Sex homoseksuaaliseen work pori mies sängyssä

      Comments Off on Sex homoseksuaaliseen work pori mies sängyssä

Nyt äiti-tehdas oli kuitenkin hylkäämässä lapsensa. Yritys oli irtisanomassa yli työntekijää. Henkilöstövalmentaja Jukka Lahden oli hoidettava potkut saaneiden työntekijöiden irtisanomiset. Sellainen työ ei varsinaisesti lisännyt hänen suosiotaan. Joku oli uhkaillut häntä. Lahti myös uskoi, että hänen Opel Zafiransa naarmut eivät olleet syntyneet vahingossa. Jukka Lahti ei kuitenkaan ollut mies, joka olisi huolestunut tällaisesta. Sinä päivänä hän oli lähtenyt kotoaan kello kuudelta aamulla.

Työvoimatoimiston Turussa järjestämä seminaari kesti koko päivän. Lahti tunsi hyvin tämän työvoimatoimiston, olihan hän itse työskennellyt siellä luvulla.

Vuonna hän oli johtanut akateemisten työttömien ryhmää, jolloin hän oli tutustunut vuotiaaseen naiseen, joka oli suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon. Nainen esittäytyi Anneli Aueriksi. Pian myös Anneli sai paikan työvoimatoimistosta. Lahti oli naimisissa ja Auer seurusteli vakituisesti, mutta se ei estänyt näitä kahta tapailemasta toisiaan. Kun Anneli tuli raskaaksi, Jukka erosi puolisostaan. Pariskunta meni naimisiin, ja he saivat kolme lasta lisää. Jukka Lahden täytyi hoitaa ihmisen irtisanomiset.

Häntä iskettiin fileerausvetsellä 70 kertaa. Heidän kodissaan Ulvilassa oli viisi huonetta, sauna ja autotalli. Tavanomainen koti tavanomaisella suomalaisella asuinalueella. He eivät olleet paljoa tekemisissä naapureidensa kanssa.

Jukka ja Anneli olivat kotoisin muualta, ja ehkä he sen takia jäivät hieman ulkopuolisiksi. Jukasta tämä ei ollut kiinni.

Anneli pikemminkin oli sen verran vähäpuheinen, että kenellekään ei ehkä tullut mieleen kutsua häntä jutustelemaan kahvikupin ääreen. Anneli tiesi kuitenkin jotain leipomisesta. Hän ylläpiti Perhekerho-nimistä nettisivustoa, jolla hän julkaisi reseptejä, lahjaideoita ja sisustusehdotuksia. Toisella, Mammadieetti-sivustolla, hän antoi laihdutusvinkkejä äideille.

Auer esitteli siellä kuvia itsestään ja kapeasta vyötäröstään. Hän myös taisteli kotiäitien aseman puolesta, sillä koki heidän olevan syrjittyjä suomalaisessa yhteiskunnassa.

Sivustoilla olevat mainokset tuottivat perheelle hiukan lisätuloja. Perheen ajan tässä talossa Ulvilassa oli kuitenkin määrä pian päättyä. Jukka oli hakemassa työpaikkaa Helsingin lähistöltä. Kello yksitoista illalla hän kääntyi Tähtisentielle ja parkkeerasi autonsa pihatielle. Oli torstain ja perjantain välinen yö. Harvoissa taloissa paloivat enää valot. Jukka Lahti aukaisi etuoven ja laittoi kännykkänsä lipaston päälle, kuten aina ennenkin.

Lastenhuoneiden ovet olivat kiinni ja vanhin tytär nukkui omassa huoneessaan. Aamulla he saisivat aukaista adventtikalenterin ensimmäisen luukun. Nuorin lapsi makasi hereillä sängyllä Anneli Auerin vieressä. Vanhempien sänky oli sijoitettu takkahuoneeseen, koska Jukka käytti kolmatta makuuhuonetta toimistonaan. Takkahuoneessa ei ollut paljoa tilaa.

Sänky oli jouduttu työntämään seinään kiinni, vaikka se oli vain senttiä leveä. Punaiset lakanat olisi pitänyt taas vaihtaa jo viikkoja aiemmin, mutta Anneli ei ylipäätään enää neljännen lapsensa syntymän jälkeen ollut ehtinyt juurikaan siivota.

Anneli makasi tapansa mukaisesti seinän puolella. Jukka oli nuorena miehenä ollut liikenneonnettomuudessa, ja hän tarvitsi silloin tällöin kävelykeppiä. Hänelle olisi ollut liian hankalaa kömpiä seinän puolelle joka yö. Kun nuorin lapsi kuuli Jukan tulevan, hän juoksi tätä vastaan. Jukka otti lapsen syliinsä ja kantoi hänet takaisin Annelin viereen. Jukka tyhjensi astianpesukoneen, mikä oli hänen osansa kotitöistä. Kun lapsi oli lopulta nukahtanut, kantoi Jukka hänet lastenhuoneeseen.

Oli jo puoliyö, kun vanhemmat sammuttivat valon takkahuoneesta. Anneli kertoo, että pian tämän jälkeen myös vanhemmat olivat unessa. Mikä on tilanne nyt? Apu on koko ajan tulossa.

Se oli äsken viel hengis! Onks sun mies nyt iha tiedottomana makaa vai? Komisario Juha Joutsenlahti tapasi Anneli Auerin ensimmäisen kerran sairaalassa iltapäivällä 1. Kun poliisi ja ensiaputyöntekijät olivat saapuneet paikalle, oli Anneli seisonut liikkumattomana olohuoneessa. Pian tämän jälkeen hän tuupertui, kun oli halunnut mennä juomaan keittiöön lasillisen vettä. Kaksi veitseniskua olivat haavoittaneet hänen keuhkojaan hengenvaarallisesti.

Sairaalassa häntä oli hoidettu ja nyt hän makasi sängyssä kalpeana, mutta jälleen itsensä koonneena. En muista näinkö asetta. En muista työnsinkö tekijää vai yritinkö repiä häntä irti. Hän löi minua veitsellä. Se sattui kovasti ja aloin vuotaa verta. Luulen, että olen hypännyt sängyn vieressä olevan arkun ylitse ja juossut karkuun.

Tiedättekö onko häntä tämän vuoksi uhkailtu? En ottanut häntä tosissani, koska hänellä oli taipumus liioitella ja dramatisoida asioita. Pystyn kyllä kuvittelemaan, että on monia ihmisiä, jotka olivat raivoissaan hänelle. En tiedä miten vakavaa se oli. Joutsenlahti halusi tietää, muistaisiko Auer, miltä tekijä näytti. Auer vastasi, että hän näki tekijän vain vilahdukselta sen lyhyen ajan kuluessa, kun hän oli antanut luurin tyttärelleen ja juossut takaisin takkahuoneeseen.

Silloin hän oli laittanut valot päälle, ja tekijä oli rynnännyt häntä kohti. Miehellä oli ollut pipo tai tumma hupputakki, eikä hänen kasvoistaan näkynyt paljoa. Anneli muistaa punakat posket. Hän arvioi tekijän olevan senttinen.

Tämän ensimmäisen todistajankuulustelun jälkeen komisario tunsi sääliä naista kohtaan. Kun hän oli ollut lähdössä, Anneli oli vielä kysynyt häneltä: Joutsenlahti oli yrittänyt selittää naiselle varovaisesti, miltä hänen miehensä kasvot näyttivät.

Hän seisoo nyt talon pihatien päässä. Talossa on jo pitkään asunut toinen perhe. Naapuri on ajamassa autotalliinsa. Joutsenlahti toteaa, että pitäisi ehkä kävellä pari askelta kauemmaksi. Hän haastatteli aikanaan naapuria niin monta kertaa, ettei halua enää uudestaan hermostuttaa ketään.

Todisteista ei saanut paljoa irti. Joutsenlahden työtoverit löysivät takkahuoneen kaakelilattialta terästään vääntyneen fileerausveitsen, jonka kärki oli katkennut.

Joku oli lyönyt tällä veitsellä Jukka Lahteen 70 iskua. Jukka oli taistellut henkensä puolesta kaikin voimin. Hädässään hän oli tarttunut takan vieressä oleviin halkoihin. Joutsenlahti uskoo, että ase, jolla Jukalle aiheutettiin kuolettavat päävammat, oli kirves tai jokin samankaltainen väline. Tätä toista murha-asetta ei löydetty.

Ei, vaikka jäljestyskoirat olivat paikalla jo aamun valjetessa. Ei, vaikka asuinalue, ympäröivät metsät ja kaikki jäteastiat tutkittiin välineen löytämiseksi. Myös kaikki ajateltavissa olevat pakoreitit tutkittiin huolellisesti samasta syystä. Joutsenlahti kävelee pari askelta ja kurkistaa pensaiden välistä pihalle.

Ja ikkunalaudan ja terassinoven vieressä oli verijälkiä. Ovi johti suoraan vanhempien makuuhuoneenaan käyttämään takkahuoneeseen. Kookkaan ihmisen on täytynyt lyödä oven ikkuna rikki ja sitten kiivetä tekemästään aukosta sisälle. Tärkein todiste löytyi halosta, jolla Jukka Lahti oli puolustautunut. Sitä ei voitu kuitenkaan liittää keneenkään.

Joutsenlahden tutkintaryhmälle tuli kymmeniä vihjeitä asukkailta. Useimmat vihjeenantajat otaksuivat jonkun yhtiön työntekijöistä olleen teon takana. Joutsenlahti ihmetteli, miten paljon vihaa työelämässä voikaan saada osakseen. Työtoverit kuvailivat Lahtea älykkääksi mutta aggressiivisen vaativaksi. Esimerkiksi yhtä irtisanottua hän olisi pilkannut sanoilla: Mahdollisia epäiltyjä oli näin ollen paljon. Yksinään jo Lahden työtovereiden ja näiden lähipiirin joukosta testattiin  miehen DNA, jota verrattiin halosta löytyneeseen.

Joutsenlahti kertoo, että vasta vuonna ilmeni, että halossa ollut veri kuuluikin eräälle rikospaikkatutkijalle, joka ilmeisesti oli loukannut itseään työtä tehdessään. Vuonna näytti kuitenkin siltä, että erään Lahden naapurin epäilyt saattaisivat johtaa läpimurtoon.

Tämä naapuri kertoi, että murhaaja olisikin oikeasti halunnut tappaa hänet eikä Jukka Lahtea. Nyt naapuri uskoi tämän pitkävihaisen miehen kykenevän mihin vain.

Tappaja olisi siis ehkä erehtynyt talosta pyrkiessään kostamaan nimenomaan hänelle. Naapuri muistutti ulkoisesti Lahtea. Heidän talonsa olivat samanlaiset ja sijaitsivat samalla kadulla. Tarina vaikutti uskomattomalta, mutta järkeenkäyvältä. Joutsenlahti lähetti sähköpostitse kuvan miehestä Anneli Auerille, joka asui tuolloin Turussa. Joutsenlahti tutki noihin aikoihin niin montaa epäiltyä, että hänen olisi ollut hankala jokaisen uuden kuvan näyttämistä varten ajaa kaksi tuntia Turkuun.

Anneli vastasi, että kyseinen mies voisi olla etsitty. Myöhemmin tunnistusrivissä Anneli osoitti näyttelijää. Joutsenlahti pidätytti miehen, mutta tämä päästettiin kuitenkin pari päivää myöhemmin vapaalle jalalle. Mikään rikospaikalta löytynyt todiste eikä myöskään poliisikoiralla tehty hajutunnistetesti viitannut siihen, että kyseinen mies olisi tekijä. Tutkijoiden oli jatkettava etsintää.

He luottivat asiantuntijan tekemään profiiliin: Hän on halunnut kostaa Jukka Lahdelle. Tekijä ei ollut suunnitellut Annelin vahingoittamista. Miehellä olisi rikollista taustaa ja hän olisi väkivaltainen ja impulsiivinen. Kuitenkin urheilullinen, koska oli kyennyt ponnistamaan sisään kapeasta terassinoven ikkunasta.

Joutsenlahti kyseli profilointiin liittyviä kysymyksiä eräältä vankilapsykiatrilta. Tämän arvio oli, että uhria oli haluttu rangaista hänen perheensä läsnä ollessa. Näin ollen ajankohta teolle olisi ollut harkittu. Etsintä potentiaalisten tekijöiden joukosta ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Tutkijat eivät voineet muuta kuin jatkaa edelleen Lahden kanssa tekemisissä olleiden haastatteluja.

