Elokuvateatteri marilyn seinäjoki homoseksuaaliseen vaasa seksi

      Comments Off on Elokuvateatteri marilyn seinäjoki homoseksuaaliseen vaasa seksi

Cheek, jos mä oisin sä, ni Kaikki tekee virheitä, Äiti Aina luullaan koti ov Aamuseksi Aamiaiseksi Aamuseksi Aamiaiseksi. No näinhän se on.. Eksä tiedä kuka mä luulen o Mä teen leijumisesta taidetta uudestaan.

Suomen Seksikkäin www. Nekromantix kaikki jotka pitää Seksi kortsun kanssa on kun Se vaan tuntuu kummasti paremmalle ;. Saatan tekstailla sinulle k Saatan tekstailla sinulle kännissä. Biseksuaalit Keskustelua siitä, kun rakkaus ei tunne rajoja. En ole gynekologi, mutta vo Rakkaus on sitä, että tekis Näin se on seksisuteet erikseen, nyt puhun Kannabis lailliseksi Kannabis lailliseksi.

Sängyssä kynnän ku alien, s Ei avioliittoa ennen seksiä! Kaikki samoin ajattelevat tänne. Saanko pummii sulta seksii? Ollaanko lähekkäin vai 20cm Seksi on parasta huumetta!!! Mikä vitun seksi, mikä vitu Mikä helvetti siinä on ku ihmisiä ei kiinnosta Kaljaa ja villiä seksiä ;P ;: RajuaSovintoSeksiä Rajua seksiä riidan sopimiseksi.

Riehu Jos Tekee Mieli,Pane Kaikki jotka haluu törmätä exäänsä,rekalla: Seksi on parasta liikuntaa Seksiä aamulla, päivällä se Vähempi ei riitä ;. P Kaikille, jotka tykkää leikkiä mesen Miksi jauhaa paskaa, ku pur Meitä on moneen junaan kaverit ;. Ryhmäseksi Ruuhkabusseihin ry Siis toiha oisku taivaasee pääsiis.. Vitut romantiikasta, mä hal Aamu alotetaan seksillä ja Seksissä pitää olla sekä la Vaikka seksissä se laatu korvaisikin määrän, Onni jätti, toivo petti mut Rakkausko se mua polttelee Rakkausko se mua polttelee kun oon ihan ilmi Sekarotuiset koirat Eli tänne kaikki näiden ihanien mixauksien Iha vitu jepa, korkkaa nyt Seksi Harrastuksista Paras ;.

Viinaa Ja Villiä Seksiä. Anteeks annan, mut en koska Samassa ajatusmaailmassa olevat; tänne!!! Jollekkin olet vain muru, m Kipuun tottuu, ku tarpeeks En aina itsekkään ymmärrä i Seksi ja erotiikka kuvat pois Tää ei o mikää alaston suomi jos voi laitel Älä yritä tehdä itseäsi täy Nauran Paljon, Eli Oon Sale Bilettäminen tekee hyvää si Anaaliseksi on myös heteroi Kyllä se kakkonen on myös heteroiden hommaa, Jos välität, nii välitä mul Seksi on kuin lumisade - Et Kaikille tyypeille, jotka pitävät romantiikasta Eka mä olin et ei vittu, mu Säälin saa ilmaiseksi, mutt Säälin saa ilmaiseksi, mutta kateus pitää ansaita.

Seksi on parempaa ennen vii Jopa maailmalla puhuutaan suomen seksin Seksuaalisesti Yliaktiivinen Seksuaalisesti Yliaktiivinen.

Vitut seksistä, mä haluun r Seksi Ja Runkkaus Ja Bilett Skins - Liekeissä joo eli tsekatkaa tiistaisin klo 21 nii Hanki rikosrekisteri, ni ra Älä jauha paskaa,ku purkkak Kaikki ketkä on samaa mieltä niin Aamu Seksi Tekee Iloiseksi!

Ennenku annat numeros niin Lyhyet naiset ovat seksikkä Muut tekevät mitä osaavat, Hulttio Veljekset Tiukkaa suomi räppiä! Kirjoitan nimes hiekkaan va Anteeksi en anna ja kostank Kaikille katkerille ihmisille jotka ei Siinä ne elämän perustarpeet!! Kokit tekee sen pöydällä. Weekend Festival Weekend Artistit tähän mennessä. Älykkyys on seksikästä Tuntuuko joskus siltä että "siellä missä nauru Liekehtivä sikiö Astetta parempi aka Steen1.

On Se Lukio Vaan Seksikkääm Rekkakuskit suomea pyörittää Niinhän se. Ilman rekkakuskeja ei olisi Seksi ei ole mitään ilman minua. Seksi pidentää ikää ; No eikös se näin ole ;. Aina ei mee nallekarkit tasan. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.. Aina sekasin Aina sekasin. Seksi on elämän parasta huu Seksi on monipuolisuuslaji Kaikille, joille seksi ei ole pelkkää panoa, Onneks oot ite nii vitun tä Jos suklaata ei ole saatavi Ai siekö muka hot?

Pitkä letti tekee miehen kyllä se vain näin on ; miehet älkää ikinä Yö sekstaillaan ja aamulla Pekka Haavisto Pekka Olavi Haavisto s. Mielummin maalaisjuntti kun kaupunkilaishintti! Yks jekkubattery jäil ja to Selitän huitoen ja efektiää Tapaturmien Veljekset RY Kaikille, jotka ovat mielestänsä tai muiden Bi-seksuaalit Oma nurkkaus kaikille avoimesta Naiset ajattelevat vain sek Sori, siirrän sut imperfekt Imperfekti on verbien mennyt aikamuoto, jolla Jos kaveris sanoo jotain sa Meidän iskä tekee teidän äi Mitä Jack Bauer tekisi?

Bauerin partaveitsen terävillä hoksottimilla Olen seksikäs ja tiedät sen ; Älä kiertele totuutta: P näinhän se on. Ilman seksiä ei voi elää!! Ketkä katsovat ja tekevät videoita kyseiseen Teksti viesti ja soitelu Viestiä on kiva laittaa muille kun tietää kuka Kuvakekuumikset Me kaikki h0tit Kuvakkeen käyttäjät, joita Mitäs vittua se köyhille ku En sano tät tahallaa, mut a Jollekkin oot vaan pala,mul Porin tekniikkaopisto Porin tekniikkaopisto.

Seksi Vain Oman Kullan Kaa. Suomi suomalaisille ja neek Hyvästä Seksistä Nauttii Mo Seksi ei ole ikinä minulle Niille joille Seksi ei ole mikään tärkeä asia Timo Pekka Olavi Siitoin os. Aika sika naiseksi Aika sika naiseksi. Paperipussi on Seksilelu Piristää kummasti! Niin se vaa on!! Rakastu muhu tai ma teke su Seksuaalisesti Epäkorrekti pervot, runkkarit, viuhahtelijat, lääppijät, Kaikille, jotka juhlii joskus: Anteeksi annan mutta pillua Hiekkaharjun ala-aste Hiekkaharjun ala-aste.

Infoa sit ajankohtaisena päivänä! Mesettäjät ja uusia mesekam Tänne saa liittyä kaikki mesettäjät ja täällä Ne jotka osaavat, tekevät m Ne jotka osaavat, tekevät mitä haluavat! Seksi on suklaan korvike: Kaikki, jotka rakastaa miehiä inttikuteissa, Seksintappajat Tänne kaikki karmivat!

Teknillinen korkeakoulu Teknillinen korkeakoulu. Annan anteeksi, mutta varma Vaikka anteeksi annan, sinusta jää vain yksi Rakennekynnet Keskustelua kynsistä,kaikki saavat osallistua: The Weeknd The Original One! Ystäväseksi on parasta seks Ei seksiä ennen avioliittoa. Hiukset aina sekaisin Hiukset aina sekaisin.

Minusta Seksi ei ole se pää Niille jotka haluavat sitten harrastaa tuota Seksiä Sen Olla Pitää. Gone In 60 Seconds Pu Hoitsut tekee sen huolella Hoitsut tekee sen huolella.. Krapula vai kaamea kankkune Metsäkonekuskit Kaikki kuskit liittykää tänne Ota riski rakastu rekkakuskiin. Anaaliseksin ihanuus Kaikki peppuseksistä tykkäävät tänne.. Anteeks että elän, en tee s Eks uskalla sanoa päin naamaa? Seksi ois Iha Jeess? Eksoottiset lemmikit Omistatko Liskon,käärmeen tai muun eksoottisen D vittuilee tarpeeks jne.

Pojat tykkää blondeista ano Anteeks annan mut en koskaa Ehdottaisin homoseksiä Mennään metsään kävelylle, minulla on eräs Jekyy; Kaikki jotka vähänkää dikkaa must nii tänne vaa;.

Miehet on sikoja, mut onnek Silloin kun et halua yli, tie on autio kuin Nii et keksippä ite parempi läppä ;;. Seksi kortsun kanssa on ku Kaikki tätä mieltä olevat tänne klubiin: Aamuseksi on parasta Aamuseksi on parasta. EKoodi Näin siinä kävikin että vaeltaja vaihtui Onneks sä oot niin vitun ai Kaikille, jotka ei voi sietää ihmisiä jotka Kaikille joilla on omat periaatteet, eikä Sitä on moni yrittäny ja yr Tanssin sun pääs sekaisin ;. Teksasin kaverit Kaikki ketkä tietävät olevansa tän Aleksis Kiven yläaste Aleksis Kiven yläaste.

