Mies päällä asento big homoseksuaaliseen kalu

      Comments Off on Mies päällä asento big homoseksuaaliseen kalu

Romanithan usein hakutuvatkin vakilaan saadakseen miestä kunnolla. Nyt kun jatkossa tullaan pedofiilien ja raiskaajien vankeustumioita lisäämään niin vankilat täyttyvät entisestään.

Pedofiileille ja uskovaisille heteroille, jotka makaavat lapsia tekeekin hyvää kun he saavat linnan kundeilta kunnolla täytettä peppuunsa. Kai sitä nyt tietää onko kokeilu, jatkuva seksi, bi vai homoseksuaali.

Elävätkö kaapissa sitten kun vapauteen pääsevät? Mitäs sitten kun naisen kanssa taas ollaan, niin jäävätkö irtosuhteet miesten kanssa vai jatkoa? Vai ollaanko kokonaan miesten kanssa? Voiko olla naisvihaa sen jälkeen kun miehet kiinnostavatkin? Valehtelu näillä sekopäiden palstoilla on vielä yleisempää.

Olen aina miettinyt että onko miehistä kiinnostuneita miehiä joita ei kiinnosta takaosa, vaan pelkkä etuosa. Miten kaksi sellaista löytäisi toisensa. Vai onko se aina niin, että takaosa on mukana hommassa.

Naisena minua ei kiehdo kenenkään "röörit" tippaakaan, korkeintaan ulkoiset osat. Onhan suhteissa rakkauttakin jos on mies, joka pitää aidosti miehistä myös liittoon ja asumiseen saakka. Ilman rakkautta se olisi varmaan joku muu suuntaus vaan tai kokeilua.

Vaikka onhan parisuhteissakin ihmisiä kaiketi ilman välittämistä, mitä en ihan ymmärrä. Toinen voi kuitenkin välittää aidosti.

Seksisuhteet ovat asia erikseen, niitä on usein pelimiehillä heterosuhteissa. En tiedä kuinka paljon mies-mies suhteissa tai nais-nais suhteissa on pelkkiä seksijuttuja. Ehkä joku osaa valaista asiaa. Itse suosin parisuhdetta ja aitoa välittämistä, tai sitten sinkkuna oloa. Huonossa jutussa ei kannata olla väkisin vuosikausia, jos toinen on narsku tms. Ja seksiä voi harrastaa muutenkin kuin tunkemalla tappia koloon.

Ei muuta sinustakaan prinsessaa. Suuri joukko samaa sukupuolta samassa paikassa hyvin pitkiä aikoja, ilman vastakkaista sukupuolta. Varmasti halut ajavat kokeilemaan. Nyt jo vapautuneena täytyy todeta, että olet oikeilla jäljillä. Itsehän luulin kestäväni, koska oli pitkä seksitön avioliitto takana, mutta jo ensimmäisellä viikolla oli pakko runkata vessassa yöllä. No häveliäisyys väistyi ja pikkuhiljaa sitä runkkasi ihan reteesti suihkussa muiden katsellessa tai omassa punkassa.

Aluksi tietysti peiton alla mutta myöhemmin kuumina öinä ilman peittoakin. Lasti lentää paremmin kuin ei yritä tehdä salaa. Sellikaverien kanssa runkkailtiin joskus kilpaa. Joskus uusi vanki vähän kainosteli aluksi, niin tartuin hellästi hänen kaluunsa ja näytin alkuun pari vetoa.

Pojan ilme oli kuin naantalin aurinko. Yleensä lopulta päädyttiin harjoittamaan suihinottoja ja sen sellaista. Haluan painottaa ettei kyse ollut homoilusta vaan ihan sellaisesta toveri tai veljeyshengestä.

Suurin osa on kuitenkin heteroita. Itsekkään en tunne vetoa miehiin vaan kyse on ihan silkasta auttamisenhalusta ja mitenkä sanoisi.. Henkilökunta ei voi virallisesti hyväksyä tietenkään tälläistä, mutta sain monesti kuulla ihan vankilan johdolta epävirallisesti, että jatkakaa samaan malliin.

Kysyivät miten sain sen aikaan.. Osaston johtaja nauroi sydämellisesti ja sanoi että se on oikein. Nuorilla kundeilla on kovat paineet.

Miten ne on huomioitu? Suuseksissä on myös tartuntavaara. Entä jos joku ei halua tulla sellaiseen mukaan, olisi hyvä jos voi sanoa ei. Joku voi luulla että on kahden suhde, ja jos siinä onkin jollakin useampi mies.

Tartuntatautien näkökulmasta tai muustakin. On sinulla sairaat fantasiat. Oikeasti suomalaisessa vankilassa homon kannattaa mennä eristysselliin turvallisuutensa vuoksi. Tuomittiinko sut seksuaali rikoksesta. En usko että elinkautiset homojen vihaajat tarttuis toisten kaluihin ja ottais toisiltaan suihin.

Sillonkun olin noin 15vuotias poika, niin joku keski-ikänen äijä tarkkaili mua uimahallissa, odotti mua ulkona ja yritti houkutella metsää runkkaamaa. Sanoin että en suostu, kun oon hetero. Äijä sanoi ettei se oo mitää homoiluu ja oli jo koulupoikana tapana mennä kavereitten kanssa mettää runkkaa.

Myöhemmin huomasin paikallisesta lehestä että niillä alueilla liikkuvaa tuntomerkkeihin sopivaa äijää poliisit etsii, kun yrittää nuorille pojille tarjota rahaa että pääsee koittelee pokien pippelii. Ootko sä mahdollisesti sama äijä, kun puheet kuulostaa samalta ja liikuitko noin 15vuotta sitten Helsingin Pirkkolan ja Itäkeskuksen uimahalleilla. NO, mutta ylläpito valitsi tämän pääaiheekseen oikein Avaajan omakuvien kera! Nyt kaikenikäiset sähköpostin lukijat, voivat tietää homoudesta ja ilman "K18" varoitusta.

Ylläpitäjien niskat on katkaistava! Ihan fiksuja nuoria Äiti40 nyt suurentelee asioita. Luuletteko, että ei lapset jo tiedä nuorempanakin mitä se homous on. Myö sitse kokeilevat sitä keskenään murrosiässä. Nuoret on ihan fiksuja , mutta nuoren äiti40 oletko jotenkin hukassa. Vai mihenäsi jokin linnakundi tai ihastus. Sitä en ymmärrä mitä naiset näkevät näissä linnakundeissa, rikollisissa, erilaisia tauteja kantavia, pedofiileja, raiskaajiia, tappajia. Naiset taitavat olla ihan oikeasti hiukan heikoillalahjoilla varustettuja ja heitä on helppo höynäyttää.

Onhan selvää, että kun viriili mies joutuu vankilaan eikä siellä ole yhtään naista, niin on pakko tarpeensa tyydyttää vaikka sitten toisen miehen kanssa. Samoin tietysti on naisvankilassa, jossa naiset keskenään muhinoivat. Lähes kaikilla miehillä ja naisilla on kokemuksia seksin alueelta samaa sukupuolta olevien kanssa, joten ei se vankilassaolo kenestäkään homoa tai lesboa tee.

Suurimmalla osasta vangeista on mahdollisuus ns. Välillä pääsee perheleireille painamaan eukkoa viikoksi veronmaksajien piikkiin. Ei siis mitään tarvetta homojutuille.

Huomaa kyllä, että täällä taas kirjoittelevat ihmiset, jotka eivät tiedä vankiloista yhtään mitään. Faktaa, olkaa hyvä Olet oikeassa, eräät ovat katsoneet liian paljon halpoja rikosfilmejä.

Jossakin Jenkeissä se on ehkä eri juttu, kun osavaltion vankiloissa ei ole mahdollisuutta perhetapaamisiin ja monella 50 vuotta istumista, mutta sielläpäin kaikki on muutenkin sairaampaa touhua tunnetusti. Suomen vankiloissa jopa "liskolan" sairailla runkuilla on mahdollisuus saada tarvittaessa naista. Vankiloitten julkihomot, joiden lukumäärä on tavattoman vähäinen, istuu kakkunsa yleensä samalla osastolla raiskaajien, pedofiilien, vasikoiden ynnä muitten p-skahousujen kanssa, nimenomaan oman turvallisuutensa takia.

Niuvan porukasta en tiedä, mutta niillä on varmaan sen verran vahvat lääkitykset päällä ettei minkäänlainen seksuaalinen kanssakäyminen onnistu, edes mielikuvitusmaailmassa. Homot itse haluaa liskolle, ettei tarvii pelätä.

Homoja, hetroja, jne rakastetaan kun saa suuta ja reikää mieheltä. Onhan se tiukempi kuin naisen reikä. Kyllä siellä rakastetaan reikää. Pedofiilit ja raiskarit saavat siellä jatkaa toimintaa pieniin pyllyihin sekaantumalla. Myös vankiloissa on eläimiinsekaantujia ja he panevat kaiken mikä liikkuu. Yön mustat, hiv postiiviset ja erilaiset hepatiiti jylläävät siellä. Kyllä sinne joutaisi ensimmäiseksi panopuiksi pedofiilit, uskovaiset hyväksikäyttäjät ja he joilla saisi leikkiä isot pojat kunnolla.

Heterohan on aina lähes aina rasikaaja, tappaja, lastenhyväksikäyttäjä, jota homo on hyvin harvoin. Myös lapset ja pikkutytyöt ja pojat maistuu. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No mutta eihän Suomen vankiloissa niin kauaa aikaa vietetä, että kerkeäis homoksi. Moni leimaa trolleiksi ja urbaanilegendoiksi..

Nimimiehet o kovia toppeja! Eräs elinkautisvanki tosin useasti pakotetettiin yhden ns. Arvaatte varmaan kenestä kyse.. Heh heh hetero olen. Eihän se ollut kuitenkaan neiti Silvia Kanaali Koskinen. Oli muuten pyttyvanki, ei elinkautisvanki. Tosin lusi 20 vuotta yhtä putkea. Elinkatuisella olisi selvinnyt vähemmällä. Kari Uoti joka istui talousrikoksista luvulla vai olikohan tämän vuosituhannen alkua kertoo kirjassaan nähneensä tilanteen, jossa suomalaiset vangit joukkoraiskasivat tajuttomaksi lyödyn maahanmuuttajavangin.

Kertomuksen todenperäisyyttä on tietysti mahdoton varmistaa. Tää on taas näitä homppeliukkojen seksuaalifantasioita Yksikään homo ei yrittänyt iskeä, puhumattakaan joistakin amerikka-tyyppisistä raiskauksista Jos joku juniori nyt pelkää linnaan joutumista, niin unohda koko juttu. Istu se muutama kuukausi, äläkä puutu muiden asioihin. Saat istua ihan rauhassa, ei Suomalaisissa vankiloissa tartte homoja pelätä.. Ehkä vanginvrtijoissa niitä homoja enemmän onkin. Vartijana voi helpsti saada miehiä seksisuhteeseen antamalla jotain korvausta.

Sikshän ne pamput just siihen ammattiin hakeutuukin. Samalla tavalla kuin pedarit lasten pariin työskentelemään. Homon kuristamisesta hengiltä saa arvon nousua muiden vankien silmissä. Tosin siitä saa myös lisää kakkua, mutta sairautta on kitkettävä. No minä olin 3v 7kk istumassa 90 luvulla n. Tuona aikana en kyllä tavannut yhtään homo juttuun viittaavaakan yhdessäkään niistä paikoista joissa istuin. Tietysti huumorilla ne vanhat venkulat heitti asiasta läppää mutta oikeesti varmaankin olisi joku homoksi havaittu saanut neniinsä.

Saa ainakin piriä vastineeksi kun ottaa joltain sedältä poskeen, ei siitä tarvitse maksaa mitään jos on hyvännäköinen ja vähän naisellinen niin ilmaiset pirit on taattu, sen verran pervoa ja puutteessa olevaa porukkaa siellä on Pyllyä en anna itse koskaan koska se sattuu mutta kyllähän sitä nyt aina kullia voi imeä niin, että letti vain liehuaa: Olettaisin, ettei nykypäivän vankilassa saa yhtään pistettä normihomon tappamisesta.

Sen sijaan pedofiilihomojen tappamisesta saa tuplapisteet ja papukaijamerkin; Seurasin syksyllä, kun teinitytön tappaja kompuroi portaissa. Ei yhtään tullut mieleen mennä väliin; Ja Ihan oikeasti, niin nämä kaikki kirjoitukset ovat kirjoitettu tyhjän päälle, Elikkä ihan tiätämättömiä kavereita kaikki.

Valitettavasti näin se menee: Olet tainnut katsoa liikaa yhdysvaltalaisia tv-sarjoja. Minä ainakin uskon että tapahtuu. Siksi että heillä ei ole mitään muuta mahdollisuutta. Kun ihmisillä on seksuaalinen tarve se voi vääristyä vankilan olosuhteissa. Ihminen kaipaa ihmistä ja kun tarjolla ei ole yksinkertaisesti muuta mahdollisuutta kuin ns. Iljettävää ja vastoin omia seksuaalisia kiinnostuksen kohteita se voi olla.

Vaikka tuo olis väärin niin uskon että varmaan kaipaa toisen ihmisen kosketusta ja jonkunlaista välittämistä, rakkautta. En ainakaan näe siinä mitään muuta. Siksi tuo on niin väärin, jokaiselle vangillekin olisi oltava mahdollisuus oman heterosuhteen vaalimiseen.

Vittu onhan siellä naisiakin siellä vankilassa!!!!!!!!!!!! Ei kaikista tule homoja niin helposti, kuin teistä S24 asiantuntijoista. Ei koskaan samalla osastolla. Mut homoilemaan en alkais vaik ois 12v kakku. Tekee se hyvää Kyllä sitä ei sinulta kysytä Jos makee takamus kyllä pojat opettavat kunnolla. Näille pedofiileille, lasten hyväksikäyttäjille ja uskovaisille yhteisöjen jäsenille voisi linnanpojat tehdä hyvää, pikkukakkoseen.

Vankilat on yksi yleisimmistä homostelu paikoista. Koskee miehiä ja naisia. Myös vartijoidenkin kanssa on seksisuhteita. Suomen vankiloissa ei tuota juurikaan tapahdu. Siellä nuori tulokas " valkoinen " lähes varmasti tulee raiskatuksi, ellei kuulu johonkin jengiin.. AB, Nazi lowriders, Dirty whiteboys etc Eli homoja valmiiksi kaikki Itse olen istunut yhden kerran 2½ vuotta Turussa läänillä ja Helsingissä Nokalla sekä eräässä toisessa vankilassa, mutta saman tuomion aikaan kiertänyt muissakin.

On kyllä pakko sanoa, että mielestäni homoja on enemmän siviilissä tullut vastaan, kuin Suomen vankiloissa. Tottakai vankilassakin on homoja, mutta en usko, että kenestäkään tulee homoa vankilassa, kun ovathan nämä omatkin kätöset tehty ja pornoakin voi katsoa Moni ei tunnu tajuavan millaista vankilassa on, eikä se ole kummakaan, koska en itsekään ymmärtänyt sitä maailmaa, kunnes olin siellä itse.

