16, Tämmöinen kuva löytyi netistä.

Hauskempi kuva oli uuden Muurahaismiehen lehdessä kun tämä vakoilee Carolia suihkussa. Vuonna oli tämmöinenkin sarjakuvalehden nimi mahdollinen: Julkaisija Quality Comics eli "Laatusarjat".

Akulla kasvaa karvoja kämmeniin. En tiennytkään että ankoille kasvaa karvoja. Tällasia tälläkertaa, supermies on hieno mies Tietääköhän nuorempi lukijaväki edes kaikkia yleisesti ehdoteltuja syitä, miksi saattaa kasvaa karvoja kämmeniin http: Hiustenkasvatusaineesta oli kysymys alunperin, ja Aku muuttui kokonaan jättikokoiseksi valkoiseksi karvapalloksi.

Näkkäristä sen voi lukea. Hesarikin haluaa osallistua ketjuumme ja laittoi tämän hauskan kuvan tänään Sunnuntai-osioonsa. Olen huolestunut MKKPicturesin anatomisen tietämyksen puolesta. On kyllä isoja steroideja, noilla ruokkisi koko maajoukkueen ei Suomen seuraavat pari vuotta. Vahtikoira on hyvä oivallus etenkin kun ollaan avaruudessa. Jukka Koivusaari - Siinä kyllä lukee s f eroideja  - Elikkä pallukanomaisia kappaleita. A shape that is generated by rotating an ellipse around one of its axes; "it looked like a sphere but on closer examination I saw it was really a spheroid".

Joo, en ollut varma että saako kikkeliä näyttää ko. Vähän jäi haittaamaan, mutta ajattelin että se heilahtaa reiden taakse tuulessa tai jotain: Heh heh, ihan hauska.

Iines on tarvinnut kumeja Akun luona vieraillessaan, ja nyt tarvitsisi taas. Aku lupaa tuoda ne. Kalossit olivat niitä "kumeja" joita vailla Iines oli tuossa aikaisemmin.

Jari Lehtinen - Carl Barksin sivuhahmo leikkaa kynsiään hanskat käsissä. Tätä ihmettelin jo kauan ennen Kvaakia. Eihän tässä ketjussa vikoja haetakaan, vaan hauskoja yksityiskohtia. Mutta onhan tuokin väritetty moneen kertaan. Rainer Frilund - Manikyyrin alaisena olevaan käden hanska olisi lukijan mielestä pois, jos käsi olisi väritetty. Vain siinä toisessa kädessä.

Toisessa kädessä ei näy kämmenselkä, joten se voisi olla hansikoimaton. Vaan onko mitään triviaalimpaa kuin ihmetellä moista. Ei ei, tämä on tärkeää! Eikös Barks piirtänyt aina ne renkulat hansikkaiden varsiin? Näin ollen oikeassa kädessä ei olisi hansikasta.

Näytetään ja kerrotaan välillä jotain. Likainen mielikuvitus ja asiayhteydestään irrotetut Korkkarin kuvaus kansalaissodan punakaartilaisista: Keith Pollardin varomaton kuvituksellinen ratkaisu Thor Sensuroin vähän tekstiä, jotta voisitte arvuutella, mikä tuo voimakkaiden tunteiden kohde oikeastaan on. Tomb Raider -sarjis osoittaa että irlantilaisterroristit hallitsevat rähinöinnin lisäksi myös monimutkaiset lauserakenteet. Duck Woman - Olisiko sormus, kun Niebelungista puhutaankin?

Aku Ankka Päivästä päivään -albumista: Vaikka ankat ovatkin aina ilman housuja, näyttää alaosaton bikini-Iines jotenkin tosi rivolta ;D. Sanokaa vaan että minulla on kieroutunut mielikuvitus, mutta tästä kuvasta tuli väkisin vääränlaisia mielikuvia Vai väitätkö että sinullekin tuli kieroutuneista mielikuvia kuvasta?

Nyt olen niin koukussa Fletcher Hanksiin, että en malta laittaa vain yhtä ruutuaan esille. JPG Kerro niille, Joe. Ei tuo ruutu niinkään hassu ole, mutta koko tarina on.

Valitan kuvan heikkoa laatua. Kyseessä on kuitenkin The Royals -sarjan strippi mitä todennäköisimmin vuodelta aina taatusta The Sun -tabloidista. Eipä paljon tulevaa kuningasparia kuten silloin oletettiin kumarreltu!

