Äitiä perseeseen homoseksuaaliseen mies panee

      Comments Off on Äitiä perseeseen homoseksuaaliseen mies panee

äitiä perseeseen homoseksuaaliseen mies panee

Jos mies siis haluaa naida perspuolelle niin tarvitseeko sitä tosiaan ehdottomasti tehdä vain ja ainoastaan miehen kanssa siis ryhtyä vastain tahtoaan harrastamaan homoseksuaalista toimintaa? Totta on myös,että perseen pääasiallinen tehtävä on kai suoltaa paskaa mutta voihan suullakin tehdä montaa eri asiaa syöminen, puhuminen, suihinotto miksei siis perseellä?

Itselläsi tosin näyttäisi, että perseen ja suun tehtävät ovat menneet sekaisin sen verran paljon paskaa suusi suoltaa Voitpa olla hyvinkin oikeassa. Ja mitä eroa sillä homoseksuaalisella toiminnalla sitten on tuohon sinun "heteroon" persepanoon?

Kyllä mies, joka väen vängällä haluaa harrastaa perseseksiä ei kuulosta kovin "heterolta" Aika oudolta kuulostaa perustelusi, että sitä täytyisi pitää "normaalina" koska se tapahtuu naisen kanssa? Millainen ero kumminkin on käytännössä sillä, että mies nai naista perseeseen, tai toinen mies nai miestä?

Kuten itse osuvasti kuvasit, samaa paskaahan sieltä perseestä tulee, sukupuolesta riippumatta! Mielestäni mies, joka tieten tahtoen haluaa naida naista perseeseen ei ole hetero, ja hän voisi ihan hyvin tehdä tuota juttua miehen kanssa! On vain yhteiskuntamme ja median luoma kuva siitä, että hetero-anaaliseksi on normaalia, ja homous taas "saastaista" ja "epänormaalia" Tällä tuetaan käsistystä, että homous on saastaista ja epänormaalia vain siksi, että homot ovat toisen miehen kanssa, vaikka itse akti on sama!

Aivan samastahan on kyse, kun yrjötään homoille, mutta hurrataan lesboille. Kyllä tuo ainakin minusta aika tekopyhältä kuulostaa, vaikka olenkin tällainen "paskapoika"! Ei siis mitään pakottamista, painostusta tms. Kai se on jokaisen oma asia mitä harrastaa jos kumpikin osapuoli sitä haluaa???!!! Ei persseksi naisen kanssa miehestä homoa tee!! Vai onko miehistä suurin osa mielestäsi homoja? Tietääkseni anaaliseksi kuuluu yhtenä osana monen heteroparin seksielämään,vai onko sinulla kenties erilainen käsitys asiasta?

Itse olen harrastanut peppuseksiä jokaisen, niin nykyisen kuin entistenkin miehieni kanssa ja voin vakuuttaa, että taatusti täysin heteroja ovat! Että se tästä "keskustelusta" sitten. No kyllä olen kuullut monista "hetero" miehistä, joilla on ollut vaimo ja lapset, ja pitkä avioliitto takana, ja silti ovat salaa olleet toisen miehen kanssa.

Kyllä minun mielestäni mies, joka harrastaa avioliittossa säännöllisesti anaaliseksiä vaimonsa kanssa ja nauttii siitä on "homo" Käsistät nyt vain "homouden" hieman eri lailla kuin minä. On mm olemassa biseksuaaleja, niinkuin aiemmin kuvailin. Se, että mielummin harrastaa vaikka anaaliseksiä naisen kanssa, kuvaa hyvin yhteiskuntamme ja kulttuurimme jo sairaalloista homofobiaa. Kaikkea misten välistä läheisyyttä ja seksuaalisuutta kammoksutaan jo suorastaan naurettavuuteen asti, koska joku isä jumala varmaan jossain ylhäällä joskus kauan sitten sääti, että mies ja mies ei saa olla yhdessä, ja tämän takia moni mies on tukahduttanut omat homoseksuaaliset tarpeensa, jotka ilmenevät juuri tuollaisena toimintana.

