Seuraa jyväskylä seksiseuraa homoseksuaaliseen jyväskylästä

      Comments Off on Seuraa jyväskylä seksiseuraa homoseksuaaliseen jyväskylästä

seuraa jyväskylä seksiseuraa homoseksuaaliseen jyväskylästä

Paitsi että Ykkösmies ei ikinä leipoisi kakkua. No mistä sä ton hillakakun repäisit? Niin mutta miten sä hilloja saisit käsiisi maaliskuussa? No täähän oli hypoteettinen kysymys, enhän mä nyt sulle muutenkaan mitään kakkua leipoisi.

Tähän jätin häveliäisyyssyistä vastaamatta, ensimmäinen assosiaatio kun oli: Iloinen, ärsyttävä, utelias, kokeilunhaluinen, hauska! Milloin muuten menet taas, vai joko kyllästyit siihenkin? Niin varmaan juu vino hymy. Rennot, puristamattomat vaatteet, jotka keräävät mahdollisimman vähän koirankarvoja, ja joita ei tarvitse silittää.

Hei, huomasitko jatkokysymykseni edellisen postauksen kommenttien keskiosiossa? Minähän otan nämä tekniset vinkit tosissani, ja yritän kulkea jalanjäljissäsi - vaikka siis sinkku olenkin, mutta haluan siis rakastajan. Huomasin toki - en vaan viikonloppuisin juurikaan tuota sisältöä. Eli kärsivällisyyttä, Aloitteleva puuma: Koitin kovin hiljaa kikatella taalla toimistolla Ei vissiin onnistunut kun alkoi noita paita nousemaan tuolta monitorien takaa!

Mainiot vastaukset ja tosiaan ykkosmies tuntee kylla vaimonsa. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä.

Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa? Mikä on hänen inhokkiruoka? Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa? Mikä on hänen kengänkoko? Jos hän keräilisi jotain, mitä se luultavasti olisi? Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä? Minkälaista musiikkia hän kuuntelee? Metallia ja salaa Robbie Williamsia Metallia.

Salaisuuteni on siis toistaiseksi turvassa. Minkälaisista elokuvista hän pitää? Minkä väriset silmät hänellä on? Kuka on hänen paras ystävä? Leveä virnistys Ja joo, käsitän tämän paradoksaalisuuden ihan itsekin. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä? Missä hän on syntynyt? Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi? Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja? Mitä hän osaa erityisen hyvin? Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?

Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan? Mikä saa hänet ärsyyntymään? Ellen seuraa antamiasi ohjeita. Tämähän on itseasiassa täysin sama asia! Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee? Itse en keksinyt tähän mitään. Siellä muutaman vuoden töitä tehneenä Hiv-tukikeskuksen työntekijänä opin hyvin nopeasti arvostamaan niitä ihmisiä, jotka siellä käyvät.

Siellä käy kaiken ikäisiä, mutta se on nimenomaan sellainen juttu, josta saadaan kiksejä ja johon liittyy tietty lisälataus, fetissi. Missään nimessä siellä ei käydä sen takia, että olisi pakko. Samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeus säädettiin lakiin ensimmäiseksi Hollannissa vuonna Vuoteen tultaessa samaa sukupuolta olevien avioliittojen määrä oli Hollannissa vakiintunut hieman yli tuhanteen vuodessa. Avioliitto-oikeudelle on siis kysyntää.

Läheskään kaikkia homoja avioliitto ei kiinnosta. Monet jopa pelkäävät, että homoja yritetään keskiluokkaistaa ja sijoittaa asumaan ydinperheinä rivintalonpätkiin. En minä koe avioliittoa niin tarpeelliseksi, ainakaan kirkollista avioliittoa.

Ilkka Veiström sanoo, etteivät homot suinkaan ole ainoita, jotka ajavat tasa-arvoista avioliittolakia. On kysymys yleisesti ihmisoikeuksista ja tasavertaisuudesta Suomessa. Samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeus saataneen Suomessakin lakiin ennen pitkää. Avioliiton mukanaan tuoma adoptio-oikeus kiinnostaisi Ville Kekäläistä kovasti.