Etsiä muita mahdollisia motiiveja. Joutsenlahti kutsui Helsingistä paikalle erään kuuluisan ja arvostetun rikostutkijan puhuttamaan Anneli Aueria ja selvittämään tämän mahdollista osuutta tapahtumiin. Erikoisasiantuntija päätyi siihen tulokseen, ettei Anneli ollut ollut osallisena murhaan. Minun työtapaani ei hyväksytty. Olisin halunnut siirtää tapauksen keskusrikospoliisille, koska emme olleet edistyneet tutkinnassa. Paikallisen poliisin johto ei kuitenkaan suostunut tähän. He halusivat onnistua itse.

Mistä tulivat veriset kengänjäljet? Miten tekijä onnistui kiipeämään kapeasta ikkuna-aukosta sisälle? Syyttäjä ei usko, että tuntematon olisi surmannut Lahden. Vuotta myöhemmin Joutsenlahti kuuli poliisiaseman käytävällä uutisen. Se pyyhkäisi kuin myrsky pois kaikki ne johtopäätökset, joihin hän ja hänen kollegansa olivat tutkintakuukausien kuluessa päätyneet.

Minähän olin se poliisi, joka tiesi asiasta eniten. Hän lähetti kännykästään heti viestin helsinkiläiselle rikostutkijalle, joka oli puhuttanut Anneli Aueria.

Kun nyt kysyn Anneli Auerilta, mistä tunnustuksessa oli kysymys, hänen silmänsä sumenevat hetkeksi, aivan kuin hän taistelisi kyyneleitä vastaan. Aivan kuin silmänräpäyksen ajaksi raottuisi se verho, jolla hän on pyrkinyt suojautumaan ulkomaailmalta. Uusi tutkinnanjohtaja oli jo varhaisessa vaiheessa keskittänyt tutkimukset Anneli Aueriin.

Hän oli niin innokas, että oli jopa värvännyt selvännäkijän auttamaan tapauksen ratkaisemisessa. Lisäksi hän syyttäjän tavoin epäili Auerin kertomusta. Miten tappaja olisi esimerkiksi voinut päästä terassinoven ikkunasta sisälle? Rikottu ovi-ikkuna oli sentin korkeudella lattiasta, ja sen aukko oli kooltaan 58 senttiä kertaa  senttiä. Vain kaikkein urheilullisimmat poliisit olivat kokeillessaan onnistuneet kapuamaan siitä vaivalloisesti sisälle. Poliisi tarkkaili tuolloin Anneli Auerin taloa, salakuunteli hänen puhelintaan ja vei hänet valheenpaljastuskokeeseen.

Laitteen grafiikan käyrä heilahti tämän vastauksen kohdalla. Poliisi selitti, että useammat testin vastaukset viittaisivat siihen, että Anneli Auer tiesi enemmän kuin oli kertonut. Myöhemmin kävi ilmi, että testi oli tehty väärin eikä sitä enää tässä vaiheessa olisi saanut käyttää. Jatkuvat poliisikuulustelut olivat saaneet Auerin epäröimään vastauksissaan.

Mitä hän oli sinä iltana oikeasti kokenut? Mitä hän oli kuvitellut? Oliko tuona yönä koettu shokki sekoittanut hänen muistikuviaan? Poliisi esitti aina uudelleen saman kysymyksen: Anneli Auerin vastaus oli aina sama: Minun pitäisi yrittää muistaa, voisiko olla niin, että minä olisin riidellyt Jukan kanssa, ja riita olisi sitten eskaloitunut.

Tutkintaryhmä juhlisti tapahtunutta läpimurtoa Ruotsin-risteilyllä. Naispuolinen poliisipsykologi kertoi Annelille, että tämän pitäisi jutella asiasta tyttärensä Amandan kanssa. Tytär tuotiin samaan kuulusteluhuoneeseen, ja Anneli meni hänen vierelleen. Siel oli vaan minä ja isi. Se joka satutti mua, oli isi, ja se joka teki sen isille, ni se olin minä sit, Amanda.

Seitsemän vuotta on kulunut tuosta hetkestä, ja kuitenkin Amanda muistaa tilanteen edelleen tarkasti. Hän kertoo, että hänelle tuo hetki oli melkein yhtä paha kuin hänen isänsä kuolema.

Amanda on nyt vuotias, ujo nuori nainen, jonka kasvonpiirteissä on enemmän isää kuin äitiä. Hän haluaa opiskella liiketaloutta ja on tulossa työharjoittelusta supermarketista. Hän sanoo, että hän ei ole vielä koskaan puhunut hänelle tapahtuneesta kenenkään toimittajan kanssa.

Hän haluaa nyt kuitenkin kokeilla, onko puhumisesta hänelle apua. Hänen edessään kahvilan pöydällä on colaa, mutta hän on haastattelun aikana liian hermostunut juodakseen sitä. Uskon edelleen tänäkin päivänä varmasti, että näin sinä yönä vieraan miehen. Oliko hänen rakas äitinsä paha murhaaja? Oliko hänen muistikuvansa valhe, ja oliko hän valehtelija, jota kukaan ei enää uskoisi? Kaikki kääntyi tuolloin ylösalaisin.

Poliisi kertoi minulle liikaa asioita, joita minun olisi joko pitänyt nähdä tai olla näkemättä. Se oli kuin joku olisi temmeltänyt päässäni. Tältä ajalta on olemassa video, jossa kaksi naispoliisia haastattelee Amandaa.

Te ette ymmärrä milt se tuntuu. Tuohon aikaan Amandan äiti ei saanut tavata tytärtään. Anneli Auer oli tutkintavankeudessa ja odotti oikeudenkäyntiä, joka alkoi kevätkesällä Satakunnan käräjäoikeudessa. Syyttäjän mielestä tapahtumat yöllä 1.

Syyttäjä kertoi, miten asiat olisivat hänen mielestään edenneet. Tukenaan syyttäjällä oli muutamia todistajanlausuntoja ja lasten kertomuksia.

Hän veti faktoista ja lausunnoista pitkälle vieviä johtopäätöksiä. Syyttäjän mukaan Anneli ei ollut saanut unta, vaan hän oli maannut valveilla miehensä vieressä takkahuoneessa.

Lopulta hän olisi noussut ylös, siivonnut keittiön kaappeja ja miettinyt. Hän olisi ollut raivoissaan, koska Jukka ei enää osoittanut tarpeeksi kunnioitusta häntä kohtaan ja piti hänen verkkosivujaan hölynpölynä.

Heillä oli ollut riitaa muutamasta kirjastosta lainatusta kirjasta. Anneli oli pyytänyt Jukkaa pidentämään kirjojen lainausaikaa. Jukka oli vain tokaissut tähän: Ottaisit sinä joskus lapset pariksi tunniksi viikossa itsellesi. Pian Jukka Lahti olisi tullut keittiöön hakemaan vaimoaan nukkumaan. Tästä olisi alkanut riita. Anneli Auer olisi huutanut ottavansa eron ja vievänsä lapset mukanaan. Hän olisi mennyt olohuoneeseen, jossa vielä seisoi matkalaukkuja lokakuussa Teneriffalle tehdyn matkan jäljiltä.

Riita olisi riistäytynyt käsistä. Molemmat olisivat käyneet toisiinsa käsiksi. Anneli Auer olisi tuntenut olonsa uhatuksi. Hän olisi mennyt keittiöön ja ottanut pesualtaan yläpuolella olevasta kaapista veitsen. Amanda olisi herännyt vanhempiensa huutoon. Tuolloin nämä olisivat riidelleet jo takkahuoneessa.

Isä seisoi sängyn vieressä. Terassinoven ikkuna oli rikki. Verho riippui ikkunan edessä niin, ettei jälkeenpäin ole yksiselitteisesti voitu selvittää, oliko ikkuna rikottu ulkoa vai sisältä päin. Syyttäjän version mukaan Anneli Auer olisi yrittänyt heittää jonkin painavan esineen Jukka Lahtea kohden mutta olisikin osunut oven ikkunaan. Jukka Lahti komensi tyttären takaisin huoneeseensa. Naisella olisi ollut veitsi kädessään. Jossain vaiheessa Anneli Auer olisi alkanut sohia miestään veitsellä, osunut iskuillaan kaksi kertaa syvälle kylkeen ja kerran kainalon alueelle.

Jukka olisi menettänyt paljon verta ja lopulta pyörtynyt. Anneli olisi luullut tappaneensa miehensä. Hetken kuluttua Jukka olisi kuitenkin palannut tajuihinsa. Auer olisi ollut tuolloin soittamassa keittiön lankapuhelimesta hätäkeskukseen. Hätäpuhelun aikana hän antoi luurin tyttärelleen ja juoksi takaisin takkahuoneeseen. Jukka olisi kuollut heti.

Kun Auer palasi puhelimen ääreen, hän oli ollut pois 59 sekuntia. Puhelun jälkeen Auer olisi riisunut verisen aamutakkinsa ja piilottanut sen sekä murha-aseen todennäköisesti pakastimeen. Sitä ei poliisi syyttäjän mukaan ollut tutkinut, ja kun Auerin myöhemmin annettiin käydä talossa, hän oli ottanut talosta mukaansa muutamia muovipusseja.

Sitten Auer olisi pukenut punaisen t-paidan ylleen ja pistänyt itseään kaksi kertaa rintaan, jotta näyttäisi siltä, että tappaja olisi vahingoittanut myös häntä. Auer oli pessyt veriset kätensä. Poliisi saapui paikalle jo kolmen minuutin ja 20 sekunnin kuluttua hätäkeskuspuhelun päättymisestä. Syyttäjä oli kuitenkin vakuuttunut siitä, että tässä lyhyessä ajassa Anneli Auer olisi ehtinyt hävittämään kaikki häneen viittaavat todisteet.

Tässä nimenomaisessa murhayön versiossa syyttäjä tukeutui ennen kaikkea hätäkeskuspuheluun. Keskusrikospoliisin äänitutkija totesi oikeudessa, ettei hätäkeskuspuhelutallenteelta voi kuulla kenenkään vieraan ihmisen ääntä, ei lasin päällä kävelyä eikä ikkunan kautta kulkemista. Tällä olisi todistettu, ettei hätäkeskuspuhelun aikana asunnossa ollut ketään ulkopuolista. Kesäkuussa käräjäoikeus päätyi siihen tulokseen, että Anneli Auer on surmannut miehensä.

Tuomio oli elinkautinen vankeus. Kaksi tuomaria oli vakuuttunut Anneli Auerin syyllisyydestä. Yksi oli kuitenkin syytteistä vapauttamisen kannalla. Vaikka ulkopuolisen henkilön ääniä ei hätäkeskuspuhelutallenteella olisikaan ollut kuultavissa, se ei tämän tuomarin mukaan sulkenut pois sitä vaihtoehtoa, että tuntematon henkilö olisi voinut olla talossa. Asiassa jäi varteenotettava epäily. Lasten vierailut vankilassa eivät korvanneet arkipäivää heidän kanssaan. Sitten jossain vaiheessa minä en heidän silmissään ollutkaan enää äiti vaan täti.

Pariskunnalla ei ollut omia lapsia. Anneli luotti Ariin, joka oli sanonut, että olisi aina Annelin tukena. Annelihan pysyisi hänen siskonaan kaikesta huolimatta. Keväällä alkoi hovioikeuden käsittely, jossa Anneli Auer perui aiemman lausuntonsa riidasta. Totta kai jokainen on joskus huonolla tuulella. Mutta en pysty muistamaan, että Jukka olisi huutanut minulle. Oikeudenkäynnissä kävi yllättäen ilmi, että poliisi oli soluttanut peitepoliisin muutamiksi kuukausiksi Annelin elämään.

Anneli ei ollut käsittänyt, että poliisin epäily häntä kohtaan voisi mennä niin pitkälle, että he loukkaisivat hänen yksityisyyttään tällä tavalla. Peitepoliisi oli esitellyt itsensä Sepoksi. Hän alkoi flirttailla Annelille ja oli lapsille mukava. He kävivät lasten kanssa yhdessä kylpylässä ja merenrannalla.

Seppo oli kertonut eronneensa vaimostaan viisi vuotta aiemmin, ja että Anneli olisi ollut ensimmäinen nainen tämän jälkeen, jota kohtaan hänellä oli tunteita. He olivat jopa keskustelleet muuttamisesta saman katon alle. Jotakin outoa Anneli oli miehen käytöksessä välillä huomaavinaan: Lainasiko mies kirvestä todellakin siksi, että halusi korjata jumittuneen oven kotonaan?

Tarvitsiko hän todellakin myöhemmin vielä sorkkarautaa samaisen oven nostamiseksi? Poliisit joutuivat myöntämään, että kaikki keinot olivat olleet käytössä, kun Anneli Aueria vastaan oli yritetty löytää ratkaisevia todisteita. He toivoivat, että Anneli Auer olisi tuonut peitepoliisille murha-aseen.