Ei tuollainen ja vielä siitä nauttiminen ole mitenkään "normaalia", siis heteromaista. Kyllä nyt ulkopuolinen sen huomaa jo kilometrien päästä! Tässä taas jälleen ilmenee suomalainen sairaalloinen, syntymästä takaraivoon taottu homofobia.

Ei se kyllä voi kovin "heteroakaan" olla, jos pitää nautittavana ja eroottisena harrastaa anaaliseksiä naisen kanssa, mutta yrjöää aina kun joku mainitseekin homot.

Tässä on kyse täsmälleen samasta ilmöstä, kuin heterojen lesbojen sairaalloisesta ihailusta, eli sukupuoliroolit ovat keinotekoisia, ja luotu mielyttämään paria vanhaa jääräpäätä joskus keskiajalta. Jos anaaliseksi on muka heteroseksuaalinen ominaisuus vain siksi, että alla voihkii miehen sijasta joku märkä teinipillu, niin minä olen kyllä silloin perkele vie vitivalkoinen joulupukki!

Aivan ensimmäiseksi kannattaa katsoa peiliin ja miettiä mitä huutelee. Mielestäni kaltaisillasi ihmisillä varmaan on mukavaa olla kun ajattelet, että jos ihminen on vähänkään erinlainen niin hänen täytyy olla jotenkin sairas. Sen vähän mitä tiedän "homoista" niin heidän seksielämässään on huomattavasti enemmän erinlaisuutta kuin heteroiden seksielämässsä. Myös heidän rakkauselämänsä on paljon monipuolisempaa kuin heteroiden. Toivottavasti ymmärtäisitte sen seikan, että homous ei ole mikään sairaus kuten moni edelleen luulee ja ajattelee.

Minulla ei ole minkäänlaista ongelmaa jos kaverini olisi homo. Päinvastoin, uskoisin, että olisi mukavaa olla homon ystävä, saisi uusia näkökulmia asioihin.

Harmittaa katsoa sivusta miten me "heterot" arvostelemme teitä "homoja" ja haukumme teitä vaikka miten. Totuus kumminkin on se, että ette ole ollenkaan huonompia ihmisiä kuin mekään.

Meillä heteroilla on ongelmia samanlailla kuin teilläkin. Taidat olla oikein päättelykyvyn maailmanmestari. Kyllä sen perseen,johon kullini pistän,pitää olla naisen eikä miehen. Ero on aika perkeleen suuri,ei nimittäin jonkun jätkän perse saa viisaria värähtämään. Minusta ajatuksen juoksusi ontuu,lievästi sanoen.. Ero on suuri, kun sinulle on kerrottu ja taouttu päähän niin pitkään, että kaikki kahden miehen välinen läheisyys on SAIRASTA, ettet enää näe metsää puilta!

Sama "perverssio" Sama paskareikä! On eri asia, mitä sinun isäsi ja kaveriporukkasi ovat sinulle opettaneet, ja kuinka me kaikki olemme tottuneet näyttelemään idiootteja, ettemme vai loukkaisi jotain näistä saatanan keskiajalle jääneistä jääristä!

Pystyn ajattelemaan omilla aivoillani ja muodostamaan asioista oman mielipiteeni. Sama ei päde sinuun. Homous ei ole sairaus eikä edes perversio. Sama pätee kahden ihmisen väliseen keskinäiseen kanssakäymiseen,johon niin kauan kuin molemmat ovat hommassa mukana ei ole kenelläkään nokan koputtamista. Kaltaisesi ahdasmielinen ihminen ei tosin pysty tällaista koskaan käsittämään. Ahdasmielisyys ja toisten elämäntavan arvostelu osoittaakin ainoastaan arvostelijan ajatuksenjuoksun rajallisuuden.

Nähdäkseni kysymys on pikemminkin tuomitsijoiden ongelmasta,kuin niiden jotka elävät kuten ajattelevat. No tuo "letkautus" taas ei vielä millään lailla selitä, millä lailla se on eri asia, jos kaksi naista harrastaa seksiä keskenään, tai jos sitä tekee kaksi miestä? Eikä se selitä sitä, millä lailla se on erillaista, jos kaksi miestä nai toisiaan perseeseen, ja mies nai naista perseeseen?

