Omat alastonkuvat suomi24 homoseksuaaliseen seksi chat

      Comments Off on Omat alastonkuvat suomi24 homoseksuaaliseen seksi chat

omat alastonkuvat suomi24 homoseksuaaliseen seksi chat

Suosalo voi sivutöinään hoitaa noidenkin "tähtien" roolit. Niinpä, voi tietysti miettiä myös, miksei kukaan naisnäyttelijä ja harva mieskään ole tehnyt hänen kanssaan useampaa elokuvaa! Ehkei ole ollut pakko. Olisikohan mahdollista, että ohjaajan työssä, voi toteuttaa siinä samalla omia fetissejään? Oli ne sitten sadistisia, tai miten kummallisia tahansa.

Voiko ohjaajan faktan ja fiktion raja hämärtyä? Siis se raja hämärtyä, mikä on elokuvaa ja mikä todellisuutta. Vai voiko homma lähteä lapasesta? Jos tavoitellaan ohjaajana liian kiivaasti mainetta ja kunniaa ja niitä alalla jaettavia tunnustuspalkintoja. Voiko ohjaaja ajatella, ettei tässä asemassa tarvitse olla hienotunteinen näyttelijöitä kohtaan? Ovatko he ohjaajalle, vain hänen valtansa alle alistettavia marionetteja, joilta voi vaatia mitä tahansa?

Taiteen parissa työskentelevät ihmiset on kuitenkin aika usein erikoisia tyyppejä. Niin oli Jouko Turkkakin ja monet muutkin. Joten, eipä mitenkään yllätä tälläiset paljastukset. Tämä pikkumies saa kansan ryömimään koloistaan ja pyytämään että saisi olla vaikka ruumiina nurkassa kun hän ohjaa.

Alkaa olla pääsiäisaika ja ne keltaiset kukat ovatkin ajankohtaisia. Suurvaltojen ja pienienkin johtajina on valtaan kilahtaneita äijiä ja kaikissa pienemmissäkin tehtävissä heidän suuruudenhullu charminsa näyttää purevan. Suomalainen elokuva möyrii pohjamudissa, vanhaan sotilassaappaan pikkutuhmassa hajussa, toisaalta pariutumislällän parissa.

Ei paljoa alemmas voi taso laskea. Jouko Turkka oli ihan hirviö, mutta sitä ei tuotu julkisuuteen koskaan! Onko kyse politiikasta vai mistä oikeesti!? Sellaista jälkeä ei kyllä niihin elokuviin millään herrasmiesohjauksella saanut. Ja hurmoksiin asti ylistettiin niitäkin elokuvia- näyttelijöitten tunteista viis? Ohjaaja on aina ohjaaja, näyttelijät marionetteja. Aivan käsittämätöntä, että tuollaista demonisoitunutta ihmisraukkaa palvotaan vaikenemalla. Kyllä on tekijäkin osasyyllinen tekemällä niin kuin sanotaan.

Pöyristyttävintä on, että lapset taas jälleen kerran! Ja tällaisia "louhimiehiä" pidetään kansallissankareina, joille jaetaan pokaaleja ja rakennetaan muistomerkkejä.

Herätään näkemään, kuinka meitä viedään kuin pässiä narussa! Aku louhimehen uran loppu? Räskelinin juttu kyllä salataan. Suurin osa elokuvista on tänä päivänä taiteen nimissä tehtyjä pornoelokuvia. Se on sitä pakkosyöttöä. Onneksi ei tartte katsoa. Paras elokuva, jonka oon nähnyt: On se kumma juttu että noissa Louhimiehen elokuvissa aina pannaan. Silloinkin kun ei muita kuin miehiä samassa kohtauksessa.

Melkein yllätyksenä tuli ettei Louhimiehen ohjaamassa Tuntemattomassa Rokka tunkeutunutkaan syväjokimenetelmällä Suen Tassun suoleen Mistähän tämä oikein alkoi että siirryttiin heinäladosta ja pilvistä reaaliseksiin? Oliko se miesten idea, keppihevosena naisten vapautuminen seksihäpeästä vai mikä? Tuokin äsken esitetty ja hehkutettu Aistien valtakunta oli muuten tyhjää täynnä, naista kuvattiin joka puolelta, miehestä vain kasvot.

Kun tarina pohjautui todellisuuteen olisi naisohjaaja saanut varmasti siitä vaikka mitä kulttuurista matskua irti. Normaaliseksiin suuntautunut on rikollinen ,vain homohommelit peräsek on hyväksyttävää. Niin, tuo Käsky- elokuvakin kohtauksineen.. Minua ei kiinnosta vittuakaan vinkuvat metoo-ämmät. Joo se vu ei taida kiinnostaa tosiasiassa elokuvaohjaajaakaan muussa kuin sadistisen ja makaaberin hallinnan mielessä.

Suomen Elokuvasäätiö rahoittaa enimmäkseen vain pskaa? Toivottavasti Louhimiehelle ei kukaan enää töitä tarjoa. Aku kun on itse se joka niitä töitä antaa Vaikka näitä naisnäyttelijöitä Kuusniemi, Viitala, Tola ym on häirinnyt ja piinannut Louhimiehen menettely, he ovat silti itse suostuneet kohtauksiin.

Ovathan he saaneet siitä nostetta uralle, kuuluisuus on poikinut uusia rooleja ja rahaakin lienee tulllut. Nyt, kun on noussut uusi lahjakkaiden näyttelijöiden sukupolvi, eikä keski-ikäistyville tähdille ole enää kysyntää, alkaa ruikutus. Yhtäkkiä, viidentoista vuoden kuluttua he ymmärtävät loukkaantua. Kyllä korkeakoulututkinnon taiteen ala suorittaneiden henkilöiden olisi pitänyt olla sen verran valistuneita, että osaavat itse tehdä stopin.

Minusta tuntuu, että nämä naiset hakevat nyt Louhimiehen päätä vadille. Suuttunut ja katkera nainen voi viedä kummatkin päät epäkuntoon. Kannattais kukkahattutätien vaihtaa alaa. Suomalainen elokuva on luvulta lähtien ollut täyttä paskaa. Elokuva-alallehan ei päässytkään mielestäni jos ei ollut aatteiltaa punainen. Minua ei huolittu, mutta eräs tuntemani ystävä oli vakaa kouluja käymätön kommunisti ja hän pääsi alalle.