Homot hakeutuvat asumaan suuriin kaupunkeihin, homokeskuksiin. Maaseudulla ja pikkukaupungeissa elämä on vielä nykyisinkin usein ahdistavaa ja pitkästyttävää. Homojen elämä poikkeaa kuitenkin myös kaupungeissa yhä edelleen heteroiden elämästä yhdellä tavalla. Heterorakastavaiset voivat julkisesti kävellä käsi kädessä, kietoa kadulla kädet toistensa ympärille, painautua yhteen ja vaihtaa suudelmia.

Tämä on mahdollista sen tähden, että heterot ovat luvulta lähtien tulleet joukkomitassa kaapista ulos ja heteropussailijoiden näkemiseen on totuttu. Homoille julkiset läheisyydenosoitukset ovat edelleen vieraita, eikä valtaväestö ole tottunut näkemään niitä. Jos homot haluavat kulkea käsi kädessä mutta eivät tee sitä, tai jos he eivät työelämässä tai perheen suhteen ole avoimia, vaan valehtelevat ja piilottavat oman itsensä, niin yhteiskunta ei totu.

Järjestöt ja lainsäätäjät eivät voi vaatia meitä tottumaan mihinkään. Ihmisten täytyisi vain olla oma itsensä. Me olemme enemmän peloissamme kuin olisi syytä. Jokaisella on vastuu itsestään. Ihmisten pitäisi nyt olla avoimesti sitä mitä ovat. Tämä vaatii Suomen suuruista kaapista ulos tuloa. Murros on alkanut jo pari vuotta sitten, ja se päättyy vasta kun vähemmistöihin kuuluvat uskaltavat olla oma itsensä.

Sitten vasta me olemme siellä. Ville Kekäläinen kiteyttää — vanhakantaisia järjestöihmisiä kauhistuttavalla tavalla — tulevaisuuden, post-homoaikakauden, toimintamallin. Tulevaisuudessa protestia ei ehkä tarvita. Ville Kekäläinen tuntuu kärsivän narsistisesta persoonallisuushäiriöstä. Joku muu homo voi tarvita, vaikka hän henkilökohtaisesti ei tarvitsisikaan. Ville Kekäläinen ei ole sama asia kuin kaikki homot. Aika säälitävää jos tarvii hyväksyntää firmalta joka tuomitsee peruskirjassaan oman seksuaali-identiteettini.

Siis sen lisäksi että haluaa tulla hassutetuksi virallisella taikauskolla Muistan, kun vielä luvun alussa oli jotenkin supercool ja megaooh, jos meni homokavereitten kanssa faghaggailemaan homoyökerhoon. Sekin on jotenkin passé nyt, tuntuisi typerältä edes kysyä uusilta tuttavuuksilta, mitä seksuaali-identiteettiä nämä mahdollisesti tunnustavat edustavansa.

Homous ei ilmiönä ole enää niin uusi ja kiinnostava, että se olisi jotenkin trendikästä tai rajoja rikkovaa. Ja hyvä niin, kukin rakastakoon ketä haluaa - pääasia että viihdytään yhdessä.

Homojen omasta homofobisuudesta sen sijaan: Hän siihen, että 'et pidä minusta, koska olen homo'. Totesin, että homoudella ei ole mitään tekemistä asian kanssa, ja etten pidä hänestä, koska hän on törkeä paskiainen. Tuo homoudella ratsastaminen on vähän samaa touhua kuin feministien palkkaeroilla ratsastaminen. Jokainen täysillä käyvä tajuaa ettei sen kummemmin sillä ketä panee tai sillä onko niin juntti ettei tajua pyytää samaa palkkaa samanarvoisesta työstä ole mikään tasa-arvokysymys tai vaikuta yhtään mihinkään täällä meidän tavallisten ihmisten heterot, homot, lesbot, eri kulttuurit ja etniset taustat mukaan luettuna universumissa.