Mikä tässä on nyt niin erillaista? Vaiko vain se, että joitakin ihmisiä kerta kaikkiaan kuvottaa nähdä kaksi miestä yhdessä? Sama se, vaikka kyttäisi pikkityttöjä pusikossa, kunhan ei vaan täyskasvuisia miehiä!!? Ja nyt olet siis mitä? Odotetaan rauhassa joko tarinan tai sun kehittymistä, josko pääsisit asiaan: Nyt vetoat lähinnä aapolapin selittämättömistä tarinoista viehättyneeseen lukijakuntaan.

He ovat alisuoriutujia vain koska heidän filosofiansa pohjautuu "älä tiedosta, unohda ja älä opi mitään. Valikoiva lukeminen ja toispuolisen henkilön tiedostamaton kannustaminen, se että PDF oli netissä enkä tiedostanut hänen jääviyttään homona kirjaan. Syy sille, miksi sittenkin "Vaginan Tarina" sai sittenkin vielä odottaa. En olisi uskaltanut lainata kirjastosta homoaiheista kirjaa.

Tiedän nyt kaikesta kaiken perusteellisen, mistä johtuu mikäkin. Opin myös kirjoittaessani kaiken vuotiaana virtapiireistä, myös ihmismielen psykologiasta ja luovuudesta. Samalla minulle ratkesi vahva käsitys myös siitä, ettei Romania ole romani valtio. Cheauceckun vallan kaatumisen olin hyväksynyt aina kulttuurilliseen auktoritäärikysymykseen ja sosialismisessa Romaniassa ei tosiaan eletty toimeentulotuen vaarassa, vaan tehtiin myös töitä.

Erityisen ongelman tuottin Antonecku, Miksi Hitler olisi liittoutunut romanimaan ruhtinaan kanssa ja ketä sinne Auswitchiin nyt vietiinkään. Tuota, joko ihan kaikkea siitä pesusta ei ole selkeästi poistunut, tai sitten on mennyt pesuveden mukana kenties jotain muuta tarpeellista ;D Mutta jatkakaa itsesaast Pihalla ovat he, alisuoriutujat jotka on kasvatettu pysymään tiedostamattomuudessaan.

Tietyllä tapaa kyseessä heillä onkin psykoosi ja pelkokäsitellä erilaisuuksia objektiivisesti, ilman että siihen traumaperäisesti liitetään salaliittoja Mengeleen tutkimuksista.

Tämä on aiheeton ja väärää. Tietyllä tavalla ennen analyysiä uskoin itsekin olevan, milloin homofikko, toisinaan kaappihomo ja välillä persoonallisuushäiriöinen, Todetakseni olevani vain oman elämäni jumala, aito talousliberaali, Nietzhen yli-ihminen ja kaikkea aivan muuta. Olin vapautunut psykooseista ja valheista, voidakseni tunnustaa kaiken olevan sittenkin vain sanasisältöistä tunnelatausta, harhaa jolla ei sittenkään ollut mitään tekemistä vihan kanssa ja kaikki oli sittenkin vain kiinnostuneen yksilön kysymyksiä, joihin isät, äidit, koko yhteiskunta vaikenee.

Kaikki oli selvitettävä itse. Kiertokanki, simulaatio, itsensä petkuttamien, Markus-Petterin pää naisen vartalossa jne. Myös taidetta ja psykologiaa parhaimmillaan, suuria keskustelun aiheitta erässä tabussaan. Tabu, se varmaan kiehtoa sen rikkominen kuin 7-vuotiasta suklaakonvehteja salaa syömään. Olen sama 7-vuotias 20 vuotta myöhemmin ja uuden ajan Platon. Kiertokanki jäi, mutta filosofimme mopo keuli ja lopullisesti karkasi 14 v: Rupesin välittömästi lukemaan Freudin psykoanalyysiä ja huuomasin että en ole kuulunut sattuneesta syystä laumaan.