Vankilassa vahva määrää ja heikko sortuu, se on pelon ilmapiiri, ole kova tai ole olematon, koska jos et ole kova, niin heikkous kohtalosi on jne Mut tää homoilu homma on kyllä varmastikin homojen itsensä kehittelemää märkää päiväunta Mies on mies, jos on homo, niin aivan varmasti oot homo olit sitten linnassa tai et.

Mutta kysymyshän oli se, että muuttaako vankila seksuaalisuutta? Onhan noilla seksuaalirikollisilla siellä oma ohjelmansa ja käsitykseni mukaan heidän kohdallaan pyritään muuttamaan juurikin sitä seksuaalista ajatusmaailmaa, mutta ei kait niistäkään homoja siellä tehdä: D Se olisi heillekin ehkä vähän liian kova rangaistus: D Tottakai kun ollaan tiiviisti tekemisissä, niin homoseksuaalisuutta esiintyy, mutta en usko, että sitä esiintyy sen enempää, kuin tälläkään puolen muureja.

Nuo jenkkisarjat on kyllä aivan selkeästi jonkun homppelin omaa märkää päiväunta Sitten Veeti millaista siellä vankilassa sitten oikeasti on? Oletko samanlainen veeti kun se laulaja, iso kalju ruma tyhmä ja tatuoitu, uuh. Mee vittu ite kokeilee. Olen nähnyt televisiossa kertomuksia heteromiehistä, joista on tullut vankilassa homoja tai ainakin he harrastavat homosuhteita. Voiko suljettu vankilan ympäristö tehdä heterosta homoseksuaalin? Tietääkö joku, tapahtuuko tätä myös Suomen vankiloissa?

On tullut huomattua, että pieniosa pelaajista muuttuu "naisen" rooliin. Ja tarkoitan tällä sitä että heistä tulee jonkun morsian. Käyttäytyyvät kuin naiset, heitä kohdellaan kun naisia ja jne.

Kyllä vaan pyllyttelijöitä kaikki tyynni. Homostelu on vaiettu salaisuus linnassa, ei siellä pilluakan heru joten rikollishampeille kelpaa miehenkin suihinotto tai anaali. Been there, done that. Halut ne on hiirelläkin. Seksin harrastaminen miehen kanssa ei kuitenkaan tee homoa. Tässä viestiketjussa on perustavanlaatuinen epäkohta jo otsikosta lähtien. Älä linnahomo jauha sontoo!! Muuttuisiko homoseksuaali heteroksi naisluostarissa? Ei taida ihan noin mennä. Perverssi mielikuvituksesi vaan keksii näitä juttuja.

Monta vuotta lusineena on pakko purkata paineet jonkun sisään oli se sitten mies tai nainen. Kerran 12 miestä purki paineet erään vasikan sisälle Sukevalla vuonna Oliko se 12 miehen tekemä raiskaus joka kohdistui yhteen ?

Erkki ei twistaa EIkö lammas olisi ollut mukavampi? Suomessa elää paljon kaikesta erakotuneita miehiä, jotka viettävät sisällä aikaa joopa kymmeniä vuosia. Nämä sAmiehet runkkaavat kaiket päivät ja katsovat netistä pornoa puhumattakaan pedofiliasta.

Ei vaan nämä luuserit vaan tulevat kaapista vankilassa. S24 nerot tietäjät Mikä hiton postaus tää oikeen on? Suomessa noi vankilaolot ovat toisaalta kuin "Hiltonin hotellissa" kuten eräs ulkomaalaisheppu totesi. Ongelma on isompi ja pahempi sellaisissa vankiloissa kuten esim.

Amerikassa, jossa vangit ovat suljetummassa tilassa ulkopuoliselta kontakteilta ja esim. Nykyisinhän on vapaat netit, televisiot jne. Mut lienee ihan totuus että vangit homoilee toistensa kanssa avoimesti. Mut se mikä pysyy muurien sisällä niin jääkin sinne. Et korkeintaan homoillaan salaa sitten ulkopuolella. Televisiot, videot, pelit yms. Täällä jauhetaan kuin vankila olisi joku status paikka.

Kannattaa muistaa että vankilaan joutuu se kansakunnan tyhmin osa. Pitäisi miettiä miksi sinne vankilaan joutuu, eikä huolehtia montako homoa siellä on.

Kyllähän se pakoputken rassailuksi menee, ennemmin tai myöhemmin. Olin vuonna 12 lusimassa kohtuu lyhyttä tuomiota 2 kk , olen aika leppoisen oloinen enkä kovin uhkaavanoloinen henkilö. Saan paria psyykenlääkettä masennukseen ja lääkitys jatkui vankilassa.

Kun "isot pojat" menin hölmöyksissäni ja naiviutta kertomaan tupakkatauolla että syön "nappeja" niin kiinnostuivat. Käskivät pyytää vankilan lekurilta risperdal-nimistä lääkettä. Alkoi homottelulla ja uhkailulla, sitten kärjistyi suihkussa nöyryytykseen. Pääsin onneksi eristykseen ns. Ainakin olen kokemusta rikkaampi mut hetero kun olen niin kyllä tuo kirpaisi itsetunnolle. Vieläkin on avovaimon kanssa seksiongelmia kun tulee se miehen penis pakaroiden välissä mieleen ja joskus painajaisia.

Pehmot ja luuserit niin kuin minbnä, välttäkää vankilaa. Tuomioni oli ansaittu, mutta tuo ei. Mä uskon että juuri jotain tämän lajin uhkailua ja kiristystä vankiloissa on. Mutta ei nämäkään kiristäjät välttämättä suinkaan homoja olleet. Se voi olla heille vain keino uhkailla ja kiristää. Mielikuva penis pakaroiden välissä: D anteeks,ei sais nauraa,mut meinäs äänijänteet katketa naurustaXD. Pitää siinä olla aika homo jos tunkee penistä miehen väliin On aivan totta, että melkein kaikki vangit kokeilevat homostelua.

Vaikea kysymys, jota itse olen myös miettinyt. Kyllähän miehet sekaantuvat myös http: Ehkä vankilassa ajatellaan samalla "reikä se on rotallakin" periaatteella ja mietitään kaunista naista?

Joo, itse olen ollu lusimassa hämeenlinnannaisvankilassa ja omakohtainen kokemus oli sellanen, et ku on pitkä tuomio niin kyl ainakin joidenkin vankien välille tulee jonkinlainen seksuaalinen suhde? Itse en kyl kokenut omallakohdallani sellaista enkä sitä halunnutkaan. Kannattaisikohan olla joutumatta vankilaan, aika naurettavaa on runosi. Vankila kundit ja sinne joutuvat ovat luusereita koko sakki! Ollaan niin kovia kun on linnaan asti päästy.

Pitäiskö patsas pystyttää uroteosta? Ja sulle rambo8 kans. Tajuutko, että moni on lusimassa tapettuaan raiskaajan tai pedofiilin?! Niile pitäiskin pystyttää patsas. Mut sä varmaan puolustat sellasia oksennuksia Onhan siellä homoja vartioita. Armeijasta löydät myös helposti homoseuraa. Ilmeisesti homot pyrkivät asemaan jossa voivat alistaa muita luonnottomien halujensa palvelijoiksi. Näitä alokkaiden hiplausjuttuja on tullut julkisuuteenkin ja monella on niistä kokemusta, joten turha miinustaa.

Armeija on homojen hommaa pitää varmasti paikkansa osittain, naisena en voi tätä tietää varmasti. Patologi ei vain onnistunut löytämään häkää pojan ruumiista, mutta löysi kahdet neulanjäljet käsistä. Lonsdale ilmestyi Scientologiakirkon vitsaukseksi kaksi vuotta sitten.

Hän kuvasi videokamerallaan scientologeja ja teki lopulta pseudo-dokumentin skientologiasta, joka esitettiin paikallisella kaapelikanavalla. Hän matki scientologien toimintamenetelmiä: Seurasi tutut haasteet ja palkatut yksityisetsivät.

Paljastui, että Lonsdale oli sekstaillut miesten kanssa julkisella paikalla. Viimeisinä kuukausina Lonsdalen scientologeihin suuntautuva into hiipui. Näytti siltä, että hän olisi siirtymässä takaisin työelämään. Anonyymeiltä ei lopu jäätelö kesken protestoinnin, sillä paikalla ilmestyy kuin taikaiskusta Frosty Ice -auto.

Jälleen kerran Aamulehti sisältää bloggaamisen arvoista tekstiä. Mielipidepalstalla professori Markku Ojanen voivottelee sitä miten "ateististen darwinistien pilkallinen ja ylemmyydentuntoinen asenne" aiheuttaa vastarintaa uskovaisissa. Esko Valtaoja kauhistelee uskovaisten suhtautumista evoluutioon. Kun vieroksuntaa esiintyy, se ei johdu vain uskovaisten tyhmyydestä, vaan ateismin ja tieteen kytkemisestä yhteen.

Vaikka tieteen historiaa on usein kuvattu idealisoiden, sieltä löytyy pelottavia episodeja. Darwinin löydösten pohjalle rakentui sosiaalidarwinismi kaikkine kauheuksineen.

Siitä tuli natsien virallinen ideologia. Myös muissa maissa sillä oli paljon kannattajia. Miten ateismi liittyi tähän? Ateismin ja poliittisen liikkeen, kuten kansallissosialismin, välillä on ero. Ateismilla voi "tukea" niin kommunismia kuin kapitalismia. Oikeastihan ateismi on yhteensopiva melkein kaikkien poliittisten liikkeiden kanssa. Kristillisdemokratian tai muun vastaavan kanssa voi olla aavistuksen vaikeaa. Evoluution ja ateismin yhdistäminen on taas helppo tehdä.

Samalla tavalla voidaan yhdistää ateimsi ja painovoima. Kummassakin tapauksessa ateismi on yhteensopiva, sillä niin evoluution kuin painovoimankin oletetaan toimivan ilman yliluonnollista vaikuttajaa.

Vaikka elämä on kehittynyt vuosimiljoonien aikana, ei se tarkoita, etteikö jonkinlaista jumalolentoa voisi olisi olemassa. Vaikka voin pudottaa kynän lattialle ihan itse, ei se tarkoita, etteikö voisi olla olemassa jonkinlaista jumalolentoa. Evoluution faktasta ei voi suoraan päätellä ettei Jumalaa ole. Tuota pitäisi korostaa keskustelussa enemmän, sillä se ei näytä kiinnostavan kovin monta. Ateistisessa Neuvostoliitossa ja Kiinassa tapettiin sekä uskovaisia että tiedemiehiä.

Näitten kokemusten pohjalta voidaan ymmärtää, että ateismia julistavat tiedemiehet pelottavat. Monet evoluutiobiologit ovat kirjoittaneet ja puhuneet itsekkäistä geeneistä tai ihmiselämän turhuudesta ja mitättömyydestä tavalla, joka ei enää perustu tieteellisiin tosiasioihin. En tiedä keitä ateisteja Ojanen on kuunnellut ja lukenut, mutta toistaiseksi olen itse nähnyt kommentteja siitä miten tiede ei tarjoa elämälle mitään elämää suurempaa tarkoitusta, jne.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ihminen voisi itse tehdä sitä tarkoitusta elämälleen. Näin olen lukenut ja ajattelin itse ihan angstiteininä. Myös nuo itsekkäät geenit ymmärretään usein väärin. Olemme muka geenien orjuuttamia robotteja. Tosin Ojasen lyhyt kommentti ei tee selväksi mitä hän ajattelee näistä geeneistä.

Itsekkäät geenit mahdollistavat ihmisten hyvyyden, hellyyden ja rakkauden. Kaikki ne tuntemukset jotka ovat meille tärkeitä ovat meille myös tosia, vaikka geenit ajaisivatkin meitä jollakin tavalla.

Mikä on tällaisten kirjoitusten motiivi? Oma elämäntuska, ateismin edistäminen vai haluttomuus tunnustaa tieteen rajoja? Uskovaisten kriittisyys evoluutiotulkintoja kohtaan muita vastakohtiahan on vaikea löytää johtuu siihen liitetystä ateistisesta propagandasta.

Tässä propagandassa on onnistuttu niin hyvin, että sitä ei enää edes huomata. Tieteen ja ateismin kytkentä ärsyttää myös niitä uskovaisia, jotka pitävät Darwinin ajatuksille rakentuvaa evoluutiotulkintaa tieteellisesti perusteltuna.

En ole vielä tavannut ateistia, jonka elämä olisi tuskaa, ja siksi hän kirjoittelisi kirjoja ateismista. Olen tavannut ateisteja, jotka ovat onnellisia ja kaikin puolin - paria perversiota lukuun ottamatta ; - kunnollisia kansalaisia. Joten ehkäpä tuo keskimmäinen ehdotus on oikein? Dawkins, Dennet, Harris ja Hitchens kirjoittavat edistääkseen omaa asiaansa.

Itse olen sitä mieltä, että tiede kertoo meille vain miten esim. Siihen päätökseen tarvitaan jotain muuta. Ateististen darwinistien pilkallinen ja ylemmyydentuntoinen asenne synnyttää ja vahvistaa vastarintaa. Tämä asenne on antanut luvan vääristellä tieteen ja uskonnon historiaa sekä esittää mielipiteitä ja ennakkoluuloja tieteellisinä tosiasioina. Richard Dawkinsin, Daniel Dennetin, Sam Harrisin ja Christopher Hitchensin kirjat ovat niin täynnä virheitä ja mielivaltaista tietojen valikointia, että niitä ei enää voida lukea tieteen piiriin kuuluviksi.

Eikö tämä ole yhtä vaarallista tai jopa vaarallisempaa kuin uskontoihin perustuvat tulkinnat, sillä niiden laatijat toimivat tieteen nimissä. Neljän Ratsumiehen kirjat ovat populaarijulkaisuja, eivät tieteellisiä julkaisuja. Tämän pitäisi olla kristallin kirkasta heti kättelyssä. En tiedä miksi Ojanen menee valittamaan tällaisesta asiasta.

Myös kauhistelu tieteen nimessä tehdystä tulkinnasta on hauska. Juuri tieteen nimessä tehty tulkinta on turvallisin, sillä se on aina altis kritiikille. Kaikki ajatukset ovat paljaana arvioinnille ja kritiikille. Asia toimii eri tavalla uskonnollisessa ajattelumaailmassa.

Näistä kirjoituksista syntyy vaikutelma, että ateismi on tiedettä tärkeämpi asia, koska se antaa mahdollisuuden luopua juuri niistä periaatteista, joita tieteessä arvostetaan. Mitä kirjoituksia Ojanen on lukenut? Minäkin haluan lukaista ne läpi. Kirjoitin aikaisemmin lyhyen selonteon operaatiosta nimeltä Snow White. Freakout on hyvin dokumentoitu ja räikeä esimerkki siitä kuinka pitkälle scientologiakirkko on valmis menemään vaimentaakseen kritiikin.