Kuka tarvitsee avioliittoa parisuhteeseensa ja miksi? Minä kun en keksi mitään syytä joka vaatisi nimenomaan avioliittoon pääsemistä. Se olis hyvä että yöelämästä poistuisivat nää heteroja leikkivät kaappihomot ja -lesbot. Joita on paljon enemmään kuin moni hetero aavistaa. Ihmiset vois tunnustaa heti mitä ne on eikä iskutarkoituksessa tarvitsisi heittää aikaa hukkaan.

Artikkeli antaa suorastaan naurettavan ylioptimistisen kuvan homojen asemasta. Opiskelen yliopistossa, ja saan niskaani vähintään viikkottain homofobisia kommentteja. Osa opiskelu"kavereistani" piti Haavistoa sopimattomana presidentiksi homouden vuoksi. Avoimemmin homot kuulevat vähänväliä hinttihuutelua kadulla, varsinkin viikonloppuöinä.

Eikä suoranainen väkivallan uhkakaan ole täysin vierasta, vaikkakin nykyään jo hyvin harvinaista. Suurin osa ihmisistä osaa nykyään ehkä pitää ennakkoluulonsa tyylikkäästi omana tietonaan julkisilla paikoilla, mutta kyllä ne vaan siellä alla kytevät.

Paavali II, pidä vaan omat napanöyhtäsi turpasi tukkeena! Avioliitto ei ole sama asia kuin kirkollinen avioliitto. Avioliitto instituutiona on vanhempi kuin kirkko tai kristinusko, joten mistä helvetistä sait sekavaan pikku päähäsi ajatuksen, että avioliitto olisi kirkon yksinoikeus? Sen sijaan valtiolta, jolle maksan oman osani veroista, edellytän tasavertaista kohtelua heteroihin nähden. Jos maistraatti vihkii heteroja, sen olisi syytä vihkiä myös homoja, tai sitten homot on vapautettava maksamasta veroja valtiolle, joka suosii heteroita.

Sw8, KUKA puhui kirkkohäistä? Ei tässä jutussa puhuttu mitään kirkkohäistä, enkä minäkään sellaista vaatinut. Avioliittoja on solmittu jo ennen kuin kirkkoja oli olemassakaan, ja varmaan solmitaan vielä kun niitä ei enää ole. Minulle on selvää, että avioliitolla tarkoitetaan valtion, ei kirkon tunnustamaa instituutiota.

Uskonnolliset hörhöt voivat tehdä ihan mitä itseään huvittaa, minua ei voisi vähemmän liikuttaa. Huoh, homojuttu siis kuihtuu pois.. Pitää kai alkaa mamuksi että pääsee taas barrikadeille räyhäämään. Sitten samaistat oman ei-kristillisen kirkkohäitä kaipaamattoman homoutesi kaikkiin homoihin. Ilmeisesti ei ole olemassa kuin ei-kristillisiä homoja tai kaikki muut ovat hörhöydessään epä-homoja. Hän on kotoisin Joensuusta, ja hän sanoo: Järjestötoiminta hiipuu Homoaikakauteen ovat oleellisesti liittyneet homojen ja muiden seksuaalisten vähemmistöjen oikeuksia ajavat järjestöt ja niiden lehdet.

Pridet festivalisoituvat Ensimmäinen Pride-kulkue järjestettiin New Yorkissa Stonewall Innin mellakoiden 1-vuotispäivänä kesäkuussa Scruff — siirrytään nettiin On kevät ja tavallinen arki-iltapäivä Veiströmin tuttava on ladannut kännykkäänsä uusimman homomiehille suunnitellun ohjelman, Scruffin.

Homoravintolat normalisoituvat Setan pitkään jatkunut ravintolatoiminta on päättynyt.

...