Kaikki se, joukkopsykologia hölmöntää mielenilmaisijan kehitysvammaisen tasolle. En halua tulla nähdyksi kyseisessä joukossa, vaikka teema olisi mitään. Samalla opin että narsisti ei olekaan se laumapsykologien mukainen narsisti, vaan olen kärsinyt narsismin puutteesta vain sen tähden, että olen lapsesta asti erehtynyt luulemaan oikean polun olevan samastumista sosiopaattiseen yhteiskuntaan.

Minun piti tuntea itseni, luonnoliset himoni persosta olemuksestani rahalle. Kohta nimesinkin itseni jumalaksi, voidakseni nimetä itseni myöhemmin jumalaakin korkeammaksi, itsekseni. Minä joka olin sittenkin "maailman kaunein mies", älykäs, viisas ja luova.

Toivon että jonain päivänä olisitte itsekkin kykeneviä samaan. Tähän en kumminkaan ota laajempaa kantaa. Kysykä psykoneurologilta, ei kuulu omiin toimen kuviin. Niin, sun toimen kuviisi taitaa kuulua Rorschach-kuvien katselu - siis asiakkaana: Tämä on niin sekava aloitus, että tähän sopii sekava gallup.

Olen pohtinut sellaista teoriaa, että nuorin veljeksistä on todennäköisimmin homo. Niin voisiko olla niin, että se nuorin on btm-homo. Jos vanhempi veljeksistä on jostakin syystä homo, niin hän olisikin top-homo.

Tämä siksi, kun topit on panevia, samoin kuin heterot, joten se kehitys kulkee veljeksissä siihen suuntaan mitä enemmän veljeksiä pesueeseen syntyy. Suuressa veljespesueessa olisi se nuorin aina btm. Joo, teoria menee heti nurin, kun mä oon nuorin veljeksistä, mutta silti enempi oon top kuin btm ja sit mulla on vanhempi veli joka on jostain syystä niinku semmoinen joku homo tai joku semmoinen, kai siks, että se oli pitkään se nuorin veli, mut en tiiä, onko sillä koskaan ollut seksuaalielämää, kun ei se mulle kuulu.

Jos sinun peniksestäsi puuttuu erektio, niin voiko siitä saada tyydytyksen?

..

AIKUISVIDEO SUUSEKSI GAY VIDEO

XXX WEBCAM GAY MASSAGE HELSINKI HOMOSEKSUAALISEEN

Mielestäni mies, joka tieten tahtoen haluaa naida naista perseeseen ei ole hetero, ja hän voisi ihan hyvin tehdä tuota juttua miehen kanssa! On vain yhteiskuntamme ja median luoma kuva siitä, että hetero-anaaliseksi on normaalia, ja homous taas "saastaista" ja "epänormaalia" Tällä tuetaan käsistystä, että homous on saastaista ja epänormaalia vain siksi, että homot ovat toisen miehen kanssa, vaikka itse akti on sama!

Aivan samastahan on kyse, kun yrjötään homoille, mutta hurrataan lesboille. Kyllä tuo ainakin minusta aika tekopyhältä kuulostaa, vaikka olenkin tällainen "paskapoika"!

Ei siis mitään pakottamista, painostusta tms. Kai se on jokaisen oma asia mitä harrastaa jos kumpikin osapuoli sitä haluaa???!!! Ei persseksi naisen kanssa miehestä homoa tee!! Vai onko miehistä suurin osa mielestäsi homoja? Tietääkseni anaaliseksi kuuluu yhtenä osana monen heteroparin seksielämään,vai onko sinulla kenties erilainen käsitys asiasta? Itse olen harrastanut peppuseksiä jokaisen, niin nykyisen kuin entistenkin miehieni kanssa ja voin vakuuttaa, että taatusti täysin heteroja ovat!

Että se tästä "keskustelusta" sitten. No kyllä olen kuullut monista "hetero" miehistä, joilla on ollut vaimo ja lapset, ja pitkä avioliitto takana, ja silti ovat salaa olleet toisen miehen kanssa. Kyllä minun mielestäni mies, joka harrastaa avioliittossa säännöllisesti anaaliseksiä vaimonsa kanssa ja nauttii siitä on "homo" Käsistät nyt vain "homouden" hieman eri lailla kuin minä.