Seksiähän noihin elokuviin sitten vielä lisätään vaikka tv ja netti on sitä tulvillaan. Asiallisia ja hauskoja elokuvia on vaikea tehdä ja siihen ei nuo tekijät pysty. En ole käynyt katsomassa kymmeniin vuosiin ainuttakaan kotimaista elokuvateattereissa, koska kokemukseni on tämä. Parviainen oli yksi esimerkki ja Oulun paskanheittäjät teatterissa! Teatterikin jäi sitten vähiin.

Nuo sonnanheittäjät olisi pitäny tuomita, mutta Suomessa on lampaita tuomitsemassa susia, joten eivät taida uskaltaa. Aikas yhtenäiseltä minusta näyttää..

Louhimies on hyvä taitava ohjaaja, joka osaa tuoda elokuvaan esille erilaiset tunteet. Sellaisen näyttelijän, joka ei kestä työtään pitäisi harkita alanvaihtoa. Eikö näitä paljastuksia pitäisi laajentaa myös politiikkaan? Siinäpä sitä juttua riittäisikin. Milloin naiset alkavat tehdä paljastuksia?

Laajentakaa nyt hyvä ihminen joka paikkaan: Elokuva-ala ei siis ole ainoa. Siitä vain nyt puhutaan. Koska avaavat entiset musiikin opiskelijat esimerkiksi suunsa. Korkeimpien oppilaitosten kulisseissa tapahtuu kaikenlaisia ällöttävyyksiä ja nöyryytyksiä, joita tuskin koskaan tullee julkisuuteen. Asiaan liittyy suuresti selvittämisen vaikeus. No joo ,kiva rupeen iniseen vuosien päästä ,tollasille ostetaan hamekankaita yleensä.

Jos ei kyseisenä hetkenä saa asiaansa selville ,niin kannattaisi ruveta korottamaan ääntänsä. Toivottavasti ei ole ollut tai ole tuollainen perheelleen. Ilmeisen hieno mies siis! Kunnioitan miehiä joita vastaan femakot vinkuu. Siloin kun rikoksia tapahtuu, on kansalaisuusvelvollisuus ilmoittaa niistä välittömästi! Rikos sen sijaan on syytellä julkisesti ihmisiä, ilman minkäänlaista lainvoimaa. Tätä se on, nykysukupolven naiset jotka ovat kasvaneet pumpulissa eivät kestä mukavuusalueen ulkopuolisia kokemuksia, kun näyttelijästä pyritään ottaa kaikki irti.

Louhimies on hieno mies. Ehkä olisi ollut paikallaan etukäteen informoida naisnäyttelijöitä mitä tuleman pitää ja jälkeenpäin pitää palautekeskustelu, jossa ohjaaja olisi oikeasti kuunnellut naisnäyttelijöiden palautetta. Näin olisi päästy yhteisymmärrykseen ja säästytty monelta harmilta.

Olen usein elämässäni joutunut naisten törkeän tahallisen loukkausten ja nöyryytyksen kohteeksi. Nyt naiset ovat saaneet maistaa omia evätään ja alkaa kauhea ruikutus.

Ennen maa repee kuin huo-ra häpee. Hierarkisissa paikoissa kuten sairaaloissa ja muissa hoitolaitoksissa miesten on erittäin vaikea työskennellä. Joutuu vihamielisen lesbo esimiehen hampaisiin jolla on vielä tuki ylihoitajalta niin mies on täysin turvaton tyrannin edessä. Siinä ei auta kuin paeta. Hierarkia toimii ihan yhtä julmasti naistenkin kohdalla, varsinkin, jos vastassa on lääkäriporras. Ylihoitajakaan ei uskalla asettua puolustamaan. Kyse ei siis ole seksuaalisesta suuntautumisesta , vaan hierarkian vallankäyttörakenteista.

Jos toivoo muutosta, ei pidä lähteä vihakampanjointiin! Aku Louhimiestä voi verrata Raimo Summaseen. Kumpainenkin on hoitanut työn hyvin tuloksin ja menestyksellises. Kumpainenkin on saanut lokaa niskaansa ja Summanen jopa potkut päävalmentajan tehtävästä.

Meksei kovia keinoja voi käyttää, kun lopputulos on loistava?!? Sitten kun tulee "neiti" Marjamäki, niin huh-huh Monessa muussakin työpaikassa, kun elokuva-alalla on näitä hankalia pääliköitä, besserwissereitä, jota ovat aina oikeassa, eivätkä kuuntele ja ota aidosti huomioon muita työntekijöitä. Luulevat tekevänsä oikein, vaikka samalla loukkaavat työkavereitaan. Heille on mahdotonta antaa palautetta esimiesasemansa ja luonteensa takia.

Louhimies saa Tuntemattomalla sotilaalla paljon rahaa ja mainetta. Jurppiihan se pienipalkkaista näyttelijää kun ohjaajan ketale tekee nyt muhkeaa tiliä. Tämän jälkeen Louhimies saa itse valita ohjattavat elokuvat ja määrätä millä palkalla hän hommaan ryhtyy. Nyt kun tästä maine leviää maailmalle, niin myös ulkomaiset leffatuottajat ovat kiinnostuneita Louhimiehen ohjaajan taidoista.

On se niin väärin. Pakko ottaa media avuksi ja muistella julkisesti yli kymmenen vuotta sitten tapahtuneita asioita. Knihtilällä on vielä oma pitkäporsas ojassa, miehensä saapi ikitielleen lisää mainosta. Ruotsissa vastaavan kampanjan uhriksi joutunut teatterijohtaja teki eilen itsemurhan. Pallivaaran rouvakin tietää, että Tommi Korpela on Suomen seksikkäin mies. Taitaa Tommi olla Elinan tossunalla seksikkäin, näkemäni mukaan.