: Seuraa jyväskylä seksiseuraa homoseksuaaliseen jyväskylästä

Seksi kajaani gay porno novellit 109
Seuraa jyväskylä seksiseuraa homoseksuaaliseen jyväskylästä Läheskään kaikkia homoja avioliitto ei kiinnosta. Koitin kovin hiljaa kikatella taalla toimistolla Siitä pitää saada kiksejä, jotta noissa paikoissa kävisi. Nykynuoret saavat kiksinsä muualta. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa? Elokuvateatteri Finnkino Fantasia Jyväskylässä oli Suomen ensimmäinen monisaliteatteri.
Seuraa jyväskylä seksiseuraa homoseksuaaliseen jyväskylästä Mies homoseksuaaliseen itsetyydyttää treffit.suomi24

No mistä sä ton hillakakun repäisit? Niin mutta miten sä hilloja saisit käsiisi maaliskuussa? No täähän oli hypoteettinen kysymys, enhän mä nyt sulle muutenkaan mitään kakkua leipoisi. Tähän jätin häveliäisyyssyistä vastaamatta, ensimmäinen assosiaatio kun oli: Iloinen, ärsyttävä, utelias, kokeilunhaluinen, hauska!

Milloin muuten menet taas, vai joko kyllästyit siihenkin? Niin varmaan juu vino hymy. Rennot, puristamattomat vaatteet, jotka keräävät mahdollisimman vähän koirankarvoja, ja joita ei tarvitse silittää. Hei, huomasitko jatkokysymykseni edellisen postauksen kommenttien keskiosiossa? Minähän otan nämä tekniset vinkit tosissani, ja yritän kulkea jalanjäljissäsi - vaikka siis sinkku olenkin, mutta haluan siis rakastajan.

Huomasin toki - en vaan viikonloppuisin juurikaan tuota sisältöä. Eli kärsivällisyyttä, Aloitteleva puuma: Koitin kovin hiljaa kikatella taalla toimistolla Ei vissiin onnistunut kun alkoi noita paita nousemaan tuolta monitorien takaa! Mainiot vastaukset ja tosiaan ykkosmies tuntee kylla vaimonsa. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa? Mikä on hänen inhokkiruoka?

Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa? Mikä on hänen kengänkoko? Jos hän keräilisi jotain, mitä se luultavasti olisi?

Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä? Minkälaista musiikkia hän kuuntelee? Metallia ja salaa Robbie Williamsia Metallia. Salaisuuteni on siis toistaiseksi turvassa. Minkälaisista elokuvista hän pitää? Minkä väriset silmät hänellä on? Kuka on hänen paras ystävä?

Leveä virnistys Ja joo, käsitän tämän paradoksaalisuuden ihan itsekin. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä? Missä hän on syntynyt?

Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi? Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja? Mitä hän osaa erityisen hyvin? Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää? Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan? Mikä saa hänet ärsyyntymään? Ellen seuraa antamiasi ohjeita. Tämähän on itseasiassa täysin sama asia! Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee? Itse en keksinyt tähän mitään.

Millainen hän on vaimona? Monet jopa pelkäävät, että homoja yritetään keskiluokkaistaa ja sijoittaa asumaan ydinperheinä rivintalonpätkiin. En minä koe avioliittoa niin tarpeelliseksi, ainakaan kirkollista avioliittoa. Ilkka Veiström sanoo, etteivät homot suinkaan ole ainoita, jotka ajavat tasa-arvoista avioliittolakia. On kysymys yleisesti ihmisoikeuksista ja tasavertaisuudesta Suomessa. Samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeus saataneen Suomessakin lakiin ennen pitkää.

Avioliiton mukanaan tuoma adoptio-oikeus kiinnostaisi Ville Kekäläistä kovasti. Homot hakeutuvat asumaan suuriin kaupunkeihin, homokeskuksiin.

Maaseudulla ja pikkukaupungeissa elämä on vielä nykyisinkin usein ahdistavaa ja pitkästyttävää. Homojen elämä poikkeaa kuitenkin myös kaupungeissa yhä edelleen heteroiden elämästä yhdellä tavalla.

Heterorakastavaiset voivat julkisesti kävellä käsi kädessä, kietoa kadulla kädet toistensa ympärille, painautua yhteen ja vaihtaa suudelmia. Tämä on mahdollista sen tähden, että heterot ovat luvulta lähtien tulleet joukkomitassa kaapista ulos ja heteropussailijoiden näkemiseen on totuttu. Homoille julkiset läheisyydenosoitukset ovat edelleen vieraita, eikä valtaväestö ole tottunut näkemään niitä.

