Ilmaista lesboseksiä homoseksuaaliseen miten saada mies laukeamaan

      Comments Off on Ilmaista lesboseksiä homoseksuaaliseen miten saada mies laukeamaan

Vaikka kaupungillakin kun näen miehen jolla on hyvä perse niin tulee hätä ja pitää juosta vessaan lorottamaan mikä tää on ja mitä mä voin tehä auttakaa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Seksi sisarusten kesken!?

Onko keneläkään kokemusta sisarusten keskeisestä seksistä? Itellä nyt vähän morkkis olotila, kun tuli pantua omaa systeriä.

Ajatukset vaan pyörii päässä, mutta tehtyä ei tekemättömäksi saa, ja sillä sipuli. Asiallisia vastauksia toivoisin sekä miehiltä, että naisilta kokemuksistanne. Minulla on himot niin korkealla Että kuka tahansa kelpaisi tässä vaiheessa.

Onx systas niin ruma ettei saa muualta hoidettuu kyrpää itellensä? Mix sun pitää mennä nussii omaa systeriis vaik ois kuinka puuttees?

Itse nussit naapurisi tiloissa salaa ja kusetat koiraasi toisten pihoille, sitten vielä tuot asian esille, ettet voi harrastaa seksiä koiras kans, kun se on samaa sukupuolta kuin sinäkin!

Vittu hoi- ja äly elä jätä!!! Hyväksyt omat tekosi ja parjaat muita. On tullu aikoinaan koettua, mutta pääsee yli, aika morkkiksenkin parantaa. Sinun morkkiksesi johtuu ihan pelkästään siitä että luulet muiden ihmisten saavan tietää ja haukkuvan sinut lyttyyn. Morkkiksesi johtuu myös siitä ettet pysty puhumaan siitä kenellekään muulle kuin siskollesi.

Oliko ensimmäinen seksikertasi ja olet kuitenkin muiden silmissä edelleen "neitsyt"? Puhu seksistänne siskosi kanssa ja keskustelkaa perusteellisesti. Jos olette kumpikin halunneet sitä, niin ei se ole mikään iso asia. Sehän on ollut ihan pelkkää nautittavaa seksiä. Seksi oli kuitenkin hyvää, eikö ollutkin ja partneri halukas ja himokas ja nautitte molemmat enemmän kuin koskaan?

Joten mitä väärää olette muka tehneet? Jos taas olet pakottanut häntä yhtään, niin sitten olet mulkku, kusipää ja sinut pitäisi ampua. Opiskellessa veljen kanssa samassa kaupungissa, päädyimme lähes joka viikonloppu yhteen, jommankumman asuntoon ja rakastelemaan. Viimeisenä opiskeluvuonna käytännöllisesti katsoen asuimme yhdessä. Siis sellainen opiskelija vuosien kokemus. Et liene kokenut ainakaan mitään morkkiksia jälkikäteen Parasta seksiä mitä olen kokenut koskaan.

Alkuun vähän hirvitti että kannattaako että jos joku saa tietää, mutta se meni äkkiä ohi kun se oli älyttömän hauskaa ja mahtavaa ja kiihottavaa.

Siskoni on 10v vanhempi ja huomas että olen miehistynyt niin oltiin saunakammarissa siskon opissa. Oltiin välillä kun tilaisuus tuli. Sit eros ukostaan ja muutin siskon luo kun hommas mulle ekan työpaikan nuorena. Siinä tuli samassa pedissä nukuttua ja eikä mitään haitannut ainakaan siskoani kun halus pitää jatkuvasti hyvänä minua.

Mikä maksaa, missä on kaikki kokemukset tai mielipiteet tästä aiheesta? Ettekö osaa kirjoittaa mitään ja kertoa? Vielähän tuokin asia kaivelee mieltäni tänäkin päivänä.

Uskon silti, että on paljon myös tapauksia, että on menty loppuun saakka, niin kuin tässä klinkissä jo mainitaan On arvioitu että tämä on yhtä yleistä kuin homoseksuaalisuus ja ei tarvitse kuin televisio avata, niin jokaisessa sarjassa on jokin homohahmo, joko mies tai nainen.

Se mikä tekee tästä "harvinaisen" on se että tästä ei puhuta. Aivan sama ilmiö kuin silloin kun homoseksuaalisuus oli kiellettyä. Siitäkin puhttiin vain sairautena ja sitä paheksuttiin yleisesti tai siitä kerrotiin vitsejä. Homoseksuaalisuus vapautui muun seksuaalisen vapautumisen kanssa ja siitä "tuli yleisempää".

Eihän se tietenkään mitään harvinaista ollut sitä ennen. Minä uskon että tässä sisaruseksissä tulee tapahtumaan sama ilmiö ja ainakin nyt internetin yleistyttyä jokaisen käyttöön, tämä on ihmisten puheissa yleistynyt huomattavasti.

