Mies g piste sex tarinoita homoseksuaaliseen

      Comments Off on Mies g piste sex tarinoita homoseksuaaliseen

Mitä homoseksuaalisuuteen ja homoliittoihin tulee, niin niistä keskustellessa on tärkeä tuntea Raamatun punainen lanka. Tämä punainen lanka on Jeesus ja Hänen tuomansa sovitus. Jeesus on kuollut uhrina Jumalalle, Jeesukseen uskova saa syntinsä anteeksi Jumalan edessä.

Siksi kristityn ei enää tarvitse uhrata Jumalalle eikä noudattaa perinnäisiä puhtausmääräyksiä Hepr. Jeesuksen uhrikuolema on tietenkin tulkinta, mutta jos tällaista tulkintaa ei voi tai halua Raamatusta tehdä, ei enää puhuta kristinuskosta, koska Jeesuksen sovitustyö on sen ydin.

On kuitenkin aivan eri asia kannustaa syntiin kuin tuomita syntiä tehnyt ihminen. Se, että synnit on saatu Jeesuksen kuolemassa anteeksi, ei oikeuta tietoiseen Jumalan tahdon vastaiseen toimintaan, ja todellinen usko muuttaa ihmistä niin, että hän pyrkii hyvään. Kuten on jo todettu, homoseksi on Raamatun mukaan syntiä.

Homoliittoja ei suoraan kielletä, mutta Jumala loi nimenomaan naisen miehen kumppaniksi 1. Merkittävää näissä kohdissa on, että molemmissa puhutaan yhtymisestä, ts. Voiko tehdä muuta tulkintaa kuin sen, että avioliitto sisältää tai ainakin saa sisältää seksiä? Kun homoseksi on syntiä, onko homoavioliitto Jumalan mielen mukainen liitto? Ei mielestäni, ja siksi on hyvä, että kristilliset yhteisöt eivät siunaa homoavioliittoja. Kokonaan toinen asia on se, onko tämä homoseksuaalien sortamista.

Homoseksuaalisuus lienee taipumus samalla tavalla kuin vaikkapa kateellisuus, ei tahdonalainen. Raamatun mukaan Jeesuksen sovitustyön ansiosta homoseksuaaleilla, kateellisilla ja muilla syntisillä on yhtäläinen oikeus tulla Jumalan luo ja myös seurakuntaan. Kateellisuutta ei kuitenkaan määritellä avioliiton esteeksi toisin kuin homoseksuaalisuutta.

En näe mitään sortoa tai ristiriitaa siinä, että Raamattua noudatetaan järjestelmällisesti. Kristittynä ei voi elää niin, että poimii Raamatusta vain mieleiset kohdat. Maallinen oikeus puolestaan ei ole sidoksissa Raamattuun, ja sillä tavalla homopareilla voi si olla mahdollisuus juridisesti samoihin oikeuksiin kuin heteropareilla.

Blogikirjoitus päättyy oikein hienosti. Uskon salaisuutta ja varmuutta individuaalista tietoa ei voi tyhjentävästi selittää sellaiselle, joka ei usko. Muusta osasta kirjoitusta tuli ehkä hivenen provokatiivinen vaikutelma, ja minä raukka tartuin siihen. Ensin suuret kiitokset kattavasta kommentista ja kehuista blogia kohtaan.

Lupaan kirjoittaa vielä sisustussuunnitelmiakin - niitäkin kun on päässä. Miten Raamattua noudatetaan järjestelmällisesti? Tässä tullaan juuri siihen hieman outoon asiaan, että nykyinen kristitty poimii Raamatusta vain haluamansa informaation tarkoituksella tai tahattomasti tietämättään. Pitäisikö minun olla leikkaamatta hiuksiani kuten Raamattu opastaa? Saanko kylvää peltoon vain yhtä viljalajiketta kerrallaan? Jos näissä kohdin tehdään tulkintoja ja todetaan, että nämä asiat olivat aikansa juttuja, eikä niistä tarvitse enää pitää kiinni, niin miksei tämä sama ajattelumalli koske homoliittoja?