Jos homot haluavat kulkea käsi kädessä mutta eivät tee sitä, tai jos he eivät työelämässä tai perheen suhteen ole avoimia, vaan valehtelevat ja piilottavat oman itsensä, niin yhteiskunta ei totu. Järjestöt ja lainsäätäjät eivät voi vaatia meitä tottumaan mihinkään. Ihmisten täytyisi vain olla oma itsensä. Me olemme enemmän peloissamme kuin olisi syytä. Jokaisella on vastuu itsestään. Ihmisten pitäisi nyt olla avoimesti sitä mitä ovat.

Tämä vaatii Suomen suuruista kaapista ulos tuloa. Murros on alkanut jo pari vuotta sitten, ja se päättyy vasta kun vähemmistöihin kuuluvat uskaltavat olla oma itsensä. Sitten vasta me olemme siellä. Ville Kekäläinen kiteyttää — vanhakantaisia järjestöihmisiä kauhistuttavalla tavalla — tulevaisuuden, post-homoaikakauden, toimintamallin.

Tulevaisuudessa protestia ei ehkä tarvita. Ville Kekäläinen tuntuu kärsivän narsistisesta persoonallisuushäiriöstä. Joku muu homo voi tarvita, vaikka hän henkilökohtaisesti ei tarvitsisikaan. Ville Kekäläinen ei ole sama asia kuin kaikki homot.

Aika säälitävää jos tarvii hyväksyntää firmalta joka tuomitsee peruskirjassaan oman seksuaali-identiteettini. Siis sen lisäksi että haluaa tulla hassutetuksi virallisella taikauskolla Muistan, kun vielä luvun alussa oli jotenkin supercool ja megaooh, jos meni homokavereitten kanssa faghaggailemaan homoyökerhoon.

Sekin on jotenkin passé nyt, tuntuisi typerältä edes kysyä uusilta tuttavuuksilta, mitä seksuaali-identiteettiä nämä mahdollisesti tunnustavat edustavansa. Homous ei ilmiönä ole enää niin uusi ja kiinnostava, että se olisi jotenkin trendikästä tai rajoja rikkovaa. Ja hyvä niin, kukin rakastakoon ketä haluaa - pääasia että viihdytään yhdessä. Homojen omasta homofobisuudesta sen sijaan: Hän siihen, että 'et pidä minusta, koska olen homo'.

Totesin, että homoudella ei ole mitään tekemistä asian kanssa, ja etten pidä hänestä, koska hän on törkeä paskiainen. Tuo homoudella ratsastaminen on vähän samaa touhua kuin feministien palkkaeroilla ratsastaminen. Jokainen täysillä käyvä tajuaa ettei sen kummemmin sillä ketä panee tai sillä onko niin juntti ettei tajua pyytää samaa palkkaa samanarvoisesta työstä ole mikään tasa-arvokysymys tai vaikuta yhtään mihinkään täällä meidän tavallisten ihmisten heterot, homot, lesbot, eri kulttuurit ja etniset taustat mukaan luettuna universumissa.

Kuka tarvitsee avioliittoa parisuhteeseensa ja miksi? Minä kun en keksi mitään syytä joka vaatisi nimenomaan avioliittoon pääsemistä. Se olis hyvä että yöelämästä poistuisivat nää heteroja leikkivät kaappihomot ja -lesbot. Joita on paljon enemmään kuin moni hetero aavistaa. Ihmiset vois tunnustaa heti mitä ne on eikä iskutarkoituksessa tarvitsisi heittää aikaa hukkaan.

Artikkeli antaa suorastaan naurettavan ylioptimistisen kuvan homojen asemasta. Opiskelen yliopistossa, ja saan niskaani vähintään viikkottain homofobisia kommentteja. Osa opiskelu"kavereistani" piti Haavistoa sopimattomana presidentiksi homouden vuoksi. Avoimemmin homot kuulevat vähänväliä hinttihuutelua kadulla, varsinkin viikonloppuöinä. Eikä suoranainen väkivallan uhkakaan ole täysin vierasta, vaikkakin nykyään jo hyvin harvinaista. Suurin osa ihmisistä osaa nykyään ehkä pitää ennakkoluulonsa tyylikkäästi omana tietonaan julkisilla paikoilla, mutta kyllä ne vaan siellä alla kytevät.