A-studiossa oli 3 naista toimittaja mukaanlukien ja yksi feministinen mies syyttämässä Louhimiestä kuin jossain tuomioistuimessa. Jos tämä on johtamisongelma, jolta se näyttää, niin miksei asiaa käsitellä tai ole käsitelty kyseisessä työyhteisössä. Jokaisella on pomo, myös Louhimiehellä, jonka kanssa asia olisi voitu käsitellä. Maailma on täynnä toimimattomia esimies-alaissuhteita eikä niitä nosteta Ylen pääuutisiin.

Louhimies saa suhteettoman kovan rangaistuksen, josta hän kärsii lopun eläämäänsä vain siitä syystä, että hänen entiset alaisensa tuovat yksipuolisia muistikuviansa jopa 20 vuoden takaa julkisuuteen ilman sen kummempia todisteita saati,että osaisivat kuvata tapaukset objektiivisesti.

Nämä jutut ovat irroitettuja kokonaisuuksistaan ja niitä lauletaan sitten kuorossa mantrana. Säälittävää, että Yle itseään arvossapitävänään journalistisena toimijana lähtee mukaan tälläiseen yhteen perheelliseen henkilöön kohdistuvaan vyörytykseen ja ajojahtiin, jonka seurauksena eivät kärsi vain Aku Louhimies vaan kaikki hänen lähiomaisensa lapset mukaanlukien. Uutinen siitä, että jotkut entiset Louhimiehen ohjattavina olleet naisnäyttelijät ovat kokeneet kiusaamista Aku Louhimiehen taholta, olisi ollut aivan riittävä ilman A-studion tuomioistuinshowta.

Aku ei ole syyllistynyt mihinkään rikoksiin, kukaan ei ole tehnyt mitään rikosilmoituksia. Työsuojeluvirkamiehelle ei ole tehty mistään esitetyistä asioista ilmoituksia koska ei ole ollut mitään ilmoitettavaa. Aku ei ole syyllistynyt raiskauksiin, ahdisteluihin, jne.

Kukaan ei ole sellaista edes esittänyt. Kuitenkin häntä riepoteltiin kuin hän olisi syyllistynyt vakaviin rikoksiin ja studion naiset riehuivat kovassa kiimassa kiljuen toistensa päälle. Aku teki virheen siinä että alistui, ei olisi tarvinnut vaan seistä ryhdikkäänä ja torjua kaikki hullut syytökset. Tiedän mistä puhun, olen itse joutunut kokemaan aivan vastaavaa ja se tuntui lamauttavalta, etenkin kun tiesi ettei ollut tehnyt mitään väitetyistä asioista.

Kyse on siis naisten miehiin kohdistamasta raa'asta henkisestä väkivallasta. Naisnäyttelijä väitti että hänen itsetuntonsa murskattiin jne. Kuitenkin hän esiintyi aivan normaalina ihmisenä ilman vähäisimpiäkään poikkeavia oireita itsetuntonsa suhteen.

Kyse on mitä ilmeisesti henkilökohtaisesta kaunasta joka purkautui tällaisena kostoretkenä. Kukaan ei enää muistanut seuraavia seikkoja: Sellaisia ei nähtävästi ollut lainkaan.

Näitä voisi jatkaa vielä tovin mutta eiköhän tässä ollut muistuketta riittävästi. Toivoisin, että tästä saataisiin Yle jollain tavalla vastuuseen kuten myös muut noitavainoajat ja nähtäisiin, että yksittäisellä kansalaisella on sentään jonkinlaisia oikeuksia julkisuuden edessä. Onhan laissakin säädetty mm. Virheitä ovat tehneet kaikki. Koskahan aletaan tuomaan opettajia ja armeijan kantahenkilöitä alttarille. Jos näin jatketaan, loppua ei näy ja kansakunta natisee riidoissaan.

Aku on todella vastenmielinen narsistinen perverssi ja ansaitsisi näiden tekojensa vuoksi tulla tuomituksi seksirikoksistaan. Ette te femakkohörhöt käsittääkseni tuomiota jakele? Ehkä demlan miehittämässä oikeudessa sitten vasta.. Ja EiJussia on ihastunut Akuun! Ihmeellinen tämä naisten maailma. Vanha akka ei enää saanut perseellää rooleja ja alkoi huutamaan. Vaihtais lesboksi, jos ei vielä sellainen ole. Silloin voisi saada perseillä paremmin. Matleena Kuusniemen tapauksessa käynyt juuri näin.

Kohta viiskymppinen äijä haluaa laittaa teini-ikäiset runkkaamaan. Eikö se olisi parempi jättää elokuvat ohjaamatta ja mennä vaikka päivätöihin, jos ei katsojia saa muulla tavalla, kuin näyttelijöiden nussittamisella.

Kaiken lisäksi aivan paskoja elokuvia. Olen tässä kovin miettinyt että saako 12 wee tyttö panna 13 wee pojan kaa jos molemmat ovat "kypsiä" ja valmiita siihen? Saa panna, ja pysyy salassa jos osataan pitää salassa JA huolehditaan ehkäisystä Mä olin 15v kun imin naapurin setän kalua omasta tahdosta ja nain sitä pepaan,ei kukaan saanut tietää ja molemmat nautti kunnolla.

Nimim nii-in puhuu soopaa ja varmaan oli sille päivän suurin huvitus kirjoittaa tuo viesti. Rajat on ihan samat seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Ikärajoissa otetaan muistaakseni huomioon osapuolten ns henkinen ikäero, eli 16v on suojaikäraja, jota vanhemmat ei saa edes viestitellä seksuaalissävytteisesti sitä nuorempien kanssa, PAITSI jos vanhempikin henkilö on vain pari vuotta vanhempi, esim 19v.