Antiikin Kreikassa homoilu oli miesten hommaa ja kristinusko halusi siihen tehdä pesäeroa. Pitääkö näitä asioita käsitellä fundamentaalisina totuuksina, vai voidaanko tehdä tulkintoja. Miten se järjestelmällisyys toimii? Ei sillä, että meistä nyt kukaan pystyisikään kaikkea ohjetta noudattamaan, mutta mihin pitää vetää raja? Nainen saa olla pappi?

Mielestäni tässä on kaksi vaihtoehtoa. A Mennään sanasta sanaan ja yritetään elää parhaan mukaan Raamatun ohjeiden mukaisesti. B Tulkitaan Raamattua ja eletään sen mukaan. Vaihtoehto A on todella vaikea ja B: Eri mieltä nyt tietysti saa olla.

Jos parturi kannustaa leikkaamaan hiuksia, niin kannustaako hän syntiin? Jos tasa-arvovaltuutettu puolustaa homojen oikeuksia, kannustaako hän syntiin? Mutta olen kuitenkin sitä mieltä, että tällaiset kiistat ovat turhia ja peittävät vain sen Kirjan tärkeimmäin sanoman   Kuten aiempikin kirjoittaja mainitsi, kasvis pihvi on aivan muualla kuin homoliittojen hyväksynnästä kinastelussa.

Ja edelliseen verrattuna minä olen maallikkoa potenssiin kaksi. Kirjoitusta ei ole tarkoitettu vedettäväksi herneen korvikkeena nenään. Se voi sisältää pieniä osia, jotka on valmistettu linjalla, jolla käsitellään pähkinää, eikä se siitä syystä sovellu alle kolmevuotiaille. Edellisessä kommentissa on yleistys, joka kaipaa tarkennusta: On kuitenkin olemassa sellaisiakin, jotka vilpittömästi pyrkivät elämään Raamatun ja Jumalan tahdon mukaisesti.

Se, että jokin organisaatio esim. Kirjoittaja esittää kommentissaan kaksi vaihtoehtoa Raamatun käyttämiselle, olen niistä samaa mieltä. Molempiin sisältyy kuitenkin vaikeuksia. Vaihtoehdossa A sanasta sanaan lukeminen on ensinnäkin kieliongelma.

Suurimmalla osalla maailman ihmisistä ei ole mahdollisuutta lukea Raamattua alkukielillä heprea, kreikka, aramea , monilla ei ollenkaan. Usein kun kieltä käännetään, merkitys muuttuu ja konteksti voi kadota. Tästä syystä jo Raamatun lukeminen sanasta sanaan oikein on useimmille ihmisille mahdotonta. Suomenkielinen Raamattu on erityisen huonossa asemassa, koska kirjakielemme on niin nuori ja Raamattu käännetty useiden muiden kielten kautta.

Joidenkin arvioiden mukaan uusimmassa raamatunkäännöksessämme on yli tuhat käännösvirhettä. Joka tapauksessa kukaan ihminen ei pysty noudattamaan kaikkia Raamatun ohjeita täydellisesti, ja vaikka pystyisikin, suurimmalla osalla homma menisi poskelleen kielimuurin vuoksi sekin on synnin seurausta, vrt.

Jäljelle jää vaihtoehto B tulkitseminen , joka on vieläkin monimutkaisempi, sillä siihen sisältyy vaihtoehto A: Niiden pohjalta esitän käsitykseni alkuperäisen kirjoittajan heittämiin kysymyksiin, vaikkakin alkukielten tuntemukseni on heikko.

Ensin toistan itseäni ja totean, että Raamatun ydinasian eli Jeesuksen uhrikuoleman myötä useat Vanhan testamentin säännökset eivät ole enää voimassa. Se ei tarkoita, että ne sinänsä olisivat vääriä tai Jumalan tahdon vastaisia, vaan että ne kuuluvat Jumalan Israelin kansan kanssa tekemään vanhaan liittoon, ja Jeesuksen myötä Jumala on sittemmin tehnyt kaikkien ihmisten kanssa uuden liiton.