Paavali II, pidä vaan omat napanöyhtäsi turpasi tukkeena! Avioliitto ei ole sama asia kuin kirkollinen avioliitto. Avioliitto instituutiona on vanhempi kuin kirkko tai kristinusko, joten mistä helvetistä sait sekavaan pikku päähäsi ajatuksen, että avioliitto olisi kirkon yksinoikeus? Sen sijaan valtiolta, jolle maksan oman osani veroista, edellytän tasavertaista kohtelua heteroihin nähden.

Jos maistraatti vihkii heteroja, sen olisi syytä vihkiä myös homoja, tai sitten homot on vapautettava maksamasta veroja valtiolle, joka suosii heteroita.

Sw8, KUKA puhui kirkkohäistä? Ei tässä jutussa puhuttu mitään kirkkohäistä, enkä minäkään sellaista vaatinut. Avioliittoja on solmittu jo ennen kuin kirkkoja oli olemassakaan, ja varmaan solmitaan vielä kun niitä ei enää ole. Minulle on selvää, että avioliitolla tarkoitetaan valtion, ei kirkon tunnustamaa instituutiota.

Uskonnolliset hörhöt voivat tehdä ihan mitä itseään huvittaa, minua ei voisi vähemmän liikuttaa. Huoh, homojuttu siis kuihtuu pois.. Pitää kai alkaa mamuksi että pääsee taas barrikadeille räyhäämään. Sitten samaistat oman ei-kristillisen kirkkohäitä kaipaamattoman homoutesi kaikkiin homoihin. Ilmeisesti ei ole olemassa kuin ei-kristillisiä homoja tai kaikki muut ovat hörhöydessään epä-homoja. Hän on kotoisin Joensuusta, ja hän sanoo: Järjestötoiminta hiipuu Homoaikakauteen ovat oleellisesti liittyneet homojen ja muiden seksuaalisten vähemmistöjen oikeuksia ajavat järjestöt ja niiden lehdet.

Pridet festivalisoituvat Ensimmäinen Pride-kulkue järjestettiin New Yorkissa Stonewall Innin mellakoiden 1-vuotispäivänä kesäkuussa Scruff — siirrytään nettiin On kevät ja tavallinen arki-iltapäivä Veiströmin tuttava on ladannut kännykkäänsä uusimman homomiehille suunnitellun ohjelman, Scruffin.

Homoravintolat normalisoituvat Setan pitkään jatkunut ravintolatoiminta on päättynyt. Ville Kekäläinen käy DTM: Homosaunojat keski-ikäistyvät Homokylpylät ja homosaunat ovat olleet legendaarinen osa taakse jäävää homoaikakautta. Luontoseksi säilyy Nettiin pohjautuvien kohtaamistapojen rinnalla homomiehet näyttävät arvostavan myös ikivanhoja rituaaleja. Elellään naimisissa Samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeus säädettiin lakiin ensimmäiseksi Hollannissa vuonna Minusta on hassua kuvitellakaan, että minulla ei joskus olisi lapsia.

Siirrytään yksilöiden aikaan Homot hakeutuvat asumaan suuriin kaupunkeihin, homokeskuksiin. Ilkka Veiström on jo vuosia sitten puhunut homojen omasta sisäisestä homofobiasta.

Erotiikkaliike helsinki treffit.suomi24 search gay

Homo suomipornoa live chat

Veiströmille ja hänen tuttavalleen paljastuu, että viereisessä pöydässä istuva ulkomaalainen mies on kirjautuneena samaan ohjelmaan. Kuka tarvitsee avioliittoa parisuhteeseensa ja miksi? Kommentit Hei, huomasitko jatkokysymykseni edellisen postauksen kommenttien keskiosiossa? Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Mikä on hänen kengänkoko? OMAKUVA.ORG SEURAA HOMOSEKSUAALISEEN