Olen itse vuotiaana vetänyt sumeita kielareita vuotiaan kanssa, mutta siinä ikäeroa oli 5 vuotta, en pidä sitäkään hirveänä. Toinen juttu tietenkin, jos toinen on 15 ja toinen 50, siitä vanhempi osapuoli pääsee jo häkkiin. Minä ainakin nussin Tyttö oli tosi hyvin kehittyny ja sillä tosi liukas perse. Nussittiin niin että varpaat tärisi. Rikoslaki 20 luku 6 pykälä Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Joka 1 on sukupuoliyhteydessä kuuttatoista vuotta nuoremman lapsen kanssa, 2 koskettelemalla tai muulla tavoin tekee kuuttatoista vuotta nuoremmalle lapselle seksuaalisen teon, joka on omiaan vahingoittamaan hänen kehitystään, tai 3 saa hänet ryhtymään 2 kohdassa tarkoitettuun tekoon, on tuomittava lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankeuteen enintään neljäksi vuodeksi.

Lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ei kuitenkaan pidetä 1 momentissa tarkoitettua tekoa, jos osapuolten iässä tai henkisessä ja ruumiillisessa kypsyydessä ei ole suurta eroa.

Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitaan myös se, joka menettelee 1 momentissa tarkoitetulla tavalla kuusitoista mutta ei kahdeksantoista vuotta täyttäneen lapsen kanssa, jos tekijä on lapsen vanhempi tai vanhempaan rinnastettavassa asemassa lapseen nähden sekä asuu lapsen kanssa samassa taloudessa.

Tapauskohtaistahan tuo kuitenkin aina on. Sitten kaikki "setä" ihmiset, lain opillinen neuvo, seksistä kannattaa aina maksaa, koska saman lain saman luvun 8 pykälä: Seksuaalipalvelujen ostaminen nuorelta Joka lupaamalla tai antamalla korvauksen saa kahdeksaatoista vuotta nuoremman henkilön ryhtymään sukupuoliyhteyteen tai muuhun seksuaaliseen tekoon, on tuomittava seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

Olisi joskus kiva kuulla perusteet moiselle possunreiälle. Naimisissa olevat saavat harrastaa seksiä keskenään. Kaikki avioliiton ulkopuolinen seksi on kielletty. En koskaan mene naimisiin. Enkä todella aio myöskään olla selibaatissa. Enkä kovasti välitä muusta kuin että kumppani on täysi-ikäinen nainen. Kerran ollut miehenkin kanssa. Homoilu ei ollu mun juttu.

Mut siis ei naimisiin mutta pirusti seksiä ;-. Jos vuotias ja 27 vuotias ovat yhdynnässä? Eikö lain mukaan voi tehdä mitään, vaikka edes antaa varoitus tms.? Mitään pakottamista ei ole tietääkseni tapahtunut, mutta kyllä jotain vikaa on tuon vanhemman jätkän päässä.. Siis jos täysi-ikäinen panee sakkolihaa saako siitä sakot? Meinaan kun niin mieli tekisi. Saako alaikäinen harrastaa seksiä ehkäisyn kanssa? Hei, Suomen laissa on niin sanottu suojaikäraja liittyen seksin harrastamiseen.

Se tarkoittaa sitä, että Rikoslaki suojaa alle vuotiaita aikuisten heihin kohdistamilta seksuaalisilta teoilta.

Rikoslaki 20 luku 6 §. Se tarkoittaa sitä, että aikuinen henkilö ei voi olla minkäänlaisessa seksuaalisessa kanssakäymisessä alle vuotiaan kanssa. Hän ei voi esimerkiksi kosketella, näyttää pornoa nuorelle, pyytää alastonkuvia tai olla yhdynnässä. Tällä lailla ei kuitenkaan ole tarkoitus rajoittaa nuorten keskinäisiä seurustelusuhteita. Seksin aloittamisen ikä on yksilöllinen ja joku voi olla valmis aikaisemmin kuin toinen.

Seksi tarkoittaa monenlaisia asioita ja tekoja, ei pelkästään yhdyntää. Se voi olla suutelua ja hyväilyä vaatteet päällä tai ilman, tai se voi olla yhdyntä tai toisen tyydyttämistä käsin.

Suomessa seksin ostaminen alle vuotiaalta on Suomessa rikos. Jo ostamisen yritys on rangaistava teko. Rikoslaki 20 luku 8a §. Seksin ostosta on kysymys silloin, jos sukupuoliyhteydestä tai muusta seksuaalisesta teosta luvataan tai annetaan korvaus. Korvaus voi olla esimerkiksi rahaa, jokin esine tai tavara, matkan kustantaminen tai yöpaikan saaminen. Vastuu on aina seksin ostajalla, ei myyjällä. Ei ole Exitin viesti 5. No tämä ei ollut Exit-hankkeen lähettämä viesti.

Tuossa vedettiin mutkat suoriksi eikä mainittu mitään mm osapuolten välisen henkisen ikäeron vaikutuksesta. Voiko yhdeksän vuotias harrastaa seksii. Voi, mutta vain jos yhdyntä kumppanisi on aikalailla saman ikäinen tai henkisesti ja fyysisesti valmis siihen. Ei lapset voi harrastaa seksiä. Ikärajat on myös kulttuurisidonnaisia.

Samanikäisillä kumppaneilla ei ole rankaistukseen johtavaa ikärajaa. Ehkäisyn käyttäminen ei muuta ikärajoja. Jos 18 vuotias nai 16 vuotiasta tai nuorempaa niin kummallakin on päässä vikaa. Minkään ikäinen ei saa pakottaa, painostaa tai yllyttää toista seksiin. Tärkeintä on terveen järjen käyttö ei lakipykälien pilkkujen viilaaminen. Ihastuminen teettää usein harkitsemattomia tekoja. Elä niin, että ei tarvitse katua myöhemmin.

Seksitreffit gay mies quntele

GAY ILMAINEN SEKSI CHATTI VIRO DEITTI

HOMO SEKSITREFIIT THAI POIKA SEX

Kateus jyllää ja taistelu paikoista on veristä. Samoin buuatkaa, kun 8 tyhmää neitsyttä vilahtavat valkokankaalla. Se onkin hvvä kysymys, että miksi suomalainen elokuvatuotanto toistaa samoja dramaturgisia virheitä jo vuosikymmeniä. Onko kyse politiikasta vai mistä oikeesti!? Voiko ohjaajan faktan ja fiktion raja hämärtyä? Kolikolla on kaksi puolta sanotan.