Dianahan nyt oli neitseellinen pyhimys jopa keltaiselle lehdistölle. Ainakin siihen asti kunnes samainen The Sun julkaisi bikinikuvia raskaana olleesta Dianasta. Ei nyt ihan oikea ketju mutta en muistanut paremmin sopivaa.

Löytyi Wikipediasta, enkunkielisestä versiosta Batman-artikkelin kohdasta Homosexual interpretations. Olen tuon meinannut laittaa, mutta Batmanin ja Robinin homoviittauksia oli mielestäni tarpeeksi.

Iltalehden "kamalin mainos" - kisan voittaja hyödyntää sarjakuvailmaisua Jokos tämä Aku-ruutu on ollut: Liian monta sivua threadissa tuplapostauksen tarkastamiseksi, mutta tämä sai hirnumaan. Kaverukset ovat vain tappelevinaan, jotta saavat tilaisuuden siinä hössäkässä P jo katseetkin sen kertovat Brokeback Mountain oli mukamas kova juttu, kun länkkärit tykkäsivätkin toisistaan enemmän kuin naisista. Mutta taas se nähtiin, tämäkin asia oli käsitelty sarjakuvissa jo paljon aikaisemmin, ja paljon tyylikkäämmin.

Miesten katseista voi helposti lukea, että kyseessä on tosirakkaus eikä mikään yhden illan juttu. Revolverin ståfräs-kulmakin on lakia uhmaava. Ja lisää poikaenergiaa kirjasta Che Guevara vasta-alkajille ja edistyville.

Kapteeni Amerikan ja Buckyn mielestä luku oli homoa. Captain America Comics 7, Joe Simon ja Jack Kirby. Aika hyvin kun Bucky ei edes nähnyt koko vuoskymmentä.

Veikkaisin että tuo on muutettu uusintapainoksissa. Nelkyt-luvulla tiettävästi ensi kerran "gay"-sana alkoi saada vihjaavan merkityksensä. Hilpeydellä silattuja käsitteitä on ollut huomattavan monia ennen typeryyteen asti yleistettyä ja hihiteltyä seksuaalista leimaa: Gay-termin etymologiasta ja muidenkin sanojen sekä sanakirjoista jatkossa täällä http: Paitsi että sen verran on pakko mainita, jotta Kivisten ja Sorasten tunnusmusiikissa lauletaan alkujaan lopuksi: Kertoja tekee yllättävän tunnustuksen Jättikauhukirja, Tähdet ennustavat kuolemaa -tarinan viimeinen ruutu.

Shield-sarjakuvassa poliisit diggaavat englantilaista hevibändiä. Alkuperäinen Pep Comics 17 on vuodelta , jolloin bändiä ei vielä ollut. Mustavalkoinen uusintapainos on vuodelta , joten liekö tuo muutettu siihen ja miksi? On niitä muitakin, "and Jesus wept" on sellainen johon usein törmää Barnhart Dictionary of American Slang: An exclamation of surprise, dismay, emphasis, etc. Englantilaisten liberatoreiden epävirallinen laivuetunnus.

Britti tietää mitä haluaa. Toivonpa ettei näitä ole vielä laitettu tähän ketjuun Kävin kyllä suurinpiirtein läpi, mutta alkupään kaikki postit eivät näkyneet. Kuvat joka tapauksessa saa isommiksi klikkaamalla. Kyllä, kyseessä on oikea sarjakuvaruutu. Mary Marvel Jim Calafioren tulkitsemana. Mitäs ne ninjapojat oikein puuhaavat? Huh, tolle repesin ihan täysin. Spede sekä vanha kunnon "boner" samassa kuvassa. Toivottavasti tuota linkkiä ei ole vielä ollut tässä ketjussa Pahoittelen, jos tämä kuva on ollut tässä topicissa jo aikaisemmin.

Netissä surffaillessa tuli vastaan. Iineksestä paljastuu epämiellyttäviä asioita, huomatkaa mihin Aku katsoo. Humm, tämäkin on saatettu mainita tässä threadissa mutta sallinette suvaita laiskuuteni kun en jaksa käydä läpi yli neljääkymmentä sivua Karvinen olisi pitänyt syöttää karhulle jo kauan sitten.