Käännän hieman tekstiä tuosta wikiartikkelista. Paulette Cooper kirjoitti Queen -lehteen kriittisen artikkelin scientologiasta vuonna Scientologit eivät tykänneet siitä.

He haastoivat Queen -lehden oikeuteen kunnianloukkauksesta. Seuraavaksi Cooper kirjoitti kokonaisen kirjan scientologiasta. The Scandal of Scientology ilmestyi kirjakauppoihin.

Scientologit eivät taaskaan tykänneet. He haastoivat Cooperin ja vaativat ´ dollarin korvauksia "epätosista ja loukkaavista kommenteista.

Mukana toimi kirkon lakimiestiimi ja tiedusteluryhmä. Cooper oli siis tärkeä kohde. Kirkon kolmanneksi korkein pamppu Jane Kember kirjoitti ohjeita, joissa hän vaati Cooperin elämän tarkkaa penkomista. Cooper vastasi omilla oikeustoimilla ja vaati 15,4 miljoonaa dollaria. Scientogit korottivat panoksia ja alkoivat levittää Cooperin kotikaupungissa julisteita joissa oli hänen nimi ja puhelinnumeri. Lisäksi he laittoivat hänen nimensä eri aikuisviihdetta suoltaville postilistoille.

Cooper sai myös nimettömiä tappouhkauksia ja naapureille kerrottiin, että hänellä on sukupuolitauteja. Cooperin kodista varastettiin kirjoituspaperia. Outo varkaus, mutta pian selvisi miksi niin tehtiin. Scientogiakirkko "sai" kaksi nimetöntä pommiuhkausta.

Uhkauksia sisältäneet kirjeet oli kirjoittu paperille jossa oli Cooperin sormenjäljet. Asia selvisi järjestön sisäisistä muistiinpanoista. Keväällä scientologiakirkko aloitti yritykset saada Cooper mielisairaalaan tai vankilaan. Tästä alkoi varsinainen operaatio Freakout. Operaatiossa oli kolme kohtaa: Toinen scientologi tekisi sitten ilmiannon FBI: Suunnitelmat olivat melkein onnistuneita, silä FBI luuli vielä, että Cooper oli vastuussa vuonna scientologiakirkolle lähetetyistä uhkauksista. Paljastuminen Operaatio ei päässyt kunnolla vauhtiin.

He toimivat operaatio Snow Whitessä. Scientologit yrittivät peitellä tapahtunutta. He jopa kaappasivat Meisnerin, jotta tätä ei voitaisi kuulustella ryöstönyrityksestä. Scientologikirkko yritti saada Cooperin kanssa käydin kinastelun nopeaan loppuun. Löydetyistä dokumenteista suosittelen noiden lukemista selviää suunniteltu operaatio Freakout koko komeudessaan. Scientologiakirkko latoi 19 eri syytettä Cooperia vastaan ja luvuilla. Scientologien lakitemppuilut olivat vain Hubbardin ideoimaa pelottelutaktiikkaa.

Paulette Cooper oli todistajana , kun skientologit alkoivat kaappamaan valtaa Clearwaterin kaupungissa Floridassa. Myös tuon oikeudenkäynnin tekstit ovat tutustumisen arvoisia.

Cooper kertaa yksityiskohtaisesti miten scientologit olivat häirinneet hänen elämäänsä. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 9: Ron Hubbard , scientologia. Irakilainen astronomi selittää miten maailmankaikkeus oikeasti toimii. Luotettavana lähteenä on tietenkin Koraani, talonpoikaisjärki ja älyllinen rehellisyys. Älä juo mitään samalla kun katsot videota: Memri-tv Tosin tekstitys voi olla joku jekku, ja miehet keskustelevat oikeasti jalkapallosta.

Charles Darwin eli ja kehitti teoriansa aikana jolloin tiedemiehet eivät vielä tienneet kuinka monimutkaista toimintaa solun sisällä on. Darwin luuli soluja homogeenisiksi läjiksi limaa. Siksi ei kannata ihmetellä miksi hän pystyi uskomaan teoriaansa. Darwin näki solun "mustana laatikkona", eli hän ei tiennyt sen mekanismeista yhtään mitään. Tuollaista saamme kuulla melkein kaikkien IDeistien suusta. Elsberry on vaivautunut tarkistamaan mitä Charles Darwin oikeasti ajatteli solujen sisältävän.

Asiassa on vain yksi ongelma. He eivät ole tarkistaneet mitä Darwin itse kirjoitti solujen sisällöstä. Herran tekstit ovat luettavissa netissä , joten asian tarkistamisen ei olisi pitänyt olla kovin vaikeaa.

On this hypothesis we may fancifully look at each animal and plant as being compounded of many beings, in the same manner as a tree or coral is compounded of many similar beings; but in neither case have these so-called beings had a separate existence. Each of these beings, or parts, is supposed to be capable of throwing off gemmules, which whilst within the organism are capable of self-increase, and which can be separately developed at the part or organ whence they were derived, and can be united, as in the case of hybrids, with other gemmules into a single germ or bud, which reproduces the complete parent form.

On this view, each organic being may be looked at as a little universe, formed of a host of different self-propagating organisms, almost as numerous as the stars in heaven, and as minute as they are immense.

Darwin ajatteli, että soluissa oli jonkinlaisia hiukkasia, jotka johtivat muutoksiin sukupuolisoluissa. Hän oli väärässä perinnöllisyyden mekanismista, mutta kuitenkin oikeilla jäljillä. Jos evoluutio olisi totta, niin jonkinlainen vastaava mekanismi täytyi olla olemassa. Darwin ehdotti myös kokeita solun sisäisistä prosesseista. Nämäkin paperit ovat luettavissa netistä. Darwin ei ajatellut solujen olevan homogeenistä massaa.

Hän näki mikroskoopilla, että solun sisällä on erilaisia rakenteita. Behe , Darwin , evoluutio , Intelligent Design. Tänään FST5-kanavalla, klo Kasvava lukumäärä evankelisia kristittyjä USA: He valmistautuvat kouluttamalla lapsistaan tulevia johtajia, jotka vievät aatetta eteenpäin. Näe kuinka lapset rukoilevat pahvi-Bushin edessä. Kuule kuinka pieni tyttö sanoo teologisia viisauksia. Kauhistu, kun totuus Harry Potterista paljastuu.

Tutkijat ovat todenneet rottien avulla, että mitä enemmän rotalla käy flaksi naaraiden kanssa, sitä enemmän he kiinnostavat naaraita. Koe suoritettiin laittamalla toiseen häkkiin paljon paritelleita koiraita, ja toiseen pahasti puutteessa olevia koiraita. Näiden häkkien väliin laitettiin kolmas häkki, jossa oli naaraita. Naaraat viettivät enemmän aikaa petipuuhissa olleiden koiraiden vieressä.

Ilmiön varmistettiin liittyvän tuoksuihin laittamalla toisessa kokeessa häkkien väliin vain naaraita joilla ei ollut hajuaistia. Ne eivät suosineet jotain tiettyä puolta. On hyvin epätodennäköistä, että koiraille kehittyisi tuoksu joka ajaa naaraita pois heidän luotaan.

Siksi onkin helppo päätellä, että todennäköisesti häntäveikot erittävät jotain mikä houkuttelee lisää naaraita. Menestyvässä hepinheiluttajassa on jotain hyvää, ja tätä menestystä kannattaa markkinoida naaraille, jotta menestyvät geenit pääsevät eteenpäin. On myös melko todennäköistä, että samanlainen mekanismi toimii jollakin tasolla myös ihmisillä. Tai on ehkä joskus toiminut, mutta nykyiset dödöt voivat pilata kaiken. Tästä tulikin mieleeni kasku.

Lähteenä New Scientist , 9 helmikuuta Nyt kun Anonyymin ilmoitus on tuottanut tulosta maailmalla erilaisissa muodoissa , on myönnettävä, että liike ei kuivu kokoon parissa kuukaudessa. Ensimmäinen havaintoni Anonyymin tekosista oli keskustelupalstoilla kiertävät viestit, joissa todettiin jonkin krakkeriryhmän saaneen scientologien sivuston alas pariksi päiväksi.

Luulen sen kuitenkin olleen se ensinmäinen laukaus, jolla otettiin scientologien huomio. Anonyymit pitivät naamioita ja kantoivat protestikylttejä joissa mainostettiin Xenu.

Vasta kun vaivauduin ottamaan selvää kuinka aktiivisesti Anonyymit valmistautuvat Anonyymin ilmoitus on pelottavan lähellä Ghost in the Shell: Stand Alone Complex -scifianimesarjan 2-kauden aikana tapahtuvalle Individual Eleven -juonikuviolle, sekä sekoitukselle Laughing Man -ilmiötä.

Juuri tällainen oikeassa elämässä tapahtuva kyberilmiö kiehtoo minua. Siksi aion kantaa vaatimattoman korteni kekoon, ja jatkaa skientologiasta kertovien juttujen kirjoittelua. Paljastan myös mitä tapahtui kun menin puhumaan scientologille, kun heillä oli sellainen näyttävä keltainen teltta Helsingin Rautatientorilla joitain vuosia sitten.

En usko, että edes tuon oikean nimeni laittaminen blogiini kerjään Facebook-kamuja? En nääs kerro täällä sen kummempia asioita scientologiasta. Kaikki tieto on jo valmiiksi luettavissa intertubessa vaikkapa täällä.

Ja kun raportoin Anonyymin tekosista, kerron asioista joihin en voi suoraan vaikuttaa. Siksi minuun kohdistuva kiusanteko olisi erittäin huono liike scientologien toimesta. Siksi toivonkin, että he tekisivät jotain niin tyhmää. Ymmärtääkseni protestoijien pitämät maskit ovatkin aiheuttaneet ihmettelyä ja pientä paniikkia skientologien johdossa. He eivät voi turvautua tuttuihin menetelmiin. Kyseessä ei ole ex-scientologi, joten liikkeen sisällä annetuissa haastatteluissa ilmitulleet nolot asiat omasta elämästä eivät tepsi kiristystarkoituksessa.

Protestoijia on liian monta, jotta mikään raastupahaaste olisi tehokas. Ei ole mitään yksittäistä liittoa tai ryhmää jonka voisi tuoda oikeuteen. Tässä mielessä scientologit ovat voimattomia. He voivat vain vedota oikeuteensa uskoa "uskontoonsa", ja uskontoja ei saa kritisoida. Siksi veikaan, että Projekti Chanology tulee olemaan scientologian toistaiseksi pahin vastustaja.

Scientologeja kritisoivia sivustoja on ollut olemassa vuosia. Tosin ei ole ollenkaan varmaa saako näkyvä protestointi aikaan muutosta Yhdysvaltojen scientologien määrissä, mutta Euroopassa tapahtuu aika varmasti muutoksia. Scientologien kirkot ovat täällä huomattavasti heikommassa asemassa. Jos protesteilla saadaan uutiskynnykset ylittävät lööpit, niin hyvä.

Scientologien on entistä vaikeampi vakuutella uusia jäseniä riveihinsä. Uusien jäsenten mukana voi tupsahtaa myös pari under cover agenttia. It is corrupt, sinister and dangerous. It is corrupt because it is based on lies and deceit" — Tuomari Latey, Lontoon Korkein oikeus. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 7: Anonyymi , huuhaa , scientologia. Nyt kun elohopeaa ei voi enää syyttää autismista, niin rokotteita vastustavat liikkeet ovat muokanneet sanomaansa. Nyt syyllisiä ovat itse rokotteet, eivät niiden tietyt aineosat.

Orac raportoi Generation Rescue nimisestä ryhmästä. GR on eräs johtavimmista anti-rokoteryhmittymistä Yhdysvalloissa. Sama ryhmä on maksanut pitkän pennin saadakseen asiallisen näköisen esitteen rokotteiden vaaroista USA Today -lehteen.

GR argumentoi klassisella virhepäätelmällä. Kun lapsille annettujen rokotteiden määrä nousi kymmenestä 36 rokotteeseen vuoden jälkeen, on samalla tilastoissa noussut myös autismi ja ADHD.

Se ei voi olla sattumaa. Tai ehkä asiaan vaikuttaa se, että nykyään autismia määritellään ja diagnosoidaan eritavalla kuin luvulla.

Orac onkin vitsikkäällä tuulella ja huomauttaa, että IBM julkaisi tietokoneen myyntiin , ja sitä seurasi muutama vuosi myöhemmin Applen tietokone.

Siitä lähtien markkinoille on tullut vain lisää tietokoneita. Ja samalla autismi on yleistynyt tilastoissa. Joten tietokoneet aiheuttava autismia. Kun tieteelliset kokeet eivät osoita rokotteissa olevalla elohopealla olevan rokotteiden vastustajien toivomia seuraamuksia, onkin pelottelulistalle otettu muut aineosat. Eetteriä ja pakkasnestettä myöten. Generation Rescue päättää mainoksensa näin: Why do we only test vaccines individually and never consider the combination risk of vaccines administered together?

Given the dramatic rise of autism to epidemic levels, isn't it time for the scientific community to seriously consider the anecdotal evidence of so many parents? We urge the CDC and AAP to help us find the answers to these questions and learn why the increase in the number and composition of so many vaccinations has led to a surge in neurodevelopmental disorders.

Our children deserve no less. Nyt kun yksittäiset aineosat on todettu turvallisiksi, niin autismia aiheuttaa jokin epämääräinen aineosien yhdistelmä. Mahdollisia yhdistelmiä on tajuton määrä. Samalla syytetään lääketieteellistä yhteisöä ongelman lakaisemisesta maton alle.

Ja toistetaan post hoc ergo propter hoc -virhepäätelmä. Ja vedotaan tunteisiin; kuka voisi haluta vahingoittaa lapsia! Jos joku nyt panee hanttiin rokotevastustajille, on hän samalla lapsia vastaan. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 5: Olin vähän aikaa sitten hautajaisissa. Päätin saman tien tehdä selonteon siitä millaiset hautajaiset haluaisin itselleni. Lompakossani on sellainen kortti elinluovutustestamentin vieressä. Niitä kortteja saa mm. Toivon myös, että paikalla olisi Pro-seremonioiden puhuja.

Täten siitä "saarnasta" tulee ihmisen elämään keskittyvä ja varmasti henkilökohtainen. Tärkein asia tämän lisäksi on hieman yllättäen taustamusiikki. Se on asia johon haluaisin panostusta. En ole oikeastaan koskaan tykännyt virsistä. Vain kauniita ja dramaattisia melodioita. Ohjelmaan voisi myös kuulua tällainen perinne: Jokainen saa vuorollaan mahdollisuuden kertoa jotain vainajasta. En halua tulla muistetuksi sellaisena kuin en oikeasti ollut olemassa.