Toivottavasti ei ole ollut tai ole tuollainen perheelleen. Ilmeisen hieno mies siis! Kunnioitan miehiä joita vastaan femakot vinkuu. Siloin kun rikoksia tapahtuu, on kansalaisuusvelvollisuus ilmoittaa niistä välittömästi! Rikos sen sijaan on syytellä julkisesti ihmisiä, ilman minkäänlaista lainvoimaa. Tätä se on, nykysukupolven naiset jotka ovat kasvaneet pumpulissa eivät kestä mukavuusalueen ulkopuolisia kokemuksia, kun näyttelijästä pyritään ottaa kaikki irti.

Louhimies on hieno mies. Ehkä olisi ollut paikallaan etukäteen informoida naisnäyttelijöitä mitä tuleman pitää ja jälkeenpäin pitää palautekeskustelu, jossa ohjaaja olisi oikeasti kuunnellut naisnäyttelijöiden palautetta. Näin olisi päästy yhteisymmärrykseen ja säästytty monelta harmilta. Olen usein elämässäni joutunut naisten törkeän tahallisen loukkausten ja nöyryytyksen kohteeksi.

Nyt naiset ovat saaneet maistaa omia evätään ja alkaa kauhea ruikutus. Ennen maa repee kuin huo-ra häpee. Hierarkisissa paikoissa kuten sairaaloissa ja muissa hoitolaitoksissa miesten on erittäin vaikea työskennellä. Joutuu vihamielisen lesbo esimiehen hampaisiin jolla on vielä tuki ylihoitajalta niin mies on täysin turvaton tyrannin edessä.

Siinä ei auta kuin paeta. Hierarkia toimii ihan yhtä julmasti naistenkin kohdalla, varsinkin, jos vastassa on lääkäriporras.

Ylihoitajakaan ei uskalla asettua puolustamaan. Kyse ei siis ole seksuaalisesta suuntautumisesta , vaan hierarkian vallankäyttörakenteista. Jos toivoo muutosta, ei pidä lähteä vihakampanjointiin! Aku Louhimiestä voi verrata Raimo Summaseen. Kumpainenkin on hoitanut työn hyvin tuloksin ja menestyksellises. Kumpainenkin on saanut lokaa niskaansa ja Summanen jopa potkut päävalmentajan tehtävästä. Meksei kovia keinoja voi käyttää, kun lopputulos on loistava?!? Sitten kun tulee "neiti" Marjamäki, niin huh-huh Monessa muussakin työpaikassa, kun elokuva-alalla on näitä hankalia pääliköitä, besserwissereitä, jota ovat aina oikeassa, eivätkä kuuntele ja ota aidosti huomioon muita työntekijöitä.

Luulevat tekevänsä oikein, vaikka samalla loukkaavat työkavereitaan. Heille on mahdotonta antaa palautetta esimiesasemansa ja luonteensa takia. Louhimies saa Tuntemattomalla sotilaalla paljon rahaa ja mainetta. Jurppiihan se pienipalkkaista näyttelijää kun ohjaajan ketale tekee nyt muhkeaa tiliä. Tämän jälkeen Louhimies saa itse valita ohjattavat elokuvat ja määrätä millä palkalla hän hommaan ryhtyy. Nyt kun tästä maine leviää maailmalle, niin myös ulkomaiset leffatuottajat ovat kiinnostuneita Louhimiehen ohjaajan taidoista.

On se niin väärin. Pakko ottaa media avuksi ja muistella julkisesti yli kymmenen vuotta sitten tapahtuneita asioita. Knihtilällä on vielä oma pitkäporsas ojassa, miehensä saapi ikitielleen lisää mainosta. Ruotsissa vastaavan kampanjan uhriksi joutunut teatterijohtaja teki eilen itsemurhan.

Pallivaaran rouvakin tietää, että Tommi Korpela on Suomen seksikkäin mies. Taitaa Tommi olla Elinan tossunalla seksikkäin, näkemäni mukaan. A-studiossa oli 3 naista toimittaja mukaanlukien ja yksi feministinen mies syyttämässä Louhimiestä kuin jossain tuomioistuimessa. Jos tämä on johtamisongelma, jolta se näyttää, niin miksei asiaa käsitellä tai ole käsitelty kyseisessä työyhteisössä. Jokaisella on pomo, myös Louhimiehellä, jonka kanssa asia olisi voitu käsitellä.

Maailma on täynnä toimimattomia esimies-alaissuhteita eikä niitä nosteta Ylen pääuutisiin. Louhimies saa suhteettoman kovan rangaistuksen, josta hän kärsii lopun eläämäänsä vain siitä syystä, että hänen entiset alaisensa tuovat yksipuolisia muistikuviansa jopa 20 vuoden takaa julkisuuteen ilman sen kummempia todisteita saati,että osaisivat kuvata tapaukset objektiivisesti.

Nämä jutut ovat irroitettuja kokonaisuuksistaan ja niitä lauletaan sitten kuorossa mantrana. Säälittävää, että Yle itseään arvossapitävänään journalistisena toimijana lähtee mukaan tälläiseen yhteen perheelliseen henkilöön kohdistuvaan vyörytykseen ja ajojahtiin, jonka seurauksena eivät kärsi vain Aku Louhimies vaan kaikki hänen lähiomaisensa lapset mukaanlukien.

Uutinen siitä, että jotkut entiset Louhimiehen ohjattavina olleet naisnäyttelijät ovat kokeneet kiusaamista Aku Louhimiehen taholta, olisi ollut aivan riittävä ilman A-studion tuomioistuinshowta. Aku ei ole syyllistynyt mihinkään rikoksiin, kukaan ei ole tehnyt mitään rikosilmoituksia. Työsuojeluvirkamiehelle ei ole tehty mistään esitetyistä asioista ilmoituksia koska ei ole ollut mitään ilmoitettavaa. Aku ei ole syyllistynyt raiskauksiin, ahdisteluihin, jne.