Tässä liitossa Jeesuksen kuolema tekee tarpeettomaksi ihmisten omat uhrirituaalit ja puhtausyritykset. Tämä on koko kristinuskon keskeisin ajatus ja erottaa kristinuskon juutalaisuudesta. Raamatusta löytyy selvä vastaus siihen, saako mies leikata hiuksiaan ja voiko peltoon kylvää useampaa kuin yhtä viljaa kerrallaan. Saa ja voi, koska nuo olivat vanhan liiton sääntöjä. Sun elämänkatsomukses rajottuu näköjään äitin tissistä jääkaapin kautta pikkukakkoseen.

Hahmota tästä, jollet ole hahm. Mistä lähtien seksilelun käyttäminen on tehnyt miehestä homoseksuaalin? Vittu kun sais sut tohon kätösen ulottuville niin lävähtäis aikamoinen pommi suoraan keskelle lärviä niin et korvat läpsää yhteen.

Mistä niitä tehokkaita moottoreita saa? Sauvoissa tahtovat olla vähän liian korkeilla kierroksilla väriseviä ja siksi puuduttavia eikä kunnolla täriseviä. Ei siinä välttämättä orkkua tarvitse.

Eturauhasen hoitelun jälkeen naiset näyttävät hemaisevammilta, kun herkkyys sen suhteen on parempi. Täällä olisi yksi kertomus tästä tapahtumasta ; Kannattaa lukea! Menkää Japaniin opettelemaan, luulo ei ole tiedon väärtti. Kun olet kokenut kaiken mekaanisen räpläilyn niin on aika siirtyä henkiseen ulottuvuuteen. Kun on pikkupenskasta asti räpläillyt piliään ja siitä sitten aikuisemmalla iällä päätynyt eturauhasen kiihottamiseen, alkaa ne enemmän tai vähemmän tuntumaan ei niin kiinnostavilta asioilta.

Moni meistä on joskus sattunut huomamaan artikkeleita tms. Eli siis tarkoitan nyt pelkästään mielen kautta tapahtuvaan tuhmailuun. Ilman asiantuntemustakin, ja opusten loputonta selailua, sulla on mahdollisuus avata ovia ihan uusiin ulottuvuuksiin.

Olet kotona yksin ja mieleesi juolahtaa, että nyt ois kiva tumputtaa, niin älä tee sitä. Laita rauhallista musiikkia soimaan. Esim youtubesta löytyy hakusanalla "relaxation" monenlaista alfa- ja beeta-aalto -ääniä. Makaat rauhallisesti sängyssä pimeässä huoneessa kuunnellen rauhottavaa pimputusta. Kun olet jonkun aikaa rentoutunut, siirrä ajatuksesi sinne missä anaali, elin ja eturauhanen sijaitsee.

Vähitellen alat tuntemaan niiden olemassaolon normaalia voimakkaammin. Keskitä kaikki ajatusenergiasi sinne. Kun paikka on rauhallinen, etkä ole huolissasi, että joku tulee, niin vähitellen ajan ja paikantajusi alkaa unohtua. Kiihottuneisuuden tunnekin alkaa voimistumaan. Keskity pelkästään eturauhaseen ja siihen tunteeseen kun saat orgasmin. Älä ajattele mitään muuta. Sitten alat erittäin hitaasti ja rauhallisesti supistelemaan anaalia.

Koko ajan ajatuksissasi on vain se tunne kun saat orgasmin. Jatkat kiusoittelevanhidasta supistelua, niin että juuri ja juuri tunnet sen. Kun onnistut saavuttamaan voimakkaan kiihottumisen alat hitaasti voimistamaan supisteluja. Muista edelleen edetä rauhallisesti. Kun olet tehnyt sitä hyvän aikaa huomaat jo supistelevasi anaalia voimakkaasti.

Nyt ala pitää silloin tällöin supistusta yllä pidempään. Vähitellen tunnet kuinka siemennestettä alkaa valua supistustesi tahdissa.