On mm olemassa biseksuaaleja, niinkuin aiemmin kuvailin. Se, että mielummin harrastaa vaikka anaaliseksiä naisen kanssa, kuvaa hyvin yhteiskuntamme ja kulttuurimme jo sairaalloista homofobiaa.

Kaikkea misten välistä läheisyyttä ja seksuaalisuutta kammoksutaan jo suorastaan naurettavuuteen asti, koska joku isä jumala varmaan jossain ylhäällä joskus kauan sitten sääti, että mies ja mies ei saa olla yhdessä, ja tämän takia moni mies on tukahduttanut omat homoseksuaaliset tarpeensa, jotka ilmenevät juuri tuollaisena toimintana.

Ei tuollainen ja vielä siitä nauttiminen ole mitenkään "normaalia", siis heteromaista. Kyllä nyt ulkopuolinen sen huomaa jo kilometrien päästä! Tässä taas jälleen ilmenee suomalainen sairaalloinen, syntymästä takaraivoon taottu homofobia. Ei se kyllä voi kovin "heteroakaan" olla, jos pitää nautittavana ja eroottisena harrastaa anaaliseksiä naisen kanssa, mutta yrjöää aina kun joku mainitseekin homot. Tässä on kyse täsmälleen samasta ilmöstä, kuin heterojen lesbojen sairaalloisesta ihailusta, eli sukupuoliroolit ovat keinotekoisia, ja luotu mielyttämään paria vanhaa jääräpäätä joskus keskiajalta.

Jos anaaliseksi on muka heteroseksuaalinen ominaisuus vain siksi, että alla voihkii miehen sijasta joku märkä teinipillu, niin minä olen kyllä silloin perkele vie vitivalkoinen joulupukki! Aivan ensimmäiseksi kannattaa katsoa peiliin ja miettiä mitä huutelee.

Mielestäni kaltaisillasi ihmisillä varmaan on mukavaa olla kun ajattelet, että jos ihminen on vähänkään erinlainen niin hänen täytyy olla jotenkin sairas. Sen vähän mitä tiedän "homoista" niin heidän seksielämässään on huomattavasti enemmän erinlaisuutta kuin heteroiden seksielämässsä. Myös heidän rakkauselämänsä on paljon monipuolisempaa kuin heteroiden. Toivottavasti ymmärtäisitte sen seikan, että homous ei ole mikään sairaus kuten moni edelleen luulee ja ajattelee.

Minulla ei ole minkäänlaista ongelmaa jos kaverini olisi homo. Päinvastoin, uskoisin, että olisi mukavaa olla homon ystävä, saisi uusia näkökulmia asioihin. Harmittaa katsoa sivusta miten me "heterot" arvostelemme teitä "homoja" ja haukumme teitä vaikka miten.

Totuus kumminkin on se, että ette ole ollenkaan huonompia ihmisiä kuin mekään. Meillä heteroilla on ongelmia samanlailla kuin teilläkin. Taidat olla oikein päättelykyvyn maailmanmestari. Kyllä sen perseen,johon kullini pistän,pitää olla naisen eikä miehen.

Ero on aika perkeleen suuri,ei nimittäin jonkun jätkän perse saa viisaria värähtämään. Minusta ajatuksen juoksusi ontuu,lievästi sanoen.. Ero on suuri, kun sinulle on kerrottu ja taouttu päähän niin pitkään, että kaikki kahden miehen välinen läheisyys on SAIRASTA, ettet enää näe metsää puilta!

Sama "perverssio" Sama paskareikä! On eri asia, mitä sinun isäsi ja kaveriporukkasi ovat sinulle opettaneet, ja kuinka me kaikki olemme tottuneet näyttelemään idiootteja, ettemme vai loukkaisi jotain näistä saatanan keskiajalle jääneistä jääristä!

Pystyn ajattelemaan omilla aivoillani ja muodostamaan asioista oman mielipiteeni. Sama ei päde sinuun. Homous ei ole sairaus eikä edes perversio. Sama pätee kahden ihmisen väliseen keskinäiseen kanssakäymiseen,johon niin kauan kuin molemmat ovat hommassa mukana ei ole kenelläkään nokan koputtamista.