Hetkinen, tuo tehtiin kauan sitten. Saisiko tuon Esko sarjakuvan linkin, eikös sitä ole netissä lisää? Kirjaston setä juuri viime viikolla näytti ja osoite jäi kuulematta. Lisää hauskoja karvislinkkejä http: Saisko tätä mitenkään suurennettua. Ekasta ruudusta ei saa mitään selvää. Muutaman sanan vain erottaa.

Mikki Hiiren Kulta-aika 2 kertoo Raimo Aaltosen käsialalla ekan kuplan sisällön: Minni on mieltynyt toiseen eikä minulla ole enää väliä. On parasta jättää tämä maailma lopullisesti. Tämä on hauskaksi tarkoitettukin. Mutta en keksinyt mihin tämä olisi muualle sopinut. Manga-alueelle tietysti, mutta mihin? Vuonna fag ei tarkoittanut muuta kuin röökiä, ainakaan briteissä. Sport's Not for Losers, Action 6, Kiitos Karvis linkistä, täytyy sanoa että vietimme riemukkaan illan psykologi ystäväni kanssa Eskoa miettiessämme Ja hetkittäin Raakaa-lihaakin tuntui väsyneeltä tämän rinnalla.

Ei, kyllä tuo oli tupakan vastaista. Dan, joka on veljensä, aitajuoksija Lenin valmentaja, yrittää saada tätä luopumaan tupakasta. Vitsi on slangisanassa fag, joka tarkoittaa nykyisin homoa, ja varsinkin ennen briteissä fag tarkoitti sätkää. Kyllä se sätkä mun tietääkseni on yhä "fag" Britanniassa. Ameriikan fag on lyhennys faggotista.

Its use isn't prevalent in Britain. Varmaan fageista puhutaan edelleenkin jossain briteissä, mutta sanan käyttö on vähentynyt.

Cassidyn kieli oli modernin ja vanhanaikaisen sekoitusta, hahmo kun oli satavuotias. Talbotin Naked Cartoonist -anekdoottikirjassa oli tuon tiimoilta yksi kommervenkki kun eräs Brittiläinen sarjakuvantekijä meinasi saada Nykissä jengiläisiltä turpaan kun meni nikkiksissä viattomasti kyselemään tietäiskö kundit mistä löytyisi röökiä "Would you knwo where I could find fags?

Minulla on paljon englantilaisia kavereita, ja voin sanoa, että kansakunta, joka on niin innostunut rivoista sanaleikeistä on onnensa kukkuloilla tämän 'fag'-jutun vuoksi.

Olen kuullut niin huonoja heittoja että ääh! Onhan se käytössä, mutta kaikki tietävät kaksoismerkityksen. Peter Baggen Hate voi tuntua britistä oudolta.

Nyt hiukkasen harmittaa että lahjoitin suurimman osan "Maailman vahvin Nalle" -lehdistäni maailmalle. Niistä olisi tänä päivänä luettuna voinut löytyä vaikka mitä outouksia.

Joo kun olin itsekkin pieni ja luin Nallea niin kyllä sieltä löytyy helposti tähän keskusteluun sopivia juttuja. Men oo oikein ikinä, anteeksi vain että on offtopicina, ymmärtänyt, että miksi Ankkalinnan lintunaisillakin on valkoiset sääret? Siis Iinestä ja paria muuta poikkeusta lukuunottamatta Onko se väritysvirhe vai estetiikkaa? Ankoilla on ankanjalat, mutta yleensä satunnaisilla lintuhahmoilla on ihmisen vartalo ja linnun pää.

Ja nappinenät ovat koiria, vaikka tuossa karhukoplakuvassakin herralla on ihmiskorva. Tämä nyt ei ole erityisen hauska, Harald kun ei nykyään ole muutenkaan, mutta hiemankin likaisen mielikuvituksen omaavalla lukijalla herää ajatus, että MITÄ se Helga oikein puuhastelee aviovuoteessa silloin kun mies on matkoilla?

Jostain kumman syystä kuvaa tai linkkiä ei näkynyt ennenkuin vastausviestissä oli linkki tagien sisällä. Asko AA - Kyllä merillä on mukavaa kunnon joku josta pitää kii ei tarvitse mennä-nukkumaan itkeäkseen itsensä unelmiin.

X-men, onko aivan pakko kommentoida jokaista kuvaa tässä ketjussa? Jos on, niin voisiko viestit sisältää edes pienen hitusen informaatiota? Entäs kun Krypto muuttuu collieksi, ja osoittautuu naaraaksi ja saa pentuja Superboy Punaisen kryptoniitin vaikutusta tietysti.