Peitetoiminta ei kuitenkaan tuottanut mitään syyllisyyttä tukevia todisteita, toisaalta ei kuitenkaan mitään vapauttaviakaan. Syyttäjä tukeutui edelleen teoriaansa riidasta avioparin välillä murhayönä. Hovioikeus kuitenkin päätyi ratkaisuun, että ei voida poissulkea sitä vaihtoehtoa, että tapahtumapaikalla olisi voinut olla ulkopuolinen henkilö.

Tuomio oli vapauttava, ja tällä kertaa päätös oli yksimielinen. Hänen perheensä on olemassa enää vain valokuvissa. Sinä aikana, kun Anneli Auer oli vankilassa ja istui oikeussaleissa, hänen nuorimmat lapsensa olivat sijoitettuina hänen veljensä luo.

Anneli Auer on nähnyt lapset viimeksi vuonna Anneli vaikuttaa edelleen olevan sanaton, kun hän yrittää kertoa siitä kamaluudesta, joka tuolloin tapahtui. Kesällä Annelin veli oli vienyt lapset kolmeksi kuukaudeksi veneilemään.

Matkan aikana lapset olivat alkaneet kertoa kauheita tarinoita. Veli oli kuvannut lasten kertomukset ja vienyt videot syyttäjälle. Yksi lapsista kertoi, että Anneli Auer ja hänen silloinen miesystävänsä, jonka kanssa Annelilla oli ollut lyhyt suhde jonkin aikaa hänen miehensä kuoleman jälkeen, olisivat kumpikin juosseet dildoista tehdyt sarvet päässään alastomina pitkin pihaa veitset käsissään yrittäen pyydystää lintuja eläinuhreiksi. Toinen lapsi puolestaan kertoi, että äidin entinen miesystävä olisi raiskannut suihkussa yhden lapsista ja vanhin tytär Amanda olisi auttanut häntä tässä.

Lisäksi lapset kertoivat kuolinmessuista, joissa Amandakin olisi ollut mukana. Tähän aikaan Amanda asui lastenkodissa eikä enää enonsa perheen luona. Hän ei ollut viihtynyt kauaa enon ja tämän vaimon luona, sillä hän oli tuntenut itsensä siellä kontrolloiduksi ja ahdistuneeksi. Ikään kuin hän olisi ollut vankilassa. Amanda muistaa hyvin vielä tänäänkin, miten syksyllä univormupukuiset poliisit tulivat eräänä päivänä koululle ja ottivat hänet mukaansa kesken espanjantunnin, koko luokan nähden.

Hän muistaa, miten he tonkivat hänen huoneensa, veivät hänen tietokoneensa ja vaativat saada tietää hänen salasanansa. He tutkivat koko vartaloni. Nyt tiedän, että he etsivät ristinmuotoisia viiltojälkiä iholtani.

He olivat löytäneet sellaisia sisaruksistani. Syyttäjälle viiltojäljet olivat merkkejä saatananpalvontarituaaleista. Pari kuukautta vapauttamisen jälkeen Anneli Auer pidätettiin uudelleen. Tällä kertaa epäiltynä lapsiin kohdistuneista pahoinpitelyistä ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tuomio tässä rikosasiassa annettiin kesäkuussa Oikeuden puheenjohtajana toiminut tuomari olisi vapauttanut Auerin, mutta hän jäi vähemmistöön kahden muun tuomarin äänestäessä syyllisyyden puolesta.

Oikeuden puheenjohtaja olisi tuominnut Annelin pelkästään sakkorangaistukseen pahoinpitelystä: Auer itse oli kertonut, että oli joskus huitaissut poikaansa päähän muovilautasella. Amanda, vanhin tytär, on lapsista ainoa, joka on edelleen äitinsä rinnalla. Muut sanovat äidin olevan murhaaja, saatananpalvoja ja lastenraiskaaja.

Kun Amandalta kysyy sisarusten syytöksistä, hänen on edelleen vaikea ymmärtää niitä. Hän puristelee etusormella ja peukalolla vasemman käden sormia. Hänen äänensä alkaa väristä. Sen jälkeen hänen sijoitettiin suljettuun nuorisokotiin. Amanda sanoo, ettei hän osaa selittää, miten hänen sisaruksensa päätyivät väittämään, että hänen äitinsä ja hän olisivat kiduttaneet heitä. Meillä on aina ollut läheiset välit.

Olimme nähneet toisemme vain muutamaa viikkoa aikaisemmin. Enoni ja tätini on täytynyt jotenkin vaikuttaa heihin. Amanda ei ole tähän päiväänkään mennessä saanut tavata sisaruksiaan. Myös Anneli Auerilta on yhteydenpito nuorempiin lapsiin kielletty. Hänelle tämä on tuskallisinta kaikista niistä tuskista, jotka ovat hänen päälleen vyöryneet yksi toisensa jälkeen 1. Hän arvelee, että hänen menettämänsä lapset ovat tällä välin alkaneet itsekin uskoa hyväksikäytön ja saatananpalvontamenojen oikeasti tapahtuneen.

Poliisien, psykologien, lääkäreiden ja hänen veljensä vihjailevat kysymykset ovat johtaneet tarinaan, josta on tullut lapsille vakiintunut osa heidän menneisyyttään. On kuitenkin otettava huomioon, että lapset alkoivat kertoa tarinoitaan vasta vuonna , eikä kukaan heistä ollut sitä ennen väittänyt edes kysyttäessä, että heidän äitinsä olisi ollut saatananpalvoja. Eräs asiantuntija, jonka Anneli Auerin asianajaja oli pyytänyt selvittämään asiaa, kertoo syyn lasten käyttäytymiselle: Lapset olivat vuonna mahdottomassa tilanteessa.

Ensin kaikki ihmiset sanovat, että äiti on murhannut isän. Heidän on yritettävä päättää, onko äiti hyvä vai paha. He pelkäävät menettävänsä kaiken ja alkavat sen vuoksi kertoa tarinoita, joiden he huomaavat kiinnostavan aikuisia ja sijaisvanhempia. Kyseisen asiantuntijan mielestä vaikutti myös erikoiselta, että perheeseen soluttautunut peitepoliisi ei ollut havainnut lapsissa mitään merkkejä hyväksikäytöstä tai saatananpalvonnasta, vaikka näitä tapahtumia väitettiin osin tapahtuneen myös silloin, kun peitepoliisi oli mukana perheen elämässä.

Toisaalta on myös mahdollista, että lapset kertoivat tarinoitaan, koska tunsivat kokevansa joidenkin aikuisten taholta painostusta. On kyetty osoittamaan, että jatkuvilla kyselyillä on massiivinen suggestiivinen vaikutus lapsiin, ja ne voivat johtaa valemuistojen syntymiseen. Aiheesta on kirjoittanut berliiniläinen oikeuspsykologi Max Steller.

Tällainen epävarmuus on luonnollisesti sitä voimakkaampaa, mitä enemmän lapsella on tunne-elämän ongelmia. Syyttäjä Kalle Kulmala kertoo kaikesta huolimatta uskovansa lasten kertomuksiin. Ja jos Anneli Auer todellakin harjoittaa saatananpalvontaa, pahoinpitelee lapsiaan ja uhraa eläimiä, eikö hänen voisi olettaa myös pystyvän murhaamaan miehensä? Anneli Auerin seksuaalirikos- ja pahoinpitelytuomion jälkeen syyttäjä panosti vuonna  kaikkensa siihen, että murhaprosessi saataisiin uudelleen käyntiin.

Ja hän onnistui tässä. Korkein oikeus kumosi molemmat aiemmat murha-asiaa koskeneet tuomiot ja palautti syytteet takaisin käräjäoikeuteen. Korkeimman oikeuden ratkaisu perustui olennaisilta osin lasten uusiin, järkyttäviin kertomuksiin. Alexander, joka oli surmayönä ollut seitsemänvuotias, kertoi poliisille nyt, miten hänen äitinsä ja Amanda olisivat yhdessä tappaneet isän. He olisivat nauhoittaneet isän huutoja, ja sitten hätäkeskuspuhelun aikana soittaneet näitä hämäykseksi luodakseen vaikutelman, että isä olisi puhelun aikana vielä elossa.

Hän, Alexander, olisi herännyt surmayönä ja kuullut huoneeseensa, kuinka terassinovi vanhempien makuuhuoneessa avattiin. Hän olisi kuullut myös kasettinauhurin surinaa ja napsahduksia.

Käräjäoikeudessa syyttäjä alkoi tästä lähtökohdasta avaamaan aihetodisteiden ketjua seuraavalla tavalla: Nuorimmat lapset olisivat yhdenmukaisesti kertoneet, että Amanda ja hänen äitinsä olivat paljastaneet heille tehneensä murhan. Hätäkeskuspuhelutallenteen äänet viittaisivat syyttäjän mukaan siihen, että Anneli Auer olisi lyönyt miestään.

Myöskään Amandan kertomus siitä, että hän olisi nähnyt jonkun kiipeävän ikkunasta, ei voinut pitää paikkaansa. Tekijästä olisi pitänyt jäädä oveen enemmän jälkiä. Sen lisäksi Jukka Lahden kengät olivat kadoksissa. Tästä voitaisiin päätellä, että Anneli Auer on käyttänyt miehensä kenkiä lavastaakseen ulkopuolisen jälkiä takkahuoneen lattialle.

Myöhemmin Auer olisi hävittänyt kengät. Tämän tapahtumakuvauksen tueksi syyttäjä oli pyytänyt todistajaksi muun muassa keskusrikospoliisin äänitutkijan. Tämä sanoi todistuksensa lopuksi, että hänestä oli outoa, että Amanda sanoo hätäkeskuspuhelussa: Jokainen lause, jokainen sekunti hätäkeskuspuhelutallenteelta käännettiin nyt Anneli Aueria itseään vastaan.

Hänen asianajajastaan Juha Mannerista tuntui käsittämättömältä, että hätäkeskuspuhelusta oli tullut vapaasti tulkittavissa oleva todistuskappale, josta sekalainen asiantuntijakunta oli löytävinään erilaisia aihetodisteita. Tutkija Juha Joutsenlahti saapui oikeuteen puolustuksen todistajana.

Hän kiisti syyttäjän väitteet. Hän teki oikeudelle selkoa epäselväksi jääneistä seikoista, joihin oli joutunut tutkintansa aikana perehtymään, esimerkiksi veitseen liittyen. Hän selitti myös Anneli Auerin verettömyyteen liittyviä seikkoja sekä helsinkiläisen erikoistutkijan johtopäätöstä siitä, ettei Auerilla ollut ollut osuutta miehensä murhaan. Joutsenlahti saattoi todeta, että yksinkertaisesti ei ollut mitään syytä epäillä Anneli Auerin kuvausta tapahtumista.

Joutsenlahden todistuksella ei kuitenkaan ollut vaikutusta. Oikeus tuomitsi Anneli Auerin elinkautiseen vankeuteen. Tuomio ei tälläkään kertaa ollut yksimielinen. Yksi tuomareista olisi vapauttanut Anneli Auerin, sillä hänen näkemyksensä mukaan Aueria vastaan ei ollut olemassa mitään pitäviä todisteita, eikä sellaisia ollut löydettävissä myöskään hätäkeskuspuhelutallenteelta.

Joutsenlahti on nykyään vakuuttunut siitä, että hänen toimintansa Anneli Auerin puolesta maksoi hänelle hänen uransa. Perusteluna oli, että hän oli tutkimusten alkuvaiheessa lähettänyt epäiltynä olleen näyttelijän kuvan sähköpostitse Anneli Auerille, ja olisi näin tehdessään toiminut vastoin virkasäännöksiä ja tietosuojalakia.

Jopa Joutsenlahden kollegoiden silmissä rangaistus oli kova. Puolentoista vuoden kuluttua Joutsenlahti palasi poliisiksi, tosin järjestyspoliisiin puolelle. Henkirikostutkinnan sijasta hän hoitaa nyt passi- ja ajokorttiasioita.

Parempi on myös se, etten ole ollut monen muun tavoin osallisena yhden perheen tuhoamisessa. Anneli Auer kertoo, että hän miltei menetti toivonsa vuoden tuomion jälkeen. Luonnollisesti hän kuitenkin tuolloin valitti tuomiosta. Jo tällöin olivat hänen oikeudenkäyntiensä kustannukset nousseet sellaisiin lukuihin, että hänen tapauksensa kuului kaikkein kalleimpien joukkoon Suomessa. Oikeudenkäynnit olivat jo tuolloin maksaneet lähes 1,5 miljoonaa euroa.