Kukaan ei ole sellaista edes esittänyt. Kuitenkin häntä riepoteltiin kuin hän olisi syyllistynyt vakaviin rikoksiin ja studion naiset riehuivat kovassa kiimassa kiljuen toistensa päälle. Aku teki virheen siinä että alistui, ei olisi tarvinnut vaan seistä ryhdikkäänä ja torjua kaikki hullut syytökset. Tiedän mistä puhun, olen itse joutunut kokemaan aivan vastaavaa ja se tuntui lamauttavalta, etenkin kun tiesi ettei ollut tehnyt mitään väitetyistä asioista.

Kyse on siis naisten miehiin kohdistamasta raa'asta henkisestä väkivallasta. Naisnäyttelijä väitti että hänen itsetuntonsa murskattiin jne. Kuitenkin hän esiintyi aivan normaalina ihmisenä ilman vähäisimpiäkään poikkeavia oireita itsetuntonsa suhteen.

Kyse on mitä ilmeisesti henkilökohtaisesta kaunasta joka purkautui tällaisena kostoretkenä. Kukaan ei enää muistanut seuraavia seikkoja: Sellaisia ei nähtävästi ollut lainkaan. Näitä voisi jatkaa vielä tovin mutta eiköhän tässä ollut muistuketta riittävästi.

Toivoisin, että tästä saataisiin Yle jollain tavalla vastuuseen kuten myös muut noitavainoajat ja nähtäisiin, että yksittäisellä kansalaisella on sentään jonkinlaisia oikeuksia julkisuuden edessä. Onhan laissakin säädetty mm. Virheitä ovat tehneet kaikki. Koskahan aletaan tuomaan opettajia ja armeijan kantahenkilöitä alttarille. Jos näin jatketaan, loppua ei näy ja kansakunta natisee riidoissaan. Aku on todella vastenmielinen narsistinen perverssi ja ansaitsisi näiden tekojensa vuoksi tulla tuomituksi seksirikoksistaan.

Ette te femakkohörhöt käsittääkseni tuomiota jakele? Ehkä demlan miehittämässä oikeudessa sitten vasta.. Ja EiJussia on ihastunut Akuun! Ihmeellinen tämä naisten maailma. Vanha akka ei enää saanut perseellää rooleja ja alkoi huutamaan. Vaihtais lesboksi, jos ei vielä sellainen ole. Silloin voisi saada perseillä paremmin.

Matleena Kuusniemen tapauksessa käynyt juuri näin. Kohta viiskymppinen äijä haluaa laittaa teini-ikäiset runkkaamaan. Eikö se olisi parempi jättää elokuvat ohjaamatta ja mennä vaikka päivätöihin, jos ei katsojia saa muulla tavalla, kuin näyttelijöiden nussittamisella.

Kaiken lisäksi aivan paskoja elokuvia. Varmaan vielä kuvittelee olevansa joku mestariohjaaja. Arvaa saako pornonäyttelijä pystiä? Itse on pyytänyt anteeksi julkisesti tekojaan. No ollaan nyt ryhdikkäitä ja annetaan anteeksi. Kolikolla on kaksi puolta sanotan. Louhimiehen käytös ehdottoman tuomittavaa, mutta mielestäni ne, jotka ovat tehneet niin kuin hän on käskenyt, ovat yhtä lailla osasyyllisiä. Jos on totta, että lapsille on valehdeltu heidän vanhempiensa kuolleen; vastuullinen aikuinen oli tehnyt jotain.

Säälittävää on myös Matleena Kuusniemen kitiseminen siitä, että hänestä on tehty pornonäyttelijä. Eikös se juuri ole näin, että hän on pornonäyttelijä, jos hän näyttelee pornoelokuvassa? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Tollasten pumpulissa kasvaneitten, päävikasten akkojen syytteet pitäisi jättää omaan arvoonsa.

Tulee Turkan aijoja ikävä. Turkka, Juicce, Juska Paarma, Louhimies tekevät rehellistä työtään. Ihmiset haluavat tappaa ohjaajat ja taiteentekijät? Pelottavaa ja epäinhimillistä, vastuutonta vääristelyä naisilta. Odotetaan oikeudenkäyntejä ja syytteitä eri tahoilta.

Toivottavasti Louhimies nostaa kunnianloukkauksesta syytteen. Toivottavasti Louhimies ohjaa tätä ajankohtaista aihetta käsittelevän elokuvan: Peräkammarin pojjaat ja naisten vihjaat täällä haukkuu naisia! Parempi kun pysytte vaan siellä oman käden ja poikaystävän kanssa, jätätte nämä naisasiat meille jotka NAISIA arvostavat Terkkuja sinne oikealle kädelle.

Muista vaihtaa patterit siihen omaan "rakkaasees". Tässä kohussa ovat taustalla samat vaikuttajat kuin mustassa Mannerheimissä. Heidän tavoitteenaan on kaikin tavoin tahria Suomen veteraanit muutenkin syyllistää miehiä. Nyt on pakko koittaa loata ohjaaja kun se meni tekemään asiallisen ja totuus pohjaisen version Tuntemattomasta. Nämä vasemmisto femakot olisivat esittäneet sotilaat korsussa homoilevina idiootteja jotka jakavat persettä hyökkääville ryssille.

Hesarille tuntui ottavan lujille että Louhimiehen tuntematon oli liian realistinen. Niiden mielestä pääosat olis pitänyt miehittää ja naisittaa muslimeilla ja afrikkalaisilla. Miksi Jörn Donneria ei ole nostettu esille metoo kampanjassa? Hänen elokuvansahan ovat pelkkää hänen omien sukuelinten esittelyä ja naisten alentamista. Ei olisi journaöisteille varmaan mahdoton tehtävä etsiä kyseinen tyttö ja kysyä hänen mielipiteensä kyseisistä kuvauksista.

Kyllä Donner nostettiin esiin - aikanaan! Ainakin Kristiina Halkola uskalsi sen tehdä Mustaa valkoisella elokuvan yhteydessä. Laumasielu tuhoaa tämän maapallon ,koska sillä on aina itselleen jotain saatavaa eikä se senvuoksi voi puuttua vääriin asioihin. Miksi siis elokuvatuotanto ei kehity ,kun laumasielu avautuu vasta sitten ,kun sillä ei ole mitään saamista. Onko ohjaajan vika ,kun hänen täytyy ohjata tuppisuita.