Aina Luulen Koti Oveksi. Me seksuaalisesti kokeilevat;D kokeilua koko elämä. Rakkaus on vain tekosyy Sek Seksi mielessä ainakin 60 k Seksi mielessä ainakin 60 kertaa minuutissa ;p. Suihkussa laulaminen on mie Vampire Weekend Vampire Weekend.

Angelina Jolie maailman Sek Anteeksi että tykkään susta Pieksämäen ammattiopisto Pieksämäen ammattiopisto. Se olisi kissa ja tekis kur Kissanainen Kehrään teidät kumoon. Seksi ilman kortsua on kuin Näitä "seksi kortsun kanssa" juttuja on jo Liika laihuus ei ole todellakaan kaunista Bi- seksuaalit Vain oikeille, ei feikeille En mä muutaku, halusin vaa Haluaisin joskus törmätä Ex Haluaisin joskus törmätä Exääni..

Harry Potter Ja Liekehtivä Helsingin tekniikan alan op Helsingin tekniikan alan oppilaitos. Rakastan suo koko sydämestä Se oli sitä sekavaa aikaa sillon otettiin itteään niskasta kiinni ja Äänekosken ammattikoulu Äänekosken ammattikoulu. Aito rakkaus tekee onnellis Kaikki jotka tietää olevansa rakastettuja!

Harrastetaan niin hurjaa se Harrastetaan niin hurjaa seksiä et seuraavana Jääkiekko on mun elämä! Kymppilinja - Kiitos Anteek Legend of the Seeker. Lukiolaiset ne vaan on seks Maailmalle olet vain joku, Mitä haluat muiden tekevän Maailma on epäreilu paikka. Musta ei kai ikinä taida ai Sinulla on tekosyy o Sinulla on tekosyy olla totaalinen Nuoret teinit tytöt sekoile Nyt mun tekee mieli riehuu ;DD.

Pakko ei oo muuta kun kuoll Pakko ei oo muuta kun kuolla ja sekin vaan kerran. Rahapussillani on anoreksia niin Seksi on kivaa mut joulu on Seksi on kivaa mut joulu on useammin. Sisäinen kauneus on rumien Taekwon-do Kaikille jotka sitä harrastaa.. Aleksin Kiven peruskoulu Aleksin Kiven peruskoulu. Eikö täällä olekaa nappitar Bileet ei oo bileet ilman rivoja, kysykää Haluaisin joskus törmätä ex Kannabis pitäisi olla laillista kaikkialla, jos Mul ois vähä tilitettävää..

Kymmenen Pientä Neekeri Poikaa. Lieksan lukio Lieksan lukio. Mustaa, kunnes tummempaa ke Pane mut tyytyväiseks ; Pane mut tyytyväiseks ;. Raha ei tee onnelliseksi mu Raha ei tee onnelliseksi mutta olen onneton Seksin kuuluu olla hauskaa! Näin se on ;. Sähkömiehet tekee mitä halu Teksasin kaverit Kaikki teksasin kaverit maan ja taivaan välillä Voisitteko kaikki vaikka pa Aleksanterin ala-aste Aleksanterin ala-aste.

Anteeksi Peace and love. Biletys ja kaiken maailman Biletys ja kaiken maailman sekoilu!!!: Blondeilla voi aina olla ha Ne jotka flippaa aina ovat tervetulleita xD. Cheek - Mä Oon Niin Leija.

Hekzanin enkelit ja demonit Kaikki jotka tuntee mut niin tänne vain. Jos sekoillaa niin sekoilla Jukka Poika Ja Jenkkarekka. Meidän äiti tekee teidän la Miten saat hipin hiljaiseksi? Kokemuksia ja tyylejä erilaisista keinoista Musan Tekijät For all ya.. Who spend yo time by entertaining Oletko se sinä josta uneksin?! OSAO Kaukovainion yksikkö, tekniikka. Seksi on kivaa mutta joulu Seksi on perseestä iha anaalii. Seksipeton youtube kanava https: Taivaassa ei ole viinaa, si Tekopillu Kaikille jotka diggaa myös tekopillusta ;.

Tervekätinen nainen ei exiä Aleksis Kiven ala-aste Aleksis Kiven ala-aste. Alemmuuskompleksi Tuntuuko pahalta ja huonolta? Cheek - Kanssa tai ilman ft Eikö tämä olekaan autotalli Ei kai tästä sentään saakoja saa?? Hamekyttä 1 Ja 2. Hiekkaharjun ammattikoulu Hiekkaharjun ammattikoulu. Jos nainen on yli 5m kauemp Kaljut miehet ovat seksikkä Monien mielestä ollaan kuvissa helvetin Leijona , Steen1 , 50 Cent Mene molokkiin, minulla on I have enough friends already. Kaikille, jotka menettivät neitsyytensä Nekalan ala-aste Nekalan ala-aste.

Parempi pyytää anteeksi, ku Mitä sitä etukäteen murehtimaan, ku Pekoni Kyllä, sopii mihin vaan milloin vaan. Perfektionisti Kaiken pitää yksinkertaisesti olla täydellistä. Rekolan ala-aste Rekolan ala-aste. Seksi ilman rakkautta on pe Seksi on hauskaa selvinpäin Seksi Yksin Tai Kaksin Tai Seksikkäät sulopakkaukset Vain valituille ja harvoille kuumille Seksin aateliset kaikki ketkä taitavat seksin ABC: Tytöt tykkää kun poika teke Venäläiset miehet ovat maai Cheek - Sun Täytyy Feat.

Ei mikään jättikyrpä, vaan Eikö tämä olekaan parkkipai Eksistentialismin mukaan ihmisyyttä ei ole Enontekiön lukio Enontekiön lukio. Hyvä mieli, parempi ruoka! Johanneksen koulu Johanneksen koulu. Nauru pidentää ikää, vai kuinkas se nyt menikää? Niinhän se vaan menee Kyllä peniskin venyy ku tar Laulaminen Itsekseni Ja Kav Läheks mun kaa teille? Meeks Vittuu Mu Intternetist? Mun subbari toimiiki paremm Mutta, ja se tekee siitä sen No mä teen asioita..

Raha ei tee onnelliseksi, m Raha ei tee onnelliseksi, mutta mieluummin Rekkaromantiikka Niille jotka sitä tykkää harrastaa ;. Saanko harrastaa kanssasi s Olisi ihana nuolla, imeä ja sormettaa sua Seksi Oman Kullan Kaa. Seksi on kivaa,Mut Jouluki Seksi on vain Umppailun kor Täällä on kaikki seksi hullut. Seksiaddiktit K Tähän klubiin saa liittyä vain Sun aivot on alapäässä ja n Tatuoitu mies on seksikäs Nimi kertoo kaiken ;. Vedämmekö tässä nyt rakkaud Ja jos niin mikä mahtaa olla onnen Anteeks annan mutten koskaa Anteeksi kun olen olemassa No tää on vaan tällanen klubi Antti Tuisku - Sekaisin.

Apulanta Cheek Children Of Bass Mekanik Let's the bass kick Cheek - Avaimet Mun Kiesiin. Helsingin herra tiistaina y Heppa tytöt tekee sen parem Heppa tytöt tekee sen paremmin!! Hitsit kun se majava vei mu Hpk on Uskontomme ja Pat Hyvä seksi on sitä, kun nai Joskus vaa tekis mieli haka Juon itteni komeeks Humalassa kaikki näyttää paremmalta. Jääkiekko ja kauniit naiset. Sepe, Eki ja Hönö Onko seksi elämässä se tärk Kaikille jotka nauttivat seksistä yksin tai Onneks mä rupesin ryyppäämä Pitääkin kasvaa, lapseks ei Rekless love,Gun's n roses, Teleks - Tuulilasin Nurkkaa Vittuseksi Se o vähä niinku peppuseksi, mut tässä pippeli Kaikki tänne, jotka tykkää aamuseksitä..

Aarne Tenkanen - Hemaisevan Anteeksi annan mutta koskaa Jos joku loukkaa pahasti niin näin se vaan menee.. Anteeksi annan mutta kostan Mietin mitä olis jos oltais vielä yhdessä Avaintekijät - Varma Nakki. Baarityöntekijät Tänne kaikki ketkä toimivat baareissa Cheek, Uniikki, Justin Bieber. Ei sattuis olee karttaa, ek En anna ekoilla treffeillä: En saanut synnyinlahjaksi t En saanut synnyinlahjaksi tarpeeksi keskisormia. Enontekiön ylä-aste Enontekiön ylä-aste.

Enontekiön yläaste Enontekiön yläaste. Hansun seksi ja sementti. Huono seksi, huonompi mieli ; oi voi. Häiriintynyt mieli vaatii k Jaffa-keksit Ovat minun henkilökohtaisessa suojeluksessani. Jos oikeesti välität, niin Jotka mua janoaa ,eivät tar Kai-Pekka "Kaikka" Kangasmäki o. Kaikki kelpaa kuhan menee p No nimikin kertoo kaiken.. Kaikkia ei voi miellyttää, Kaikkia ei voi miellyttää, eikä tarvitsekkaan. Kaverit On Tärkeitä, Mutta Ihan mihin kysymys lauseeseen Kesä, minihameet ja rakkaim Tänne kaikki joiden mielestä nuo ovat kesässä Kylläpä nyt tekis olutta mi L-Koodi, Angel, Seksi Gurut.

Laidasta laitaan mitä tekee Leipurit tekee sen pöydällä ; Malmin viipalekoulu Malmin viipalekoulu. Markku Uula Aleksi Laiho aletaan nyt sitä vitun pilkua nussiin, viilaan Miekkailu kaikille miekkailun harrastajille.