Kaltaisesi ahdasmielinen ihminen ei tosin pysty tällaista koskaan käsittämään. Ahdasmielisyys ja toisten elämäntavan arvostelu osoittaakin ainoastaan arvostelijan ajatuksenjuoksun rajallisuuden. Nähdäkseni kysymys on pikemminkin tuomitsijoiden ongelmasta,kuin niiden jotka elävät kuten ajattelevat.

No tuo "letkautus" taas ei vielä millään lailla selitä, millä lailla se on eri asia, jos kaksi naista harrastaa seksiä keskenään, tai jos sitä tekee kaksi miestä? Eikä se selitä sitä, millä lailla se on erillaista, jos kaksi miestä nai toisiaan perseeseen, ja mies nai naista perseeseen? Mikä tässä on nyt niin erillaista? Vaiko vain se, että joitakin ihmisiä kerta kaikkiaan kuvottaa nähdä kaksi miestä yhdessä?

Sama se, vaikka kyttäisi pikkityttöjä pusikossa, kunhan ei vaan täyskasvuisia miehiä!!? Ryömi takasin koloos polttamaan hamppua! Et kertakaikkiaan ole tarpeeksi älykäs käsittääksesi kuinka rajallinen järjenjuoksusi on. Ei ole tapananani ryömiä,sen sijaan suosittelen sitä sinulle. Siitä puhe mistä puute. Viimesen päälle hetero Rauhoittua näiden kirjoitteluidesi kanssa. Vaikuttaa sivullisen silmin ihan raivotautiselta puuhalta, kun saman asiaa käännetään koko ajan monella keskustelupalstalla saman hinurin jankuttamana.

Homous ei ole sairaus. Tiedän nyt kaikesta kaiken perusteellisen, mistä johtuu mikäkin. Opin myös kirjoittaessani kaiken vuotiaana virtapiireistä, myös ihmismielen psykologiasta ja luovuudesta. Samalla minulle ratkesi vahva käsitys myös siitä, ettei Romania ole romani valtio. Cheauceckun vallan kaatumisen olin hyväksynyt aina kulttuurilliseen auktoritäärikysymykseen ja sosialismisessa Romaniassa ei tosiaan eletty toimeentulotuen vaarassa, vaan tehtiin myös töitä.

Erityisen ongelman tuottin Antonecku, Miksi Hitler olisi liittoutunut romanimaan ruhtinaan kanssa ja ketä sinne Auswitchiin nyt vietiinkään. Tuota, joko ihan kaikkea siitä pesusta ei ole selkeästi poistunut, tai sitten on mennyt pesuveden mukana kenties jotain muuta tarpeellista ;D Mutta jatkakaa itsesaast Pihalla ovat he, alisuoriutujat jotka on kasvatettu pysymään tiedostamattomuudessaan. Tietyllä tapaa kyseessä heillä onkin psykoosi ja pelkokäsitellä erilaisuuksia objektiivisesti, ilman että siihen traumaperäisesti liitetään salaliittoja Mengeleen tutkimuksista.

Tämä on aiheeton ja väärää. Tietyllä tavalla ennen analyysiä uskoin itsekin olevan, milloin homofikko, toisinaan kaappihomo ja välillä persoonallisuushäiriöinen, Todetakseni olevani vain oman elämäni jumala, aito talousliberaali, Nietzhen yli-ihminen ja kaikkea aivan muuta.

Olin vapautunut psykooseista ja valheista, voidakseni tunnustaa kaiken olevan sittenkin vain sanasisältöistä tunnelatausta, harhaa jolla ei sittenkään ollut mitään tekemistä vihan kanssa ja kaikki oli sittenkin vain kiinnostuneen yksilön kysymyksiä, joihin isät, äidit, koko yhteiskunta vaikenee.

Kaikki oli selvitettävä itse. Kiertokanki, simulaatio, itsensä petkuttamien, Markus-Petterin pää naisen vartalossa jne. Myös taidetta ja psykologiaa parhaimmillaan, suuria keskustelun aiheitta erässä tabussaan. Tabu, se varmaan kiehtoa sen rikkominen kuin 7-vuotiasta suklaakonvehteja salaa syömään.