Tämä on aika on vielä liian "raakile" aika siihen, että tästä puhuttaisiin. Tulee vielä sekin ajankohta, että tämäkin ilmiö yleistyy avoimissa keskusteluissa.

Pakkohan se olisi suorastaan valehdella, koska pelkona olisi se, että mitenkä toinen reagoisi asiaan!! Seurauksena saattaisi olla jopa koko parisuhteen päättyminen, niin arka asia tämä on!!

Veljeni sanoi hiljattain kertoneensa eräälle tyttöystävälleen vähän meidän seksistämme ennen hänen seurusteluaan ja paljastaneen että me annoimme neitsyyden toisillemme. Hänen tyttöystävästään tuli kamalan mustasukkainen minua kohtaan sen jälkeen. He eivät todellakaan eronneet meidän takia, vaan ihan muista syistä noin kahden vuoden seurustelun jälkeen jonka jälkeen me olimme taas hetken aikaa tosi tiiviisti yhdessä. Sori vaan kaikille jotka eivät tästä tykkää, mutta silloin oli aivan mahtavaa saada pienen selibaattikauden jälkeen taas ihanaa kiellettyä seksiä.

Olen aika varma, et me molemmat haluttaisiin kokeilla sitä, mut selvästi kumpikaan ei uskalla tehdä aloitetta. Joten keksi ihan itse keinosi jos haluat sen välttämättä tehdä. Tiinusta ei pidä asiaa minään - tietyllä tavalla sairas. Olemme jo alastomana ja käyty suihkussa Kuinkas on Tiinuskalla ja kumppaneilla sujunut?

Panin joskus siskoani ja siinä kiihkoissani lipsautin "sulla on parempi pillu kuin äidillä" sisko huohotti takaisin " niin isäkin aina sanoo". Näin meillä päin Kun siskolla on kuukautiset, sen tietää aina siitä, kun isän kyrpä maistuu vereltä. Täytyy tietää ja tuntea, mikä ero on seksillä ja rakastelulla. Sananlasku sanoo, sitä herkumpi mitä serkumpi.

Ilmeisesti serkun voittaa vain sisar. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mä panin viime viikolla isääni. Ei ole morkkiksia, eikä tule. Onks muilla vastaavia kokemuksia? Onko ketään muita joilla olis ihan oikeasti kokemuksia aiheesta? Kyllä pitää olla kapea maailma, jos yli 20v ikäinen ihminen saa kiksejä siskostaan Itse kun olin juniori, nii näin kaikkee omistuista runkatessaani, mutta en kyllä enää yli 20v iässä Tärkeintä lienee, että ei aiheuta toiselle vahinkoa. Käy perusteellinen keskustelu sisaresi kanssa asiasta.

Pitäkää huolta, että asia ei paisu isoksi ongelmaksi hänen päässään. Mistä tiedät, että tämä oli provo, "kun tuli"? Minusta tuo on sairasta hankkikaa vaikka koira! Mies jää lopuksi kiinni. Minkäslaiset naamrit niillä on päässä? Mitä väliä jos jollain homma toimii,pelkkää himoa? On ilmeistä, että biologinen syy vähentää perheen sisäistä seksiä. Piilevästi periytyvät sairaudet tarvitaan epäonnistunut geeni molemmilta vanhemmilta ovat yleisempiä perheen sisäisessä hedelmöittymisessä.

Tämä siis tarkoittaa vain todennäköisyyttä, ja ehkäisyä käytettäessä argumentti menettää kokonaan merkityksensä. Asian tekee ongelmalliseksi, että kulttuuriperintömme vieroo sisarusseksiä jopa siinä määrin, että se on vielä laissa kielletty. Sisarusseksi on yleisempää, kuin luullaan, mutta sitä harjoittaneet joutuvat ymmärrettävästi olemaan hiljaa. On kuitenkin voittamassa alaa näkemys, ettei minkäänlainen seksi kuulu muille, jos sitä harjoittavat ovat aikuisia ja siihen ei liity toisen painostusta, tai jos nuoremmat ovat kehitykseltään suunnilleen samalla tasolla.

Perheen sisäistä seksiä on esiintynyt kaikissa kulttuureissa. Joissakin sitä on jopa pidetty hyvänä. Ei ole mitään syytä tuntea morkkista. Sisaren kanssa siitä täytyy ilman muuta jälkikäteen jutella. Muuten jää sellainen kuva, että tulipa tehtyä erehdys.

En muista minkälaiset naamrit olivat mutta ehdotuksia laulusta saa antaa! Kokemusta löytyy noin reilun parin kymmenen vuoden takaa. Morkkista ei ole jäänyt ei minulle,serkuille tai systerille. Kaikki alko siinä esi puberteetissa lääkärileikeillä ja jatkui siihen kunnes täytin Syykin oli varsin selvä, lasten seksileikit harvoin herättävät vanhemmissa hilpeyttä. Duunasin aluksi serkkua, silitin sen mirriä kielellä ja se otti poskeen.