Batman ei ole homo, Batman ei ole homo Pahus, Kespa kerkesi ensin. Itsellänikin oli tarkoitus tuo tänne laittaa. Mutta juu, eiköhän pojat ole päättäneet vaan lukea yhdessä jotain hyvää kirjaa. Minä niin kuvittelin lukeneeni teoksen melko tarkasti arvostelua varten, mutta tuo jäi huomaamatta. Ehkä Batmaneitä on tullut luettua sen verran, että tuollaiset tilanteet tuntuvat ensi lukemalta ihan normaaleilta.

Mutta osataan sitä myös Ihmesarjan puolella. Muistaakseni joskus muinoin kerroin täällä vain kirjallisesti sivut mistä nämä kuvat löytyvät, mutta tässä nyt kaikille vielä skannattunakin. Kyse siis Hämähäkkinaisen Ihmesarjasta. Kuka nyt ei tahtoisi jekkumunaa?: Tarkastaja Vaara se jaksaa ratkoa muutakin kuin ristikoita.

Nyt ovat vuorossa sarjakuvat Jatkan Ronkaisen linjaa ja näytän perään toisen viattoman hauskan ruudun. Ehkä kontekstissaan hauskempi, tämä ruutu.

Jotenkin puhekuplat ja naamat eivät sovi yhteen, mitä sanotte? Superman Fun Book - pages of painting and activity. Suomessa painettu, ja Englannissa julkaistu puuhakirja vuodelta Siitäpä löytyy vastaavanlaisia tehtäviä siis sivun verran, kaikissa ei tosin pyllistetä Bongasin aamutuimaan Jori Sawyer -albumia lukiessa tällaisen ruudun, jossa on käytössä entisen ulkoministerimme tunnetuksi tekemä lausahdus.

Ettei vain Ike olisikin sarjakuvafaneja? Nyt kaikki metsästämään Iken nerokkaista aivoryöpyistä sarjakuvaviittauksia. Puutarhajuttu pohjautuu vanhaan brittiläiseen lasteloruun: Aika outoa että sitä vanhemmaksi tulee, sitä helpommin löytää irstailua Aku Ankasta Mikin uudessa juhlakirjassa on Romano Scarpan tarina, jossa Mikki ja Musta Pekka miekkailevat alasti Pekan etumuksessa strateginen kohta on peitetty Austin Powers -malliin, mutta Mikillä ei.

Josko joku ehtisi laittaa ko. Mikki Hiiren Kulta-aika ykkösestä oli sensuroitu pari strippiä joissa Mikki kävi alasti uimassa. Ei mitään mikki-kikkiä näkynyt eikä pikku jalka pilkahtanut, mutta silti itskut sensuroivat. Tai ehkä juuri siksi. The Uncensored Mouse näytti tuonkin.

Ei ehkä ihan kaikkein hauskinta parhaimmistoa, mutta Roope totaalisen nudena. Aku on selvästi päätynyt punanenäjuopon kanssa sänkyyn. Äijä jää krapulaisena tuskanhiessä vielä miettimään mistä ankka tuli mukaan. Repesin tuota ihan jokin aika sitten. D Muutama vuos sitten nappasin ittelleni hämiksen mustis numerosta loistavan replan: Pitää katsoa sienen taakse. Sinne ne sitten roudas Flashinkin. Siellä he pelasivat video-peliä Kaikki tämä muuten koska John oli vahingossa?

No, Peter sitten tulee kotiin eikä voi käsittää, mitä tämä poppoo näkee video peleissä. Hän toteaa kuitenkin vinkiksi Johnille että "Katso sienen taakse!

Hetken päästä Peterkin on pelaamassa peliä. Seuraavassa hetkessä on jo myöhä, ja talkkari? Tämä Natasha-ruutu tuli vastaan sarjakuvafestareille materiaalia kerätessä. Kontekstistaan irrotettuna aika huima: Nythän mää vasta hokasin että tää tyyppi taitaa olla animaattori Fred Moore. Oli studioilla tunnettu hiprakoistaan. Jyrki Vainio - No, niinhän sitä sanotaan, että hyvin suunniteltu on valmiiksi tehty Vision ja Purppuranoita mainostamassa Sanokaa minua mauttomaksi vaan, mutta Tämä on kerrankin jotain "ei-mautonta" huumoria.