Oikeastaan kaikki muu voi mennä tutulla kaavalla. En ole vielä päättänyt haluaisinko arkkuun vai uurnaan. Sillä ei ole niin kauheasti väliä minulle kun olen kuollut. Sukulaisten tunteet ovat kuitenkin jonkin verran mielessäni. Siksi en halua tehdä Dogbertin ratkaisua; kääritään vainaja sanomalehtiin ja heitetään biojätteisiin. Hautakiveen voisi yrittää saada tunnukseksi Lentävän spagettihirviön.

En ole vielä päättänyt milloin pidän hautajaiseni, mutta kokeilen laittaa varoituksen blogiini viimeistään paria päivää ennen juhlatapahtumaa. Crackle jatkaa Mr Deity -ohjelman esittämistä. Tällä kertaa Mr Deity päättää mitkä asiat ovat Hyviä ja mitkä ovat Pahoja. So, another day at the office, or jewellery. That's where I work.

Friday means people are getting ready for the weekend. Which means some customers are somewhat intoxicated. There are no other customers. I walk up and greet them. The other looks like a hobo; greasy long hair, scruffy clothes. The other is clean-cut and dressed in black clothes. The men are looking for a gold chain for the hobo's girlfriend. Gypsy gets a call and starts talking to his cell phone. He chooses gold rings. I present the tray. The tray is small, with the rings set in rows, and paired up.

If one of them is missing, the hole is easy to spot. That's why they are set like that. The gypsy stops talking and comes to check out the rings. He chooses one of them, but picks it up with effort. They ask the prices for several rings. The gypsy set a ring back on the tray. What's that hole there?

The gypsy thinks I don't spot the missing ring. He pretends he doesn't have anything in his hand. There's a goofy look on his face. The men leave our friendly store. Pharyngulan kautta kohtasin tämän uutisen. Rikoksena ei ole tällä kertaa vääränlainen ripsiväri, vieraan miehen kanssa samassa rakennuksessa oleilu, vaan noituus. Nainen on menettämässä päänsä sen takia, että joku mies kuvittelee naisen noituneen hänet impotentiksi.

Hän on kokenut kovia siitä lähtien. Lukutaidoton nainen allekirjoittaa tunnustuksen sormenjäljellään. Oikeudenkäynnissä on ollut mutkia, sillä eräässä valitusvaiheessa päätettiin ettei Falihia teloiteta. Oikeus puuttui päätökseen ja asetti kuolemantuomion taas voimaan. Tässä vaiheessa enää kuningas Abdullahin väliintulo voi estää mestauksen. Abdullah on sentään tehnyt niin aikaisemminkin. Toivotaan, että hänellä kestää pokkaa puuttua asiaan. Meno on kuin Monty Pythonin elokuvissa, mutta valitettavan totta.

Tästä asiasta haluaisinkin kysyä ihan kasvotusten Abdullah Tammelta. Onko noituus hänen mielestään ihan oikea ilmiö? Kuukauden odottelun jälkeen , ja pienen muistutuksen, William Dembski on vihdoinkin vilauttanut sitä Listaa.

Listassa on ne ID-teoriaan perustuvat ennustukset, jotka ovat tieteellisen tutkimuksen jälkeen todettu olleen oikeassa. Listalla on kolme kohtaa. Kuten kaikki tiedämme, evoluutioteorian mukaan biologiset systeemit ovat sattumanvaraisia hässäköitä, sillisalaatteja, joilla ei pitäisi olla mitään funktioita.

ID on täten todettu oikeaksi. Evoluutio ei luo uutta informaatiota. Tässä kohtaa Dembski tekee julkean julistuksen: Moreover, ID theorists have applied these results to actual biological systems to show that they are unevolvable by Darwinian means. IDeistit ovat siis todenneet tiettyjen biologisten systeemien olevan mahdottomia evoluution kehitykselle! Missä se Nobel biipyy? Kommentoijien joukossa olevat Semprini ja vesf jatkavatkin Listan käsittelyä.

Heitä syytetään törkeästä sarkasmista ja vaikka mistä. Dembskin paljastama lista on pettymys, sillä se ei sisältänyt mitään mitä emme ole saaneet lukea aikaisemmin kreationistien kirjallisuudesta. Täytyy huomauttaa, että tämä ketjui haihtui eetteriin vähän aikaa sitten. Dembski , Intelligent Design. Anonyymi tarvisee sinua, jos asut tai piileksit Lahden lähettyvillä. Mielenosoituksia on tapahtunut ja tulee tapahtumaan lisää.

Skientologeilla on kirkko myös Vantaalla: Church of Scientology Mission of Helsinki Peltolantie 2. Dave ei raaskinnut edes kopioida PTET: Ja hän on aivan asiaton kutsuessaan Denyseä ääliöksi Douchebag. Sillä ei ole väliä. Tarinan nerous on tässä: Mutta historia on julma asia.

Dave käytti O'Learystä nimeä "morphodyke. Dave on myös kirjoittanut viestin , jossa Denyse saa kuulla kunniansa: DaveScot Posted July 18, at 4: I just told the smarmy Canadian cross dresser to go fuck itself in an email. The stick up its disgusting ass could make a redwood feel inadequate.

I felt bad about bailing out on him at a time like this but he forced my hand. Sillä on keppi vastenmielisessä perseessään. Jos koirani olisi niin ruma kuin se kanadalainen transu, niin ajelisin sen perseen ja opettaisin kävelemään takaperin. Eli DaveScotilla ja Denysellä on ollut pientä kitkaa suhteessa.

Tekevälle sattuu ja muuta sellaista. Dave onkin selitellyt purkauksiaan. Dave ei sentään loukannut Denysen uskontoa. Ne olivat vain tavallisia solvauksia. Hän kirjoitti loukkaukset erään "lesbon" blogissa, maassa maan tavalla, jne. Hän ei loukkaa naisia käsittelemällä heitä silkkihansikkain. Hänellä ei ole uskontoa. Minun ei enää tarvitse katsella komedioita tai lukea sarjakuvalehtiä.

Uncommon Descent tarjoaa kaiken huumorin jota tarvitsen. DaveScot , Uncommon Descent. Dakota Therapeutics tarjoaa tyydytyksen ilman lääkkeitä. Kuten niin moni muu huuhaa, niin myös tämäkin soveltaa magneetteja.

Nyt niitä ei teipata selkään helpottamaan kipua, tai otsaan auttamaan muistamisessa. Nyt magneetteja laitetaan nivusiin. Valmistajan mukaan on oikein tieteellisesti osoitettu, että iholle asetettu magneetti lisää verenkiertoa.

Tosin se ainoa tutkimus taitaa osoittaa Pelka, R. Impulse magnetic-field therapy for erectile dysfunction: Advances in Therapeutics, 19, Because research has shown that magnetic therapy can increase blood flow to a treated body area, and because erections are dependent on blood flow, it seemed natural to design a magnetic device that can be used in therapeutic contexts e.

Neodymium iron boron is a high-energy, rare earth magnet that is used extensively in magnetic therapy. Magnehance ei käytä siis mitään tavallisia magneetteja, vaan harvinaisia huippuenergisiä magneetteja. Magneettien kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä erilaisten esineiden singahtaminen munille kesken romanttisen hetken voi pilata kaiken.

Tosimies osaa kuitenkin kääntää tilanteen edukseen: Baylor College of Medicine julkaisi vuonna tutkimuksen. Siinä oli onnistuttu saamaan merkittävä helpotus kipuun tällaisilla magneettilapuilla. The study was conducted by Dr. To keep the study "double-blind" neither the patients nor the staff were informed as to which devices were active magnets, and which were shams.

Before and after the forty-five-minute period of magnet therapy, the patients were asked to grade their pain on a scale from 0 to The twenty nine patients with active magnets reported, on average, a significant reduction of pain from 9. This is a substantial difference, and if the double-blind study was successfully conducted, cannot be explained by a placebo effect. Nyt pitää ottaa selvää onko kokeen tuloksia onnistuttu toistamaan. Enää singaporelaiset naiset eivät voi olla kauniita ja miellyttäviä, kun Jeesus palaa antamaan tuomioita.

Eräs valittajista sanoi, että tuote trivialisoi Jeesuksen ja Häneen uskomisen. Lisäksi huulirasva antaa seksuaalisia vihjailuja. Ehkä Jeesus kuitenkin arvostaa ihmisiä jotka pitävät huolta itsestään. Ovathan he sen arvoisia. Mistä muistuikin mieleeni, että en ole vielä edes avannut Topshopin valmistamaa " Wash away your sins " suuspräytä. Apokalyptista menoa, kun neljä ateistia istahtaa rupattelemaan. Richard Dawkins, Daniel C. Dennet, Sam Harris ja Christopher Hitchens keskustelevat eri asioista kaksi tuntia.

Ratsumiesten meno on taltioitu dvd: Jos et ole vielä katsellut, niin varaa ihmeessä pari tuntia aikaa kalenteriisi. God was not in the house.

Viimeisimpään kilpailuun osallistui vain kaksi henkilöä. Kuvia oli valmistettu kolme kappaletta. Panda's Black Box tai Signs of Intelligence. Squirrel saa valita kumman kirjan onnellinen omistaja hänestä tulee. Teleporttaan sen sitten perille. Kuolemantuomioita ei ole poistettu, mutta eräs teloitusmuoto on pikku hiljaa jäämässä pois.

Viime vuonna Iranissa kivitettiin kuoliaaksi ainakin Ja'far Kiani. Mies tuomittiin aviorikoksesta Mokkarrammeh Ebrahimi nimisen naisen kanssa. Nainen odottaa vankilassa tuomiotaan. Iranissa on tehty kivitystuomiota vaikka maan oikeuslaitos antoi vuonna päätöksen kyseisten tuomioiden lykkäämisestä. Syrjäiset kylät eivät tohdi luopua kauniista perinteistä. Amnestyn Susanna Kotilainen kirjoitta, "Iranin rikoslaki määrää aviorikoksesta tuomitut teloitettavaksi kivittämällä.

Laki määrää, että kivien tulee olla tarpeeksi isoja aiheuttaakseen kipua, mutta ei niin suuria, että ne tappaisivat uhrin välittömästi.

Halukkaat yleisön jäsenet voivat osallistua kivitykseen. Kerrasta poikki onkin huomattavasti houkuttelevampi vaihtoehto kuin minuutteja kestävä murjominen. Stop Stoning Forever -kampanja perustettiin Iranissa vuonna Se on pelastanut ainakin viisi ihmistä kivitystuomiolta. Tuomiota on lykätty, tai otettu uudelleen käsittelyyn. Ihmisoikeuksien ajaminen ei tietenkään ole helppoa Iranin kaltaisessa maassa.

Syytteiksi kirjattiin "yleisen järjestyksen häiritseminen" ja "toimiminen valtion turvallisuutta vastaan. Jos vatsasi kestää, niin voit lukea miten Iranin ihmisoikeuskomitean pääsihteeri, tohtori Mohammad Javad Larijani puolustelee Iranin käytäntöä: As West thinks of itself as a social and cerebral egocentric, it wants to make its liberal democratic thinking ambient while Islamic republic of Iran does not accept this matter.

That is why they criticize some of our Islamic rules such as stoning and they believe it should be stopped. Their reproofs are based on several considerations: On the other hand they insist that the crime and the punishment are not in proportion with each other, and they do believe the punishment for adultery should not be that severe.

If we had execution as a punishment for adultery instead of stoning, they would again complain that the crime and the punishment are not in proportion with each other-but as you know in Islamic rules, stoning is in lower level than execution because in stoning the defendant has a chance to survive. Besides, we think that the discrimination of insolence of adultery is not on Westerners but on the social norms within our country.

Katolinen kirkko kouluttaa kiihtyvällä tahdilla uusia pappeja, jotka osaavat taistella demoneja vastaan. Viimeisen viiden vuoden aikana Puolassa majailevat manaajat ovat tuplanneet rivinsä. Puolassa järjestetään peräti manaamisen kansaivälisiä konferesseja.

Kasvavalle kysynnälle on rationaalinen selitys: Paholaisella on helpot oltavat", sanoo Gabriele Amorth, vuotias pastori, joka johtaa Euroopan anti-demoni pappeja. Hän kertoi eräästä tapauksesta toimittajalle. Nainen oli pyytänyt avioeroa vain pari viikkoa aviovalojen uusimisen jälkeen, osana avioliittoneuvontaa.

Jankowskin alkoi epäillä tapausta, sillä vaimo näytti kehittävän intohimoisen vihan miestään kohtaan. Ja mitä paholaisen vaikutuksenalaisena olevalle vaimolle kuuluu? Puolaan aiotaan rakentaa oma manauskeskus. Se pystytetään kylään, jonka nimessä on aivan liikaa konsonantteja, Poczernin. Äärimuslimeilla on edessään paha ongelma. Miten he voisivat polttaa wikipedian sivuja? Wikipedia on saanut protesteja muslimeilta.

Muhammedia käsittele sivu kun sisältä myös kuvan tästä profeetasta. Se on kiellettyä ja loukkaa muslimien uskontoa. Hieman yllättäen farsinkielinen wikisivu esittelee myös kuvia profeetasta. Kyseinen versio on iranilaisten ja afganistalaisten ns. Onko asialla rienaava kielitieteilijä, vai eivätkö jotkut iranilaiset välitä kuvakiellosta? Vai eikö kuvakiellosta edes ole yhteneväistä linjaa muslimien parissa? Suomenkielinen wikipedia käyttää samoja kuvia Muhammedista.

Ikiliikkujia on rakennettu vuosikymmenestä toiseen. Toimivaa mallia ei ole vaan ilmestynyt. Lupauksien mukaan sellainen on aina "melkein valmis", tai sitten se on jo täysin valmis, mutta sitä ei saa tutkia.

Eräs yrityksistä on John Searlen kehittämä generaattori. Searl tunnetaan tietyissä piireissä antigravitaation isänä, ja mullistavan muutoksen keksijänä. Hän rakensi prototyypin vuonna Omien sanojen mukaan se toimi suunnitelmien mukaan, mutta valitettavasti prototyyppi menetettiin testivaiheessa. Searlen kehittämässä generaattorissa erilaiset magneettiset kehät pyörivät ja luovat mitä erilaisempia ilmiöitä. Kun magneettiset kehät pääsevät pyörimään oikealla nopeudelle, ei generaattori enää tarvitse energiaa lämpötilaeroja systeemin ulkopuolelta.

Searl Effect Generator tarvitsee melkein olemattoman määrän polttoainetta energia tulee ympäristöstä , mutta kuitenkin sillä voidaan ratkaista saaasteettomasti maailman energiaongelmat. Kunhan Searl saa tarpeeksi rahoitusta uuden toimivan prototyypin valmistamiseen: Most critically, John needs funds to realise the development of a working SEG prototype. Your contribution to the Searl Solution is an investment towards a better World and a brighter future for our children.