Tämän jälkeen systeri halusi samaa, oli ilmeisesti serkku juorunnu meän "leikeistä" Myöhemmin duunattiin siskon kaa aika vakkaristi kerran pari viikossa yleensä viikonloppuisin saunanjälkeen. Aluksi nuolin klittaa sitten melaa systerin poskeen ja lopuksi kumi päälle ja nautinto kaakkoon. Molemmat siis halusivat tätä. Systeri tosin olis halunnu jatkaa täysikäsenäkin mutta mua ei enää kiinnostanu, ei vaikka tarjosi mahkuja työntyä sen pebaan.

Mut siis mun pointti on et aikansa kutaki. Tää lapsiajan seksileikit ja häpeä on aivan käsittämätön. Joskus jutellut asiasta ja kuullut ettei ole ollut aivan ainutlaatuista. Toisilla se on ollut oma sisarus ja toisella naapurintyttö Joskus se pussaaminen johtaa vaikka nuolemiseen Tietenkin asia muuttuu erilaiseksi jos niillä lapsilla on ikäeroa ja se toinen ei ymmärrä asiasta mitää ja toinen käyttää valtaa Sillo ku kumpikin ymmärtää asian eikä toisen tarvi vannottaa toiselle vaitioloa, niin asiat on ok!

Me ollaan mun broidin kaa oltu silleen, ja se tuntu kyllä aivan mukavalta ja luontevalta. Eka kerta me tehtiin se kun mä olin 14v ja broidi 15v. Morkkista ei oo kyllä jääny varmaanki sen vuoksi että ollaan jutskattu näistä asioista kunnolla.

Kaikki kiva loppuu kyllä aikanaan ja aikuisuuden kynnyksellä lopetimme sekstailun yhteisellä päätöksellä. Muutaman kerran kyllä lipsahti mutta näin kai varmaan kun tällaisesta päätöksestä on kyse.

Eikö ole tehnyt mieli ottaa uusintaa veljen kanssa näin aikuisina? Pitää olla pienet piirit, jos "kakarane" tekee jotain ja sitten vielä aikuisena pitää sitä miettiä tai alkaa painamaan toista sillä asialla. Joskus nimittäin voi olla, että se "kakarana" tehty on ollut hölmöä!

Ja puhun muustakin kuin sisarusten välisestä sekoilusta! Hauska lukea naistenkin kokemuksia, sillä pitkään pelkäsin olevani niitä ainoita jotka ovat kokeneet tämän "kielletyn" nautinnon. Meillä kaikki alkoi myös lapsena näillä lääkäri leikeillä ja anatomian oppimäärillä. Alkuun tässä ei ollut mitään sen ihmeellisempää, mutta halut alkoivat heräillä siinä 13 ikävuoden paikkeilla.

Veljeni on minua kaksi vuotta vanhempi ja hänellä haluja oli ollut jo pidempään. Käytin jopa veljeni haluja hyväkseni ja sain hänet tyydyttämään minun tarpeeni jo kauan ennen varsinaista yhdyntää.

Koin veljeni kanssa kaiken, suuseksin, rakastelun eri asennoissa ja paikoissa, ja lopulta 16 vuotiaana myös anaaliyhdynnän mikä ei ollutkaan niin kivuliasta kuin luulin. Tämä yhteinen harrastuksemme väheni veljeni muuttaessa opiskelemaan ja loppui täysin kun muutin opiskeluiden perässä toiselle paikkakunnalle. Antaisinko siis enää veljelleni? Kyllä mikäli tähän tulisi tilaisuus ja yhteinen halu kokea menneitä olisi meidän molempien tahto.

Itse olin 8 vuotias pikkutyttö kun olin löytänyt pimppini. Usein sitä hieroskelin ja suihkulla suihkuttelin. Lemppari oli ammeessa vaahtokylvyssä,ottaa suihkun kädensija pois ja nojata selkä rentona ammeen reunaan, jalat leväällä suihkutella vesisuihkua pimppiini ja klitorikseen. Mitä olen huomannut niin vain rikkaille ja nimekkäille löytyy kumppani. Se on karua mutta näin asia on. Totuutta on turha yrittää pakoon. Ja olen päättänyt että yksinkin on parempi kuin siipeilijöiden ympäröimänä.

Tykkäätkö olla antava osapuoli vai vastaanottava vai molempia? Käytättekö mieluiten seksissä strap oneja vai vaan kieliä ja sormia? Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Lesbot Miten lesboseksi etenee? Miehen kanssa seksi etenee suurinpiirtein näin: Päätetään harrastaa seksiä, siirrytään makuuhuoneeseen. Riisuudutaan ja neuvotellaan asennosta. Päästään yhteisymmärrykseen ja aloitetaan akti.