Yhteensä yhdeksän tuomaria oli käsitellyt murha-asiaa. Neljä oli pitänyt Aueria syyllisenä, viisi syyttömänä. Tältä pohjalta oli siis vaikea vetää johtopäätöksiä siitä, miten seuraavassa käsittelyssä tulisi käymään. Auerilla ei ollut paljoa perusteita toivoa, että hän koskaan saisi elämäänsä takaisin. Myös hänen asianajajansa toteaa: Hovioikeuden käsittely pidettiin Vaasassa alkuvuodesta Oikeus ei katsonut toteennäytetyksi, että Jukka Lahden huutoja olisi nauhoitettu etukäteen.

Lasten lausuntoja ei myöskään pidetty luotettavina, koska ne olivat ristiriidassa joidenkin tutkimustulosten kanssa. Koska ei ollut voitu todistaa yksiselitteisesti, että Anneli Auer olisi lavastanut miehensä murhan ulkopuolisen tekemäksi, oikeuden mukaan on otettava huomioon se mahdollisuus, että joku tuntematon on tunkeutunut asuntoon ja surmannut Anneli Auerin aviomiehen.

Auer sai nyt vapauttavan tuomion toisen kerran vuoden jälkeen. Yhdellä tuomareista oli eriävä mielipide, joten nyt viisi tuomaria oli ollut Auerin syyllisyyden kannalla ja seitsemän tuomaria olisi vapauttanut hänet. Myös syyttäjä kertoi pitävänsä Aueria edelleen syyllisenä.

Syyttäjä vaati jälleen kerran tuomion kumoamista. Hänen mukaansa hovioikeus olisi jättänyt tärkeitä osia lasten kertomuksista huomiotta. Lisäksi osaa hätäkeskuspuhelutallennetta koskevasta materiaalista ei ollut otettu huomioon, kuten ei myöskään erään avioparin lausuntoja, joiden mukaan he olisivat kuulleet lapsilta, että Anneli ja Jukka olivat aikeissa erota. Syyttäjä toi esille, että Suomen oikeusjärjestelmän uskottavuuden säilyttämiseksi korkeimman oikeuden pitäisi ottaa asia käsiteltäväksi.

Helsingin korkein oikeus antoi Jukka Lahden kuolemasta oli tuolloin kulunut jo miltei kymmenen vuotta. Muutamia kuukausia aiemmin Anneli Auer oli päässyt ehdonalaiseen vapauteen vankilasta, missä hän oli ollut suorittamassa lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä langetettua tuomiota.

Anneli Auer sai tiedon korkeimman oikeuden päätöksestä asianajajansa kautta. Syyttäjän valituksessaan esittämiä perusteita ei ollut arvioitu riittäviksi. Näin ollen vapauttava tuomio jäi voimaan. Anneli Auer kertoo olleensa helpottunut. Hän ei kuitenkaan kyennyt iloitsemaan. Hän oli jo niin kauan taistellut saadakseen oikeutta, ettei hän enää oikein osannut uskoa sellaiseen edes silloin, kun hän sitä viimein sai.

Hän pystyisi aloittamaan alusta vasta sitten, kun myös tuomio lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä olisi purettu. Asianajaja Juha Manner, joka on kaikki nämä vuodet edustanut Aueria, totesi: Suomen valtio ei kuitenkaan ole kohdellut Anneli Aueria oikeudenmukaisesti. Se on ryöstänyt häneltä kymmenen vuotta hänen elämästään ja tuhonnut sen.

Lisäksi Manner on jättänyt korvaushakemuksen, jossa vaaditaan jokaista  vankilapäivää kohti useiden satojen eurojen korvauksia. Korvausten kokonaissummasta saattaa tulla suurin, jonka Suomen valtio on koskaan joutunut maksamaan.

Tähän mennessä Anneli Auer on joutunut istumaan oikeudessa viisi kertaa ja viettämään vankilassa yli päivää. Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, tarina ei ole vieläkään päättynyt. Tarina, joka alkoi Jukka Lahden murhasta eräänä talviyönä. Tuomioistuimet käsittelevät asiaa edelleen, eikä se jätä asianosaisia rauhaan. Syyttäjä Kalle Kulmala toteaa: Matti Nissinen, valtakunnansyyttäjä, toteaa: On myös valitettavaa, ettemme ole onnistuneet selvittämään Jukka Lahden murhaa.

Komisario Juha Joutsenlahti sanoo toivovansa, että Anneli Auerin vapauttavan tuomion myötä myös hänen kunniansa rikostutkijana voitaisiin palauttaa.

Ehkäpä hän voisi palata takaisin henkirikostutkintaan. Annelin veli, Ari Auer, vastaa ystävällisesti puhelimeen. Onko hänen mielipiteensä muuttunut sisaresta, joka nyt on vapautettu murhasyytteistä?

Vieläkö hän uskoo, että Anneli on saatananpalvoja? Seuraa lyhyt hiljaisuus, minkä jälkeen Ari Auer toivottaa hyvää päivänjatkoa ja sulkee puhelimen.

Amanda istuu kahvilassa cola edessään ja kertoo, että on yrittänyt lähettää kirjettä sisaruksilleen: Olisi mukava kuulla teistä jotain. Mutta vasta sitten kun te haluatte. En halua painostaa teitä mitenkään. Hän antoi kirjeen sosiaalityöntekijälleen, jonka vastuulla hän ja hänen sisaruksensa ovat. Sosiaalityöntekijä kertoi kuitenkin Amandalle myöhemmin, että kun hän oli alkanut lukea lapsille kirjettä, nämä olivat sanoneet, etteivät halua kuulla sitä.

Anneli Auer vilkuilee arasti ympärilleen kahvilassa napittaessaan takkiaan. Hän kertoo, että tapaa kyseistä sosiaalityöntekijää kerran vuodessa. Hän saa silloin hiukan tietoja lastensa elämästä veljensä luona. Kun Auer yrittää kysellä lastensa harrastuksista, mieltymyksistä tai mielenkiinnon kohteista, sosiaalityöntekijä vastaa, että lapset ovat kieltäneet häntä kertomasta enempää.

Viime kesänä Turussa Anneli ajoi joen vartta pitkin polkupyörällään. Eräällä veneellä hän oli näkevinään veljensä. Hän toivoi, että olisi nähnyt vilahduksen myös lapsistaan.

Näitä ei kuitenkaan näkynyt. Suomalaisen tutkivan journalismin sivusto Long Play kirjoittaa. Tykkää Facebook-sivuistani, niin pääset seuraamaan Suomen ällistyttävintä oikeusmurhaa: Kaikki kirjoitukset löytyvät myös Arkisto-sivulta. Vain Anneli Auer kelpaa syyttäjille tekijäksi. Muita ei tutkita edes vihjeiden tai todisteiden perusteella.

Raine Ampuja, armeijan puhallinorkesterin entinen musiikkimajuri. Kapellimestari Raine Ampujan ja hänen tutkimusryhmänsä jäseniltä on jäänyt kokonaan ottamatta huomioon epäloogisuus siinä ajatuksessa, että onko kukaan koskaan, koko maailmassa, päättänyt äänittää murhan etukäteen, ja soittaa nauhaa hätäpuhelun aikana? Pysähtyikö tutkimusryhmä ollenkaan miettimään miten monimutkaista ja suorastaan mahdotonta sellaisen toteutus olisi teknisesti sekä ajastuksellisesti ilman, että siitä jäisi selvät ja kiistattomat todisteet?

Lapsetkin ovat olleet paikalla asunnossa, kun tämän on väitetty tapahtuneen. Hätäpuhelu antaa näinollen alibin Anneli Auerille. Ja tämähän ei syyttäjiä miellytä sen enempää kuin Vaasan hovioikeuden tuomareiden vapauttavat tuomiotkaan.

Syyttäjä Jarmo Valkama ilmoitti vaatimattomasti vuonna , että syyttäjät vain koputtelevat korkeimman oikeuden ovelle. Silloin koputeltiin samojen lasten samoilla kertomuksilla saatananpalvonnasta, eläinten kidutuksista, väkivallasta, myymälävarkauksista, raiskauksista jne.

Auerin pojan kertomus etukäteisäänityksestä oli mukana siinä laajassa materiaalissa, jota lapsilta vuonna kuulusteluissa sijaisvanhempien avustuksella saatiin. Teon motiivi on tosin syyttäjiltä edelleenkin hakusessa. He eivät ole myöskään kyenneet päättämään tappoiko Anneli Auer miehensä äkkipikaistuksissaan riidan päätteeksi yllätystodistajana oikeudessa uhrin kurssikaveri , vaiko lapsen kertomuksen mukaisesti pitkään suunniteltuna ja harjoiteltuna tekona, jossa oli mukana yhdeksänvuotias sisar.

Syyttäjille pääasia tuntuu olevan se, että tekijä oli Anneli Auer, eikä kukaan muu. Tämä seikka on pyritty todistamaan sillä, että paikalla Tähtisentiellä ei ollut ulkopuolista hyökkääjää, vaikka tämä oli jättänyt jälkeensä mm.

Murhapaikalta löydetty vieras DNA osoittautui kuuluvan poliisille, jonka henkilöllisyys salattiin. Lisäksi murhaajan pakenemisen näki pieni lapsi, jonka sanaa Porin poliisit ja syyttäjät ovat vuosien ajan yrittäneet horjuttaa hyvin epäreiluin ja arveluttavin keinoin.

Hätäpuhelutallenne on tärkein todiste siitä mitä Ulvilassa tapahtui murhayönä Sen takia syyttäjät ovat yrittäneet hämärryttää kansaa kapellimestarista koostuvalla amatööridekkari tutkintaryhmällä. Se mitä nauhalta kuuluu on kuulijan korvista ja korvien välistä kiinni. Hätäpuhelutallenne on kuultavissa alempana tai  täältä. Syyttäjän Ulvila-avaintodistaja on amatöörisalapoliisi. Anneli Auer kirjoittaa itse — Raine Ampuja ja orkesteri.

Ulvilan hätäkeskuspuhelusta on esitetty useita eri tulkintoja litteroituina tekstiversioina. Virallisen litteroinnin suoritti KRP: Hänen litteraationsa julkaistiin koko maan laajuisesti useissa eri lehdissä. Niemen litteraatiosta oli kuitenkin jätetty pois kaikki Jukka S. Lahden avunhuudot vaimolleen Annulle. Niemi myöskin väitti, ettei kuule nauhalta ulkopuoliseen hyökkääjään tai kamppailuun viittavia ääniä.

Ulvilan murhamysteeri elokuvassa selviää, että KRPn ääniasiantuntija Tuija Niemellä ei ole ääniteknistä koulutusta. Alla olevaan videoon on tekstitetty pääpiirteittäin se mitä nauhalta kuuluu. Ulvilan hätäkeskuspuhelu sellaisena, kuin se on oikeudessa esitetty. Suosittelen mahdollisimman hyvien kuulokkeiden käyttöä hiljaisessa tilassa, ja äänen nostoa.

Ei sovi herkille, eikä lapsille. Kaikkia taustalta kuuluvia ääniä ei voi päällekkäisyyksien vuoksi videoon tekstittää. Osaa äänistä on samasta syystä mahdotonta kuulla selvästi. Nauhalla äänenvoimakkuus vaihtelee voimakkaasti esim. Muita syitä äänenvoimakkuuden eroille voi olla se, oliko hätäkeskuksen käytössä olleessa NiceLog systeemissä automaattinen säädin päällä auto gain , tai pystyikö häke-henkilökunta manuaalisesti muuntelemaan tasoja nauhoituksen aikana?

Ulvilan surman hätäpuheluiden puhtaaksikirjoitettuja eli litteroituja tekstiversioita syytetään peukaloiduiksi. Anneli Auerin entisen miesystävän sisar otti maanantaina yhteyttä korkeimpaan oikeuteen KO sen jälkeen, kun hän viime viikolla kuunteli hätäpuheluista tehdyt nauhat KKO: Äänialalla ammatikseen työskentelevä sisar väittää, ettei puhtaaksikirjoitetuista teksteistä löydy niitä Jukka S.

Lahden avunhuutoja, joissa Lahti huutaa Aueria apuun. Hän väittääkin, etteivät litteroidut tekstit vastaa sitä, mitä nauhalta on todellisuudessa kuultavissa. Naisen mukaan asiakirjoja on vääristelty tarkoituksellisesti, ja että tapauksen syyttäjän on täytynyt olla tietoinen nauhan oikeasta sisällöstä.