Olen sama 7-vuotias 20 vuotta myöhemmin ja uuden ajan Platon. Kiertokanki jäi, mutta filosofimme mopo keuli ja lopullisesti karkasi 14 v: Rupesin välittömästi lukemaan Freudin psykoanalyysiä ja huuomasin että en ole kuulunut sattuneesta syystä laumaan. Kaikki se, joukkopsykologia hölmöntää mielenilmaisijan kehitysvammaisen tasolle. En halua tulla nähdyksi kyseisessä joukossa, vaikka teema olisi mitään. Samalla opin että narsisti ei olekaan se laumapsykologien mukainen narsisti, vaan olen kärsinyt narsismin puutteesta vain sen tähden, että olen lapsesta asti erehtynyt luulemaan oikean polun olevan samastumista sosiopaattiseen yhteiskuntaan.

Minun piti tuntea itseni, luonnoliset himoni persosta olemuksestani rahalle. Kohta nimesinkin itseni jumalaksi, voidakseni nimetä itseni myöhemmin jumalaakin korkeammaksi, itsekseni. Minä joka olin sittenkin "maailman kaunein mies", älykäs, viisas ja luova.

Toivon että jonain päivänä olisitte itsekkin kykeneviä samaan. Tähän en kumminkaan ota laajempaa kantaa. Kysykä psykoneurologilta, ei kuulu omiin toimen kuviin. Niin, sun toimen kuviisi taitaa kuulua Rorschach-kuvien katselu - siis asiakkaana: Tämä on niin sekava aloitus, että tähän sopii sekava gallup. Olen pohtinut sellaista teoriaa, että nuorin veljeksistä on todennäköisimmin homo. Niin voisiko olla niin, että se nuorin on btm-homo. Jos vanhempi veljeksistä on jostakin syystä homo, niin hän olisikin top-homo.

Tämä siksi, kun topit on panevia, samoin kuin heterot, joten se kehitys kulkee veljeksissä siihen suuntaan mitä enemmän veljeksiä pesueeseen syntyy. Suuressa veljespesueessa olisi se nuorin aina btm. Joo, teoria menee heti nurin, kun mä oon nuorin veljeksistä, mutta silti enempi oon top kuin btm ja sit mulla on vanhempi veli joka on jostain syystä niinku semmoinen joku homo tai joku semmoinen, kai siks, että se oli pitkään se nuorin veli, mut en tiiä, onko sillä koskaan ollut seksuaalielämää, kun ei se mulle kuulu.

Jos sinun peniksestäsi puuttuu erektio, niin voiko siitä saada tyydytyksen? Vai maistuuko sen kuukauden vaipassa muhineelle pissaiselle lötkölle? Sinun homotarinastasi puuttuu kliimaksi, eikä ajatusta sinusta voi mitenkään muuttaa kiimaksi. Ahaa, se olit siis sinä, joka tuolla hakee "vuotiaana" aikuista panemaan.

Hyvä ettet kirjoittanut ikäksi 15, sillä se olisi ollut ilmiselvä merkki pedofiilisesta taipumuksestasi. Ei se mitään, pääset kohta takaisin lisko-osastolle. Minä teen kirjoitukset omalla nimimerkilläni, enkä feikkaa ikääni.

Mutta sulla on sama levy päällä siellä sun mv-osastollasi.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Samalla opin että narsisti ei olekaan se laumapsykologien mukainen narsisti, vaan olen kärsinyt narsismin puutteesta vain sen tähden, että olen lapsesta asti erehtynyt luulemaan oikean polun olevan samastumista sosiopaattiseen yhteiskuntaan. Ilmankos naiset kyllästyvät miehiinsä. Jos mies haluaa naida toista perseeseen, niin naikoon vaaon rohkeasti miestä, eihän sen naisen kanssa tuskin olla siksi, että sitä saisi naida perseeseen, vai sitä vartenko se luontoäiti sen sinulle antoi? Lisätietoja merkkiä jäljellä. Äitiä perseeseen homoseksuaaliseen mies panee