Makoillaan vierekkäin hetken aikaa ennen kuin mennään suihkuun. En ole pervo, vaan bi-seksuaali joka pelkää "töppäävänsä" jos joskus löytää ihanan naisen jonka kanssa haluaisi harrastaa seksiä. Miehistä on kokemusta, naisista ei lainkaan. Kaikki neuvot ja vinkit ovat lämpimästi tervetulleita! En kelpaa kenellekään Olen rehti ja tervepäinen tavallinen nuori nainen. En tiedä pitäiskö itkee vai nauraa. Kun löydät ihanaisen, niin mee fiiliksen mukaan.

Ei ole vain yhtä tapaa lähestyää seksiä, eikä varmastikaannole miesten kanssa. Jos nyt jonkinlaista neuvoa täytyy antaa, niin mene fiiliksen mukaan ja seuraa mitä se toinen tekee, kysy häneltä mistä hän tykkää. Älä ole paineissa, äläkä tee siitä suoritusta! Muista vetää vessa ja päästä kissa ulos, hohhoijaa Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Suoritamme Saatanallisen rituaalin ja uhraamme pieniä sisäelimiä ja muutaman litran verta Pimeyden Voimille. Revin naiseni vaatteet kappaleiksi hänen päältään ja heitän hänet sängylle. Suutelen ja nuolen hänen kaulaansa, rintojansa ja sääriänsä antaumuksella. Suoritamme hirmuista, intohimoista rakastelua läpi yön taukoamatta, aina aamutunneille asti, kunnes naiseltani on lähteä ja hänen kehonsa tärisee kauttaaltaan.

Suunnilleen noinhan se menee, paitsi että ne sisäelimet uhrataan Belialille ja naisen vaatteet revitään kappaleiksi uhriveitsellä.

Ihan vaan näin heteronaisena täytyy sanoa, että onpa sulla ollu tylsää seksiä miesten kanssa! Onko ne kaikki ollu tuommosia tumpeloita? Ja selkeesti ei ole ollu perheellisten ihmisten seksiä tuo. Saadaan lapset ajoissa nukkumaan 2.

Varmistetaan että itkuhälytin toimii. Mies pelaa clash of clanin sopivaan kohtaan, jotta puolalaiset eivät hyökkää hänen mielikuvituskaupunkinsa kimppuun. Rakennetaan lastenkestävä barrikadi olohuoneen ovelle. Olen elämäni aikana harrastanut seksiä yhden ainoan miehen kanssa, ja hänen kanssaan seksi on tismalleen tuollaista kuin kuvailin!

Itse kaipaan vaihtelua, esileikkiä, spontaaniutta.. Mutta sitä en entiseltä mieheltäni saanut. Nykyään kiinnostavat naiset paljon enemmän, mutta pelkään kovasti alkaa seurustelemaan naisen kanssa koska olen niin kokematon. Sääliksi ei käy sinuakaan! Entinen mieheni pelasi myös videopelejä mieluummin kuin tuli sänkyyn. Lapsia ei meidän kuviossamme onneksi ollut. D Mut täytyy ymmärtää. Kun ukon ottaa, ottaa koko paketin ja joskus pakettiin kuuluu clash on clans. Sitten kun puolalaiset on torjuttu, saa vaimo täyden huomion ja täytyy sanoa, että vuosi vuodelta paranee tämä homma ja niitä harvoja hetkiä, kun saadaan nipistettyä aikaa toisillemme on ruvennut oikeen odottamaan.

Siinä on sellaista teiniaikojen jännitystä ja viehätystä, kun pitää salassa ja hiljaa söhrätä. Taidot karttuu ja alkaa tietään, mistä toinen tykkää jne. Mä luulen, että kysymys ei ole sukupuolista, vaan henkilöistä ja yksilöistä. Varmasti voi nainenkin olla tylsä sängyssä, jos on tylsä tyyppi. Mä luulen, että se sun exmiehes oli vaan harvinaisen taidoton tapaus tai sitten vaan itsekäs - ei minullakaan ole kokemusta kuin tästä miehestä, mutta kyllä hän parhaansa tekee, jotta minulla olisi mukavaa: Se on ehkä kumppanissa tärkeintä.

Että haluaa tehdä hyvää. En usko, että rakkauden syttyessä sitä lainkaan miettii sitä, onko toinen kokematon vai ei ja mitä elämä on ollu, kun tärkeintä on, mitä se on just sillon, nyt. Paitsi enhän mää teidän naisten välisistä jutuista voi tietää.

Toivon sulle sillaista spontaania ja iloista naista elämääsi, joka tahtois pitää sua oikein hyvänä: Kaikkea hyvää sulle Ja mä siirryn pois täältä palstalta, en oikeen edes tiijjä, miten tänne eksyin.