Syyttäjä Jarmo Valkama kiistää kuulleensa peukalointisyytöksistä aiemmin. Hänen mukaansa väitteet litteroinnin puutteista eivät ole vakuuttavia. Olisihan tällaisia väitteitä esitetty jo alioikeudessa, jos näissä olisi jotain perää, Valkama huomauttaa. Hänen mukaansa hätäkeskuspuheluiden litteroinnista vastaa tapausta tutkinut poliisi. Nyt esiintuodut syytökset eivät Valkaman mukaan johda toimenpiteisiin ainakaan syyttäjän puolelta. U seaan otteeseen on nähty, ettei mikään, mikä osoittaa Anneli Auerin syyttömyyteen ja ulkopuoliseen tekijään, johda toimenpiteisiin syyttäjien puolelta.

Päinvastoin, syyttäjät ovat käyneet hyvin hanakasti niiden päälle, jotka ovat uskaltaneet Annelia puolustaa. Se, että näin ei ole toimittu herättää juttua seuranneissa kansalaisissa kysymyksiä. Mikä tarve syyttäjillä on lavastaa syyttömästä ulvilalaisesta perheenäidistä miehensä murhaajaa, ja jatkaa Anneli Auerin syyttämistä vielä senkin jälkeen, kun Vaasan hovioikeus toistamiseen hylkäsi syytteet?

Lahden murhassa oli kyse? Saatananpalvonnasta ja lavastuksesta, sanoivat syyttäjät keväällä , nojautuen isänsä ja äitinsä äkillisestä menetyksestä traumatisoituneiden pienten lasten kauhutarinoihin. Tämä on tietysti ristiriitaista Turun hovioikeuden seri-tuomion kanssa, jossa samojen lasten samoja tarinoita pidettiin lähtökohtaisesti luotettavina.

Lasten tarinoiden luotettavuutta arvioidessa tulisi aina arvioida niiden syntyhistoria. Murhaajaksi leimatun Anneli Auerin lapset olivat puhuneet enolleen äärimmäisen väkivaltaisesta arjesta kotona höystettynä mielikuvituksellisilla saatananpalvontarituaali-väitteillä.

Mitä enemmän kyseltiin, sitä enemmän lapsilla riitti kerrottavaa. Helsinkiläinen taksikuski sattui epäonnekseen olemaan väärässä paikassa väärään aikaan tavatessaan netissä ulvilalaisen neljän lapsen yksinhuoltaja-äidin, jonka eräät tahot olivat päättäneet lavastaa murhaajaksi, maksoi mitä maksoi. Lasten tarinat saivat alkunsa viisi vuotta isän murhan jälkeen, kun tuli ajankohtaiseksi lasten palauttaminen syyttömänä vankilaan tuomitulle äidilleen. Kaikki tarinoissa esiintyneet muut ihmiset kiistävät tarinoiden paikkaansapitävyyden.

Nyt täytyy vain toivoa, että lapsilla riittää aikuistuttuaan vielä paljon lisää kerrottavanaan. Tärkeätä heille itselleen ja heidän omalle kehitykselleen on ymmärrys ja tieto siitä, ettei äiti tappanut isää, eikä  koskaan kaltoinkohdellut tai hyväksikäyttänyt heitä.

Monet muut ihmiset ovat sen sijaan käyttäneet heitä hyväkseen, — kukin omiin tarkoituksiinsa. Pyydän toimittamaan alla olevan kirjeeni tiedoksi kaikille Ulvilan surmaa käsitteleville KKO: Anneli Auer aloittaa hätäpuhelun melkeinpä huutaen liite Hän ei puhu rauhallisesti ennenkuin hätäkeskuksen henkilö pyytää häntä rauhoittumaan. Annelin sydän jyskyttää edelleen ja se kuuluu hänen puheestaan hengästyneenä läähätyksenä. Annelin raskas hengitys kuuluu myös toisella nauhalla liite 33 , josta on poistettu Annelin, Amandan ja häke-äänet kokonaan.

Annelin tytär Amanda Auer puhuu hätäkeskusnauhalla hätääntyneesti kimakan korkealla äänellä. Se on sydäntä raastavaa kuunneltavaa. Molemmille kuuluisi Oscarit, jos tämä olisi muka ollut näyteltyä.

Lahti huutaa tuskissaan kohta Miksi hän olisi niin huutanut, jos Annu olisi häntä puukottanut? Nämä nauhalla kuuluvat Jukka S. Lahden avunhuudot puuttuvat kaikista näkemistäni litteroinneista.

Ne ovat todella selvästi kuultavissa liitteessä Liitteen 33 väärä litterointi oli muistikuvani mukaan liitettynä siihen materiaaliin, joka on KKO: Se ei vastaa ollenkaan sitä mitä nauhalta todellisuudessa on kuultavissa. Mielestäni asiassa on syyllistytty tarkoitukselliseen vääristelyyn ja rikokseen syyttäjä Valkaman puolelta, sillä hänen on täytynyt olla tietoinen nauhan oikeasta sisällöstä.

Jukan tuskaiset avunhuudot Annulle todistavat, että paikalla oli joku ulkopuolinen. Alkuperäisessä hätäpuhelunauhassa liite 32 kuuluu myös Annelin puhelimessa ollessa nauhalla kohta 0: Nauhalta kuului myös Amandan kammottava kirkaisu Juoksiko Anneli murhaajaa pakoon? Mielestäni olisi vaikea suorittaa tuollainen näytelmä lapsen kanssa taustanauhaa soittaen niin, että saisi nauhalta äänet synkkaamaan oikeisiin kohtiin hätäpuhelun kanssa.

Alex DiBranco muistuttaa AlterNetissä , että jotkut haluavat viedä omaisilta oikeudet päättää ja välittää kuolleen sotilaan toiveet omista hautajaisistaan. Uskomatonta mutta totta, sillä tietyt kristityt haluavat julistaa kaikki armeijan järjestämät hautajaiset kristillisiksi hautajaisiksi, joissa siunataan Jeesuksen nimessä.

Olkoon arkussa maataan palvellut ateisti, juutalainen tai muslimi. Kulttuurisodasta opittu taitava taktinen manööveri on otettu käyttöön Teksasissa. Houston National Cemeteryn järjestämissä sotilashautajaisissa tapahtui kummia, kun erään sotilaan hautajaisiin ilmestynyt vapaaehtoisjärjestön nainen ei saanutkaan tulla rukoilemaan Herran nimessä sotilaan sielun puolesta.

FoxNews "freimaa" kohun hienosti: Liberaalit haluavat kieltää rukoilun hautausmailla. Tuo on niin nerokas keino saada itsensä näyttämään uhrilta, että nostan hattua. On totta, että hautausmaalla kielletään rukoilu, jos omaiset ovat toivoneet ettei niitä esitetä. Jos omaiset haluavat kunnon rukoilua ja hienot hymnit, niin järjestöt ovat enemmän kuin tervetulleita hautajaisiin.

Jos omaiset haluavat sekulaarin hautausseremonian , niin armeija toteuttaa sellaiset hautajaiset. Koska kristityt vapaaehtoisjärjestöt eivät nyt pääse rukoilemaan kaikkiin hautajaisiin, ovat kristityt vainon kohteena. AmericanAtheist kertoo mitä nykyisen sukupolven ateistit kohtaavat USA: Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello Kiinassa on tutkittu H1N1-rokotteen, sikainfluenssan ja narkolapsian välistä yhteyttä.

Annals of Neurology julkaisi paperin, jonka sisällöstä kerrotaan kansanomaisesti Hesarissa. Yksinkertaistettuna pelkkä sikainfluenssa näyttäisi aiheuttaneen kolminkertaista nousua narkolepsiatapauksissa. Potilaiden haastattelut ja terveysrekisterit paljastivat narkolepsiatapausten noudattaneen rytmiä, jossa vähiten tapauksia oli marraskuussa ja eniten huhtikuussa.

Suurin sairastumispiikki heijasti siis influenssaepidemian huippua 5—7 kuukauden viiveellä. Sairastuneista vain kuusi prosenttia oli saanut H1N1-rokotteen, joten rokotteet eivät selittäneet yhteyttä. Kiinassa ei käytetty Pandemrix-rokotetta, joka Suomessa ja useissa muissa Euroopan maissa yhdistettiin narkolepsiatapauksiin. H1N1-influenssa itsessään liittyy jollakin tavalla narkolepsian laukaisemiseen. Samalla tavalla on päätelty, että GlaxoSmithKlinen valmistama Pandemrix H1N1-rokote liittyy jollakin tapaa todennäköisesti jonkin muun tekijän yhteisvaikutuksella narkolepsian laukaisemiseen.

Siksi Euroopan lääkevirasto suosittelee Pandemrixin käytön rajoittamista. Rokotteen käyttö on vielä haitat ja hyödyt yhteenlaskettuna positiivisen puolella. Samalla se paljastaa tulevan vasta-argumentin, jota tullaan kuulemaan keskustelupalstoilla.

Tutkimuksessa mukana ollut tohtori Emmanuel Mignot on nykyään hakemassa rahoitusta jatkotutkimuksia varten. Ja rahaa ollaan pyytämässä GlaxoSmithKlineltä. Näin saadaan rahayhteys tutkijaryhmän ja rokotevalmistajan välille. Ja silloin tutkimus on rokotekriitikoiden silmissä nollattu, ilman tutkimusmetodin kritiikkiä.

Vaikka rahoituksen hakeminen tapahtuu kiinalaisen tutkimuksen jälkeen. Toinen tärkeä rokoteuutinen liittyy niiden turvallisuutta arvoineen yhdysvaltalaisen Institute of Medicine -paneelin johtopäätöksiin. Riippumaton rokotteiden tarkastus tilattiin USA: Kaikki rokotteet eivät pääse läpi puhtain paperein, sillä rokotteilla on aina joitakin haittavaikutuksia. Tuhkarokko-sikotauti-vihurirokko -rokote MPR yhdistettiin useampaan sivuoireeseen vakuuttavan näytön perusteella: Harvinaista aivotulehdusta joillakin immuunisairailla ihmisillä Kuumeen laukaisemia halvauksia Anafylaksiaa Pyörtymistä Sama paneeli kävi läpi myös MPR-rokotteen ja autismin välisten yhteyksien näytöt.

He eivät onnistuneet löytämään vakuuttavaa näyttöä siitä, että MPR- tai mikään muukaan rokote aiheuttaisi autismia. Kohua aiheuttavan HPV-rokotteen haittavaikutukset jäivät vielä tähän epäselvien tapausten kategoriaan.

Raportissa kerrotaan, että suurimmalle osalle epäillyistä haittavaikutuksista ei ole toistaiseksi vakuuttavaa näyttöä. Haittavaikutusten ja rokotteiden välisten yhteyksien kumoamiseksi tai vahvistamiseksi tarvitaan lisää tutkimusta. Haittavaikutukset ovat niin harvinaisia, että syy-yhteyksien selvittäminen ei onnistu. Tutkimus vaatisi valtavat määrät koehenkilöitä. Alunperin Bust -lehdessä julkaistu artikkeli naisten masturbaation vaaroista nousi jälleen pinnalle.

Oikeastaan jutussa on kyse pienestä kristillisestä liikkeestä, joka haluaa parantaa ja antaa tukea itsetyydytyksen pauloihin joutuneille naisille.

Pornografia tunkee silmille jatkuvasti kaikkialla. Internet levittää alastomuutta ja rivoja poseerauksia entistä nopeammin Viettelykset vievät käsiä sopimattomiin paikkoihin aivan liian usein, kun nainen tulee riippuvaiseksi itsetyydytyksestä.

Mahtavan nimen valinnut Dirty Girls Ministries on tätä riippuvuutta vastaan taistelevan liikkeen eturintama. Enää hän ei alista aistielimiään syntisille ärsykkeille. Kuten yli sata naista järjestön tukiryhmässä, niin myös moni muu nainen lankeaa hinkkailuun peräti kaksi kertaa viikossa amatööri. Jopa tuo määrä on Renaudin mielestä merkki riippuvuudesta. Seksuaalinen nautinto ei tietenkään ole Dirty Girls Ministries in sisällä täysin kiellettyä. Kunhan sitä koetaan vain ja ainoastaan avioliiton satamakaupungeissa, yksiaviollisesti naisen ja miehen kesken.

Naisen kuuluu haaveilla aviomiehestään, jos sortuu omien käsien tai värisevien laitteiden tarjoamaan onneen. Onkos se muuten syntiä, jos ajattelee oikeasti Jeesusta? Liikkeellä on toki ajamisen arvoinen asia. Kuten kaikkeen kivaan niin myös masturbaation voi jäädä koukkuun. Jos koulu- tai työpäivän jälkeen, tai peräti sen aikana, käyttää monta tuntia masturbaatiomaratooniin, vuoden jokaisena päivänä, niin kannattaa miettiä olisiko olemassa fiksumpi tapa elää.