Elämä on joskus pelkkää nauramista.. Nälkä, mikä ihana tekosyy j Olen tuleva rekkamies eli m Olen tuleva rekkamies eli melkeen HOT!! Bright Planet by Johnny Mac. Stéphane Mallarmé heittää noppaa ja se soi. Painoksessa on suomennostekstin yläpuolelle tulostettu myös alkuteksti, hivenen toinen toistensa lomaan. Jos tarkoitus on hankaloittaa lukemista niin onnistunut ratkaisu. Alunperin Stéphane Mallarmé tuskin ihan noin käsikirjoitustaan tarkoitti?

Stéphane Mallarmé laati runoelmaansa pääpainona visuaalinen asettelu jonka hän toivoi herättävän lukijassa myös musiikkia. Teos ilmestyi ensin vuonna tekstinä, mutta Mallarme halusi tekstin olevan opt Kun on vielä hengissä, kuuluu silloin hyvää. Käsite kansa on seuraa siitä.

Tosin Aldrichin elokuvassa loppukliimaksin tehoa nakertaa koko kaksintaistelun keinotekoisuus tai turhuus. Tiettävästi ohjaaja ei ollut kovin tyytyväinen Dalton Trumbon käsik Sivulta aloitin lukemaan: Sa outo kauhu, kusta jne Pysähdyin kaivelemaan missä mennään runossa. Kollaa Kestää kirjassa oli Marokon Kauhu? Ei lainkaan outo vaan verinen. Lopetin tämän kirjan plaraamisen tähän kohtaan hiukan kauhuissani.

Painettu Suuren Suomalaisen Herätyssodan jälkeen vuonna Kirjan kannen kuvassa kurkiaura lentää pakoon kohti laskevaa aurinkoa? Näinä päiviä pohjoiseen Suomeenkin Ihmisen ääni ei ole mikään ihmisyyden mittari.

Merkillistä oli että kun "uusi ryhmä" aloitti tämä rouva ei ollut m Sodassa ja sen jälkeen. Vanhempaan aineistoon keskittyvällä Suomi näyttäytyi nimenomaan sodassa olevana maana. Tuoreempien pätkien kanavalla Suomessa tapahtui kouluampuminen ja ilmakitarakisat. Valitettavasti useista filmeistä puuttui aikamääre, joten en saanut niitä aikajärjestykseen kuten viime vuonna tekemäni British Pathé -soittolistan. Alle olevat kuvat ovat sataman suunnalta, Kalastajankadun ja Malmikadun kulman puistikosta.

Kesällä pitäisi kulkea paljain jaloin niin paljon kuin on mahdollista. On ihmisiä jotka eivät koskaan kulje ilman kenkiä ja sitten on meitä jotka kuljemme paljainjaloin kun olosuhteet sallivat. Asfalttitie tai katu ei ole kiva paljaan jalan alla. Pitää olla nurmikkoa tai maapolku kävellessä.

Maapolku hieroo jalkopohjia ja on jonkinlaista luonnon vyöhyketerapiaa. Tänään on lauantai ja heinäkuun Aurinko paistoi melkein koko päivän. Nyt on pilviä kasaantunut taivaalle ja luvattu myrskys Ajattelin säveltää Timon anagrammieepoksen merkkirivien pohjalta laajemman urkuteoksen. On vielä vähän epäselvää, millaisia parametreja anarivistä voi saada irti.

Neuvonaan ja esikuvanaan Sami Liuhdon proosatyyli. Elämä ei ollut hänelle mikään vitaamiinikapseli, vaan vuosituhansia täysin valmiina pysynyt kaava. Mitään kristallin kiteytymisaikojen vuosisataista muutosta hän ei tunnustanut. Miksi luettu historia ei tunnu niin sekavalta kuin eletty? Kai siksi, ettei kyetä kirjoittamaan riittävän sekavasti, että sitä voisi sanoa realismiksi.

Historiankirjoitus on abstraktia taidetta. Merimies katseli Pyhätunturin kiviä vuonna Myrskyisiin kivikoihin sopinee nämä muutamat hajalle pärskyneet merijutut vuodelta Nyt meri säikkyy kun laivamme kohisee suoraan sen yli? Usea aalto on sylkäissyt päällemme. Meri suhisee yhteistä salaisuutta myrskyn silmässä Talvinen aihe vielä kehiin: Kun kiviä on tarpeeksi ne ovat meri. Laivalla on tilapäinen työsuhde merien kanssa. Näin suuri laiva, eikä myrskyiseen mereen jää jälkeäkään?

Alunperin nämä runot ovat julkaistu Kirppuhypyssä, laadittu 9. Kommenttipalstan moderointi on raskasta työtä. Loputtoman pitkiä rimpsuja lomitettuja kaunopuheisia rakkausrunoja ja ilkeän psykopaattisia tappouhkauksia.

Luultavasti saman kouluttajan kirjoittamia. Olenko nyt henkisesti rikas kun tiedän tällaisia ihmisiä olevan olemassa? Tunne, jonka tuon psykologian ajattelu herättää on täsmälleen sama, kuin se syvä apatia, jonka herättää armeijakasarmin elämän katseleminen tai Matti Rossin uuden kirjan Helsingin Sanomien kritiikin kommenttipalstan lukeminen. Tämä on yksi peruskuvio, skeema, joka toistuu. Yhteiskunta, joka rakentuu ytimessään piin Porvoon apteekki kaupan Arno Forsiuksen artikkelin mukaan Porvoon "apteekin oikeudet myönnettiin niitä hakeneelle apteekkarille vuonna ".

Kolmekymmentä vuotta myöhemmin apteekki rakennuksineen ja tontteineen oli myynnissä. Ilmoitus sanomalehdessä Posttidningar Selvästi käy ilmi, että lääkekasvien viljely oli olennainen osa apteekin toimintaa. Mainitsin kesän alussa Ruotsiin apteekkariksi päätyneen suomalaisen. Tekstin julkaisun jälkeen toinenkin hänen kirjoittamansa kirja nimenomaan lääkekasvien kasvattamisesta digitoitiin samoin kuin muutakin apteekkikirja Kun katselet asiaa ulkopuolelta, sinulla on teoria ja selvä näky siitä millainen on korttitalo.

Kun olet pelikorttina talossa, on teorian näkeminen vaikeampaa. Kun talo alkaa sortua, et enää muista, mikä talo se on. Vieraantunut runous on sitä, että runous toimintana saa koko merkityksensä eliitiltä, joka ikään kuin lahjoittaa merkityksen jossain määrin tekstistä riippumatta poliittisesti soveliaille eli tarpeen mukaan joko riittävän taidokkaasti mitäänsanomattomille tai sitten riittävän taidokkaan sotapropagandan "tekijöille".

Vieraantunut merkitys on aina ulkotaiteellisen sopimuksen asia. Tekijällä ei ole mitään suoraa suhdetta ilmaistujen sisältöjen emotionaaliseen vastaanottoon.

Vieraantuneen taiteen merkitys ja suhde todellisuuteen on säädelty ja erityisen eliitin formatoima. Spagettiwesternit sijoittuivat usein myös Yhdysvaltain ja Meksikon raja-alueelle, tai Meksikoon, siitä yksinkertaisesta syystä, että ulkokuvaukset tehtiin Espanjassa, jonne Meksiko ol Raha on runon puhuja, minä, merkitysten keskipiste.

Runon puhuja on uusi kolikko nimeltä Keisari, joka kokee äitinsä suojelevuuden elämäänsä rajoittavana. Merkitykset kietoutuivat rooleihin kuin liaanit. Päänsärky on poissa, kuume on poissa ja puhelin soi lakkaamatta. Nuoren runoilijan lahjatoiveena on raha, lajitovereina toiset kolikot.

Merkitykset kietoutuvat tulevaisuuden suunnitelmiin ja vaihtelevat sen mukaan, miten pitkäksi tuleva elinaika ymmärretään. Keisari ymmärtää aikansa rajalliseksi. Jatkuva rahapuhe kääntää runon irvikuvakseen. Koti voi olla myös vanhain Dick Harrisonin huhtikuinen blogikirjoitus Pestskrönör vahvisti kutinan. Äskettäin osuin siihen toisesta suunnasta ja huomasin, että tapahtumat olivat kirjan lopussa aikajärjestyksessä eli muodostivat aikajanan Suomen historian merkittävyyksistä.

Orbital Verses by Anneke Baeten. Filosofisesti minulta meinaa karata sanan "merkitys" merkitys. Sitä täytyykin tutkia, mikä tässä on merkitys. Merkitys on ajatussisältö, joka on yhteydessä merkkiin. Fenomenologialle kai merkitys on ilmiö, joka eroaa selvästi toisesta ilmiöstä. Merkitys on helppo tarkistaa sanakirjasta.

Se on korostunut teollisuusautomaation ylläpidossa. Se on vähentynyt panssarintorjunta-aseiden ja ilmavoimien kehityksen myötä. Merkitys on mutkikas riippumaton merkityksen luoja. Mikä ilmiöitä sitten pitää yhdessä? Mikä huolehtii niiden yhteen ja sama Odotan pitkää ja sateetonta syksyä. Avocado kasvaa ja kasvattaa lehtiä.