Alapää ei heilu tässä, eikä tämä ehkä naurata, mutta on kiintoisa ja hauska pointti maantieteestä: Arvo "Pervo" Kaluunan ja rouvansa Martan pukkileikki riistäytyy käsistä Näitä sanoja harvemmin näkee sanomalehden sarjakuvasivulla Riivattu singeri on S.

Joo, ittekin nauroin itteni kuoliaaksi ku ton näin ekaa kertaa. Voittaa kaikki ne "Led Zeppelin levyyn piilotettu viesti" jutut. John Byrne pyytelee anteeksi omaa ja toisen tekemää virhettä ko. Kun lähetätte noita linkkejä galleriasta tai muista kirjautumista vaativista sivuista, niin tehkää mielummin niin että otatte kuvan kohdalla hiiren kakkosnäppäimen valikosta "Näytä kuva" ja sitten kopsatkaa osoite.

Noh, tämä ei nyt ole ihan oikea ja aito, mutta vain kahta kirjainta on muutettu. Mitkä kirjaimet on vaihdettu? Hämis vs Elektro toisessa sukupolvessa. Eikö mikään riitä tyydyttämään Volstaggin nälkää? Koska Lehtinen ei itse linkittänyt tätä minnekään, lukaiskaapa etusivulta arvostelu joka kirvoittaa tämän ketjun merkeissä parit naurut http: No kun Lehtinen ei osannut. Yritin tapella vahvennusten ja kursivointien kanssa, enkä saanut niitäkään tekstiin päälle.

Ketjua "Keskustele oudoista sarjakuvista Kvaakissa" lienee turha perustaa? Olihan meillä joku "hämärimmät sarjakuva-albumit" tjms -ketju. Neljän sanan fraasi, joka saa "I'm the god-damn Batmanin" näyttämään haiku-runolta syvällisyydessään. Sivulla on useampia kuvia, mutta tiedätte kyllä sen, mitä tarkoitan, kun osutte kohdalle. Sisältää voimakasta kielenkäyttöä, joten en laita kuvaa suoraan tänne. Nyt niin ajankohtainen Spirit, 7. Hassua sinänsä, että juuri tänään luin Pastisin "Aikuis-parodiaa" alpparia, ja eikös siellä ollut juuri Spiritiä.

Tästä kansikuvasta tulee joillekin mieleen rivouksia Mitäköhän supertekoja Terästytöllä on mielessä, ja mitä se Teräsmies oikein peittelee sanomalehdellä. Loisin mielestä he ovat innoissaan ja Lois-parka rakastaa molempia.

Tämä nyt ei ole sarjakuvaruutu, mutta onpas Fred Hembeck keksinyt ytimekkään nimen sivuiselle koosteelle sarjakuvistaan vuosien varrelta. Kuva on vähän heikko, napattu Angoulêmen paperimuseon sätkäpaperinäyttelystä. Toinen sotilas vuoleskelee pajunoksaa kun toinen tarjoaa pojalle tulta piipustaan! Maassa olevassa korissa on kaksi kuollutta sorsaa Muistikohan Wolvie pitää katsekontaktin koko ajan vai harhailiko katse alaspäin välillä?

Onks' tämä jo ollut täällä? Tämä ei vaikuttanut tutulta. Jos on vanha, niin ylläpito voi siivota pois. Editoin kuvasta muutaman nettiosoitteen, joiden kautta kuva on jo kiertänyt. Saattoi tuo Teris-kansi olla jo tässäkin ketjussa. Sehän on julkaistu suomeksikin luvun alussa vai oliko vielä lukua? Mukana oli puhekupliakin, jotka kai vähän selvensivät asiaa Mitenkäs se menikään tuon kannen kohdalla: Jo vuonna Batmanin tekijät ennustivat tulevaisuuden plasmatelkkarin.

Ne olivat Alfredin harrastuksekseen kirjoittamia tulevaisuuteen sijoittuvia "mielikuvitustarinoita". Ihmenelosten poikamiesjäsenet nukkuivat samassa sängyssä. Puhumattakaan siitä että he aina kinastelivat kuin vanha pari.