Törkeää että päävikaset lepakot syyttää Akua. Media näyttää asettuneen yksimielisesti huomiohuorien puolelle. Kyllähän kaikissa muissa pohjoismaissa - Islanti mukaanlukien - tehdään hyvinkin korkeatasoisia elokuvia ja tv-sarjoja.

Se onkin hvvä kysymys, että miksi suomalainen elokuvatuotanto toistaa samoja dramaturgisia virheitä jo vuosikymmeniä. Harvoin Suomessa tehdään täysin eheitä ja koskettavia elokuvia. Ja jostain syystä suuren budjetin elokuvatkin pilataan lähes aina ajoittaisella epäaidolla dialogilla ja jäykällä teatterimaisella näyttelemisellä. Ei se voi johtua lahjattomuudesta. En ole nähnyt uutta Tuntematonta Sotilasta, mutta mm. Molbergin elokuva pilattiin heikolla dramaturgialla ja jäykällä "ylinäyttelemisellä".

Ei kannata lähteä näyttelijän ammattiin tyrkylle jos ei kestä. Suomalaisten näytelijöiden taso on keskimäärin sitä luokkaa että pärjätään ilmankin. Noi Akun syyttäjät on just niitä ö-luokan näyttelijöitä. Yrittävät eristää uraansa likaisin keinoin.

Kiusaamista ja kostonhimoa miehiä kohtaan! Se pöhöttynyt yli-ikäinen vaalea emakko, joku puheenjohtaja, öö-luokan "näyttelijä" on tämän koston takana. Että muka naisohjaajia tilalle ohjaamaan "taidetta" lue paskaa. Valittajat ovat ihan paskoja näyttelijöitä. Tämä on mahtava elokuva. Ja Aku on erittäin hyvä ammattilainen.

Olisivat valittaneet gaalan jälkeen. Eniten ihmetyttää se, että nämä naisnäyttelijät ovat itse halunneet yhä uudelleen näytellä Louhimiehen elokuvissa ja nyt useita vuosia myöhemmin katsovat olleensa pakotettuja noin tekemään. Eivät siis olleet mahtaneet itselleen mitään ja tämän nyt todenneet Louhimiehen syyksi ja viaksi. Aikuiset näyttelijät toistuvasti suostuneet menettelytapoihin, joista he nyt syyttävät tätä askeettisen näköistä elokuvaohjaajaa.

Louhimiehen väitettiin kertoneen myös lapsille, että heidän vanhempansa olisivat kuolleet, minkä tämä jyrkästi kiisti. Jos tuo oli valhetta, niin joutuvatkohan syylliset nyt samanlaisen ajojahdin kohteeksi kuin elokuvaohjaaja. Gaalassa Louhimies vaikutti kärsivältä ja stressaantuneelta. Eikä ihmekään, sillä toisin kuin nyt palkittu hänen syyttäjänsä huomioitiin joka välissä. Hitto kun tuntuu pahalta! Arvostamani näyttelijät lähtevät jälkijättöiseen kaunaiseen kostoon, joka liittyy työtapaan, mutta kohdistuu ihmisenä olemiseen.

Eikö kokemus ole kasvattanut myötäelämisen kykyä? Tekivätkö mitään asialle aikanaan, esim. Ihminen täytyy pysäyttää omaksi parhaakseen ajoissa! Se on vastuullista, tämä ei. Käsky oli upea elokuva. Myötäelin punavangin kohtaloa, en ymmärtänyt että tuo oli näyttelijälle liikaa! Mieli muuttuu tilanteen mukaan näillä naisnäyttelijöillä. Tällaisia ovat aiemmin kommentoineet Louhimiehestä.

Pari lainausta Aku Louhimies: Olen aina tehnyt töitä niin, että jos menen johonkin projektiin, niin teen sen nurisematta. Viime kädessä kukaan muu ei tiedä rajojasi kuin sinä itse. Se loi semmoisen pienen jännitteen, minäkin mietin alussa, että mitenköhän se sujuu. Että mitä, jos ne rupeavat tappelemaan keskellä kuvauksia. Mutta kaikki meni tosi hyvin. Aku on sellainen ohjaaja, jolle voi antaa kaiken vastuun näyttelijän työstä, voi tehdä mitä tahansa versioita ja voi luottaa siihen että homma pysyy kasassa.

Homosuhteessa molempien oltava yli vuotiaita. Paitsi se, että alle vuotias ei saisi täysi-ikäisen kanssa harrastaa seksiä. Ja tämäkin laki on vain siksi, että pedofiilit saataisiin kuriin. Alle vuotiaat saavat keskenään peuhata niin paljon kuin mieli tekee. Homoille ja lesboille ovat ihan samat säännöt. Alle 16 vuotiaat saa peuhata keskenään. Mä en tiiä onks toi laki mut jos alle 16v peuhaa yli 16v kanssa niin alle 16v voi nostaa hyväksikäyttö syytteen jos haluaa.

Jos 14 W poika imee 14 W ikäsen poitsun mulkkua niin mitäs teet? Noi suojaikärajat on vanhemmille henkilöille että ne voi kitsautella lapsia ja nuoria, ei kuitenkaan koska ikäryhmältään samanikäisiä.

Vnhamman ihmisen seksisuhde alaikäiseen on tuomittavaa ja rikos, rikos ei ole samanikäjakauman sisäinen seksuaalisuus. KUKAAN iästä riippumatta ei lain mukaan saisi harrastaa seksiä alle vuotiaan kanssa, ei siis myöskään alle vuotias. Näin ollen käytännössä esim. Sen sijaan jos vuotias harrastaa seksiä esim. Alle vuotiasta ei voida tästä rangaista, koska 15 vuotta on rikosoikeudellisen vastuun ikäraja, mutta tämä ei tarkoita, etteikö lapseen sekaantuminen olisi esim.

Se on totta, että homoille ja lesboille on samat säännöt kuin heteroille. Vielä joitakin vuosia sitten se suojaikäraja oli homoseksuaalisen kanssakäymisen osalta 18 vuotta, mutta tämä erillinen suojaikäraja homoille ja lesboille poistettiin.