Oletko Ab-bi minkä ikäinen ja kuinka kauan olit tämän miehen kanssa suhteessa? Rohkeasti vain naisia tapaamaan, jos kerta tunnet kiinnostusta enempi naisia kuin miehiä kohtaan. Eihän sinun tarvitse seksimielessä suhteeseen lähteä. Annat sen sitten tapahtua ajallaan, kun olet tutustunut mukavaan naiseen. Nyt kun mietit sitä jo etukäteen niin tottakai tulee ajatus toimimattomasta seksistä, koska et tunne mitään sitä vielä tapaamatonta naista kohtaan.

Tutustu, rakastu ja sitten kaikki läheisyyteen liittyvä tapahtuu omalla painollaan. Ja voin sanoa, että kyseessä on muutakin kuin 10 minuuttia sisääntyöntöjä. Ah, sitä ihanuutta ja tajunnan räjäyttävää läheisyyttä. Olen vuotias ja miehen kanssa asumme yhdessä, emme ole naimisissa saati vielä edes kihloissa. Tiedän että olen nuori ja minulla olisi kaikki maailman aika käytettäväni, voisin tutustua vielä vaikka miten moneen uuteen, upeaan ihmiseen ja löytää itselleni sopivan naisen.

Mutta on vain niin vaikea irtautua miehestä, vaikkei suhde toimi kuin korkeintaan kaveritasolla. Seurusteltu on jo lähes kolme vuotta. Vaimo antaa suikkia ja mää panen sitä: Olet varmaan vaan utelias, mutta asenteesi on loukkaava. Pelkistät naisten väliset suhteet seksiin, kuten monet muutkin heterot tekee.

Kyse on ihmissuhteista, ei siitä seksistä, paitsi ehkä niille, jotka eivät kuitenkaan osaa nähdä naistenvälisiä suhteita yhdenvertaisina heterosuhteiden kanssa. Ei mekään yksinkertaisteta heteroiden suhteita seksiksi. Näin heterona koen, että asenteesi on loukkaava. Olen aivan suunnattoman järkyttynyt. Herkkä sieluni itkee verta. Pelkistät heteroiden asenteet siihen, että heterot pelkistävät naisten väliset suhteet seksiin.

Sä saattaisit ymmärtää, jos osaisit asettua vähemmistön asemaan, mutta sieltä on helppo huudella. Näin tyhmiä kyselyjä harvemmin heterosuhteista tehdään, ainakaan aikuiset ihmiset ei viitsi vaivautua kyselemään, miten seksin pitäisi edetä vaan tajutaan, että eiköhän ole jokaisen parin oma asia ja kyllä se osaa, jonka kuuluukin osata. Ai niin, mutta kun kyse on homo- tai lesboseksistä, heteroilla on lupa kysyä mitä vaan ja meidän pitäis avuliaasti neuvoa, huh huh!

Palsta täyttyy vanhemmista hetero naisista, jotka toivovat "opastajaa"ja ehkä he löytävätkin, mutta tuskin porukka jaksaa neuvoa jotain typeriä vaiheita..

Äläs yleistä meitä heteroita. Mielestäni ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä vastauksia. Asenteestasi huokuu tietynlainen ylemmyydentunto: Palsta ei täyty vanhemmista heteronaisista paitsi tietty, minusta nyt: D vaan naisista, jotka toivovat keskustelua seksuaalisuudestaan. Kaikkiko teistä ovat syntyneet sataprosenttisen varmoina siitä, että ovat homoseksuaaleja, eikä tuollaista etsikkoaikaa ole kenelläkään ollut? Yksinkö siitä on selvitty, eikö teitä ole kukaan opastanut, eikö neuvonut?

Ei missään, ei kukaan? Jos niin on, niin ehkäpä sitten ylimielisyyteen on aihetta - mutta jos itse olette saaneet apua ja ymmärrystä aikananne, olisi ehkä syytä harkita voisiko hyvän pistää nyt vuorostanne kiertämään? Jokainen varmasti kuuluu johonkin vähemmistöön ja en usko, että kyvyssäni asettua vähemmistön asemaan on mitään vikaa.

Mutta vaistoan täällä vikaa joidenkin kyvyssä asettua seksuaalista etsikkoaikaa läpikäyvien naisten asemaan. Jotkut eivät tarvitse apua, opastusta, ohjeistusta, opetusta seksuaalisuuteen, siihen heräämiseen tai itse seksiin Itse kuulun tähän kategoriaan eikä se tee minusta yhtään sen ylimielisempää.

Eikä minua kukaan koskaan ole neuvonut, opastanut enkä sitä edes olisikaan koskaan halunnut, että joku varta vasten käskee, että näin ja näin tällä kaavalla toimitaan naisen kanssa. Ihan kuule kantapään kautta asioita on koettu ja oman sekä sen toisen ihmisen fiilisten pohjalta menty, ei suinkaan minkään valmiiksi kirjoitetun käsikirjoituksen tai kaavan mukaan.