Dirty Girls Ministries neuvoo lopettamaan kaiken pornon katselun, kaikki epäsoveliaat hiplailut ja kaiken seksin, eli olemaan puhdas , 90 päivän verran. Renaud toteaa, että masturbaation olemassa olosta saa kertoa sukupuolivalistuksessa, kunhan sitä ei kokeilla. Sirkesalon "pikkusormella leikkimään lähtemiset" raikuvat korvissani. Toistaiseksi en ole löytänyt tietoa siitä kuinka vakava ongelma Renaudin itsetyydys oikein oli.

Se mitä tulee vastaan Renaudin kirjoittaman kirjan ja verkkosivujen kommenteissa antaisi ymmärtää, että itse hiplailun akti tuottaa suurimmat häpeät. Häpeä johtuu kanssaihmisten mielipiteiden lisäksi siitä, että naiset ovat häpäisseet itsensä Jumalan silmien edessä Tuo pervo tirkistelija Taivaassa ja tuosta häpeästä täytyy päästä eroon. Mitenkäs muuten kuin Jeesuksen voimalla.

Riippuvuudeksi päässyt masturbaatio haittaa varmasti elämää. Ystävyyssuhteet, seurustelu, syöminen ja peseytyminen voivat unohtua, kun ihminen linnoittautuu kotiinsa virikkeitä tarjoavan materiaalin kanssa.

Likaisen elämän lisäksi heillä on jatkuva tunne siitä, että käynnissä on jatkuva taistelu saastaisia haluja vastaan. Tarinoista ei selviä kuinka suuri ongelma itsetyydytys oli arkielämän kannalta. Pehmopornon näkeminen 2 sekunnin ajan hotellin televisiossa tuotti Laurielle ahdistuskohtauksen. Itsetyydytys on syntiä, jota täytyy hävetä. On terveellisempää tukahduttaa seksuaalisuutensa kuin päästä se riehumaan valtoimenaan.

Varsinkin naisten on syytä pitää kätensä vyötärön yläpuolella ja peittojen päällä. He ovat siveitä, viattomia, puhtaita olentoja. Mitään keskitietä ei ole olemassa. Kompromissit ovat saatanasta, jne.

Oma yltiöliberaali näkökulmani tähän aiheeseen on luonnollisesti ja luonnonmukaisesti se, ettei aktissa ole niin paljon hävettävää kuin Renaud väittää. Harva asia on kauniimpaa kuin itsetyydystä harrastava nainen. On nolompaa katsoa Salattuja elämiä telkusta. Ensin aivopeset irakilaisia sotilaita antautumaan liittoutuneille googlaa jos uskallat.

Sitten luot hirmumyrskyjä Atlantilla. Laajennat toimintaasi mannerlaattojen ravisteluun Kiinassa, Haitissa ja jopa Japanissa asti. Ja nyt hienosäädät tihutöitäsi festareiden tuhoamisella. Aivan, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä ei epäröi liittää ionosfäärin tutkimiseen ja USA: Youtubevideoiden kommentteja selaamalla selviää, että nyt HAARP osaa jopa kuljettaa myrskyn purskauttamia vesimassoja. Mitenkään muuten ei voi selittää sitä, että Pukkelpopin niskaan tuli hetkessä kahden kuukauden sademäärä.

Come on, se on ainoa looginen johtopäätös. Siitäkin huolimatta, että Belgian säätiedoista selviää miten vuodesta lähtien on ollut suuria puhureita ja suuria rynnäkkösateita. Tällä kertaa kaikki yhdistyivät yhden festarin päälle.

Muistakaa, ettei sattumia ole olemassa ja kaikki liittyy kaikkeen jollakin tavalla. Salaliittoteorioiden tyypillisenä tukena on tarkan tiedon puute. Belgian säälaitos antoi varoituksen rankasta sateesta, raekuuroista ja myrskystä , mutta tarkkaa paikkaa ja sateen määrää ei tiedetty kaupungin tarkkuudella.

Jotku on nähnyt elämänsä ensimmäisen Altocumulus undulatus pilvirintaman, kuvannut sen ja ladannut Youtubeen , otsikoksi jotakin HAARPista, ja uusin todiste superaseesta on valmis.

Tästähän muistuu mieleeni viime vuoden kauhistelut Helsingissä, kun uskomattoman hieno myrskypilvi vyöryi kaupungin yli. Myrksypilven selvää rintamalinjaa käytetään perusteluna myrskypilven keinotekoisuudelle. Eiväthän myrskyrintamat voi edetä aurinkoisen kirkaalle taivaalle millään muulla tavalla. Päätän kaiken Against NWO -nimimerkin pohdinnalla. Nämä jutut eivät kyllä nyt selity sillä, että rock musiikki on saatanasta ja saa lavat aina hajoamaan ja myrskyn tulemaan paikan päälle.

Sillä kyse on kyllä jostain aivan muusta ja mitä todennäköisimmin HAARP on pelissä melkein aina näissä tapauksissa. Jazz-festivaalit eivät näemmä vedä myrskyjä puoleensa.

Miksi juuri tämä festari joutui NWO: Nolbert Kunonga sai ekskommunikaation anglikaanisesta kirkosta vuonna Hän oli hieman liian konservatiivinen kirkon makuun.

Zimbabwen presidentti Mugaben tukijana hänellä oli kuitenkin helppoa löytää työpaikka kirkollisen uran jatkajana. Vanha suola janotti, joten Kunonga punoi juonia anglikaanisten tilojan lunastamiselle. Kirkolla oli noin kiinteistöä; kirkkoja, sairaaloita, kouluja, jne. Niihin sidottu varallisuus ei tietenkään ollut merkittävin tekijä Kunongan pääkopassa, vaan huoli vääräoppisuuden vaikutuksista Zimbabwessa.

Presidentti Mugabe ja monet muut ovat varoitelleet kansalaisia homoseksuaalisudeen vaaroista ja löytäneet lääkkeen homouteen. Kunonga on mukana saarnaamassa miten liian liberaalit näkökulmat korruptoivat muuten niin puhtoisen maan. Hän on palkannut aikaisemmin mm. Uusi piispa jouduttiin ylentämään kilometrin päässä urheilukentällä. Ja muuta fundamentalistista menoa.

Kunonga saa tukea hallitukselta ja tietenkin poliiseilta. Tämän takia, kuin ihmeen saattelemana, Kunonga on päätynyt anglikaanisen provinssin pääuskovaiseksi. Samoin aivan ällistyttävien yhteensattumien kautta maan tuomioistuimissa on päätetty, että anglikaanisen kirkon tiloista häädetään nykyiset työntekijät. Ensimmäiset häätöpaperit on toimitettu. Aivan kuten Kunonga on vaatinut erottamisestaan lähtien. Tilalle astuvat puhtaan velvollisuudentunnon pakottamana Kunongan asettamat seuraajat.

Joiden ennustan olevan Mugaben tukijoita. Teologinen kiistely ei liity tähän ilmiöön. Riippuen siitä kuinka paljon Kunonga ja kumppanit saavat tukea Mugabelta on Zimbabwesta tulossa seuraava Uganda. Hän pyrkii puhdistamaan katolisen kirkon mainetta.

Espanjan sosialistinen hallitus ei nöyristele kirkon edessä kuten wanhaan hyvään aikaan oli tapana. Nuoret pitäisi saada innostumaan kirkkoon liittyvistä asioista ja omaksumaan vanhojen pappojen asettaman moraaliopit. Tehtävä on kaikkea muuta kuin helppo nakki kakkupalaan aseteltuna. Nimenomaan nuorille tarkoitetussa puheessaan paavi alleviivaili uskon tärkeyttä, jotta seuraava sukupolvi kasvaisi kunnolliseksi sukupolveksi. Abortit, homostelu, esiaviollinen seksi, ehkäisyvälineet ja muut syntiset asiat karkotetaan pois yhteistyöllä.

Paavin harmiksi hieno saarna keskeytyi, kun Jumala puuttui peliin. Katolisen kirkon päämies varoitti nuoria pyhiinvaeltajia vääristä jumalista ja kehotti heitä levittämään evankeliumia. Paavin sunnuntain vastaisena yönä pitämä saarna keskeytyi rajumyrskyn takia. Rankkasade kasteli paavin läpimäräksi, ja puhuri vei mennessään hänen saarnapaperinsa.

Yömessun alkaessa lämpötila lähenteli Paranormaaliblogin kautta tuli vastaan video tulevasta maailmanlopusta. Alex Retrov esitelmöi tärkeistä asioista. Vuoden mullistukset ovatkin yllättäen Illuminatin juonia, joilla viedään huomio oikeilta mullistuksilta. Megakatastrofit alkavatkin parin kuukauden sisällä! Sattumia ei ole olemassa. Komeetan lähestyessä Maata on se paikoitellen konjunktiossa tähtitaivaalla. Kuten kaikki vaihtoehtotiedon sfäärejä tarkkailleet tietävät, ovat linjakkain asettuvat taivaankappeleet aivan erilaisia kuin hiemen ristikkäin asettuvat kappaleet.

Siksi ylä- tai alakonjunktiossa olevat kappaleet ovat täynnä "vibrationaalista harmoniikkaa". Komeetta Elenin aiheuttaa kosmisen shokkiaallon. Elenin oli linjassa Aurinkoon ja Maahan nähden Samana päivänä oli Chilen suuri maanjäristys.

Elenin oli lähempänä Maata ja taas linjassa 4. Samana päivänä oli Christchurchin maanjäristys. Elenin oli taas lähempänä ja taas linjassa Aivan kuin minä sängyssä. Ei voi olla sattumaa. Vuorossa on videon kuvaamisen aikana tulevan päiväyksen vuoro. Elenin olisi taas linjassa - jopa useamman planeetan kanssa - Silloin oli kaksi huomaamisen arvoista järistystä.

Toinen Afganistanissa ja toinen Japanin Honshussa, mutta ne eivät aiheuttaneet merkittävää tuhoa. Honshun järistys oli samanlainen kuin parisen viikkoa sitten samalla paikalla tapahtunut järistys. Oikeastaan järistyksiä tapahtuu päivittäin pelkästään Japanissa tuhat maanjäristystä per vuosi ja tuhoja tapahtuu jopa silloin kun komeetta Elenin ei ole ylä- tai alakonjunktiossa.

Aivan kuin Alex poimisi rusinoita kaikista leipomon pullista. Pelkästään tämän vuoden tammikuussa tapahtui 17 yli 6 richterin järistystä ympäri maailmaa. Eli ensimmäinen Alexin ennustama päiväys ei tuottanut toivottua katastrofia, vaikka vaikuttavien värähtelyvoimien olisi pitänyt olla entisiä kertoja suurempi.

Vuorossa on toinen ennustus. Elenin tulee olemaan merkittävimmässä linjauksessa ja lähimpänä Maata Komeetta on järkyttävän lähellä Maata kuukauden kuluttua. Silloin Japani, Uusi-Seelanti ja monet rannikko-alueet ympäri maailmaa katoavat tuhojen seurauksena. Maata suojaava magneettikenttä katoaa. Taivas pimenee kolmeksi päiväksi. Elektromagneettiset myrskyt tuhoavat elektroniikkaa.

Televisiosta tulee vain Big Brotherin uusintoja. Merkitkää tuleva tuho kalentereihinne! GoogleSky -ohjelmaa sensuroidaan, jotta väki ei näe minkälaisia asioita on tulossa planeettamme kohti parhaillaan. En jaksanut kuunnella loppuja ihan ajatuksen kanssa. Alex väittää, että komeetta Elenin ei olekaan komeetta, vaan neutroni- tai kääpiötähti.

Voit seurata Elenin matkaa vaikkapa täällä. Perällä syrjäisen pöydän äärellä punottiin katalia juonia, sillä Paholaisen Asianajajaja -blogin ensimmäinen koemielessä järjestetty tapaaminen pyörähti käyntiin.

Paikalle ilmestyi yllättävän paljon väkeä, joten tilanahtaus ja yksi piiiiitkä pöytä tekivät kommunikaation hankalaksi. En ole tottunut sosiaalisiin tapaamisiin, mutta toivottavasti osasin olla tarpeeksi puhelias. Kyllä tällaista menoa kestää kerran vuodessa. Kyseessä oli myös Skepsis ry: Epäilyksen evankeliumi on leviämässä, kunhan saamme kehiteltyä holistisen skepsismin. Seurueessa kauhisteltiin myös uusinta Minä Olen -lehteä jonka ostin juuri ennen paikalle ilmestymistä.