There are many ways in which you can contribute, including becoming a member, purchasing products from our store, simply making a contribution or even becoming a sponsorship partner. Voit tilata heidän verkkokaupasta mm. Tai voit tilata Searlen järjestämien luentojen videotaltiointeja. Tai Searlen kirjoittamia kirjoja, 50 dollaria kpl. John Searlella on uskollisia seuraajia. He ovat varmoja, että seuraava sukupolvi muistelee Searlea samalla arvokkuudella kuin Einsteinia ja Newtonia.

Searl kuitenkin valmisti toimivan laitteen luvulla. Johnin ei tarvinnut maksaa suuria summia siitä, sillä osat ja valmistustilat tulivat hänen silloisen työpaikan BR Rewindsin kautta. Yllättävä antigravitaatio tuhosi prototyypin se lensi katon läpi. Jos silloisella teknologialla pystyttiin tuottamaan "Searl efekti", niin varmasti nykyään vastaavat osat voidaan rakentaa vastaavilla - ellei paremmilla - toleransseilla. Siksi vuosikymmenestä toiseen jatkuva varojen keruu tuottaa minussa pienoista ihmetystä.

Pure Energy Systems -wiki tarjoaa kattavan katsauksen vaihtoehtoisten energialähteiden maailmaan. Youtubessa on SEG-ammattilaisten tekemä esittelyvideo. Eräänä hiljaisena hetkenä vaivauduin miettimään mitä ihmisten pitäisi tehdä Taivaassa, sitten kun sinne pääsee.

Kristillisen mytologian mukaan Taivaassa on sodittu, kun Lucifer ja hänen joukkonsa saivat häädön. Lucifer ei suostunut kumartamaan Jumalan tuoreimmalla luomistyölle, ihmiselle. Siitäkös artisti menetti hermonsa. Varovaisten arvioiden mukaan tai luotettavan paavin antaman tiedon mukaan Luciferin puolelle asettui ,, enkeliä.

Jumalan joukkueessa pelasi ,, enkeliä. Useissa tarinoissa sotaisat enkelit kuvataan aseistettuina sotisovissa. Taivaallinen veri virtasi pyhässä paikassa. Enkelit kuvaillaan ihmistä kuuliaisemmiksi. He ovat itse Jumalan läheisyydessä ja tietävät Hänen oleman olemassa. Se mitä pohdin onkin tämä: Miten lupaavalta Taivaan tulevaisuus vaikuttaa, kun sinne päästetään ihmisiä? There goes the neighbourhood. Näin sanoo Suomen Islam-puolue. Abdullah Tammi on jälleen sanomalehtien palstoilla.

Kunnallisvaalien lähestyminen ajaa myös Islam-puolueen kansan ääreen. Edellisellä kerralla kauhistelin hän kommenttejaan kuolemantuomiosta. Mies ei ole muuttunut ihmisoikeuksia kunnioittavampaan suuntaan. Jos neljä ihmistä todistaa avioliiton ulkopuolisen sukupuoliyhdynnän, niin tuomioksi sopii kuolemanrangaistus. Näin toteaa itse Abdullah Tammi. Se on ihan selvä juttu, jos on todisteet. Onneksi Tammi on sentään asteen verran realistinen.

Hänen mukaansa kuolemantuomioon ei voida vielä siirtyä Suomessa. Suomeen saadaan sharia-laki vasta sitten, kun enemmistö kansasta on muslimeja. Tammi perustelee sharia-lakia tutulla tavalla: Tai jos on, niin minkä Jumalan laki?

Kristittyjen eri tulkinnat oikeasta Laista? Puolueen tiedotustilaisuudessa Helsingin yliopiston islamin tutkija Marko Juntunen meni kysymään, että keitä puolueen uskonnolliset auktoriteetit ovat. Hän ei saanut vastausta. Näyttää pahasti siltä, että Islam-puolueen tulkinnat ovat sieltä ääripäästä. Kaikki maahanmuuttajamuslimit eivät hihku innosta puolueen tuoman julkisuuden takia. Tilane on sama kun kaikkia suomen kristittyjä edustaisi hardcore helluntailaisten tuomionppäivälahko.

Jos he saavat yhdenkin paikan Suomessa, niin ollen erittäin pettynyt maahani. Islam-puolueen tiedottaja Imane Bellaminen puolestaan esitti hyvän syyn kuolemantuomion palauttamiselle: Harmi vain, että pelotteet eivät toimi.

Kuolemantuomio murhaajille ei lopeta murhia, eikä vähennä niitä. Näin asia on ainakin Yhdysvalloissa. Ja kaikkein tärkein syy kuolemantuomiota vastaan on itse ihmisten erehtyväisyys. Viattomia ihmisiä tuomitaan rikoksista. Hinnat ovat muutamia euroja. Koruissa on säihkettä ja väreinä kultaa tai hopeaa. Eihän se pinta niissä pitkään kestä, mutta melkein kaikissa hintalapuissa lukee "Ei sisällä nikkeliä".

Laatu on selvästi aivan eri luokkaa kuin aidoissa hopea- tai kultakoruissa, mutta niin on hintakin. Markalla saa markan tavaran. Muotikorijen lyijypitoisuuksista ei kuitenkaan kerrota kaupoissa mitään. Kulta-Aika lehdessä Jyrki Rinne kertoo mitä kaikkea on löytynyt, kun näitä muotikoruja on tutkittu. Tutkituista 12 korusta kahdessa esiintui lyijyä. Näistä toisen korun riipusosan lyijypitoisuus nousi peräti 74 prosentiin!

Pitoisuuden vaihtelivat muutamasta prosentista yli kymmeneen. Tanskassa on tiukat myyntikiellot koruille, joiden lyijypitoisuus enemmän kuin sadasosaprosentti. Muissa pohjoismaissa tutkitut korut ovat antaneet tuhatkertaisia lyijypitoisuuksia Tanskan kriteereihin verrattuna.

Kuluttajalla onkin ongelma, jos hän haluaa tietää korun lyijypitoisuuden. Sitä ei lue hintalapuissa. Liikkeissä ei tiedetä tuotteen alkuperämaata. Lainsäädäntö ei vaadi lyijypitoisuuksien merkintää. Vastuu onkin kuluttajan harteilla. Ruotsalainen Glitter -koruvalmistaja on vetänyt Suomen markkinoilta toistaiseksi neljä koru. Uncommon Descent saa todistaa outoa tapahtumaa. I suspect productive scientists generally have better things to do.

Dave vastaa bFastin esittämään toivomukseen. Mutta kuten DaveScot juuri kertoi, tuottavilla tiedemiehillä on parempaakin tekemistä.

: Mies päällä asento big homoseksuaaliseen kalu

AHDAS KALU HOMOSEKSUAALISEEN SIWA HÄMEENTIE 42 Scientologiakirkko latoi 19 eri syytettä Cooperia vastaan ja luvuilla. On tullut huomattua, että pieniosa pelaajista muuttuu "naisen" rooliin. HS kysyi asiantuntijoilta, miten poikia voisi auttaa. Tästä tulikin mieleeni kasku. Cooperin kodista varastettiin kirjoituspaperia. Nykyinen sukupuolentutkimus akateemisena tutkimusalana on melko pitkälle pystynyt purkamaan kulttuuriperimään sitoutuneita haitallisia sukupuoliessentialismin jäänteitä tuottamalla uutta tietoa sukupuolen moninaisuudesta, mutta tämän uuden tiedon siirtyminen sosiaalisten yhteisöjen normeihin on vielä valitettavan vähäistä.
ANOPIN NAINTI PICTURE PORN GAY 51
Seksi live homo ilmaiset seksi videot 195
Mies päällä asento big homoseksuaaliseen kalu 22

SUOMALAISET PORNO TÄHDET KOTIMAINEN PORNO HOMOSEKSUAALISEEN

Ancianas culos del porno de sexo hentsi vídeos porno lesbianas spanish porn porno trio follando con los mejores actores porno casting porno fuerte madres e hija dando por webcam xxx vídeos gratis massage rooms videos porno cocina porno twinks porno gratis videos porno lesvianas porn bree daniels videos latex porn tube conexion samanta porno gratis amater corridas de trios gratis haciendo el coño videos hombres masturbandose follando masajes sexo grtis xxx chicos follando con medias porno joven videos teens hd maduras gratis porno xxx sexo videos gratis travestis sado gratis video porno español buscar porno gratis sexo jovenes calientes cumlouder viejos follando playa paginas pornos españoles follando zorrras madura follando julie cash maduras hd como chupar un coño videos porno gratis videos por no gratis follando blancas hentai chicas porno gratis tetonas gordita española videos xxx gratis maduras xxx vides porno enfermeras follando porni español hd xxx tias cachondas porno manga porno espa porno abuelas video pormo porno de viejos xxx porno videos porno gei penetracion maduras caliente descargar vídeos porno culos gigantes sexo duro sexo gorditas folladoras maduras porno lesvi shyla stylez hd videos de abuelas calientes esperanza gomez como follan superpollas porno gratis maduras mejores tetas películas porno gratis polla negra xxx video trio con sexo lesvico embarazada follando xx videos hombres abuelos videos gratis coños peludos alexis texas hd videos videos de soltera porno masajes xxx gorditas pornografia películas porno gratis de lesbianas abuelas gratis mujeres calientes porno espanol tetas grandes follando travestis cordoba vieja follando videos hentai gratis videos cuarentonas cachondas casting sexo amateur españa porno abuelas asiaticas lesbianas gratis videos teens hd videos putas chupadas de porno tiffany star porno viejas porno abuelas amateurs gratis viejos follando vifeos porno español xxx porn xvideos porno de sexo lesbiana maduras latinas zorras dunia montenegro tiffany star porno videos porno gratis videos españoles xxx maduros videos porno castellano dos chicas guaras tias buenas desnudas chicas masturvandose abuelas gratis duro follando en castellano follar petardas tube tetona xxx brutal tetas grandes melody star maduros abuelas videos porbo gratis lisa ann porn señoras mayores follando pornstars tube video porn follando jovenes follando al fontanero tetas grandes ver porno g follando jovenes masajes porno twinks porno xxl xxx gratis porn party vanesa romero porn vintage videos de gorditas xxx morenas corridas maduras maduras follando rubias desnudas polla vídeos eróticos bibi jones videos porno de sexo cam gratis fotos gordas maduras follando pormo videos pornos amater follando rusas nacho vidal mujeres videos d sexo peludas masaje con abuelos porno chatroulette muyputas buscar videos gordas sexo video porno madrastras xxx 18 videos porno sexo de putas negras porno porno porno árabe porno real tias fallando sexo gratis porno amateur maduras gratis webcam sexo en español gratis videos bisexual porno france porno de porno españolas juegos porno lesbianas amateur señoras mayores follando videos porno madura española follando porno gratis travestis porno fotos de lesbianas peliculas porno lisa ann videos gratis de maduras gratis tias buenas folladas videos tetas tias fallando rubias porno en español mujeres haciendo pajas con maduras calientes vídeos porno de latinas culonas videos de travestis videos porno arabes sexo videos porno negra tetona masturbandose follando vídeos porno gratis tetonas desnudas porno madura follando lesbianas maduras porno de lesbianas masajes porno gratis de madura corridas de putas porno gratis cachondas xxx videos tetas grande follando rubias tetudas naturales xxx gratis coños peludos hd sexo con jovenes porno masajes porn petardas cumlouder xxx gratis lesbianas nikki benz videos tetas xx porno porno culonas fotos de porno gat porno español actrices españolas follando chicas caliente amateur cumloude gordasputas buenas videos porno gratis porno ver videos dibujos porno xx sexo video x videos pornos de follar con porno videos porno de maduras follando pollas grande porno de lesbianas lesbianas intercambio parejas sextube chicas xxx hd porno cuarentonas follando en alta definicion videos gratis amateur videos xxx asiaticas porno bukake videos porno lesbianas follandose travestis sexo duro chicas haciendo el culo julia de viejas folladoras peliculas sexo cam gratis 18 follar bien folladas videos xxx videos jovenes follando mama porno trios de negros desnudos en la cocina secretarias buenas desnudas follando hombres follando embarazada porno perras calientes videos teens gordas sexo interracial videos porno animado sexo orgias swingers tetona follando tetas grandes gratis mujeres maduras porno sexso gratis videos porbo sexo masajes xx porn tetas grande follando web cam amater nacho vidal gonzo porno gratis video porno gorditas españolas peliculas porno porno transexuales parejasfollando sexo trans gratis paginas porno lesbianas xxx rubias 19 los mejores actores porno playa nudista mujeres arabes porno casting videos famosas gordas sexo anal extremo corrida anal porno gratis gordas follando lisa ann masajes erotico hentai gratis webcam videos porno xxx maduras haciendo el culo porn tube lesbianas como chupar un coño depilado peliculas gratis travestis porno mujeres arabes porno viejas gordas follando videos chicas desnudad xxx castellano xxx brasileñas follando tetas naturales chochos porno viejas porno gratis cumlouder casting xxx negros vidios porno travestis videos porno playa video porno madrastras xxx videos putasviejas maduras mamadas pollas grande trios porno gratis viejos pormo alexis texas madura embarazadas mejores tetas grandes páginas porno video porno gratis negras peludas porno japones sexo grtis gorditas xxx porno gai sexo trios hd masturbaciones el culo putasgratis xxx gratis porno gratis de putas gonzo porno sado videos hd potno gratis maduras negros porno secretarias calientes vídeos pornos en linares mature porn videos pormo gratis porno xxx videos de despedidas de sexo oral porno gat maduras mejores actores porno como chupar un coño culos sexo maduras 18 porn maduras calientes viejas follan superpollas porno follando embarazada porno masajista mujeres muy putas monica beluchi porno.

cumlouder xxx pornp gratis sexo duro xxx hentai xxx famosas es. con polla por el culo viejas peliculas porno por el culo videos porno de sexo con el amor vidios porno putas arabes porno gratis porno videos videos gratis hd follando en la abuela chupa pollas videos lesvicos gratis xxx espanol cumloader español hd xxx videos pornos gratis videos videos de chicas sexys amateur x peludas gordas gratis videos sexo xxx xx maduras ver videos porno de colegialas ruvia 19 pelis porno x gratis trios maduras gordas gratis de tetonas video porno bondage porno videos porno mujeres hermosas desnudas buscar porno maduritas videos porno amater videos gratis porno duro chicas porno de porno gratis porno de travestis fontanero videos porno español abuelas gordas folladas torbe trio con x ver vidio porno silvia rubi culonas silvie deluxe maduras calentorras tori black porn maduras grandes tetas naturales videos de maduras españolas peliculas sexo en la playa paginas porno anal video porno chicas porno pelirrojas desnudas despedidas de sexo maduras españolas modelos follando pormo alexis texas follando videos de pies video amateur culos de paris hilton porno español maduras calientes videos gratis video porno trios laura lion paris hilton porno japones porno de guarras amateur xvideos sasha grey videos porno putas porno en playas nudistas porno es porno español hd escenas porno gratis faking porno xl tube peliculas xxx famosas porno gratis trios porno follar petardas lesbianas sexo entre lesbianas gordas pollas muy xorras ver videos x en castellano porno lesbianas besandose porno trios maduritas.