Jotkut taas tarvitsevat sitä opastusta riippumatta iästä. Toki, sallittakoon heille etsi vastauksia kysymyksiin, saada opastusta ja ohjeistusta heiltä, jotka ovat valmiita heitä opastamaan ja opettamaan. Onhan niitä keittokirjojakin miten kokataan tai uusavuttomille oppaita miten vaihdetaan lamppu tai käytetään saksia. Joitakin se loukkaa, että jotkut haluavat itselleen ohjaajaa, opettajaa ja neuvojaa sänkyyn.

Eivät he ole mitään robotteja tai kertakäyttömollamaijoja, jotka heitetään nurkkaan kun oma tyydytys ja opastus on saatu. Heille ei myöskään makseta siitä, että he ovat seksuaaliammattineuvojia, psykologeja tai seksiterapeutteja saati sitten opettajia. Sellaisia on oikeastikin olemassa ja heille maksetaan siitä ammatista. On väärin kuvitella, että joillakin yksityisillä ihmisillä olisi velvollisuus opastaa ja ohjata heitä seksuaalisuudessa tai miten harrastetaan seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa.

Jos kokee tarvitsevansa apua, on varmasti laaja skaala kaikenlaisia ammattiauttajia ja tukiryhmiä, ihmisiä, joilla on siihen ammattitaito ja he tekevät sitä työkseen. Tällaisia ammattiauttajia on hyvä käyttää jos kokee tarvitsevansa apua. Mitä taas opastamiseen sängyssä tulee, niin miten se sitten eroaa jotenkin seksistä miehen kanssa?

Miksi miehen kanssa ei tarvitse opastusta sängyssä, mutta naisen kanssa tarvitsee? Mikä tekee siitä niin erikoisen, että sitä varta vasten pitää opiskella miten toimitaan naisen kanssa sängyssä? Onhan naisilla itselläänkin ne aivan samat värkit ja samanlainen vartalo, miksi sitä opettelemista ei voi aloittaa siitä omasta vartalosta?

Miksi pitää ylipäätänsä opetella mitä pitää tehdä naisen kanssa sängyssä? Kuvitellaanko, että on olemassa jokin käsikirjoitus tai kaava, jonka mukaan kuuluu toimia jokaisen naisen kanssa? Eikö pääasia olekaan, että tuntuu hyvältä ja tekee sitä mikä itsestä ja siitä toisesta tuntuu hyvältä? Ja niin, naisethan ovat yksilöitä siinä missä miehetkin, joku tykkää jostakin toisesta jutusta ja joku taas toisesta.

Ei voi sanoa, että jos olet jonkun naisen kanssa sängyssä, niin sitten olet "opetellut" aivan kaiken mistä kaikki muut naiset tykkäävät ja ylipäätänsä yleistää, että tästä kaikki naiset pitävät. Jokainen nainen eroaa toisistaan kuitenkin mieltymyksiltään ja haluiltaan.

Ei nainen ole mikään tietty prototyyppi, jonka kanssa toimitaan juuri näin tai noin, jokainen on oma yksilönsä ja jokainen tykkää tehdä asioita hieman omalla tavallaan. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kaavoihin kangistunut käytös sängyssä ei varmasti ole mitenkään loppupeleissä miellyttävää tai johda hyvään lopputulokseen.

Ei, se ei ole mikään strategiapeli, ei mikään elokuvan käsikirjoitus eikä mikään tietty matemaattinen kaava. Että sitä niiku olisi opetellut jonkun tietyn kaavan, minkä mukaan aina naisen kanssa toimii. Tai sitten, että sovitaan, että harrastetaan seksiä sinä ja sinä päivänä tasan kello se ja se.

Ei, ei ja ei. Jos kokee tarvitsevansa apua ja ohjeistusta, on varmasti kaikenalaista kirjallisuutta, Setasta saa neuvoa ja tukea, on seksuaaliterapeuttia jne. Kannattaa hyödyntää nämä kuin vaatia yksityisiltä ihmisiltä velvollisuutta opettaa ja opastaa heitä seksuaaliasioissa ja seksiasioissa. Mitä pahaa siinä on? Ei ole kovin vaativaa. Ei sitä apua, eikä vastauksia saa, jos ei edes uskalla kysyä.

Ei naapureilta saa kissanhoitoapua, jos ei sitä kysy. Ei opelta saa vastauksia, jos ei kysy, eikä kaverilta teetä ja sympatiaa, jollei kysy. Ja epäilempä, uskaltaako ap. Asiat näköjään täytyy tietää itsekseen tai sitten selvittää itse. Vaan ei se ole kaikille niin itsestään selvää - ei ainakaan vanhemman polven naisille, jotka ovat usein kasvatettu häpeämään aistillisuutta ja naisellisuuttansa.