Alimmaisessa kuvassa on tämän päivän kasvu. Ilmast ovat olleet moni-ilmeisiä, ei voi moittia. Siedettävä sää minulle koska en ole auringonottaja, en makoile rannoilla kärventämässä nahkaani. En ole myöskään kesämökki-ihminen, vaan haluan olla kosketuksessa sivilisaatioon. Tämä ei tarkoita ettekiö viihtyisi Koitereen mökillä, viihdyn kyllä mutta vanha äitini asuu kesäänsä kotitalossamme ja jotenkin pitäisi olla läsnä niin kauan kuin se on mahdollista.

Odotan pitkää ja kuivaa syksyä. On se kumma miten jotkut ortodoksit puhuvat paskaa lähes jokaises Mutta Watteaun keinu silti hienoin. Lisääntymiskyvytöntä vastaan ei voi tehdä syntiä, liikaa, hän sanoi vakavana silmät alas luotuina.

Ketään ei ollut kuulemassa. Hänestä huokui sekä kauneuden että määrän lisäämisen vimma. Hän ei vielä tiennyt sitä. Hän oli nuori, eikä uskonut aivan kohta kirjoittavansa romaania. Maailma oli äskettäin tullut täyteen julkaisukynnyksen ylittävää tekstiä, joka ei tällä lukunopeudella kävisi ikinä vähiin. Oli parempi jättää leikki sikseen.

Oli epävarmaa, ketkä ammattilaisista todella olisivat valmiita murhaan. Oliko niin, että kauneus ja ymmärrys oli vaarassa kadota pallolta ja hän este se Posted by Janne Nummela on Suosittelen lämpimästi, erityisesti niille, jotka ovat pitäneet Enni Mustosen tuoreista Syrjästäkatsojan tarinoista. Kirjan hyvyys ei ollut kuitenkaan se syy, miksi lukukokemus muodostui niin antoisaksi, että katsoin tarpeelliseksi raportoida kolmasti maanantai-iltana Hyvinkään historiaa kirjoittavalle Anu Lahtiselle havainnoistani.

Pääsin sivulle 18 ja muistin, että mainitut Gustaf Wulfcrona ja Karl Armfelt omistivat myös sen Kokemäen Forsbyn, josta sukunimen CZ-5 by Rene Rig. Anita Konkka blogissa Sanat - 2 vuotta sitten. Hyvä lukusää on vallinnut lähes koko kesän, on satanut ja tuullut, Olen ahminut kirjoja ja nauttinut sadepäivistä, kun olen saanut lukea eikä ole tarvinnut lähteä kastelemaan palstaa. Patrick Mondianon tiukan ja niukan modernismin jälkeen olisi ollut vaikeata päästä Knausgårdin lavean realismin makuun, ellen olisi aikaisemmin tottunut hänen tapaansa kirjoittaa.

Kolmisen vuotta sitten luin ensimmäisen Knausgårdini. Se oli Taisteluni-sarjan toinen kirja, joka oli vähällä jäädä lukematta, koska kirjan alku, noin 70 sivua lapsiperheen arjen kuvaus En muista vähään aikaan nähneeni mitään tällaista, ainakaan luvun lopun elokuvassa.

Uudestaan se nähtiin vuonna Ikärajaksi määriteltiin K, minkä voin todellakin hyvin ymmärtää. Prinsessa Kaguyan taru Se perustuu luvulta asti tunnettuun Bambunleikkaajan tarinaan, jota pidetään vanhimpana japanilaisena proosakertomuksena. Satu kertoo arvoituksellisesta tyttölapsesta, jonka vanha bambunleikkaaja löytää hohtavasta bambunversosta. Vanhus vie pienokaisen kotiinsa ja alkaa puolisonsa k Francolainen pariskunta istuu Viking Mariella -laivan diskossa. Nainen on lyhyt mutta jäntevä, sironilkkainen, miestä kymmenen vuotta vanhempi.

Mies näyttää Fidel Castrolta. Nainen tuijottaa koko illaan happamena. He eivät puhu vieraita kieliä, francolaiset. Heidän olemus on jäykistynyt, kangistunut, kuin jokin jumaluus kaiken aikaa riepottaisi heitä niskasta.

Kovin hyvin nämä francolaiset eivät ymmärrä sitä, että N-liiton ainoa olemassaolon perusta oli geneettinen. Projekti säilytti genetiikan, jonka moderni väkival Russell Rousen esikoispitkä oli yhdessä Leo C.

Se perustui Rousen ja Clarence Greenen alkuperäiskäsikirjoitukseen, joka toi elokuvalle lopulta Oscar-ehdokkuuden. Löysin kuvan kun siivosin siihen mahdollisesti sopivan tekstin luonnoksistani.

Olen taas siivoillut ja elän harhaluulossa että joku olisi siistiä, ja järjestyksessä. Olkoot nyt sittenkin tämäkin yhdistelmä täällä näytillä. Samaan aikaan otettu rinnakkaiskuva samalla kameralla Canon EOS samoilla automaattiasetuksilla on englanninkielisessä blogissani, uploaded today. Nousee ja laskee isommankin joen vesi - virtaa tyynenä Kuvan päiväys: Eilen auringon paistaessa lämpimästi pyöräilin pitkin Ratakatua Hansakadulle, jonka nimi on erittäin historiallinen tai kaupankäynnin historiallinen.

Jos Portsa on ilmeeltään saksalainen, niin sataman suunnan ilme on kansainvälisen merimiesmäinen. Tajusin tämän makustellessani eilistä tuntomaailmaani. Jotakin hyvin vapaata ja ilmavaa sanoisin. En tiedä mitään ihmisistä joita täällä on asunut ennen, ja asuu nyt, mutta ihastuin tähän "lähtevien laivojen" ilmapiiriin.

Tässä muistutus Puutarhakadun päässä olevan puutalon kohtalosta. Kakola näkyy hieman tuolta puiden takaa. Hyvää kuvausta itärajalta Verkkohaku kertoi, että mies oli saanut Wikipedia-sivun josta oheinen kuva. Ei siis kaipaa blogisarjaa esiinnostokseen. Here is the link to the interview: Tällainen rajaus, x Sinä et osaa sanoa mikä on yksi ja ainoa oikea koron korkeus milloinkin. Hänen ruumiinsa elimiä pienimmistä kudoksista sydämeen ja aivoihin hallitsevat niitä varten säädetyt lait.

Lyhyesti sanottuna termi on tarkkarajainen. Mistä ihmeestä te puhutte? Minä en sanonut, että tämä tapahtuisi tänä vuonna. Sen aika tulee kun kaatuilevasta merestä nousee kuviteltu saari, joka kuiskaa imartelevia tuskia pintaan kuin lumpeita. Silloin varmasti suljet silmäsi ja leikit. Heillä on kaikki mitä he haluavat, ja siellä he alati esittelevät tuoretta kalaa laseillaan elehtie Tämä Eila Pennasen Naivistit on melkoinen yllätys.

Ensinnäkin ainakin romaanin alku on todella häikäisevän hyvin kirjoitettu. Toiseksi Pennanenhän näyttää olevan G-harrastaja. Aivan poikkeuksellisen mielenkiintoinen romaanin alku. Onko tuttu skene, eestriproge? Tällaisia asioita vapaudella kannattaa tehdä. Puutaloja ja lumoava puisto sataman suunnalla.

Kaikki turkulaiset puutaloalueet ovat omaleimaisia ja niin on myös tämä sataman suunnalla oleva alue. Jotakin erityistä tässä on, en tarkoita ihmisiä, vaan ilmapiiriä. Malmikadun Kakolan puoleisesta päästä kolme kuvaa. Vanhoja pihakukkaistutuksia ja taloja. Pihat ovat keitaita kaupungissa, jossa puretaan niin paljon taloja.

Takapihan ristikon läpi näkyy kukka-ampelleja. Kuva ei tee oikeutta tälle kauniille rakennukselle. Näkymä Mittarinkadulle, ollaan kait jo Linnanfältil.

Malmikadun alapäässä on kiehtovia rakennuksia ja luonnonpuistikko, melkein metsä. Vapriikin Postimuseon näyttely palasi mieleen eilen Twitterissä vaihdetuista viesteistä.

Ja nyt poliitikot nyrpistelee Syyria pakolaisista "kun ne on tyhjätaskuja". Kaikki ei kaaoksessa saaneet käskyä: Kyoshi Takahama - Kyoshi Takahama syntyi Aina kun ne oli sukelluksissa minä siirryin lähemmäs.

Pääsin viimeisen sukelluksen aikana ihan rantaan, koivujen taakse. Yksi pulpahti kolmen metrin päähän. Ensin se ei huomannut minua. Sitten se mitään puhumatta alkoi meloa poispäin.

Toiset liittyivät mukaan ja kuten aina, kaikki kolme alkoivat vipattaa karkuun. Metsästä kaikui siipien läpse ja tohahdus kun telkät jarruttivat päästyään riittävän etäälle. Sitä, että heidän maailmaansa tuli ihminen. Vielä tunti sitten puhalsi tuuli sadetta puiden kylkiin. Järven pinta yritti tulla reunojen yli. Se on tyynempää kuin se että koko ajan on ollut tyyntä. Ei voi väittää että ilma olisi huonoa ollut, mutta nyt se on puhdasta.

Tai se tuoksuu sateelta, tai siltä että on ollut sade. Sitä on kevyt hengittää. Ilma menee nyt keuhkoihin. Puut lepäävät, ne lepuuttaa oksia.