Tämä ei ole väärin ainoastaan siitä syystä, että se osoittaa alentavaa ja äärimmäisen patriarkaalista maailmankatsomusta, jossa nainen on miehelle alisteinen suojelunkohde. Naisten käyttäminen oman muukalaispelon välikappaleena on harhauttavaa myös siksi, että rasismi ja naisviha kulkevat poikkeuksetta käsi kädessä. Esimerkkinä tästä käy loppumaton suo some-keskusteluja ja poliitikkojen saamaa palautevyöryä, joissa suvaitsevaista maailmankuvaa edustavia naisia uhataan seksuaalisella väkivallalla.

Toisaalta naisvihamielistä retoriikkaa viljeleville ei ole ongelma vastustaa vastaanottokeskuksia naisten ja tyttöjen turvallisuuteen vetoamalla. Rasistille nainen on avuton kohde, jota pitää suojella muualta tulevien miesten väkivallalta.

Naisten käyttäminen oman maailmankatsomuksen edistämisen välikappaleena ei toki ole uusi ilmiö. Imperialismin kiivaimpaan aikaan luvulla maalattiin länsimaissa uhkakuvia barbaarisista villeistä, jotka uhkasivat vaaleiden ja viattomien naisten siveyttä ja kunniaa. Vaikka kehitys on heikentänyt rasistisia voimia, asuu sama inho ja pelko vierasta kohtaan yhä sitkeästi osassa ihmisiä. Nainen ei tarvitse suojakseen rasistia. Yksikään nainen ei ylipäätään tarvitse miestä, joka nostaa itsensä heikoksi ja avuttomaksi katsomansa sukupuolen yläpuolelle tämän ylivertaiseksi suojelijaksi.

Nainen, ja jokainen mies, tarvitsee vain tasa-arvoisen ja ihmisoikeuksia kunnioittavan hyvinvointiyhteiskunnan, jossa ei hyväksytä väkivaltaa tai syrjintää ketään kohtaan.

Vauva tuli, parisuhteen onni meni: Syy ei välttämättä ole siinä, että suhteen osapuolet eivät sopisi toisilleen. Vaikka lapsen saaminen on rikastuttava ja elämää mullistava kokemus, parisuhteeseen se voi tuoda asioita, joihin ei ehkä osannut varautua. Väestöliiton tutkimusten mukaan parisuhdetyytyväisyys saattaa laskea vauvan syntymisen jälkeen, mutta syy ei ole välttämättä siinä, etteivätkö kumppanit sopisi toisilleen. Väestöliiton Parisuhdekeskuksen psykologin Elina Nurmisen mukaan tuoreet vanhemmat riitelevät kahdeksan kertaa niin usein kuin lapsettomat parit.

Rakkaus ei ole välttämättä kadonnut, mutta pikkulapsivaihe on haastava ajanjakso, jonka alle parisuhde voi hetkellisesti jäädä. Molempien osapuolien olisi hyvä ymmärtää se. Elina Nurminen kuvailee blogissaan asioita, jotka vaikuttavat parisuhdetyytyväisyyden laskuun: Vanhemmuuteen liittyvät kiistat 4. Liian vähän kahdenkeskistä aikaa On myös toinenkin seikka, johon ei voi välttämättä valmistautua.

Se voi herättää ahdistusta, pelkoa ja huolta, ja joskus myös halua vältellä näitä tunteita. Joku ratkaisee ahdistuksen keskittymällä vain lapseen ja laittaa parisuhteen sivuun, Nurminen kirjoittaa.

Vauvan tuleminen voikin haastaa suhteen todellisen kestävyyden: Onko puolisoilla turvallinen yhteys, voivatko he kertoa toisilleen tunteistaan täysin pelkäämättä, Nurminen kuvailee.

Turvallinen yhteys kantaa vaikeissa tilanteissa pitkälle. Jos turvallista yhteyttä ei ole, ero on todennäköisempää. Yrityskin riittää Tilanne ole kuitenkaan lohduton, vaikka arki olisi hetken raskaampaa kuin ennen. Parisuhdetyytyväisyys toisinaan laskee lapsen synnyttyä, mutta myös palautuu pikkuhiljaa arjen alkaessa sujua, THL: Väestöliitto kertoo vuonna tehdystä tutkimuksesta, jossa kerrottiin hyviä uutisia: Kumppania ei tarvitse aina ymmärtää oikein, pelkästään yritys ymmärtää näytti olevan merkitsevää parisuhdetyytyväisyydelle.

Tärkeintä on siis se, että kumppanit saavat vastakaikua toisiltaan. Rakkaasi tulee aina muistamaan: Kun tyytymättömyyttä aiheuttavaa listaa katsoo, se tuntuu loogiselta ja syyt suhteen ulkopuolisilta seikoilta. Joissakin tapauksissa ongelmat voivat olla vain puhtaasti järjestelykysymyksiä. Kuuma kysymys Yhdysvalloissa — pitäisikö kouluissa ja tarhoissa luopua tyttöjen ja poikien vessoista? Voivatko tytöt ja pojat käyttää samoja vessoja? Kun koulut ja tarhat Kalifornian San Franciscossa starttasivat, Miraloman esikoulussa ei ollut enää ympyröitä ja kolmioita tai tytön ja pojan kuvia ovissa kertomassa kummalle sukupuolelle vessat kuuluvat.

Kaikki lapset käyttävät samoja vessoja, uutisoi San Francisco Gate. Aloite yhteisvessoihin tuli koulun oppilaiden vanhemmilta. Yhdysvalloissa gender-keskustelu on vilkasta, ja vauhtia siihen toi entinen olympiavoittaja Bruce Jenner, joka on vaihtanut sukupuoltaan ja on nyt nimeltään Caitlin Jenner. Kalifornia on aina ollut vapaamielinen eri sukupuolten ja seksuaalisten suuntautumisten suhteen. Vuonna osavaltioon tuli laki, joka vaatii kouluja antamaan transgender-oppilaiden käyttää haluamiaan vessoja.

Eli jos lapsi tuntee olevansa poika, vaikka on biologisesti tyttö, hän saa käyttää poikien vessaa. Ja tietysti myös toisinpäin. Näin ei ole kaikissa osavaltioissa. Missourissa koululaiset protestoivat ulosmarssilla sitä, että transsukupuoliset saisivat käyttää haluamiaan vessoja. Maahanmuuttokriittisen poliisin puheet Keuruulla tutkitaan Keuruun päättäjille maahanmuuttajista kielteiseen sävyyn esitelmöineen ylikonstaapelin puheita tutkitaan Helsingin poliisilaitoksen toimesta.

Ylikonstaapeli on kuulunut Helsingin poliisilaitoksella työryhmään, joka on työskennellyt maahanmuuttajataustaisen rikollisuuden ja rikollisuuden ennalta ehkäisyn parissa. Apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäen mukaan tapauksen kuulemiset ovat vielä kesken. Keuruulla esitelmöinyt ylikonstaapeli ei tällä hetkellä jatka työryhmän jäsenenä eikä toimi esimiestehtävissä.

Ylikonstaapeli oli esittänyt yleisötilaisuudessa huolensa muun muassa maahanmuuttajien ja naisten välisistä suhteista. Ylikonstaapeli kertoi puhuvansa yksityishenkilönä eikä poliisina. Yleisötilaisuus järjestettiin päivää ennen kaupunginvaltuuston kokousta, joka päätti, että vastaanottokeskusta ei haluta Keuruulle.

Luksushoro on kuin supertähti, tienaa 30 euroa kuussa! Naisten työmahdollisuudet paranevat hallituksen kilpailukykytoimilla Kokoomuksen kansanedustaja Sofia Vikmanin mukaan hallituksen toimet kilpailukyvyn nostamiseksi purkavat naisten työllistymisen rakenteellisia esteitä työmarkkinoilta. Kokoomuksen kansanedustaja Sofia Vikman iloitsee nuorten naisten työmarkkina-aseman paranemisesta, kun hallitus toteuttaa perhevapaista aiheutuvien kustannusten tasauksen euron kertakorvauksella.

Toimenpide on osa hallituksen yhteiskuntasopimusta korvaavia toimia. Vikmanin mukaan päätös purkaa mahdollisuuksien tasa-arvon toteutumisen ja naisten työllistymisen rakenteellisia esteitä työmarkkinoilta. Suomella ei ole varaa jättää yhä koulutetumpien naistemme potentiaalia käyttämättä, Vikman toteaa tiedotteessaan. Vikman muistuttaa, että vanhemmuuden kustannusten epätasainen jakautuminen on heikentänyt naisten urakehitystä ja mahdollisuuksia työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Perhevapaista aiheutuvien kulujen tasauksen ansiosta naisten asema työelämässä vahvistuu. On kaikkien etu, että jatkossa työnantaja voi palkata pätevimmän ja osaavimman hakijan sukupuolesta riippumatta. Hallitus aikoo lupaustensa mukaisesti parantaa yritysten yksikkötyökustannuksia viidellä prosentilla. Hallituksen toimia voi pitää kovina. Listalla ovat muun muassa ylityökorvausten puolittaminen, sunnuntaikorvausten vähentäminen ja helatorstain ja loppiaisen muuttaminen palkattomiksi vapaapäiviksi.

Taustalla reserviläiskirje, kertausharjoitusten lisääminen ja Ukrainan sota Pako armeijasta: Jopa tuhat suomalaista eroamassa reservistä tänä vuonna Armeijan reservistä pois haluavien määrä on kasvanut ennätyslukemiin. Tänä vuonna täydennyspalvelukseen on hakenut jo yli asevelvollista.

Luku on lähes kolme kertaa suurempi kuin viimevuotinen ennätyslukema ja peräti yksitoista kertaa suurempi kuin toissa vuonna. Vertailun vuoksi vuonna täydennyspalveluksen suoritti vain 48 reserviin kuulunutta. Reserviläiskirje on aktivoinut, oli syy sitten mikä tahansa. Puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg kertoi perjantaina Kokonaisturvallisuusmessuilla Tampereella, että vain runsaat 70 reserviläistä ilmoitti kirjeen saatuaan, että haluaa pois sodan ajan tehtävästään.

Täydennyspalvelukseen hakeutumisen huippu oli touko—kesäkuussa, kun hakemuksen teki noin reserviläistä. Täydennyspalvelukseen haluavien määrän kasvussa heijastunee myös kertausharjoitusten määrän selvä lisääntyminen tänä vuonna sekä Venäjän viime vuonna tekemä Krimin valtaus ja Ukrainan sota.

Naisvaltaiset alat kärsivät eniten Sekä vasemmistoliiton Arhinmäki että vihreiden Niinistö huomauttavat hallituksen sanovan hyvästit sopimusyhteiskunnalle. Oppositio arvostelee hallituksen tänään tiistaina esittelemiä leikkauksia, joilla puututaan muun muassa ylityökorvauksiin, sunnuntailisiin ja vuosilomiin.

Hänen mukaansa eniten kärsivät julkisen sektorin naisvaltaiset alat. Arhinmäki huomauttaa, että ensimmäisen sairauslomapäivän muuttaminen palkattomaksi on jopa vaarallista. Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö kommentoi Twitterissä, että hallituksen sanelupolitiikka ei ole sopimista nähnytkään.

Hän pitää hyvänä sitä, että muutosturva ja perhevapaiden kustannustenjako paranevat. Tästä myös Arhinmäki on samaa mieltä. Sekä Arhinmäki että Niinistö huomauttavat hallituksen sanovan hyvästit sopimusyhteiskunnalle. Hallituksen mukaan toimenpiteet säädetään pakottavalla, nykyisten työehtosopimusten päätyttyä sovellettavalla lainsäädännöllä. Hallituksen tavoitteena on nostaa työllisyysaste 72 prosenttiin ja lopettaa velaksi eläminen vuoteen mennessä. Poliisin ratsiassa yllättävä tulos — poikkeuksellisen moni naiskuljettaja räplää kännykkää Yle Uutiset yle.

Miehille uusi ehkäisy — pistokset annetaan kiveksiin Siemenjohdinten katkaiseminen on ollut pitkän ajan ainut ehkäisyväline miehille kondomin jälkeen.

Tähän on tulossa kuitenkin muutos, sillä nyt on kehitelty uusi ehkäisymenetelmä miehille, joita menetelmään liittyvä kiveksiin pistäminen saattaa kuitenkin hermostuttaa. Järjestö on alkanut kehittelemään patentin ympärille uudenlaista Vasalgel-nimistä ehkäisymenetelmää miehille. Vasalgel on synteettinen geeli, jonka lääkäri pistää miehen kummankin kiveksen läpi siemenjohtimiin. Geeli jää siemenjohtimiin tukokseksi eikä päästä spermaa läpi noin kymmenen vuoden ajan.

Jos potilas haluaa lopettaa ehkäisyn, hänen täytyy mennä uudelleen lääkäriin, jossa annetaan vielä toiset pistokset. Uusissa pistoksissa on ainetta, joka saa geelin liukenemaan ja poistumaan sperman tieltä.

Alkuperäistä RISUG-tuotetta ei aiemmin päästetty markkinoille sen mainitsemattomien sivuvaikutusten vuoksi. Alkuperäisestä tuotteesta kehitelty Vasalgel ei kuitenkaan Metro-lehden mukaan ole saanut vielä vastustusta. Miksi anoppi kiinnostaa vähän liikaa? Olen huomannut viihtyväni liian hyvin anoppini seurassa. Mitä minun kannattaisi tehdä? Olen kolmikymppinen mies, toista vuotta naimisissa. Vaimoni on kaikin puolin ihana, kaunis, koulutettu ja pidetty.

Nyt olen huomannut viihtyväni hiukan liian hyvin anoppini seurassa. Hän on kuusikymppiseksi vetävä nainen, fiksu ja hauska hänkin. Vaimooni verrattuna hän on kiinnostavampaa seuraa, koska hänellä on enemmän sanottavaa. Vaimoani kiinnostavat meikit ja laukut, anoppia miestenkin asiat, kuten politiikka tai urheilu. Anoppi harrastaa myös pikkutuhmien vitsien kertomista.

Minulle on alkanut tulla fantasioita seksistä anoppini kanssa. Kehittelen myös suunnitelmia siitä, miten voisin toteuttaa näitä fantasioita. Annoimme joitakin täkyjä, jotta naissukupuoli voisi helpommin päästä pistämään ajatuksiaan likoon. Tässä tulevat TOP-5 turn offit. Otanta ei siis ole tieteellisesti pätevä, mutta antaa tietenkin jonkinlaista suuntaa. Mies joka kehuu naisen ulkonäköä baaritiskillä tai baarissa yleensä…niin…hän vaan on niiiiiin nolo.