Se lisää entisestään kiihottumista. Jatkat voimakkaita supisteluja, ja voit alkaa samalla hieman liikuttaa lantiota ylösalas. Kiihottuneisuus saavuttaa vähitellen voimakkaan tunteen. Silloin alat olla lähellä laukeamista. Tunne on erittäin nautinnollinen ja olet varma, että laukeat. Jatkat voimakkaita supisteluja ja lantioliikkeitä vähitellen alat tuntemaan sen tutun tunteen, mikä tulee hetkeä ennen orgasmia.

Se tunne saa sut tahtomaan voimakkaasti laukeamista. Mielessäsi annat orgasmille luvan tulla. Ja ennenpitkää ensimmäiset orgasmiaallot alkaa tuntua alapäässä. Orgasmi voimistuu kohti huippua ja koet eläimellisen voimakkaan ja jopa pelonsekaisen orgasmin.

Siemennesteet roiskuu voimakkaasti sykkien. Kun orgasmi on ohi, se jättää sulle takuuvarmasti oudon ja hölmistyneen olon, kun pystyit laukeamaan pelkästään mielesi avulla. Itse olen pystynyt tähän n.

Aluksi on tietysti vaikeaa, koska nämä asiat vaatii harjoitusta. Ensimmäisillä kerroilla mun sydän hakkas niin kovaa, että se keskeytti useamman kerran. Välillä tuli inhottavia rytmihäiriöitä.

Vähitellen opin olemaan rauhallisempi niin sydän ei ihan yritä tulla rinnasta ulos. Se tunne vaan on niin voimakas, että se saa sydämen hakkaamaan.

Mutta jos haluat jotain uutta niin tässä vinkki. Vastaa alkuperäiseen viestiin Eturauhasorgasmi?? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

...

Porno cunnilingus tetonas mujeres lesvianas xxx follando travestis follando tetonas julia de viejas xxx negras grandes follando sexo cumloader españa trios amateur porno gratis latinas chicas es. cumlouder guarras chicas buenas xxx tias fallando masaje con pollas enormes naturales abuelos porno ver vídeos porno mujeres videos porno 18 porn hentai vidios porno gratis porno lesbianas vidios porno gonzo porno de solteras porno español videos xxx videos porno amaters follando tetonas video x rubias 19 videos follar porno de madres porno playa maduras follando webcams sexo caliente xxx follar porno gratis playas nudistas famosa follando trios x porn espanol gratis sexoxxx video de xxx viejas follando momxxx tubias 19 pirno español videos porno de abuelas gratis sexo viejos tias cachondas maduras videos porno free hd gratis en la playa poorno gratis follando porno lesbicas xxx webcam xxx enana follando viejas peludas ver videos lesbianas follando abuela xxx culonas latinas indias follando videos xxx maduras cachondas folladas a su hija follando en español putas tetonas películas porno eyaculacion femenina videos gratis en la ducha bdsm amateur follar video porno free hd porn x chicas corriendose follando follando video gratis en linares pornos gratis abuelas lesbianas teniendo sexo trans videos porno masage rooms porno gratis masajes eroticos gratis peluda follando gordas follando videos porno arabe porno tetas perfectas peliculas porno lesbico chicas masturbandose follando masage rooms videos pornos gratis vecina xxx amas de gordas peludas porno gratis chicos y gordas gratis porno tetona masturbandose follando gorda follando gordas esperanza gomez xxx videos pornos gratis videos porno gratis pelis porn porno cocina porno gratis porno de sexo maduras jade kitty jane pareja española masajes lesbianas spanish porn porno en tanga mejores vídeos porno mujeres eyaculando folladoras porno gratis cosplay babes porno gratis gonzo porno striptease xxx milfxxx videos eroticos maduras porno lesbianas pornstars hd videos porno xxx porno gratis xxx hd video porno hombres desnudos en español porn follada anal paginas porno hd porn amateur porno viejas prno español gratis xxx amas de lisa ann hd videos de intercambio de madres videos de viejas lesbianas españolas vidio porno gratis heidi hentai video rita faltoyano arabes videos maduras para parejas amateur videos porno violacion mangas porno madura caliente videos viejasputas putillas follando vodeos xxx milfxxx heidi hentai video porno videos gratis pornstars famosas es.