Siinä on mainos tv-meedio Lisa Williamsin saapumisesta Suomeen. En ole valmis sellaiseen, mutta pitänee nostaa Williams tapetille blogissani hieman ennen tapahtumaa. Kokoontumiseen vaivautuneille annettiin mahdollisuus valita yksi kirja tuomastani kokoelmasta.

Ehtona ei ollut sielun luovuttaminen haltuuni, vaan kirjoittaa valitsemastaan kirjasta jotakin, joka sitten julkaistaan täällä. Jotkut eivät uskaltaneet napata mukaansa kirjaa.

Vilkkaasta kommentoinnista johtuva sähköpostispämmi on estettävissä, kun klikkaa "Muokkaa asetuksia" napista ruksin pois siitä sähköpostiosoitteesi vierestä. Skepsis ry , skepsismi. Melko arvostetussa Cancer -julkaisussa ilmestyi uskomushoitoja mittaileva paperi. Complementary medicine for fatigue and cortisol variability in breast cancer survivors vertaili syöpähoidoista aiheutuvan väsymyksen hoitoja.

Sokkoutettu ja satunnaistettu tutkimusmenetelmä oli ihan hieno. Syöpäpotilaille annettiin biokenttään reiki, touch therapy, jne perustuvaa terapiaa neljän viikon ajan.

Vertailuryhmä sai vannoutuneiden skeptikoiden näyttelemää valekosketushoitoa. Näin varmistetaan onko terapeutin uskomuksilla vaikutuksia energiahoitojen tehoon.

Kolmas ryhmä venaili vain hoitojonossa. Yhteensä potilaita oli 76 kappaletta. Vertailu tuotti mielenkiintoisen tuloksen. Mielenkiintoisen siinä mielessä, että tulos oli negatiivinen ja kuitenkin se julkaistiin.

Julkaiseminen on hyvä asia. Orac naamapalmuilee Cancer -julkaisulle paperin läpipäästämisestä vertaisarvioinnissa, mutta minä muistan pyhän Ben Goldacren siunatut sanat ylistetyssä Bad Science -kirjassa. Aivan liian usein tutkijaryhmä jättää juuri tällaiset paperit keräämään pölyä lipastoihin.

Siksi julkaisuihin kertyy liikaa positiivisia tuloksia, jotka nähdään arvokkaampina papereina. Siksi meta-analyyseissä on vääristyneitä käyriä terapioiden tehoista. Ai niin, ne tulokset. Väsymys on monipuolinen oire, johon on moninaisia syitä.

Siksi tuloksissa on vaikeaa löytää syy-yhteyksiä. Aidot energiahoidot ja skeptikoiden teeskentelemät käsien heiluttelut tuottivat olon kohentumisia samalla tavalla. Hoitojonossa odottavien oireet eivät helpottuneet yhtä paljon. Selkeä johtopäätös on siis se, että energiahoidot tepsivät lumevaikutuksen voimalla. Tutkijaryhmä koki kuitenkin tarpeelliseksi etsiä jotakin kivaa uskomushoidosta. Siksi mahdollisia eroja etsittiin täikammoilla. Ja löytyihän sieltä joku ero Aidon energiahoidon ja tekaistun energiahoidon välillä.

Yksi kortisolin arvo oli paras Aidon energiahoidon ryhmässä verrattuna muihin ryhmiin. Ilmiö on sama kuin ilkeä lääketehdas etsisi epätoivoisesti jotakin hyvää sanottavaa testattavasta lääkkeestä, ja löytäisi jonkun hyvän arvon pelkästään yli vuotiaista kiinalaisista naisista. Maailman suurin homeopaattisia valmisteita tehtaileva Boiron -firma ei tykkää heidän tuotteidensa kritisoimisesta.

British Medical Journal kertoo, että Boiron on lähettänyt uhkailukirjeen homeopatiaa kritisoivan verkkosivun ylläpitäjälle. Blogzero blogissaan Riva kirjoitti kaksi tekstiä, joissa kyseenalaistettiin homeopaattisten flunssalääkkeiden teho. Boironin kirjeessä pyydetään poistamaan nuo kaksi kirjoitusta netistä.

Kirjoitukset solvaavat firmaa ja homeopatiaa. Kirjoituksissa on jopa kehdattu käyttää Oscillococcinum pilleripurkin kuvaa, jota on kommentoitu vähättelevästi.

Tuotteen väitetään vahingoittavan ostajien älykkyyttä. Lisäksi blogissa kuulemma esitetään virheellisiä väittämiä homeopatista. Kirjeessä ei kerrota mitä nuo virheet ovat. Noh, Riva ei ottanut ilmoitusta nikottelematta vastaan.

Hän poisti kirjoituksista Boironin nimet ja heidän tuotteidensa kuvat. Tieto homeopaatisten valmisteiden olemattomiin laimennetusta sisällöstä ja lääketieteellisten tutkimusten tuloksista jäi luettavaksi.

Tämän päälle hän laittoi tiedon Boironin kirjeestä eteenpäin. Parissa päivässä se levisi ympäri skeptikoiden sivuja ja homeopatiasta kiinnostuneita keskustelupalstoja. Yrittäessään vaimentaa yhtä italiaista bloggaajaa homeopatiafirma saikin aikaan homeopatiakritiikin uuden kulovalkean.

Streisand -ilmiö taitaa toimia ihan homeopaattisten periaatteiden mukaan. Cochrane Review kävi läpi Oscillococcinumin tehoa mitanneet tutkimukset. Ei mitenkään kehuva lopputulos. Saamani palaute suomalaisilta homeopaateilta on rajoittunut vain yhteen kertaan. Eräs Pirkka -lehdessä haastateltu homeopaatti ei tykännyt siitä mitä kirjoitin homeopatiasta.

Sain sähköpostissa pyynnön poistaa viittaukset häneen ja kotisivuihin, vaikka olihan tekstistäni kuulemma tullut paljon uusia asiakkaita hänelle. Italian Toscanassa pieni fransiskaaniluostari koki kovia. Sen kirjastosta varastettiin arvokas Raamattu. He ottivat kovimman aseen käyttöönsä. Varkaat joutuivat hurjan rukouksen kohteeksi, joka varmasti panisi heidät katumaan: Jumala aiheuttaisi heille yllättävän ripulin. Toistaiseksi kukaan ei ole ilmoittautunut poliisille uusien housujen kera.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 8: Katolisen kirkon pedofiliaskandaali jatkuu vuodesta toiseen. Uusia hyväksikäyttötapauksia ilmenee aina jostain maailman kolkasta. Edellisten vuosikymmenten tuhmat tekoset ovat otsikoissa. Se on yksi tekijä katolisen kirkon nykyiselle kurimukselle. Yhä harvempi kehtaa sanoa ääneen olevansa katolista uskoa seuraava. Pappipula pahenee, kun seminaareihin ei enää eksy nuoria miehiä. Apu löytyy onneksi robotiikasta.

Jäsenkadon lisäksi kirkon kirstuista katoaa kolikoita, kun hiippakunnat joutuvat maksamaan miljoonia ja taas miljoonia korvauksina hyväksikäyttöjen uhreille.

David Yallop on koonnut kansien väliin katolisen kirkon historian hyväksikäyttöjen ja pahoinpitelyjen salailussa. Ilmiö ei ole uusi. Yallop käy läpi miten papit kirjoittivat varoittavia tekstejä toisten pappien rikoksista ja pervouksista. Kirjassaan piispa Pietari Damian kuvaili miten jotkut piispat salailivat rikoksia ja suojelivat syyllisiä pappeja. Eniten häntä kauhistutti miten papit saalistivat nuoria poikia.

Damian vaati pervojen pappien pappisvihkimyksen perumista. Vuosisadan välein ilmestyi kirja, jossa tuomittiin samalla tavalla samat karmeudet. The Decree of Gratian jopa suositteli pedofiilipappien ekskommunikaatiota.

Pappeja suojeleva salainen systeemi astui voimaan vahvana luvun jälkipuoliskolla. Beyond Belief kertoo miten silloinen laaja salailu jatkui vuosikymmeniä, kun pedofiilipappeja kierrätettiin ympäri maita ja mantuja.

Pahat tapaukset ylennettiin, jotta he eivät olisi tavallisen seurakunnan parissa tekemässä pahojaan. Historia toistaa itseään, sillä vastaavat teot olivat järjestelmällisesti paikallaan toisen maailman sodan jälkeen ympäri maailmaa. Pyhä istuin asetti määräyksiä, joilla papit arvioitiin kirkon seinien sisällä. Pedofilia oli karmea synti joka tuomittiin rajuin julistuksin.

Mutta se ei ollut kirkon silmissä rikos, joten sen käsittely kuului moraalikysymyksenä papeille. Ongelmien kasaantuessa ja maallisten tuomioistuinten kysellessä miten helvetissä te mulkerot teitte noin tyhmästi, oli vastaus olkapäitä kohauttelevan viaton: Jos uhri sattuisi olemaan lapsi, joka ei ymmärrä mitä tapahtuu ja mistä saisi apua, niin arvatkaapa miten uhrille voi käydä myöhäisen valituksen seurauksena?

Salailun tarkoituksena on tietenkin suojelle viattomia ihmisiä vääriltä syytöksiltä. Samalla varmistuu, että kirkon maine saadaan pysymään puhtaana, jos syyllisten pappien syyttäjät eivät saakaan sanottavaansa julkiseksi. Hyväksikäyttöskandaalit lähtivät purkautumaan, kun tarpeeksi moni uhreista uskalsi tulla julki tietoineen.

Ensimmäisen kiven heitti Yhdysvalloissa Rita Millan tapaus. Kaikki alkoi tunnustuskopista, jossa pappi kävi käsiksi tyttöön. Isä Santiago Tamayo hyväili vuotiaan rintoja. Hän sai painostettua Ritan olemaan hiljaa tapahtuneesta. Se on sinun velvollisuutesi. Tamayo päästi mukaan kuusi miestä. Kukaan papeista ei käyttänyt kondomia. Rita pamahti paksuksi vuonna Tyttö passitettiin "opiskelemaan lääketiedettä" Filippiineille. Ritan vanhemmat eivät tienneet mitään raskaudesta.

Papit antoivat tytölle dollaria, jolla piti selvitä seitsemän kuukautta. Rita melkein kuoli synnytyskomplikaatioihin. Lapsi olisi pappien ohjeiden mukaan pitänyt jättää Manilaan. Apua ei saatu kirkolta edes sen jälkeen kun Ritan vanhemmat saivat selvillä mitä oli tapahtunut.

Vasta syytteen nostamisen jälkeen paikallinen seurakunta alkoi reagoimaan. Ritan vanhemmat vaativat isyystestin tekemistä ja useampi syyte oli uhkaavasti esillä. Toiset nuoret tytöt eivät saisi kokea sitä mitä Rita oli käynyt läpi.

Syyte ei mennyt läpi oikeussaleissa, sillä rikos oli vanhentunut. Syyttäjä Gloria Allred piti lehdistötilaisuuden vuonna saadakseen huomiota. Los Angelesin hiippakunta reagoi Vatikaanin ohjeistamalla tavalla.

Syylliset seitsemän pappia lähetettiin ulkomaille. Vasta vuonna isä Tamayo tuli katumapäälle. Hän tunnusti rikokset ja julkaisi kirkon sisäisiä kirjeitä.

Pakoilevat papit olivat saaneet rahallista tukea kirkolta siinä missä Rita ei ollut saanut tukea raskautensa aikana. Lopullinen kompensaatio hyväksikäytetylle tytölle oli 20´ dollarin rahasto.

Kirkko ilmoitti, ettei sen perustaminen ollut mikään tunnustus tapahtuneille rikoksille. Rahasto oli hyväntekeväisyyttä Ritan tyttärelle. Hyväksikäyttöjen salailu ohjailtiin Los Angelesin arkkipiispa kardinaali Timothy Manningin pöydän takaa. Kun hänen seuraajaksi ilmestyi piispa Roger Mahony, jatkui pakoilevien pappien rahallinen tuki ilman häiriöitä. Isä Tamayo ei selvinnyt ilman seuraamuksia. Ei Ritan takia, vaan mennessään naimisiin.

Salainen järjestelmä huolehti, että katolisen kirkon maine saisi minimaalisen kolauksen. Mutta tulossa oli niin pahoja pappeja, että järjestelmä joutui koville. Paavi vieraili Denverissä luvulla. Pappi Tom Economus edusti hyväksikäytettyjä lapsia. Itsekin papin uhriksi alttaripoikana joutuneena Economus tiesi miten karmea ja yleinen ilmiö on.

Hän keräsi kirjettä uhreilta ja heidän perheiltään. Ne olisi luovutettu Denverissä paaville, mutta vastaanottoa ei tietenkään saanut mahtumaan viime hetken suunnitelmiin.