Mies joka puhuu kuinka rikas hän on, puhuu työstään, tunnetuista ystävistään…ylipäänsä lesoilee ja lässyttää paskaa. Mies joka vain puhuu eikä kuuntele toista. Mies joka suorastaan esitelmöi. Mies joka heittää alituiseen pervoa läppää, eikä tunne tilannetajua. Mies joka ei puhu juuri mitään vaan häntä täytyy lypsää.

Sipilän ylityöpalkkioiden puolituspuheet eivät kyllä vaikuta, sillä ne eivät riitä. Suomi ei niillä pysty kilpailemaan esimerkiksi Ranskan kanssa.

Siellä ylityötunnit välillä ovat normaalin arvoisia työtunteja. Sipilän ehdotus nyt ei pääse lähellekään Ranskan käytäntöä, joten kun risteilijäalusten tuotanto siirrettiin Ranskaan, se tapahtuisi myös sen jälkeenkin, kun Sipilän ehdotus mahdollisesti toteutuu jonkun vuoden kuluttua, kun ammattiliitojen lakkoiluaalto on saatu päätökseen. Sillonhan Sipilä on myöhässä jo vuotta ehdotuksineen. Ex-liigakiekkoilijan raskas isyyskiista päättyi suruun.

Jokaisen naisen on kohdattava abortti — teininä minulla oli krooninen huono omatunto irtoseksistä KOLUMNI Rosa Meriläinen Olen ollut teininä lukuisissa kotibileissä, joissa humalapiikin aikaan tupakkapaikalle muodostunut tyttöporukka keskustelee abortista eettisenä ongelmana. Minullakin on ollut asiasta vaihtelevia ja kärjekkäitä mielipiteitä — sekä suuri keskusteluntarve.

Muistan ainakin olleeni sitä mieltä, että en halua tuomita muita, mutta itse en aborttia itselleni sallisi: Se oli helppo sanoa, koska seurauksia ei koskaan tullut. Siitä hetkestä lähtien, kun tyttö alkaa harrastaa heteroseksiä, hänen elämäänsä astuu raskauden pelko. Harva kuitenkaan saa e-pillereitä kouraan vielä neitsyenä. Sitä on enemmän ja vähemmän käsillä olevien ehkäisyvälineiden armoilla. Humalassa tuntuu rutkasti paremmalta idealta panna paljaalla kuin jättää koko juttu väliin vain sen tähden, että poika ei saa kumipuvussa seisomaan.

Minulla oli teininä jokseenkin krooninen huono omatunto holtittomasta irtoseksistä. Ei siksi, että olisin missään nimessä paheksunut seksiä sinänsä — päinvastoin, sehän oli ihan parasta. Mutta maanantaisin sitä joskus meni hauraana hakemaan katumuspillereitä. Ja minä sentään kuulun niihin ihmisiin, joilla on aina kondomi mukana. En muista koskaan keskustelleeni abortin etiikasta poikien kanssa.

Sitä jotenkin automaattisesti oletti, että pojat kannattavat aborttia. Että jos asia eteen tulee, siitä on yksin selvittävä. Raskaus on tytön taakka ja valinta.

Lääkäri huolissaan vuotiaiden kylmistä, seksittömistä suhteista — lapsellisen helppo keino voi palauttaa himot Yllättävän nuoretkin tarvitsevat apua seksielämäänsä. Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, pari- ja seksuaaliterapeutti Pirkko Brusila toivoo, että parit pitäisivät seksielämästään nykyistä parempaa huolta. Ettei päästettäisi kipinää sammumaan. Hän on huolissaan varsinkin vuotiaista, joilla seksi ja kumppani saattavat unohtua kiireisen elämän suorittamisen alle.

Kun käydään terapiassa läpi tyypillisen viikon aikataulua, niin siellä ei ole hetkeäkään aikaa kumppanille. Aamulla salille, työn jälkeen harrastus. Mistään ei olla valmiita luopumaan. Naisvaltaiset alat kärsivät eniten. Naisvaltaisilla aloilla on pisimmät lomat, lyhin työaika ja parhaat etuudet palkallisissa sairasvapaissa. Eikä se lomaleikkaus vieläkään riitä. Heille jää edelleen lomaa 30 työpäivää kuusi viikkoa kun se miesvaltaisilla aloilla on jatkossakin vain 25 työpäivää viisi viikkoa.

Mihin voin maksaa, jos haluankin maksaa veroa siitä, että annan omistamani asunnon ilmaiseksi?????? Kyseenalaistajien määrä on kasvanut armeijassa Puolustusvoimien koulutuspäällikön mielestä armeijassa näkyy se, että nuoret kohtaavat ennen armeijaa aiempaa vähemmän auktoriteetteja kuin aiemmin.

Johtamiskoulutukseen osallistuvilla on aiempaa monipuolisemmat mahdollisuudet toteuttaa rooliaan. Puolustusvoimat kehittää johtamiskoulutustaan nykyajan tarpeita vastaavaksi. Koulutuspäällikkö, everstiluutnantti Petteri Soini Kainuun prikaatista kertoo, että vuosikymmenten takainen johtamismalli, jossa taustalla ei ollut niinkään paljon teoriapohjaa, on taakse jäänyttä elämää.

Ero siivilimaailman johtamiseen ei ole enää kovin suuri. Tähän kuuluvat oleellisena osana palautteen kerääminen, itsearviointi, vertaisarviointi, tiimipalaverit ja johtajien saama palaute. Kyllä tässä ollaan luvulla, Soini sanoo. Kyseenalaistajien määrä kasvanut Vanhaan johtamiskulttuuriin verrattuna puolutustusvoimien johtamiskoulutukseen osallistuvilla on nykyisin enemmän vastuuta ja mahdollisuuksia toteuttaa tehtävät itsenäisesti.

Edelleen on niin, että kun johtaja johtaa, alaiset tekevät sen mukaan kuin käsketään. Tämä ei sulje pois sitä, että suunnitteluvaiheessa kaikkien mielipiteet otetaan huomioon, Soini kuvailee. Petteri Soini myöntää, että nykynuorissa on enemmän kyseenalaistajia kuin aiemmissa sukupolvissa. Tämä johtuu hänen mielestään siitä, että nykynuorista monetkaan eivät ole kovin usein kohdanneet auktoriteetteja. Armeijassa nuoret kuitenkin voittopuolisesti asennoituvat hyvin tähän systeemiin, jossa näkyy jo arvomerkeistä, kuka käskee ja kuka on pomo, Soini toteaa.

Hän sanoo, että nuoren kannattaa armeijaan mennessään muistaa, että puolustusvoimat tarjoaa ilmaista koulutusta, joka rankataan korkealle myös siviilielämässä. Kaikki lähtevät samalta viivalta, Soini muistuttaa. Katso, kuulutko seuraaviin naistyyppeihin! Oletko nainen, joka keskittyy vain uraansa vai nirsoiletko kumppaniehdokkaiden kanssa?

Tunnistatko itsesi näistä naistyypeistä? Avioerolapsi ja tutkija todistavat: Eroselfiet ovat huijausta Iloiset, Facebookissa jaettavat eroselfiet pönkittävät vain vanhempien omia tunteita. Lapsia niissä ei oteta huomioon. Uusi villitys on ladata avioeron jälkeen Facebookiin hymyilevä kuva juuri eronneista vanhemmista.

Jaamme vanhemmuuden tasa-arvoisesti ja käymme yhdessä lastemme koulujen ja harrastuksien juhlissa ja vanhempainilloissa. Yhdysvalloissa julkaistiin jo vuonna New York Times -lehdessä kirjoitus tutkimuksesta, jonka mukaan avioerolapset kärsivät aina. Vaikka vanhemmat esittivät, että avioero sujui hyvin, lapsia ero järkytti yhtä paljon kuin niitä lapsia, joiden vanhemmat erosivat riidoissa.

Tutkimusta johtanut Elizabeth Marquardt kommentoi nyt eroselfieitä sanomalla, että ne ovat vain vanhempia itseään varten. Eron jälkeen lasten itsensä tehtäväksi tulee selviytyä siitä.

Vanhempiensa eron kokenut Nicolas DiDomizio kirjoittaa mic. Olen iloinen, etten joutunut näkemään kuvia, missä he naureskelevat yhdessä avioeropäätöstä. Väkisin raskaaksi, pakolla abortti?

Uusi parisuhdeväkivallan muoto yleistyy Tutkijat ovat huolissaan uudesta parisuhdeväkivallan muodosta, lisääntymiseen pakottamisesta. Kyse on yleensä tilanteesta, jossa kumppani sabotoi ehkäisyä, jotta nainen tulisi raskaaksi tai painostaa kumppaniaan lisääntymään. Tämä johtaa ei-toivottuihin raskauksiin, turhiin abortteihin ja naisten traumatisoitumiseen. Tutkijoiden mukaan miehet saattavat piilotella e-pillereitä, puhkoa kondomeita, ottaa ehkäisyrenkaita pois kumppaneiltaan tai keskeytetyssä yhdynnässä olla tahallaan lopettamatta ajoissa.

Illinoisin yliopiston tutkijoiden mukaan lääkäreiden tulisi olla tietoisia myös tästä väkivallan muodosta. Tekijät saavat nautintoa tunteesta, että heillä on kaikki hallinta kumppaniinsa aina kehon toimintoja, kuten raskautta, myöten.

Miehet eivät suinkaan halua aina lisääntyä vaan saattavat pakottaa raskaaksi tulleen naisen päättämään "ei-toivotun" raskauden. Uhrit ovat useimmiten naisia, mutta myös miehiin kohdistuu vastaavaa. Miehet voivat myös uhkailla kumppaniaan, jos tämä ei suostu raskauteen tai suostu raskaaksi tultuaan tekemään aborttia.

Tutkijoiden mukaan naisista prosenttia kokee tällaista jossain vaiheessa elämäänsä. Lisääntymiseen pakottamista ilmenee kaikissa yhteiskuntaluokissa, mutta suurimmassa vaarassa ovat huonosti toimeentulevat, vähän kouluttautuneet, kumppaneistaan taloudellisesti riippuvaiset naiset. Inttitarinat ovat samankaltaisia sukupolvesta toiseen — nykyvarusmiehet korostavat palveluksen elämyksellisyyttä Käynnissä oleva tutkimus summaa armeijan käyneiden kokemuksia eri vuosikymmeniltä. Nykysukupolvet korostavat armeijan elämyksellistä puolta ja voivat jopa pettyä liian löysään kuriin.

Kun armeijan käyneet muistelevat palvelusaikojaan, nousee esille varsin yhtenäinen tarina. Nuorisotutkimusverkoston parhaillaan käynnissä olevassa Isältä pojalle ja takaisin — ylisukupolvinen maanpuolustustahto -tutkimuksessa kerrotaan kollektiivista armeijatarinaa sukupolvesta toiseen, sanoo tutkija Tiia Laukkanen.

Ne ovat vaikuttavia kokemuksia, kuten metsäleirejä, onnistumisen tai väsymyksen kokemuksia. Tutkimukseen haastatellaan isiä ja poikia sekä isiä ja tyttäriä ja vertaillaan heidän kokemuksiaan armeija-ajalta. Kutsunnoissa 35 nuorta — armeija voi olla näytön paikka Kutsuntojen kautta noin 76 prosenttia ikäluokasta saa tiedon palveluspaikasta.

Vuonna syntyneiden miesten pääosa suorittaa palvelun vuoden aikana. Koko päivän kestävän kutsuntatilaisuuden aikana kerrotaan tuleville varusmiehille tietoa palveluksesta. Kutsuntapäivän aikana selvitetään tulevan varusmiehen palveluskelpoisuus palveluspaikka.

Pohjois-Pohjanmaan Aluetoimiston päällikkö, everstiluutnantti Kimmo Rajala Pohjois-Suomen Sotilasläänin Esikunnasta pitää kutsuntapäivää tärkeänä tapahtuma, jolloin miehille kerrotaan palveluksesta ja myös kuunnellaan toiveita. Harrastukset, opinnot ja tuleva ammatti vaikuttavat palveluspaikkaan. Suurin osa Oulun kutsuntojen miehistä kuitenkin sijoittuu Jääkäriprikaatiin Sodankylään tai Rovaniemelle, kertoo everstiluutnantti Rajala.

Näyttämisen halu kirittää nuorta Yksi Oulun kutsuntatilaisuuuteen osallistava on ylikiiminkiläinen Roni Hopeavuori. Hän haluaisi sissiksi isoveljensä tapaan. Olisihan se rankka testi, jossa näkisi onko mihinkään.

Siinä voisi näyttää ainakin isoveljille, että pystyn olemaan armeijassa. Yks isoveli on sissi ja häntä kunnioitetaankin perheen piirissä, kertoo Hopeavuori. Pohjois-Pohjanmaan Aluetoimiston alueelta kutsuntoihin osallistuu noin 3 miestä.

Keinot ongelman ratkaisemiseen Uppoamme parisuhteeseen yhtä nopeasti kun päivittäisiin rutiineihimme, tämän vuoksi on hyvä oppia tunnistamaan suhdetta myrkyttävät tekijät. Kumppanistamme tulee väkisinkin osa meidän mukavuusaluettamme ja arkirutiiniamme. Välillä voi olla huomattavan vaikeaa itse huomata, kun terve parisuhde muuttuu myrkyttäväksi, elämäniloa imeväksi viemäriksi. Meidän pitää oppia tunnistamaan se, milloin pysymme parisuhteessamme pelkästään pelosta: Kaikki nämä ovat vaikeita tilanteita.

Lopulta meidän tulee kuitenkin tehdä päätös: Alle kirjoitettu kymmenen askeleen prosessi on tehokas ja voi vapauttaa sinut tiedostetusta tai tiedostamattomasta huonosta parisuhteesta. Ei, naiset eivät pelkää jääkiekkoa, mutta kaikkia naisia jääkiekko ei yksinkertaisesti kiinnosta.

Sama koskee jalkapalloa, eikä kyse siinäkään ole pelosta. Jotkut tykkäävät äideistä ja jotkut tyttäristä, niin se vain on. Liigan tuore Mimmiliiga-blogi miettii naisten pelkoa ja kiinnostuksen puutetta jääkiekkoa kohtaan. Minua henkilökohtaisesti jääkiekko kuitenkin kiinnostaa, ja kokemukseni jäähalleista sisältävät naisia ja vessajonoja. Naispuolisten ystävieni kanssa nauramme usein sitä, ettei erätauolla meinaa ehtiä vessaan — niin pitkät ne jonot ovat.

Saati sitten että ehtisi vielä hakea jotain syötävää tai juotavaa, ei toivoakaan. Miesten kanssa hallissa käydessäni heillä ei tunnu samaa ongelmaa olevan. He käyvät vessassa, savukkeella ja ehtivät nauttia vielä oluetkin erätauon aikana. Toki miesten vessakäynti ottaa vähemmän aikaa kuin naisten, mutta saattaa asia viitata myös siihen, että halleissa käy useita naisia. Naiskatsojat ovat vähemmistöä, mutteivät marginaalia.