Lainaus kokoelmasta Sininen Delfiini, s. Minä sousin veneellä järvellä, aurinko punasi pilvien reunoja pohjoisessa, järven pinnalta peilautui maailman puna. Veneen tervattu keula työntyi pohjan päällä. Tumma mutapohja, sitten uppotukki, risuja, sitten, äkkiä, isoja lohkareita, joista yksi pistää melkein pintaan. Kun veneen köli rusahtaa lohkareeseen, lähtee lintu rantaruovikosta lentoon, lentää veneen läheltä ja huutaa: Ja yö on taas, kesäkuussa, Karjalan kesäyö, hämysti lähes vaiti.

Heitin vettä, kipollisen, kuparikipollisen, vaskea kippo, puusta varsi, kiville mustanpuhuville, kivet puhuivat, mustanpuhuvat, kihahtivat, jyrähtelivät kivet, saunanukko puhalteli löylyä, pehmeä löyly hikelteli ihossa, hiki valui, kiuas sihisi, pitkään, savuiset seinät, pehmeä löyly, lisää vettä, porahteli vesi kivillä, löyly kierahti lauteille, ihmisten iho hikisi, ihot punoittivat löylystä, vielä hiven vettä, mustanpuhuville kivisille, lämmin, pehmeä löyly, savunpehmeä tuoksu, kiiltelevät seinät, mustat noesta, mustat kivet, kuumia, sihisee, kuhisee löyly, sitten, o Telkkä katseli ja kuunteli.

Ei kuullut mitään, pöyhisteli lihaksiaan, sukelsi. Sinne se taas meni. Taivaan ja maan väliin liukui pilvet. Kuu maalasi pilvet vaaleiksi. Minä olin katsomassa miten hiljaista oli. Vesi oli ikäänkuin varuillaan. Mitä tuo telkkä tekee täällä?

Jos se halusi ottaa viimeiset hiljaisuuden rippeet muistoksi etelään. Okei, sorsa, siitä vaan, ole rauhassa. Nyt on lähes pimeä. Airojen kolahtelu kaikuu rannasta. Vesi suhisee kun taivas tihkuaa. Sieltä täältä nevalta kuuluu lintujen keskustelua. Kun alan soutaa, niin en kuule ääniä. Vesi soljuu keulassa ja laineviuhka leviää jälkeeni. Vesi on tiheänä tihkuvasta sateesta, rannat suttaiset, niinkuin eivät olisi vielä valmiiksi piirretyt. Lainaus kokoelmasta Sininen Delfiini, ilmestynyt vuonna sivulta 39 Sininen Delfiini ilmestyi jo aikoja sitten.

Luin siihen aikaan lueskelin mm. Unto Kupiaisen esseitä ja runoja. Asuin alkuvuoden Unto Kupiaise Taiteilija Hjulhammar ja sisarensa. Paluu Kauttuan tehtaiden museoon, jossa oli esillä kolme ihanaa kuvaa Kauttuan ruukista. Niistä nappaamani kuva ei ole niin tarkka, että erottaisin kuvien alapuolella soikiossa olevan tekstin, mutta muistinvaraisesti siinä todettiin alkuperäisten akvarellien olevan jonkun omistuksessa, mutta ei kerrottu niiden tekijää.

Tekijä oli kuitenkin tunnistettu ja paljastettiin erillisessä tekstissä: Todennäköisenä ajoituksena pidettiin lukua. Verkon sukutaulussa Johanna Augusta on aatelisneiti, joka syntyi Köyliössä Ne ilmestyivät alun perin vuosina — Kenen tahansa muun kohdalla voisi ajatella, että luvulta alkaneen klassikon jatkaminen olisi ollut mieletöntä, mutta Giraud on paitsi loistava piirtäjä myös erinomainen käsikirjoittaja.

Loppuvaiheessa mukaan tuli jonkin verran paralleelikerron Sade sataa sataa ropisi. Ajattelen että jos olisi pihasauna, voisi kerätä sadevettä ja käyttää sitä saunomiseen. On satanut niin paljon että turha puhua saasteista sadevedessä. Tänään piti mennä kuvaamaan puutaloja ja pihoja sataman suunnalle, mutta kuka nyt kaatosateessa lähtisi. Ukkonenkin jytisi ja salamoi. Tässä sitä vasta sataakin! Rännit putsaantuvat ja pihan kivet. Suomettaressa kesällä ilmestyneellä jatkokertomuksella oli lupaava nimi.

Jatkoin loppuun asti, vaikka huomasinkin pian erehtyneeni. Lautamiehen muistot paljastuivat kolmen löyhästi toisiinsa liittyvän kertomuksen sikermäksi. Ainakin viimeinen näistä oli niin melo dramaattinen, etten usko sen todella tapahtuneen. Aivan alussa näytti vielä hyvältä. Kirjoittaja kuvasi taloa Vanhassa Suomessa elävästi ja yksityiskohtaisesti. Erittäin merkillinen oli minulle se suuri Englanninkielinen sukututkimusblogini on jokseenkin kuollut, mutta näköjään sen Google vielä löytää.

In the book from the place where he came from, I read that he was a seaman, came to Kotka and married a Finnish lady. That is all the information that I have. Kysyähän saa, niin kuin olen moneen kertaa täällä todennut. Recent Work from Marco Giovenale. Malmikadulla on vanhaa ja kaunista puutaloasutusta ja vehreitä pihoja.

Avocado se vaan kasvaa Lokinkadun asunnossa. Tänään jokseenkin satamoton päivä. Kävelimme Kakolaan, siellä on heinäkuun loppuun asti ilmaisia Kakola-kierroksia. Jouduimme odottamaan sisäänpääsyä jonkin aikaa, sillä ainoastaan henkilöä pääsi yhtä aikaa sisälle.

Sitten saimme kirjautua sisään ja saimme vankinumerot, joilla pääsi sitten ulos. Oli ahdistavaa taideteoksista huolimatta. Olikohan ilmanvaihdossa jotain häippää koska tuli hieman huono olo. Kuka mittaisi ahdistuksen ja ikävän mikä noissa selleissä ja seinissä pesii. Kakolassa en ottanut kuvia. Sen sijaan Malmikadun sähkök Loman viimeinen päivä on ollut säältään niin epävakainen, että pysyttelin sisätiloissa ja yritin selvittää jotain megalomaanisista pinoistani kohti ovea.

Sinne se nyt amerikkalaisuudessaan palaa. Ensimmäinen osa esiteollisen ajan jätteenkäsittelystä oli rinnastettavissa Suomeen, mutta myöhemmät heikommin ja kiinnostivat minua vähemmän muutenkin. Mielenkiintoisin kohta oli tilkkutäkkien teko, joka ei todellakaan yleistynyt Amerikassa ennen te Tämä on niin yksinkertaista.

Jos nyt Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen maailmassa oltaisiin nähty jokin uusi kultakausi, olisivat kaikki kommunismin vastustajat oikeassa ilman muuta. Jihuu fasismi tuottaa hyvää, eikä sairaalaa ja tohtoreita enää tarvita.

Vaan tosiasiassa maailman asiat ovat nyt taas pahemmin kuin 25 vuotta sitten. Siihen ei ole vaikuttanut mikään lääkäri-Venäjän viimeaikainen tolpille nouseminen pehmustetun huoneen nurkassa.

Vaan pelkästään voittajan, valloilleen pääseen egoistisen ja sokean hullun älytön, mielisairas, täysin sekava hillunta. Nyt viimeaikoina se ver Mitä on meillä raitilla, se on koko maailma, koska täällä näkyy amerikkalaiset saippuasarjat, joita pidetään elämänjärjestyksen ehdottomina määrittäjinä.

Samalla Venäjällä on jo vuosisatainen perinne ajatella raitiväen tasolla asiasta toisin. Niin hyvässä kuin pahassa. Ja jos ei vielä tiedosta, niin ensimmäisen ulkomaan matkan jälkeen viimeistään. Osa venäläisestä raitin väestä o Mulla on fetissi kutittamiseen, tykkään kutittamisesta, mutta miten kutittaa suurta määrä kaloja? Viidesläiset puolustavat ymmärrettävää Jumalaa. Kutiaako Päivi Räsänen muka helpommin sidottuna? Viidesläiset rakentavat yhteyttä, mutta miten kutittaa aikaa lentojen välillä?

Tässä hiippakunnassa hiippaillee liikaa viidesläisiä sekä Toronton nauruherätyksen sihteeri. Kutitusterapia oli meille selviytymiskeino monesta mielipahasta. Kun me luvulla uskoon tulleet viid Tästä maiskuttelua varten vaihtoehtoista sorsaliikettä: Sorsa ui joessa -- iltapäivän ukkonen seuraa mustana 2. Sorsat melovat jokea ylävirtaan, alajuoksulla ukkostaa. Ukkonen jytää alajuoksulla -- sorsat eksyvät variaatio 2: Sade, lopeta, ruohotkin ovat jo läpimärkiä!

Talteen vuodelta pätkä, silloin kirjoitin unohtuneelle HTM-sivulle näin: Olen ilokseni löytänyt blogspot-palvelimesta muutamia tosi eläviä runosivuja. Keskustelua käydään korrektisti, eikä nimettöminä heitellä asiattomuuksia. Miten se on mahdollista? Ei olla Suomessa, siksiköhän. Andrew Lockhart, , suom. Edelläoleva on lainattu J. Andrew Lochart'n blogista johon laadin commentin: Ei tarvitse koputtaa, etelätuulen.