Turvamiehet eivät suostuneet ottamaan kirjeitä vastaan. Economus postitti ne Vatikaaniin, mutta mitään vastausta ei koskaan ilmaantunut. Ongelmaa ei ollut olemassa, jos sitä ei virallisesti tiedostettu. Eräs tyttö seikkaili meksikolaisessa kaivoksessa luvulla. Hän löysi sieltä oudon pääkallon, joka on kooltaan ihmislapsen kallon kokoa. Nainen kasvoi ja kuoli vanhuuteen, pitäen kalloa hallussaan. Se periytyi tuntemattomalle miehelle viideksi vuodeksi. Häneltä kallo päätyi amerikkalaiselle pariskunnalle.

Hän on erikoisten tietojen erikoisasiantuntija , eli paranormaalien ilmiöiden tutkija ja muinaisiin astronautteihin perehtynyt mies. Vuonna tehdyssä iänmäärityksessä selvisi, että kallo on vuotta vanha.

Pye päätteli, että kallo kuuluu avaruusolennolle. Sen eroavaisuudet normaaleihin ihmiskalloihin olivat niin selvät, ettei kallo voi olla peräisin ihmisistä. Luun biokemialliset poikkeamat, luun sisällä olevat kuidut ja hampaiden aikuismaisuus ovat mahdoton yhdistelmä. Tarkat dna-testit edellyttivät rahaa. Kuluihin kerättiin hieman yli 25 dollaria. Kallosta otetusta näytteestä löytyi X ja Y kromomit.

Sukupuoli oli siis poika. Tästä voimme päätellä, että lapsen äiti ja isä olivat ihmisiä. Pye muutti uuden tiedon edessä hypoteesiään. Lapsi onkin äidin ja ihmisen kautta syntynyt, mutta seassa on muukalaisten dna: Avaruusolennot ovat muokanneet teknologiallaan sukusoluja ja istuttaneet hybridialkion naiseen. Vuonna kalloa tutkittiin usean tutkijan voimin.

Kallo varmistui aidoksi, eli se ei ole keinotekoinen huijaus. Samalla sen ainutlaatuisuus kehityshäiröiden listalla alleviivaa alkuperän salaperäisyyttä. Miten hypoteesia avaruushybridistä pääsisi testaamaan? Koska Starchild projektilla ei ole varmaa avaruusolennon perimää, johon verrata kallosta saatua perimää, on kovin houkuttelevaa tulkita mikä tahansa poikkeama avaruusperimän näytöksi. Näin näyttäisi käyneen kaikkein uusimpien perimäkokeiden aikana. Tänä vuonna Starchild projekti julkaisi lisää tietoa kallon dna: Mitokondrio eroaa 17 kohtaa yleisimpään ihmisten vertailukohtaan.

Tästä päätellään, että koko perimässä olisi runsaasti eroja ihmisiin verrattuna. Starchildin perimä voisi olla yhtä erilainen kuin ihmisen ja simpanssin dna: Pye ja kumppanit ovat kuitenkin realistisia ja toteavat lisätutkimusten olevan tarpeellisia. Remember that the information found by comparing mtDNA segments cannot and should not be considered thoroughly verified, as some sequencing errors are undoubtedly present. Each mtDNA segment must be sequenced several times to establish exactly how many differences exist between the Starchild Skull and the human CRS, and this kind of targeted testing, rather than shotgunning at random, is time-consuming and expensive.

PCR -laitteella ei onnistuttu monistamaan ihmis-dna: Se tarkoitti sitä, että näytteessä oli dna: Though compelling, this result was not absolute proof that the Starchild had a non-human father. Also, if it were some kind of human-alien hybrid, the presence of mtDNA inherited from a human mother would suggest that a large portion of its nuDNA should also come from the mother.

Löytyisikö sille tunnistettava pari eri lajien joukosta? Indeed, they were unequivocal: Toistaiseksi Maan elimistölle tuntematonta perimää. Tarkoittaa suomeksi sitä, että NIH: Puutteellisesta tuloksesta ei kuitenkaan voi suoraan päätellä, että Starchildin perimä olisi tullut avaruusolentojen manipulaation tulosta.

Se olisi tietämättömyyteen perustuva virhepäätelmä. Erittäin viettelevä ja helppo virhepäätelmä. Perimässä on kuitenkin tämän astisten testien perusteella ihmisen dna: Tuntemattomat dna-pätkät ovat juuri sitä: Ihmisen ja simpanssin risteymä ei onnistu vaikka ne ovat geneettisesti lähellä toisiaan kreationistit hiljaa siellä takana , joten miten toiselta planeetalta saapuneiden olioiden perimä onnistuisi olemaan hybridikelpoista ihmisen kanssa?

Poikkeaman koko on toistaiseksi se satunnaisesti valittu emäsparia, eli se pätkä jolle ei löytynyt paria NIH: Ihmisen perimässä on n. Aihe on monimutkainen, mutta varmasti selkeytymässä kunhan Starchildin dna-näytteitä joskus käsitellään vertaisarvioiduissa julkaisussa. Kallo on erikoinen ja mielenkiintoinen. Sen tutkiminen on oikeasti tieteellinen mysteeri. I have specifically compiled the totality of evidence into the new eBook about it, Starchild Skull Essentials.

I wrote it specifically so all of YOU could have everything of importance bundled together in a tight little package that any of you can absorb in one go. It takes about an hour to read it and when you finish you will be a fully functional advocate for it. I guarantee that, absolutely.

Tuo viimeinen voitto epäilijöistä edellyttää kuitenkin pientä sijoitusta. Tarkemmin sanottuna Pye pyytää seitsemää miljoonaa dollaria. Rahalla tehtäisiin dokumenttielokuva tai pari, jotka sitten tuottaisivat sijoituksen takaisin. Unfortunately, achieving that historic moment requires far more than the Starchild Project team can deliver without substantial help.

A wealthy investor—not merely a donor, an investor—must be found to provide the funding necessary to do what must be done. Every step of the DNA recovery and sequencing process will have to be verified with multiple repetitions until no possible doubt remains about any specific result. Also, in order that those completed results can be confirmed by independent researchers, the entire process must be recorded on film for academic scrutiny and historic posterity.

Creation Ministries International on nähnyt Lontoon mellakoista laajentuneiden tuhojen lööpit. Liberaalit etsivät rähinöinnin syitä tasa-arvon vähyydestä yhteiskunnassa. Konservatiivit syyttävät perheyksikön hajoamista.

Nyrkkisääntö yhteiskuntakeskustelussa on se, että ongelmat johtuvat aina toisista ihmisistä. Sattuisiko olemaan niin, että mellakat johtuvat jumalattomuudesta? Saako sekularismi syytteet kreationistilta? Löytyykö lähiöiden mellakoille yksi selkeä syy? What is happening in England is the inevitable consequence of a nation rejecting God and His word. Instead of believing what God has said, people readily believe the modern academics and politicians, who assure us that the Bible is no more than a book of myths and that we can forge a better society based on secularism.

Accepting this view has led to their being no final authority, no absolute basis for morality and no clarity about who or what we are.

Nuoriso lähti ryöstelemään sen takia, ettei heille opeteta Jumalan olevan olemassa ja heidän olevan syntisiä ihmisiä ja Raamatun olevan kirjaimellisesti totta. Ongelmat johtuvat vapaamielisestä opetuksesta, jossa ei oteta huomioon raamatullisia ohjenuoria. Jopa lasten kurittaminen on kielletty!

Myös rikollisia jätetään rankaisematta. Sen sijaan heitä hyysätään kuntouttamisen kautta takaisin yhteiskunnan jäseniksi. Englannin yhteiskunta on kokenut "evolutionisaation". Statham viimeisteleekin tekstinsä uhkavaatimuksen vivahteella. Taivas varjele mitä sieltä tulee?!?! Aina välillä huuhaan ylivoima ja ylitsepursuava epäloogisuus vie voimat. Vahvinkin skeptikko kokee heikot hetket, jolloin rationaalisuus rapisee ja järki jää taakse.

Onneksi pahimpiin heikotuksiin löytyy taikajuoma. En ole vielä täyttänyt pulloa millään nesteellä. Profeetta Jouko Piho ei sitten millään saa taivuteltua nokkaansa pois birthereiden oudosta maailmasta. Ja hyvä niin, sillä muuten en olisi päässyt naureskelemaan makoisasti.

Uusin kohupaljastus siitä miten presidentti Obama ei voi olla presidentti liittyy jälleen kerran syntymätodistuksen epäilyyn. Teksti on uponnut täysillä Pihoon, sillä sen pääsanoma on kuin onkin totta. En voi edes väittää vastaan. Polland todellakin väärensi itse Obaman syntymätodistuksen.

Näinkö tässä pääsi käymään? Obama syntyi Valkeakoskella ja Illuminatin suurimpiin juoniin kuuluva temppu paljastui! Polland väittää tehneensä väärennöksen. Se on eri syntymätodistus kuin Obaman alkuperäinen syntymätodistus. Juju on siinä, että minä väittäisin Mona Lisan olevan väärennös, jos onnistun maalaamaan siitä väärennöksen kotonani. Eihän se noin mene. Heidän suureksi harmikseen alkuperäinen COLB -kuva ilmestyi ensimmäisen kerran internettiin Fight the Smears -sivulla vuoden kesällä.

Jotta tässä kohupaljastuksessa olisi herättämisen arvoista sisältöä, pitäisi Pollandin väittää väärentäneensä alkuperäisen COLB -kuvan.

Hän ei väitä niin, mutta myy kyllä Obaman syntyperää kritisoivaa kirjaa. Jouko Piho , salaliitot. Vuorossa linkkikimara näin vilkkaan viikonlopun alla. Amy Winehousen kuolema oli kolaus pop-musiikin tai mitä tyyliä Amy sitte lauloikaan , joten hautajaiset vetävät puoleensa toimittajia.

. Arkisto-sivulta löytyy myös kaikki aiemmat kirjoitukset. Kiinassa ei käytetty Pandemrix-rokotetta, joka Suomessa ja useissa muissa Euroopan maissa yhdistettiin narkolepsiatapauksiin. Ihmisen ja simpanssin risteymä ei onnistu vaikka ne ovat geneettisesti lähellä toisiaan kreationistit hiljaa siellä takanajoten miten toiselta planeetalta saapuneiden olioiden perimä onnistuisi olemaan hybridikelpoista ihmisen kanssa? Seksuaalirikokset ja murhajuttu liittyvät nyt entistä tiiviimmin yhteen. Tekijästä olisi pitänyt jäädä oveen enemmän jälkiä. Yritys oli irtisanomassa yli työntekijää.

: Sex homoseksuaaliseen work pori mies sängyssä

Sex homoseksuaaliseen work pori mies sängyssä Paras suihinotto tallinn homo escorts
SEKSITREFFIT GAY VAASA SEKSISEURAA KOUVOLA I wrote it specifically so all of YOU could have everything of importance bundled together in a tight little package that any of you can absorb in one go. Hätäpuhelutallenne on kuultavissa alempana tai  täältä. Kookas ja ryhdikäs kuin jääkiekkoilija. Sonja Salminen jatkaa plussien luettelemista: Kaikki tarinoissa esiintyneet muut ihmiset kiistävät tarinoiden paikkaansapitävyyden. Det var inga problem. Tieto epäsoveliaasta käytöksestä tuli koulun rehtorin korviin jo vuosi sitten.
Suomalaista sexiä suomi24 treffit homo 952
Shemale gay picture hot nude pojat In the exercise of his rights and freedoms, everyone shall be subject only to such limitations as are determined by law solely for the purpose of securing due recognition and respect for the rights and freedoms of others and of meeting the just requirements of morality, public order, and the general welfare in a democratic society. Suomessa on ollut vahva kiertueteatterikulttuuri. Koska Teater Mestolan taloudelliset resurssit ovat niukat, tekstin tulee olla erinomainen. Silloinhan ne suorituspaineet räjähtävät viidesluokkalaisella. Toivotaan, että suunta jatkuu. Tästä olisi alkanut riita.
Dominoiva mies homo seksi hierontaa Herkku kalu homo pornotähti
Siinä on mainos tv-meedio Lisa Williamsin saapumisesta Suomeen. Michael Straczynski ,[1] that explores child endangerment, female disempowerment, political corruption, mistreatment of mental health patients, and the repercussions of violence. Hänen mukaansa myöskään haittavaikutuksista ei ole julkaistu tuloksia. Jumalattomat ateistit ovat tyrkyttämässä jumalatonta saastaansa pitkin katuja. Vivica oli tuolloin kaksivuotias.

Sexworks homoseksuaaliseen finnish legs and feet

Fistaus seksi gay kamera