Kynnys lähteä hakemaan tietoa edes salaa Humppilan sivukirjaston hyllyjen välistä klo 9 keskiviikkoaamuna on joillekin liian korkea, kun on näin henkilökohtaisesta asiasta kysymys. No, mutta siinäpähän sitten on ja kärvistelee - ei kuulu mulle - ei mua voi velvoittaa - ei mua kiinnosta - voi, kuinka alentavaa, että kehtaa edes kysyä No, mutta, heterotäti kiittää ja kumartaa.

Mies pelaa Clash of clania ja katsoo James Bondia silmänurkastaan. Lapsi on nukkumassa, joogat on joogattu, mutta tiskit on tiskaamatta. Useimmiten asiat kuin asiat vaativat omatoimisuutta ja motivaatiota selvittää niitä asioita ihan itse.

Ei voi olettaa, että joku toinen etsii tietoa tai opettaa sekä ohjaa asioissa. Parhaiten oppii kun itse ottaa asioista selvää ja kokee niitä asioita itse. Pätee muuten moneen asiaan eri elämän osa-alueilla. Nimenomaan asiat pitääkin selvittää itse.

Ei pidä olla siinä luulossa, että joku toinen etsii sinulle tietoa tai että on aina joku muu, joka hoitaa asiat kuin asiat puolestasi. Yksinkertaisesti, jos olet itse riittävän kiinnostunut asioista, sinulla on myös motivaatiota etsiä sitä tietoa itsenäisesti. On myös aivan eri asia olla konkreettisesti koulussa ja siellä on joku oikea opettaja kuin vaatia jotain yksityishenkilöä opettamaan sinulle, ilmaiseksi. Olkoon se asia mikä tahansa.

Tuskin kukaan opettaja opettaa kovin mielellään ilmaiseksi vapaa-ajallaan. Opettajalla on myös yksityiselämä ja vapaa-aika, sama pätee vaikkapa kampaajaan tai kirjastonhoitajaan. Kampaaja ei leikkaa ja värjää vapaa-ajallaan asiakkaisen hiuksia ilmaiseksi , kirjastonhoitaja ei hoida tehtäviään vapaa-ajallaan ilmaiseksi eikä kukaan vähänkään järkevä lääkäriksi opiskellut toimi täyspäiväisesti vapaa-ajallaan lääkärinä ja kirjoittele reseptejä ilmaiseksi.

Ehkä kenties joku korkeintaan vastavalmistunut poikkeustapaus, mutta ei kukaan kokenut konkari. Toiminta lähinnä on jo toisten ihmisten hyväksikäyttöä, henkilö olettaa, että kaikki muut hoitavat hänen asiansa, ilmaiseksi. Jos löydät netissä Suomisivut, löydät varmasti Googlen sivut ja ei muuta kuin hakusanoja sinne eli vaikka seksuaalisuus, seksi, lesbous, jne.

Väestöliitolla on nykyään paremmat sivut kuin joskus aikoja sitten, Seta on olemassa. Jos häntä ei haluta neuvoa, ei sitten - ei ole pakko. Vaan jos olisit tuonkin energian, mitä edelliseen viestiisi laitoit, käyttänyt siihen, että vastaat ap: Mutta hyvää äitienpäivää kaikille palstalla liikkuville äityleille: On ihmisiä, jotka etsivät pelkkää seksisuhdetta ja naista "opettamaan" miten naisten kanssa harrastetaan seksiä.

Luonnollista on, että näihin suhteisiin ei liity rakkaus eikä voi sanoa, että rakkaus on tärkeintä, sillä sitähän niissä suhteissa ei oikeasti ole. Eivät tällaiset naiset hae rakkautta, he hakevat seksiä tuntemattoman tai puolituntemattoman kanssa. He hakevat tuntematonta naista "opettamaan" heitä miten "rakastellaan" naisen kanssa.

Kyseessähän ei oikeasti ole rakastelu vaan pelkkä seksi jonkun tuntemattoman tai puolituntemattoman kanssa. Asiat eivät heillä välttämättä etene omalla painollaan, koska eivät osaa toimia suuntaan tai toiseen. He ovat sellaisia, että tarvitsevat sitä kädestä pitäjää konkreettisesti ihan kuin joku uusavuton ei osaa ilman ohjausta käyttää saksia tai solmia kengännauhoja itsenäisesti.

Se nyt on vaan niin, että elämässä tulee joskus vastaan uusia asioita ja joillekin se on seksi toisen naisen kanssa. Ei siitä nyt tarvitsisi rivi tolkulla kirjoittaa, että pitää apua etsiä sieltä sun täältä. Itse olen ihminen, joka kuuntelee ja auttaa toista ihmistä tarvitsematta siitä heti paljon euroja. Mistä sinä tiedät, mitä ap.