Kuiva nurmikko voikukat lentelevät kyselemättä. Nämäkin orvot olivat piilossa HTM-sivuilla, siirretty tänne. Siinä voi menestyä, mihin kykenee uskomaan. Uskon perustat ovat monet. Yhdelle se on oma lauluääni, toiselle Jeesuksen mahdollinen ilmestyminen omaan bändiin. Pelkkä hyvä suoritus ei ketään pelasta, vaan urheiluseura, kilta ja toimilupa. We counted them for you. Thrasher Magazine Posted by Mpora on Tälle kesälle poikkeuksellisesti eilen aamulla paistoi aurinko ja ilma tuntui lämpimältä.

Facebook muistutti Seurasaaren käsityöpäivistä ja etsiessäni niiden mahdollista tarkempaa ohjelmaa huomasin tiedon vesibussikuljetuksesta, joka lähti kotikulmiltani. Paatti jätti minut aivan oudolle puolelle saarta, mutta mikäs sitä oli kauniissa metsässä kulkiessa kun aurinko paistoi.

Lipunmyyntikioski tuli vastaan ja myyjä kehoitti menemään Hallaan, "kun se on harvoin auki". Minä olin kyllä siellä ollut kesäteatteriesityksessä ja kun aihe oli mielessäni kysyin talon oppailta onk Lisää kommenttipalstan runoista koostettua, muotoiltua. Herää tai ole heräämättä.

Se on yhdentekevää nyt sydänyöllä. En ole pornoon rinnastettava huitukka. Haluan jotakin mikä maistuu giljotiinilta Me emme ole toisillemme muuta kuin ykseyttä, rajaa ja ylitettyä toivoa. Taas kerran loistava superanaturalistista kauhua. Voi sanoa, että luvulla vain kauhu elää elokuvan kaikista genreistä.

Uskomatonta on tämä kauhun ylivoima muuhun verrattuna. Koska vain supernaturaalinen voi kertoa tavallisten ihmisten arkikokemuksesta.

Ihme kyllä Cannesissakin tämä on pantu merkille. Suuri osa kaikesta runoudesta ja kirjallisuudesta on vallanpitäjien halpojen apubulvaanien synnyttämää. Se on erikoista pelleilyä, joka kestää pitkälle keski-ikään. Villin ympäripyörimisen tarkoituksena on, ei sekoittaa pakkaa, vaan silmää. Keski-iässä hyrrä onneksi hiippuu. Aletaan tajuta jo itsekin kuolla pois. Vallanpitäjien ei tarvitsisi heille pidempää maksaa, ellei kuristaminen olisi niin tärkeää työtä.

Vallanpitäjät ovat naisellinen, ovela luokka, joka on unohtanut yleisinhimilliset päämäärät. He ovat tulleet, kenties oltuaan itse varhain kiltisti liikkeellä, siihen tulokseen Kävin vähän läpi kommenttien moderointia. Sinne oli ilmestynyt suuri määrä hienoja anonyymin kommentaattorin kirjoittamia runoja. Tässä niistä joitain koosteina ja muunnelmina: Huomenna se taas hiipuu taivaalla. Sopiiko, ole vain oma itsesi. Se sinusta lopun tekee. Näin paljon niitä joilla oli sielu. Se oli sitä aikaa kun katto luukusta mieleen laskeutui Buddha En voi sallia että naisin ketään maksutta.

Nämä tunteet kestän kyllä Ja pysyn perhosena. Replicant Zero by Black Smith. Samassa yhteydessä julkaistiin alkuperäinen ensi-iltakopio, minuuttinen versio, joka on ollut pitkään poissa yleisön silmistä.

En osaa selittää, miksi on käynyt niin, ettei ensi-iltakopiota ole aiemmin julkaistu. Elokuvan kuvaukset päättyivät jo vuonna , Purkujen Turku taas tapetilla. Tämän aamun Turun Sanomista saa lukea että Kuuvuori ry: Valitus koski Kirkkotie sijaitsevia rakennuksia. Yhdistys valitti purkuluvasta sillä alueella ja purettavissa rakennuksissa elää tiettävästi suuri Pohjanlepakko-yhdyskunta.

Ne ovat suojeltu EU-direktiivillä, jonka mukaan niiden asuin, lisääntymis ja levähdyspaikkoja ei saa tuhota tai hävittää. Luontoliiton Varsinais-Suomen piirin piiripuheenjohtaja ei ole löytänyt todistettavasti lapakoita edellä mainitusta paikasta. En tiedä miten arka eläin Pohjanlepakko on ja onko virkamie Keskiviikkona palasin Satakunnasta Helsinkiin.

Torstaina kaivoin museokortin esille ja lähdin kävelylle, jonka ensimmäinen kohde oli Inhan näyttely Valokuvataiteen museossa. Hieman hämäännyin kun sitä ei mainittu museon sisääntulossa ollenkaan.

Piti oikein kännykällä verkkosivuilta tarkistaa, että näyttely oli käynnissä, ennenkuin lähdin kiertämään kokonaisuutta. Kolmesta muusta näyttelystä löytyi sekä dokumentarisuutta että elämänkerrallisuutta historian ystävälle.

Nita Veran taiteelliset valokuvat kertoivat perhesuhteista. Ismo Kajanderilta oli esillä kuvia Turun Port Arthurista Egy fiúnak a fele Pitkän tauon jälkeen palaamme unkarilaissyntyisen Géza von Bolváryn — elokuviin. Työsarkaa katsomisessa riittääkin, sillä Bolváryn filmografiassa on peräti 99 ohjausta. Tähän mennessä olen nähnyt vasta yhdeksän elokuvaa luvulta ja yhden luvulta.

Ensimmäisen näytelmäelokuvansa hän ohjasi jo vuonna , vuotiaana, ja viimeisen vuonna , kolme vuotta ennen kuolemaansa. Italialaisen aktivistin Raffaelle Pezzellan kokoama Scandinavian experimental underground survey kompilaatio NYT Bandcampissä kuunneltavissa.

Pezzellan kompilaatiossa ovat mukana mm. Ruotsista kiinnostavat Lars Brondum, ja Kymatica, eli Jonathan Liljedahl, joka tunnetaan lukuisista nerokkaista iPad sovelluksista kuten Sector ja Gestrument. Kompilaation muut osallistujat itseni lisäksi ovat: Hän halusi kartanon emännäksi, minä taas haaveilen lankkulattioista puutalossa. Olimme saunomassa Nummenpakalla ja silmiini osui tämä taideteos.

Ostimme sen Auran taiteiden yössä kauan sitten. Ystävämme Anu, joka on jo kuollut, väitti että se on hänen kuvansa. Taiteilija on alitajuisesti ikuistanut hänet koska hän oli aina halunnut kartanon emännäksi. Sitä hän oli halunnut ja vielä vähän ennen kuolemaansa mieheni etsi netistä erään tietyn kartanon tuoteselostetta. Jos sota ei olisi vienyt Viipuria, niin Anu olisi elänyt Viipurissa ja hänellä olisi melko varmasti ollut maaseutukartano jossakin.

Aina eivät unelmat toteudu. Tuohon Auran taiteiden yöhön liittyy n Gif Asemic from Jean-christophe Giacottino. En tiedä tarkemmin, millaisia suunnitelmia kaksikolla oli yhteistyön suhteen, mutta ainakin Blueberryn kehitys tuntuu etenevän määrätietoisesti.

Nyt kun olen lukenut kaikki albumit ilmestymisjärjestyksessä, pääh Dostojevskia Outokummun vanhan ja suojellun kaivoksen ilmapiirissä. Fjodor Dostojevski on kirjailija jonka tuotannosta riittää aina tutkittavaa ja esitettävää. Dostojevskin tuotannossa kulkee aina vierekkäin hyvä ja paha, valo ja pimeys. Dostojevskin kanssa saa olla tarkkana sillä hyväntekijän olkapäällä istuu piru jos ei pidä varaansa. Suomen Taiteellinen Metsäteatteri on esittänyt klassikko näytelmiä erikoisissa paikoissa kuten Tsehovin Vanja-enon Enolaisella heinäpellolla ja Kolme sisarta Hupalahden asemalla.

Nyt he esittävät parhaillaan Outokummun vanhassa suojellussa kaivoksesen Kiisussa Dostojevskin Karamazovin veljeksiä. Viileä ilta - onnekseni olen syntynyt pojaksi 2. Kuka idiootti on mennyt kuseksimaan uudelle lumelle?

Netistä juttu Bashoosta ja Kikaku Takaraista: Kikaku laati seuraavan haikun: Olipa kerran aikakausi, joka keksi vitsin siitä, että naiset hallitsijoina ovat miehiä viisaampia ja lopettavat keskinäisen sotimisen. Lapsikin, varsinkin naisten pukuhuoneissa joskus käynyt, ymmärtää, ettei sellaisessa väitteessä ole mitään perää. Huoripukkikin tajuaa, että vain yksi miljoonasta huorasta on filosofikurtisaani, ja he eivät ikinä kamppaile vallasta toisia hiuksista repien.

Kävikin sitten ilmi, että sotien määrä vain lisääntyi kiihkeiden ja pingottuneiden, vallanhimoisten ja epä-äidillisten naisten hallituskaudella. Häneltä oli viety patriark Retkeilyä tiistaina enimmäkseen Eurassa. Vuonna olin bussiretkellä Kauttuan ruukilla ja "en saanut juuri mitään irti". Tämän viikon tiistaina keskityin näyttelytarjontaan, joka puolestaan keskittyi Alvar Aaltoon. Jonka elämästä olinkin sopivasti juuri lukenut sarjakuvana. Aloitimme tallista, jossa sai seisoen lukea lyhyet tekstit ja katsoa kuvia aikeesta Alvar Aalto Satakunnassa.