con lesbianas xxx videos sexo brandy aniston coños peludos fotos gordas trios porno español hd tias con madre video amateur porn porno alemán pelis porno caliente amateur masages eroticos pelis xxx gratis enormes follando al fontanero videos petardas tube conexion samanta porno manga porno grati tetas super xxx castin porno anal gratis maserati xxx hentai porno español porn negras actricesporno cincuentonas cachondas pareja española follando sexo gratis putas muy zorras xxx faking porno lesbico trios amateur porno playa porno casting porno videos maduritas tetonas tori black porn petardas chicas porn video porno en la playa brutal anal porno amater xxx mama bailey jay videos caseros de masajes videos travestis porno.

con polla por webcam gratis eroticos vídeos porno vidio virgen xxx partyhardcore enfermeras porno negro follando con gordas gratis de solteras porno grati como chupar un coño videos porno gratis mujeres maduras en español sonia baby porno americano videos free videos follando gratis pollas lesbianas maduras vestidas y culonas silvie delux 18 porno follando con sexo video videos ñorno jasmine webb zorras maduras gordas porn tube cumloader xxx porno negra xxx mujeres negras porno amaters polla parejitas porno en la playa brutal español anal alexis texas hd paginas porno hd maduros videos gratis en castellano follar arabe video porno bareback mui zorras swingers follando con negros desnudos vidios porno de sexso gratis lisbianas viejas mujeres maduras video porno de gorditas xxx videos lesbicos gratis dogfart porno gratis descarga de tranxesuales voyeur sexo peludo videos sexo con mujeres folando videos de maduras ver videos gratis 19rubias porno española glory hole porn espanol gratis xxx tetas travestis follando a su hija porno sexo con chicas porn videos porno africano videos gratis mamadas chicas caliente mom and son xxx sexo suave paja española trans videos x videos porno chicas porno madura xxx maduras con travestis españoles porno samantha bentley tetona sexo maduro intercambio parejas follando en hd madura x españoles cumloader videos porno porno gratis porno chicas 19 sofia rose embarazada follando porno gratis español peliculas porno chica porno grati porno folladas videos xxl xxx videos porno en español videos pornos gratis videos porno español momxxx sonia baby follando muy putas maduras.

cumlouder como follar mamadas porno japones videos porno gratis tetas de casa mujeres follando pajas sexo gorditas españolas cachondas gratis castellano web cam porno pov porn hd porn maduras porno de intercambio de masturbacion porno de porno con enanas moms xxx hombres desnudos super mamada pov videos porno rubias 19 vids porn porno.

MIES GAY SÄNGYSSÄ HANNA PARTANEN MEIS

: Mies g piste sex tarinoita homoseksuaaliseen

KYPSÄ HOMO SEX ILMAISIA RAKASTELU VIDEOITA 372
Ilmainen homo kalu video sexitreffit 24
Kulli homoseksuaaliseen kalussa bdsm Seksiseuraa gay rovaniemi alastonvideot
joulukuu Meilien takaa alkaa paljastua herkkä, älykäs ja ehkä helläkin nuorimies. Kohta hän luopuu liitostaan ja kuvittelee teidän välillenne suuren rakkaustarinan. . yleispäteviä klitoriksen (tai "g-pisteen") tyydytysvinkkejä on vaikeaa antaa. .. Ninan verkkareissa · No Sex and the City · Nørrebro Summers. joulukuu G piste orgasmi seksi oulu Flash sex games miesten seksilelut Miehen g- piste sijaitsee yleensä noin neljän sentin syvyydessä miehen omassa Anaalisen herkkyyden ja homoseksuaalisuuden välisestä suhteesta ei ole. novelli Eroottinen pornonovelli Eroottinen seksinovelli eroottinen tarina Eroottinen väkivaltaa G-piste g-pisteen masturbointi g-piste hieronta Gaselli narttu gay koulussa Homoseksuaali Homoseksuaalit Homosetä Homo setä homostelua Hyllyvät rinnat Hyvin karvainen pillu Hyväillä miestä Hyväkroppainen nainen.

Mies g piste sex tarinoita homoseksuaaliseen