Vielä luvulla paheksuttiin kun näytettiin Reedin ja Suen nukkuvan samassa sängyssä, vaikka he olivat naimisissa ja heteroita. Fantastic Four 65, Soolotarinoissa, jotka kaikki ilmestyivät ennen Kristallin ensiesiintymistä, oli gimmafrendi nimeltä Dorrie Evans, joka ei esiintynyt Fantastic Four -lehdessä koskaan aikanaan.

Hämiksessä hän esiintyi kerran, ja FF: Mutta niin oli Dorriekin, ja lapsiakin oli monta. Poistettu kaksi kuvaa, jotka ovat olleet ketjussa jo ennenkin. Toinen ainakin viiteen kertaan. Muitakin viestejä on siitä poistettu, että turha etsiä.

Minusta tässä oli jotain hämärää. Kylmät väreet iskeytyivät minuun välittömästi Editori Axel Alonso oli kuulemma sanonut kyseistä lehteä seksikkäimmäksi lehdeksi mitä kyseisessä sarjakuvassa Ghost Rider ollaan ikinä nähty. En tiedä, mitä hän tarkoitti, mutta jotain hämärää ja huvittavaa tässä kuitenkin oli Elikkä kysehän on numerosta 35, ja sivu Michael Alex Diana Riddle - Nan-tytöllä on kaksi kilpakosijaa, joiden nimet ovat Lee ja Kirby.

Girls' Love Stories 13, Ei varsinaisesti sarjakuva, mutta kuitenkin melko hauska: Ei ole skanneria, mutta vuoden numerossa Aku Ankka  haluaa panna maata.

Samassa näkkärissä Mustakuono-karhu ottaa Ponu-karhun viereensä talviunille ja käskee panna maata. Spidey Super Stories -lehdestä. Täytyy myöntää, että tää meni kyllä ohi Mikähän tossa on jutun juju?? En oo pahemmin hämikseen tutustunut Poistin kopioidut kuvat edellisestä viestistä.

Thanos tappoi kerran puoli universumia. Ei se pommita kissanaisia helikopterilla. Ja Thanosta eivät poliisit vie putkaan.

Ei tällä Hämiksen kanssa ollut juuri tekemistä. Spidey Super Stories oli suunnattu noin kolmivuotiaille. Jonkun SSS-numeron voi lukea kokeeksi jos haluaa nauraa, mutta pidemmälti nuo eivät naurata.

Ennemminkin tuntee myötähäpeää lasten aliarvioimisesta. Minua on jostain syystä aina huvittanut tämä, kun menen wikipedian Kryptonite artikkeliin JPG Niin, mitäs makua saisi olla? Stan Lee unohti luvun alussa usein nimiä. Peter Parker oli muuttunut Peter Palmeriksi jo toisessa esiintymisessään.

... Isorintainen neidonkeikainen seksi homo seksi novelli harrastaa teini kuvat Poluissa video isot tissit teen sex pilluvideo linja lukemonen nainen ja monsteri kulli kuvia . Nainen ja dildo kiinteä tanssihousut video mummoseksi tissi kuvia pillua huoria afrikkalaiset pillut tarinat pornoa fi pyllin kuvia maailman velin raiskaa. kesäkuu Yahoo little girl jutta sexiä koira sex fi alastonkuvat www alusvaate pornoa suuhun leikkaus little teen tube mies homo videot nussimassa iso perse kuvia iso kyrpä. . Tango punatukkainen tyttö nussii naista saa isoa kalua onko 18 nuori nainen kontiokumisaappaissa lääkäri työnsi dildon pilluun video. 8. kesäkuu Feikkikuvat karkkila omat homo sivut. poika millan sexy sattuu liian iso pillu työnnä kalu kulli tyydytys sisko runkkaa tits maksullista seksiä dildon kanssa seksiä koneella suomalainen koulu Munat ilmaiset rakkaus kännykkä seksi suomalaisessa tv ohjelma ilmainen asia teen video piiskaaminen xnxx.

Seuranhakuilmoitus seksilinja homo

Ei se ihan noinkaan mene. Lisätietoja merkkiä jäljellä. No täällähän se on samassa osiossa: Eikö nakit ole tavallisesti lihaa? Ja kyllä sanon pojalleni pesulla että vetää nahkaa taakse, luontaisesti menee jo taakse, nopea suihkutus ja siinä se. Mulla on ihottumaa mun kyrvässä mitä mä teen??? Viisikko ja aarrelaiva -albumista:

SEXCHAT BAMBI HOMO INK PORN