Sitten Terassitalolle, jota eräs edellä mainitulle bussiretkelle osallistunut piti erinomaisen kamalan näköisenä. Vuokralaiselta kesäksi vapautunut asunto oli sisustettu Artekilla ja samojen huonekalujen keskellä kasvaneena arvostin Honey Asemic by Spencer Selby.

Pidän mahdollisena, että Roberto Bolanoa jaksaisi lukea yli kaksi sivua, jos hänessä olisi pisarakin Saul Bellowin älyä ja esteettistä voimaa. Romaani ei kerro esimerkiksi Alexander von Humboldtista vaan amerikkalaisesta runoilijasta Delmore Schwartzista.

Kerrankin on kertomisen arvoinen tarina. Ja se, että se on kerrottu hyvin, on arvo sinänsä. Jos tarina tai sen h Munakoisoa, kesäkurpitsaa, perunoita, tomaatteja, valkosipulia, rosmariinia, timjamia ja tomaattipyrettä. Krermaa, juustoraastetta, vettä ja kasvisliemikuutio. Kuullotetaan oliiviöljyssä, laitetaan liotettuun savipataan ja uuni hoitaa lopun.

En erityisemmin katsele tv: Niitä on aivan liikaa. Ajattelen kaiholla maasta putkahtelevia sieniä. Kanttarelli on kyllä ihan hyvä, mutta ei ainoa syötävä sieni. Anoppini suhtautui halveksivasti sieniin mutta kanttarellit kelpasivat. Hänen ensimmäisen miehensä perhe, joka oli tullut Pietarista Moris Slobodskoin, Jakov Kostjukovskin ja Leonid Gaidain käsikirjoitus on yltäkylläisen täynnä verbaalista huumoria, joka on jäänyt elämään sanontoina ja sananparsina.

Elokuvan maineesta kertoo sekin, että sen kuvauspaikalle Sotšiin on pystytetty elokuvan päähenkilöitä kuvaava patsas. Kuvan kirkkaus heijastelee tar Kesälomakokemuksia kotimaassa torstaista maanantaihin. Göteborgista palattua oli sattuneesta syystä hinkunani säästää rahaa ja vältellä kylmää ilmaa. Niinpä en ilmoittautunut tykkisluuppi Dianan purjehdukselle vaan kävin kauniin illan kävelyllä katsastamassa aluksen satamassa.

Olisiko ollut samana päivänä vai seuraavana kun ryhdistäydyin heiluttamaan Museokorttiani Design-museossa.

Kuljen ohi matkalla kirjastoon tai sieltä kotiin lähes joka päivä, mutta museossa en ole käynyt vuosiin. Mutta lukuunottamatta tasa-arvo -osiota muoti tuntui olevan täysin irti tod Kahdessa edellisessä albumissa päähenkilön ylle yritettiin vierittää vastuuta Yhdysvaltain presidentin murhayrityksestä.

Hän elää marginaalissa ja on tullut hyväksytyksi apassien yhteisöön. Koko saagan alusta lähtien Blueberry on ollut Cochisen luottohenkilö, ja tämä luottamus kantaa seuraavi Pluto and Moons by Jennifer Hix. New York yöllä Myöhemmissä albumeissa tosin puhutaan vain 20 vuodesta Blueberry on muuttunut ulkonäöltään, ja häntä kohdellaan kaltoin Francisvillen sotilasvankil Mitä jos sää olisi aina tällainen Suomessa.

Lapissa kaikki kukkii hitaasti tänä kesänä. Kuvan lähettäjä väitti kukkaa aggressiiviseksi ja uhkaavan tunnelmalliseksi. En tiedä, mutta voimakkaat värit ovat dominoivia minusta. Avocado kasvaa edelleenkin, vaikka aurinkoa ei liiemmin näy.

Takana kukkii kärsimyskaktus Miten vaikuttaisi meihin ihmisiin jos ilmasto muuttuisi pysyvästi nykyiseen. Vuodenajat katoaisivat ja vettä sataisi liian usein. Tässä on näkymä rautatieaseman viitos raiteelta.

Olen usein seisoskellut tuota maisemaa katsellen. Viimeisen päivän ensimmäinen kohde oli Emigranternas hus, jossa on maksua vastaan mahdollisuus nähdä näyttelyitä ja tehdä siirtolaistutkimusta.

Näyttelyt eivät olleet mitenkään erikoisia. Parasta oli luettavaksi annettu pruju, jossa kerrottiin, miten siirtolaisia rekrytoitiin maaseudulta. Göteborgin rautatieasemalle päästyään he pääsivät suoraan satamaan pitkin yhtä katua, jonka varrella oli laivayhtiöiden konttorit ja väliajan majoitus.

Tätä reittiä kulkivat jotkut suomalaisetkin, muistaakseni. Uutta tietoa oli ruotsalaisten nuuskariippuvuus, jonka mukaan nimettiin uudella manteree Read out loud for full viewing pleasure by Liaizon Wakest. Ihminen puhuu muunneltua totuutta.

Ohjaajana Sturges oli epätasainen, mutta hän teki erityisesti luvulla sarjan kiinnostavia lännenelokuvia. Näistä voi mainita esimerkiksi elokuva Ensiviikolla mennään laivalla Tukholmaan. Siitä tuleekin aika mahtava kesäloma.

Kreikka hävisi taas "sodan" Saksalle. Toisessa maailmansodassa Saksan kansallissosialistit imävät Kreikasta kaiken mitä vähänkin saivat. Nyt Saksan pankit tekevät selvää ihan "rauhanomaisesti. Tämä on minun näkemykseni tästä asiasta. Yllä avocado kasvattaa vartta ja lehtiä. Minusta Seikkis pitäisi säätiöittää ja työntekijöiksi pitäisi palkata taiteeen ammattilaisia.

Lasten taidekasvatus hirveä sana on retuperällä ja kouluissa ja päiväkodeissa se vain huononee entisestään. Lisäksi säätiöittämisen myötä voisi aloittaa luovan Etten suosisi vain kalleilla tonteilla asuneita Hohenthal-esisetiä lähdin Göteborgista tiistaiaamuna katsastamaan Augustinin veljen Karlin elin- ja kuolinpaikkaa Mariestadia. Matkalla juna pysähtyi Alingsåsissa, jossa asui luvulla Flachsenius-jälkeläisiä.

Mariestad osoittautui kerrassaan idylliseksi pikkukaupungiksi, jonka oli helppo kuvitella olleen saman oloinen luvun puolivälissä. Sen kolme ensimmäistä nidettä muodostavat oman kokonaisuutensa, jota voisi — jos elokuvarinnastusta etsitään — verrata Sergio Leonen dollaritrilogiaan.

Rahanhimo punoo pauloihinsa ja tempaa vastustamattomasti mukaansa. Charlier palaa tarinassaan sisällissodan jälkimain Inside an artificial brain from Johan Nordberg on Vimeo. Tästä pitää nimenomaan lukea se kulttuurinen viesti, että mikään vastaava ei ole nykyään mahdollista, vaikka meillä on jossain mielessä paljon koulutetummat ja "ammattimaisemmat" muusikot.

Ilmastonmuutos vai morfiset kentät? Daavidin tähden pojat tietävät, mutta heillä onkin ilmajuuret: Onko orvokki ahkera kuten väitetään, vai mistä on kysymys. Turun rautatieaseman puisto ja Aino patsas, jonka suunnitteli Matti Haupti. Suihkuallas patsaan edessä kuuluu kokonaisuuteen. Ratakadun sähkökaappimaalaus jonka toinen sivu on tuhottu.

Maalauksessa on luullakseni päärynöitä ei kukkia. Masentavaa tuollainen maalausten tuhoaminen. Jossain vaiheessa Ratakatu on pikku pätkän Ratapolku.

En ole tuotakaan aikaisemmin huomannut. Kukkapenkki jossa erilaisia kukkia puskee esiin. Jostain syystä en enää erityisemmin välitä hienoista kukka-asetelmista. Kun vastaan kävelee kulttu Serial Asemic by Volodymyr Bilyk.

Maahanmuuttopolitiikka ja pornoteollisuus näyttäisi olevan saman suunnitelman kaksi erillistä työvälinettä. Tässä on selvästi tietoisesti ja lujasti päätetty olla antamatta mitään mahdollisuutta suursodan vastustajille, jos sellaisia nyt ylipäätään jostain löytyisi. Pieni keskeytys Göteborgin raportointiin ajankohtaisaiheella. Se sai lopulta kaikki penkit täyteen, nappasin valokuvan ennen aikojaan. Museoliiton pääsihteeri Kimmo Levä alusti keskustelua puhumalla toimintaympäristön muutoksesta, jossa julkisen talouden jakomekanismit sote-alueiden myötä muuttuvat ja digitalisointi luo "uusia mahdollisuuksiakin".

Lisäksi hän mainitsi museot talouden kasvattajan roolissa. Monia muitakin rooleja voisi ajatella. Kysymys on aika paljon muusta, yksilön kokemuksista ja älykkyydestä. Mitä poikkeuksellisempia kokemuksia ja mitä älykkäämpi ihminen, sen vaikeampi hänen psykol Jos informatioteknologinen järjestelmä on täysin vakaa ja yhteensopiva muiden järjestelmien kanssa, on millainen hyvänsä prosessi ohjelmoitavissa.

Datan käsittely riippuu vain datan rakenteellisuuden asteesta, järjestelmien yhteensopivuudesta ja prosessien vakaudesta.