Tämä tapahtui muistaakseni Olen tässä kovin miettinyt että saako 12 wee tyttö panna 13 wee pojan kaa jos molemmat ovat "kypsiä" ja valmiita siihen? Saa panna, ja pysyy salassa jos osataan pitää salassa JA huolehditaan ehkäisystä Mä olin 15v kun imin naapurin setän kalua omasta tahdosta ja nain sitä pepaan,ei kukaan saanut tietää ja molemmat nautti kunnolla. Nimim nii-in puhuu soopaa ja varmaan oli sille päivän suurin huvitus kirjoittaa tuo viesti.

Rajat on ihan samat seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Ikärajoissa otetaan muistaakseni huomioon osapuolten ns henkinen ikäero, eli 16v on suojaikäraja, jota vanhemmat ei saa edes viestitellä seksuaalissävytteisesti sitä nuorempien kanssa, PAITSI jos vanhempikin henkilö on vain pari vuotta vanhempi, esim 19v.

Olen itse vuotiaana vetänyt sumeita kielareita vuotiaan kanssa, mutta siinä ikäeroa oli 5 vuotta, en pidä sitäkään hirveänä. Toinen juttu tietenkin, jos toinen on 15 ja toinen 50, siitä vanhempi osapuoli pääsee jo häkkiin. Minä ainakin nussin Tyttö oli tosi hyvin kehittyny ja sillä tosi liukas perse. Nussittiin niin että varpaat tärisi. Rikoslaki 20 luku 6 pykälä Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Joka 1 on sukupuoliyhteydessä kuuttatoista vuotta nuoremman lapsen kanssa, 2 koskettelemalla tai muulla tavoin tekee kuuttatoista vuotta nuoremmalle lapselle seksuaalisen teon, joka on omiaan vahingoittamaan hänen kehitystään, tai 3 saa hänet ryhtymään 2 kohdassa tarkoitettuun tekoon, on tuomittava lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankeuteen enintään neljäksi vuodeksi.

Lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ei kuitenkaan pidetä 1 momentissa tarkoitettua tekoa, jos osapuolten iässä tai henkisessä ja ruumiillisessa kypsyydessä ei ole suurta eroa.

Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitaan myös se, joka menettelee 1 momentissa tarkoitetulla tavalla kuusitoista mutta ei kahdeksantoista vuotta täyttäneen lapsen kanssa, jos tekijä on lapsen vanhempi tai vanhempaan rinnastettavassa asemassa lapseen nähden sekä asuu lapsen kanssa samassa taloudessa. Tapauskohtaistahan tuo kuitenkin aina on. Sitten kaikki "setä" ihmiset, lain opillinen neuvo, seksistä kannattaa aina maksaa, koska saman lain saman luvun 8 pykälä: Seksuaalipalvelujen ostaminen nuorelta Joka lupaamalla tai antamalla korvauksen saa kahdeksaatoista vuotta nuoremman henkilön ryhtymään sukupuoliyhteyteen tai muuhun seksuaaliseen tekoon, on tuomittava seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

Olisi joskus kiva kuulla perusteet moiselle possunreiälle. Naimisissa olevat saavat harrastaa seksiä keskenään. Kaikki avioliiton ulkopuolinen seksi on kielletty. En koskaan mene naimisiin. Enkä todella aio myöskään olla selibaatissa. Enkä kovasti välitä muusta kuin että kumppani on täysi-ikäinen nainen. Kerran ollut miehenkin kanssa. Homoilu ei ollu mun juttu. Mut siis ei naimisiin mutta pirusti seksiä ;-.

Jos vuotias ja 27 vuotias ovat yhdynnässä? Eikö lain mukaan voi tehdä mitään, vaikka edes antaa varoitus tms.? Mitään pakottamista ei ole tietääkseni tapahtunut, mutta kyllä jotain vikaa on tuon vanhemman jätkän päässä.. Siis jos täysi-ikäinen panee sakkolihaa saako siitä sakot? Meinaan kun niin mieli tekisi.

Saako alaikäinen harrastaa seksiä ehkäisyn kanssa? Hei, Suomen laissa on niin sanottu suojaikäraja liittyen seksin harrastamiseen. Se tarkoittaa sitä, että Rikoslaki suojaa alle vuotiaita aikuisten heihin kohdistamilta seksuaalisilta teoilta. Rikoslaki 20 luku 6 §. Se tarkoittaa sitä, että aikuinen henkilö ei voi olla minkäänlaisessa seksuaalisessa kanssakäymisessä alle vuotiaan kanssa.

Hän ei voi esimerkiksi kosketella, näyttää pornoa nuorelle, pyytää alastonkuvia tai olla yhdynnässä. Tällä lailla ei kuitenkaan ole tarkoitus rajoittaa nuorten keskinäisiä seurustelusuhteita. Seksin aloittamisen ikä on yksilöllinen ja joku voi olla valmis aikaisemmin kuin toinen.

Seksi tarkoittaa monenlaisia asioita ja tekoja, ei pelkästään yhdyntää. Se voi olla suutelua ja hyväilyä vaatteet päällä tai ilman, tai se voi olla yhdyntä tai toisen tyydyttämistä käsin. Suomessa seksin ostaminen alle vuotiaalta on Suomessa rikos. Jo ostamisen yritys on rangaistava teko. Rikoslaki 20 luku 8a §.

: Omat alastonkuvat suomi24 homoseksuaaliseen seksi chat

Omat alastonkuvat suomi24 homoseksuaaliseen seksi chat Homo läski kalu kalu märkänä
SEX HOMO FLASH GAMES EROOTTISIA TARINOITA Moi miten jos 12v harrastaa seksiä. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Tämä on mahtava elokuva. Heidän tavoitteenaan on kaikin tavoin tahria Suomen veteraanit muutenkin syyllistää miehiä. On tämmönenkin lakipykälä kuin lojaliteetti työnantajaa kohtaan, Sen sisään voi pussittaa vaikka mitä. Koska avaavat entiset musiikin opiskelijat esimerkiksi suunsa.
Helsinki homoseksuaaliseen sex ilmaisia seksi 629