Mistä sinä tiedät, että hän ei halua naisen rakkautta? Sinäkö sen määrittelet, mikä on rakkautta ja mikä ei ja miltä ap.: Älä leimaa toista omien ennakkoluulojesi tai ennakko-odotustesi tähden - silloin et ole parempi, kuin ne heterot, jotka mielestäsi leimaavat teitä homoseksuaaleja. Juurihan itse aloitit siitä, että heterot aina olettavat sitä ja tätä, että lesbojen seksi on vain seksiä, eikä rakkautta. Nyt ITSE oletat, että ap: Ensiksi haluan sanoa suuret kiitokset clashofclanleski-nimimerkin takaa juttelevalle henkilölle, kiitos positiivisuudestasi, puolustuksestasi ja kannustavasta asenteestasi!

Sitä minä ensisijaisesti kaipaan, sitä henkistä yhteyttä ja hellyyttä. Olen kuitenkin naisten kanssa seurustellessani ollut niin nuori, etteivät seksin salat ole vielä auenneet.

Ensimmäisen kerran harrastin seksiä aikuisuuden kynnyksellä ensimmäisen poikaystäväni kanssa sitä ennen kaikki vähäiset suhteeni ovat olleet muiten tyttöjen kanssa.

Älä siis turhaan tee olettamuksia ja ryhdy aggressiiviseksi! Tiedän kyllä kuinka keskustella aiheesta kunnioittavasti. Tiedän kyllä mitä naisten välinen rakkaus parhaimmillaan on, koska olen sen itse kokenut ja kaipuu siihen on jäänyt. Mutta seksistä en tiedä mitään! Ei sitä kehtaa naispareilta kysyä, vaikka ystävinä sellaisia onkin. Tiedän että se ei olisi kunnioittavaa.

Siksi osoitankin kunnioitusta heille kysymällä asiaa anonyymisti muualta, niin että joku asiasta enemmän tietävä voi minulle siitä kertoa, ilman että tunkeudun kenenkään yksittäisen ihmisen henkilökohtaiseen tilaan yllättäen! Yritin tehdä keskustelunavauksestani hivenen karikatyyrimäisen ja humoristisen, ettei se vaikuttaisi liian kärkkäältä ja perverssiltä. Olen pahoillani mikäli pahoitin mielesi asialla, olen kuitenkin aidolla mielenkiinnolla, tunteella ja kunnoituksella liikenteessä!

Ei tällaisia asioita tiedä ellei kysy, ja nyt olen saanut jo monta hyvää vastausta muilta ja tiedän aiheesta hieman enemmän kuin ennen keskustelunavaustani. Nyt on kyllä pakko kommentoida. Siis päätetään harrastaa seksiä?

.. joulukuu Jos/kun saan itseni vihdoin kaapista ulos, mietityttää myös se, miten on .. jolloin katson miehen ja naisen välistä seksiä ja välillä jopa miesten välinen vaikka antoi ymmärtää, että hänellä on ollut homoseksuaalisia kokemuksia. .. kiihottaa, mutta en pysty kiihottumaan kenenkään todellisen ihmisen. joulukuu Yhden ainoan kerran olen saanut orgasmin miehen kanssa ja silloinkin . Kun Saan seksiä, olen pirteä, nukun hyvin ja jaksan paremmin. Ja miten minun pitäisi koota hajonneen identiteettini sirpaleet joksikin Vielä yksi et kun laukean homopornolle kovemmin, nii jos harrastan seksiä aikuisena naisen. tammikuu Kaikki lesbot eivät myöskään vihaa miehiä. Lesbous ei ole pelkästään seksiä. Mikset sä samantien ole miehen kanssa jos sä pidät tosi poikamaisista naisista ? . määrään minä ja mulla on hieman karkeampi tapa ilmaista itseäni. miten te ootte syntyny? aivan, niin kun mies laukeaa naisen pilluun. Toisaalta jos ajattelee "tavallista" seksiä, niin siinä usein miesten toive tuntuu Tiedossa on yksi tapaus, joka laukeaa aina silloin kun mies laukeaa hänen syystä tapasin useammankin miehen joilla oli vaikeuksia saada ejakulaatio, . kansankieltä; ei varsinaisesti oma valintani sen suhteen miten asioita tulisi ilmaista. Olen 33 vuotias mies ja olen hiljattain aloittanut uuden parisuhteen. mutta kastuminen voi olla vähän vaikeampaa treenaamalla saada kuntoon. . Kiihtotun valtavasti spermasta ja haluan miehen laukeavan sisälle suuhun tai Jos se siis tekee minusta homelin (tarkoittanet homoa?), niin miten homoseksuaalinen nainen. joulukuu Yhden ainoan kerran olen saanut orgasmin miehen kanssa ja silloinkin . Kun Saan seksiä, olen pirteä, nukun hyvin ja jaksan paremmin. Ja miten minun pitäisi koota hajonneen identiteettini sirpaleet joksikin Vielä yksi et kun laukean homopornolle kovemmin, nii jos harrastan seksiä aikuisena naisen.

Ilmaista lesboseksiä homoseksuaaliseen miten saada mies laukeamaan

Ilmaista lesboseksiä homoseksuaaliseen miten saada mies laukeamaan