...

Homoseksuaaliseen sex shop sex chat suomi

: Elokuvateatteri marilyn seinäjoki homoseksuaaliseen vaasa seksi

PORNO KARHU SUOMIPORNO GAY 629
Elokuvateatteri marilyn seinäjoki homoseksuaaliseen vaasa seksi 675
BB HOMO NAISET SUIHKUSSA SEKSISEURAA IMATRA 427

Chicas castellano tias buenas desnudas cachondas pareja amateur chicas para mujeres videos prono gratis mujeres maduras gratis videos caseros de porno strapon videos de maduras embarazada alexistexas orgasmo xxx abuelas secretaria follando porn tetas muy grandes naturales videos porno español samia duarte sexso porno rubias desnudas videos pornos travestis en castellano porno prono xxx gratis maduras lisa ann morenas calientes parejas lesvianas desnudas ver videos transexual tube hd nenas masturbandose desnudas follando hija porno checas porno gratis porno de folladas romanticas xxx putas tetonas videos amateur cumlouder porno videos allie haze porno maduras videos porno xx rubuas 19 vídeos pornos gratis videos potno gratis coumlouder tetas buenas tetas perfectas las mejores paginas porno bbw porno peludos peliculas sexo negras desnudas zorras profesoras videosde sexo porno cratis porno en castellano videos ver videos porno de sexso gratis videos x videos porno hd free culonas sexo con maduras morenas follando xxx colegialas videos colegialas porno gordas videospornoxxx sandra milk rubia española tríos porno gratis vídeos porno super mamada pov videos porno casero maduras calientes tetona masturbandose videos mamadas porno de chicas sexys porno chicas cumloude videos de porno es porno actrices porno anal videos sexis porno rubias follando con pene enorme porno follar arabe chicas desnudas viejas maduras videos travestis pollas grande porno travestis videos pornos online porno pov xxx pollas calientes videos gratis masturbaciones masculinas como chupar un coño mojado masajes eróticos gratis descargar videos bukkake videos pornos anales porn tube milf porn videos porno de parejas follando morenas calientes enanas porn videos pornos español porno twink gorditas vídeos porno en alta definicion chicas porno gratis negras porno maduras gordas desnudas virgenes xxx gordas peludas nacho vidal top actrices porno edpañol alexis texas anal videos porno tarzan xxx tias buenas desnudas mujeres con maduras videos latex porn maduras con asiaticas folladas torbe trio trios tetonas españolas videos porno porno en ponferrada sex sexo gratis vídeos de gordas videos pornos gratis porno amaters porno maduritas porn tube penes de penes gigantes videos pornos gratis descargar videos de parejas cleopatra xxx chochos eyaculando porno gat chicas follando porno lesbico gratis videos pornoxx asiaticas cachondas rubias xxx tetas naturales abuelos porno gratis xxx en tetas porno duro corrida anal extremo corrida anal videos porno pornogratis ver peliculas xxx maduritas mujeres folladas gratis tias buenas desnudas maduras nacho vidal gonzo porno gratis amateur videos porno tarzan xxx videos tetas negras porno retro gratis videos porno xxx pollas enormes tetas grandes tube nacho vidal mujeres hentaixxx videos porno entre lesbianas asiaticas rumanas xxx franceska jaime mejor porno sexo vídeos porno lesbico maduras x maduras spanish porn porno gratis folladas pollas mamada videos porno con heteros follando negra actrices porno gratis hentai x de follar anime porn tube porno gratis maduritas tetonas peliculas xxx videos porno gratis videos amateur x videos deporno doble penetracion vaginal videos enfermeras lesbianas teniendo sexo gorditas intercambio parejas videos porno transex gorditas videos maduritas videos porno gratis peliculas porno gordas sexo con madres pajas despedida soltera porno grtis xxx gordas sexo videos ñorno mujeres jovenes sofia rose videos porno español gratis amateur porn negras porno de lesbianas xxx putas follando en español videos xxx webcam xxx abuelas video xxx amater tetonas chicas peludas pareja amateur putas lesbianas porno violacion maduritas pprno xxx gratis de virgenes porno gratis sexo duro xxx tias cachondas gratis polla madre porno en el mejor video amateur putas tetonas maduras.

cumlouder porno con jovenes seso duro gratis lisa ann porn free chicas corriendose kitty muy porno gratis porno español videos de actrices porno nekane porn 18 follar con viejas lesbianas follandose muy gordas peludas seso gratis pornotube hd porno bbw videos porno en español gratis pareja española masajes videos pono duro porn chochos porno gratis porno gratis mujeres coños peludos pelis porno bbw follando video pormo porno en castellano sexo con travestis con condon videos exnovias orgias amater follando pornstars hd porn free hd gratis riley steele sexotube mujeres fallando videos maduras con enanas porno sado xxx porno gratis actor porno espanol videos hentai chicas lesvianas porno coños videos cunnilingus tetonas porno eyaculacion femenina porno alexi texa vasca follando viejas jenna haze porno descargar gratis porno sexso xxx gordas maduras cachonda sexo gratis en la ducha pono gratis porno bueno follar videos potno porno de lesbianas come coños maduritas tetonas españolas videos porno español maduras sexo duro gratis gang bang grandes tetas grandes follando con su vecina cachonda pajas gratis porno gratis pelicula porno chochos porno duro gratis castin porno madre hija dando por el mejor video porno amateur video porno gratis pollas x-art gratis pollas desnudas cachondas maduritas pprno español gratuito porno lesbiana rubias fontanero follando blancas cumlauder españa trios gratis abuelas españolas folladas chochos jovenes follando tios follando porno cocina pornotube hd xxx mejor porno gratiss twink gorditas porno gratis de travestis porno gratis fetichismo pies xxx madres porno gratis xxx porno pollas videos porno español mujer porno de parejas mujeres maduras tias corriendose follando video porno español joven videos sexo video xxx películas porno despedida de mujeres maduras amater es.

con viejos xxx gratis putas porno gorditas cumlouder se la playa sexo chicas porn porno de maduras españolas gratis bideos de follar videos gratis maduras hannah montada gumball porno gratis lesbicos vidios de trios polla paris porn travesti gratis videos xxx maduras video maduritas. con lesbianas vídeos follando en español tetonas gordita española videos sasha grey lesbianas masajes porno mujer xxx mujeres porno jenna jamenson videos pajas femeninas anal porno de actrices porno gratis porno checas porno gratis porno bdsm porn petardas lesbianas maduras x de maduras gratis haciendo pajas gratis videos porno suave porno con videos gratis porno con culos grandes actrices porno sexo peludo videos porno vídeos porno de esperanza gomez vintagexxx vieos porno de lucía super porno español videos de maduras follando japonesas xxx en tetas vasca follando streaming porn tube virgen xxx solo porno de maduras nacho vidal masturbandose muy gordas sexo maduras peludas descargar videos porno bi lesbianas porno con monjas rubios videos porno free videos porno madura porno gratis ver pelicula porno lesbianas besandose porno suave videos porno videos porno hd teen porn negras pornotube hd tetas grandes actrices españolas dunia montenegro videos de sexo anal gratis fotos de mujeres porno xx porno gitanas porn free culonas gratis porno gratis travestis follando rusas follando porno españoles follando porno españom porno castellano gratis vídeos porno con enanas peliculas xxx sexo maduro intercambio parejas porno pelis porno gratis xxx rubias desnudas analporn dogfart bullporn porno morena follando porno de tranxesuales xxx pies xxx xxx tetas buenas xxx peludas vídeos de hombres negros culos grandes porno gratis videos xxx cumlouder videos de orgias videos coumluder porno pollas mamada videos rubias videos porno vaginas abiertas madres pajas videos muy porno completos porno joven gratis nacho vidal maduras lesvianas phorno gratis famosa follando vidios pornos gratis lesvianas gratis vecina chicas con porno hentay gordasfollando videos x masajes videos anal brutal virgenes videos pprno trios sexo gratis porno espa vidios por torbe vídeos porno follando viejas putas hd pareja joven tetona follando follando videos chocho mojado porno suave videos porno sado ancianas putas pono hd gratis vintage porn free lesbianas tetas muy gordas tetonas películas porno de soltera porno hd pareja amateur porn tub videos porno porno español gratis ver sexo lesbico casero maduras videos de maduras peludas follando en la playa ver videos porno gordas follando en la playa chicas xxx tias calientes xxx ver porno madre hijo manga porno chino gratis 69 porno tube mujeres muy viejas gordas maduras negros trios hd videos pollones seso gratis haciendo el coño xxx gratis folladas de sexo masajes xxx brasileñas follando fotos porno español gratis fotos gordas cuarentonas calientes xxx porno.

con camara oculta xxx mujeres fallando mujeres jovenes sexo amater español porno negras video porno gratis runias 19 años 80 estudiantes follando descargar gratis videos porno xxx maduras actrices porno español xxx pies xvideos porno de travestis follando gratis descargar gratis swingers follando video porno gratis latinas zorras calientes poeno español xxx viejas putas videos gordas cuarentonas putas cachondas ancianas nacho vidal masturbandose xxx gratis sexo pornstar famosas es.

Hieronta espoon keskus thai hieronta järvenpää gay

Cheek - Kanssa tai ilman ft Kaikille avoin mielenavaus ja tutkimus Istuessa pankolla hänellä oli toinen silmä kiini ja toisella tirkisteli alta kulmansa. Täytyy olla hullu ettei sek Annika Eklund, Kaija Koo, A