Mietin, olenko ainoa, jonka mielestä naiset eivät pelkää jääkiekkoa ja että naisillekin vessajonoja halleihin syntyy. Kysyin asiasta sosiaalisessa mediassa, ja vastaukset olivat kutakuinkin seuraavanlaisia: Tampereella tosin taitaa olla rohkeampia naisia, kun niitä on hallissa ihan reippaasti ollut joka kerta, kun käynyt olen.

Voi niitä onnellisia naisia, jotka saavat jonottaa siinä naurettavan lyhyessä vessajonossa, kommentoi ystäväni Jonna. Samankaltaisiin kommentteihin törmäsin myös muualla.

Siihen, miksei jääkiekko kiinnosta kaikkia naisia tai tyttöjä voi olla monta syytä. Moniko tyttö on esimerkiksi käynyt äitinsä tai tätinsä kanssa jääkiekko-ottelussa? Ei varmaan kauhean moni. Naisten kiekkoa seuraavat sukupolvet kasvavat kuitenkin koko ajan. Ei tuputtettaisi lajia ihmisille, joita se ei kiinnosta. Ne joita laji kiinnostaa, he seuraavat, ja heitä on paljon. Faniryhmissä naisten määrä on kasvava, joissain jo kymmeniä prosentteja. Myös joukkueet ovat tajunneet asian, sillä fanituotteita on paljon myös pelkästään naisille.

Ei, pelkoa se ei ole. Rakkaus lajiin ei vaan syty joka mimmillä. Semin mukaan Suomi on kansainvälisissä sopimuksissa sitoutunut edistämään naisten ja miesten oikeutta samaan palkkaan samasta ja samanarvoistesta työstä. Sunnuntaityötä tehdään paljon naisvaltaisilla, pienipalkkaisilla sosiaali- ja terveyssektoreilla ja kaupan alalla. Hallitus syventää entisestään näiden työntekijöiden palkkakuoppaa. Semi kertoo, että hallitus ja työmarkkinajärjestöt ovat toteuttaneet yhdessä samanpalkkaisuusohjelmaa vuodesta Ohjelman tavoitteena oli naisten ja miesten palkkaeron kaventaminen enintään 15 prosenttiin vuoteen mennessä.

Semin mukaan edistystä on tapahtunut, mutta ei riittävästi sillä palkkaero on kaventunut 17 prosenttiin. Miehetkin ovat epävarmoja - 4 asiaa, joita he eivät kerro kumppanilleen Pitkä suhdekaan ei välttämättä rohkaise paljastamaan näitä asioita itsestään.

Useat miehet ovat huonoja kertomaan tunteistaan kumppanilleen. Keskustelu takkuaa ja ongelmista on vaikea puhua. Monesti kumppanista tuntuu, että miehistä ei saa mitään irti.

Nyt yhdysvaltalaiset parisuhdeterapeutit ovatkin intoutuneet listaamaan asioita, joita miehet eivät kerro kumppanilleen edes naimisissa ollessaan. Pornosivustoja pannaan Venäjällä Yksitoista aikuisviihdesivustoa joutui kielletyksi Venäjällä tällä viikolla. Asiasta kirjoittaa muun muassa The Moscow Times. Mediaa säätelevä Roskomnadzor kielsi muun muassa Pornhubin, koska oikeusistuin oli todennut sen ja kymmenen muun palvelun rikkoneen pornon jakeluun liittyviä lakeja.

Ei ole tiedossa, mikä sisältö tarkalleen ottaen johti kieltoihin. Venäjä on ennenkin toiminut nettipornoa vastaan. Lisäksi aivan äskettäin se sensuroi Reddit-yhteisöä ja pimensi Wikipedia-tietosanakirjan huumeaiheisen keskustelun ja artikkelin vuoksi. Kumpikin kielto kumottiin sen jälkeen, kun palvelut tekivät vaadittuja muutoksia. Nähtäväksi jää, miten pornopannaan Venäjällä suhtaudutaan. Intiassa viranomaisten taannoinen nettipornokielto poiki valtavan vastareaktion, ja pornosivun esto purettiin.

Toki on olemassa myös se vaihtoehto, että elintarvikkeiden tuontikiellon tapaan Venäjä pyrkii pönkittämään maan omaa tuotantoa. Tämä on oikea syy Olepa rehellinen itsellesi! Meillä oli niin hauskaa ensitreffeillä! Nauroin katketakseni, hän on niin vitsikäs. Oikeastaan se taitaa olla syy siihen, miksi rakastuinkin.

Tätä vanhaa selitystä toitottaa joka toinen. Siis että puoliso on niin hauska, että hän vie sydämen. Se on ihan puppua, brittiläinen tunteita tutkiva aivoekspertti Sophie Scott väittää. Hänen mukaansa ihmiset sanovat näin, mutta tarkoittavat oikeasti tätä: Eikä siinä ole mitään väärää! Scott kertoo, että nauru on tärkeä tapa kommunikoida toisten kanssa. Me nauramme paljon todennäköisemmin silloin, kun olemme seurassa, emmekä yksin kotona.

Nauru on tärkeä osa hyvää suhdetta. Näillä sitten lähdetään Suomen vientiä nostamaan? Kyllä sitä syvästi paheksun, Luukkainen sanoo Uudelle Suomelle. Ota huomioon muutama seikka Kesällä alkaneet romanssit saattavat pian vedellä viimeisiään Alkoiko romanssisi kesän helteisimmällä hetkellä? Olivatko yhteiset hetket auringonlaskuja- ja nousuja nuotion äärellä sekä yhteisiä yöuinteja meressä? Kesällä ihastuminen on helppoa ja lomalla yhteistä aikaa on helppo löytää, mutta miten käy syksyn ja arjen saapuessa?

Toivoisitko, että orastava ihmissuhteesi jatkuisi pidempään? Muutama asia kannattaa ottaa huomioon, jos toivoo romanssin muuttuvan parisuhteeksi. Pakolaisia potkinut unkarilaiskuvaajatar sai potkut Yle Uutiset yle.

Näin sairaanhoitajan tilipussi köyhtyy: Lisät neljännes palkasta Iltalehden haastattelema sairaanhoitaja kertoo, että hän tienasi viime vuonna 37 euroa. Lisien osuus koko vuoden tienesteistä oli 8 euroa, eli yli 23 prosenttia. Viimeisen kolmen viikon ajalta sairaanhoitaja kertoo saaneensa pyhälisiä euron edestä, sitä edeltäneeltä kolmen viikon jaksolta euroa.

Näistä lisistä haihtuisi neljännes, jos hallituksen ajama sunnuntaikorvauksen heikennys menee läpi. Pyhälisä on sairaanhoitajien merkittävin lisä, mutta hoitajille maksetaan myös ilta-, yö- ja lauantailisiä. Myös ylityökorvausten puolittaminen sekä lomien leikkaaminen tekevät kipeää, sairaanhoitaja sanoo. Ylitöitä en jatkossa näillä korvauksilla tekisi. Kuitenkin päivystysalueilla ylitöillä on suuri merkitys, siellä homma pyörii ylitöillä, kun henkilökuntaa ei ole tarpeeksi.

Terveys- ja sosiaalialan ammattijärjestö Tehyn entinen puheenjohtaja, nykyinen kokoomuksen kansanedustaja Jaana Laitinen-Pesola sanoo, ettei hän voi kehua hallituksen päätöksiä, vaikka edustaa itse valtiovarainministeripuoluetta.

Toivoisin, että näitä päätöksiä voitaisiin katsoa vielä. Tehyn työtaistelusta muistettu Laitinen-Pesola sanoo luottavansa suomalaiseen sopimusyhteiskuntaan ja vierastavansa pääministerin ajamaa pakottavaa lainsäädäntöä. Laitinen-Pesola lievittää hieman kritiikkiään sanoessaan, että myös ay-johtajien tulisi katsoa itseään peiliin. Nyt hallituksen täytyy tehdä omia päätöksiä. Suomalaiset opiskelijaneidot ällistyivät ulkomaisesta Tinder-tarjonnasta — näin eroaa kotimaasta Uuden tosi-tv-sarjan Bimbo Oy: Fox-kanavalla alkaa tänään keskiviikkona uusi työpaikkareality, jonka päähenkilöinä nähdään parikymppiset Alina ja Sointu.

Nuoret opiskelijaneidot pyörittävät opintojensa ohella promotyttöjä välittävää Charisma Promotion -yritystä. Työkaveruuden lisäksi ystävykset myös asuvat yhdessä ja kuluttavat rutkasti aikaa seuranhakusovellus Tinderin selaamiseen. Tinderin näprääminen kuuluu luonnollisesti osaksi myös Nizzan-matkaa. Alina ja Sointu ovatkin aivan ällikällä lyötyjä siitä kuinka erinomainen Tinderin tarjonta Nizzassa on Suomeen verrattuna.

Suomessa sä selailet sata ja löydät sadasta yhden mille voi painaa likee, Sointu kuvailee. Se on ihan uskomatonta. Naiset valitsevat nizzalaisella terassilla istumapaikkansa myös siten, että pystyvät ihastelemaan ohikulkevia ranskalaiskomistuksia. Tää on niin kuin karkkikauppa. Ainut huono puoli on, että täällä Ranskassa on se, ettei jengi puhu hirveästi englantia, mutta onneksi on tää international language, Alina sanoo kulmiaan merkityksellisesti kohauttaen.

Naiset kuitenkin tuumivat, ettei kannata ottaa vastaan heti ensimmäistä vastaan tulevaa miestä. Katso videolta tyttöjen tunnelmia Nizzan reissulla. Bimbo Oy alkaa Fox-kanavalla keskiviikkona kello Oletko kumppanillesi enemmän äiti kuin vaimo? Se selviää pohtimalla näitä neljää kohtaa. Asiat, joista kannattaa pyrkiä eroon Uutta suhdetta ei kannata myrkyttää heti alkuunsa epäilemällä ja haastamalla riitaa jatkuvasti.

Uuden suhteen aloittaminen on aina haastavaa, mutta siitä huolimatta ihanaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että asioita ei kannata tuoda mukanaan edellisestä suhteesta, sillä parempi on aloittaa puhtaalta pöydältä. Sen lisäksi on muutamia tapoja, joista jokaisen kannattaa pyrkiä eroon. Näin vältät myrkyttämästä tuoretta suhdetta. Et luota siihen, että hän todella voi olla uskollinen. Tuot hänen lyhyessä menneisyydessänne tekemänsä virheet esiin jokaisen riidan aikana. Olet liian pomottava ja haluat olla vastuussa kaikesta.

Olet mustasukkainen ja epävarma. Et kerro mikä sinua todellisuudessa vaivaa, vaan pidät tiedon sisälläsi. Katselet muita sillä silmällä. Vanhojen suhteiden esiin nostaminen jatkuvasti.

Aikuisviihdeyhtiö lupaa maksaa senttisen peniksen pienentämisen Uutisoimme taannoin meksikolaismiehestä, jolla on senttinen penis. Roberto Esquivel Cabreran mukaan suuresta elimestä on aiheutunut hänelle lähinnä murheita. Lukuisat aikuisviihteeseen erikoistuneet yhtiöt, kuten Vivid Entertainment, lähestyivät miestä nopeasti rahakkaiden työtarjousten merkeissä.

Vivid Entertainmentin johtaja, Steven Hirsch, on kuitenkin lähestynyt Roberto Esquivel Cabreraa myös toisenlaisen tarjouksen tiimoilta. TMZ-sivuston mukaan yhtiö nimittäin lupautuu maksamaan miehen peniksenpienennysleikkauksesta kertyvät kulut, vaikka mies ei suostuisikaan esiintymään pornoelokuvassa.

Roberton jättiläismäistä penistä esiteltiin aikaisemmin TMZ: Sivuston mukaan peniksen todellinen koko on noin 15 senttimetriä. Suurin osa elimestä on nimittäin vain ylimääräistä ihoa. Pettämissivuston hakkerointi ajoi pastorin itsemurhaan - "Hän oli niin häpeissään" Yhdysvalloissa pastorin tili paljastui, kun Ashley Madison -palvelu hakkeroitiin.

New Orleansissa asuvan baptistipastori John Gibsonin, 56, vaimo löysi miehensä ruumiin alle viikko sen jälkeen, kun hakkerit paljastivat pettämissivuston asiakkaiden nimet. Ashley Madison on tunnettu deittisivusto, joka on suunnattu erityisesti parisuhteessa olevilla. Siinä hän kuvaili kamppailuaan masennuksen kanssa ja katumustaan pettämiskohun. Hän oli todella, todella pahoillaan, Christi sanoi CNN: Vaimon mukaan John vietti koko elämänsä auttaen muita, mutta ei lopulta pystynyt auttamaan itseään.

Pettämissivuston käyttö ei Christin mukaan olisi ollut maailmanloppu. Todella moni kertoi meille niin, mutta John oli siitä niin häpeissään. Pastori myös pelkäsi menettävänsä työnsä kohun takia. Häntä jää kaipaamaan kaksi lasta.

Hakkerit vuosivat julki miljoonia Ashley Madison -pettämissivuston käyttäjien nimiä Ainakin Kanadan poliisi tutkii useiden itsemurhien yhteyttä tietovuotoon. Lisäksi hakkerit ovat kiristäneet useita ihmisiä, joiden nimet löytyivät sivuston käyttäjien joukosta.

Sivustolla on noin 39 miljoonaa käyttäjää, joista tiettävästi noin 70 on suomalaisia. Välillä muutokset ovat niin hienovaraisia, ettei niihin tule kiinnitettyä huomiota, välillä taas niin rajuja, ettei niitä vain voi olla huomaamatta. Se, että yrittää survoa itseään tai kumppaniaan muottiin, joka toimi vuosia sitten, voi aiheuttaa hämmennystä tai jopa kärsimystä. Tätä luonnollista kehitystä voi verrata vaikkapa musiikki- tai ruokamieltymyksiin. Onko sinulla yhä sama ykköslempparibiisi tai -herkku kuin vaikkapa kymmenen vuotta sitten — tai nuorena?

Jotkut mieltymykset ovat pitäneet pintansa ja jotkin voivat tuntua suorastaan vastenmielisiltä. Seksuaalisuuden päivitystyötä on hyvä tehdä säännöllisesti, jotta pysyy itsensä kanssa ajan tasalla. Pääset alkuun bongaamalla ja pohtimalla seksuaalisuuteen liittyviä uskomuksiasi ja käsityksiäsi. Mikä on mielikuvasi joogaa harrastavasta naisesta?

Mutta jos L-koko ei riitä, mistä vaatteet harrastukseen? Joogaa harrastava tarvitsee paitsi maton myös lajiin sopivat vaatteet. Joogatrikoiden on hyvä olla nopeasti kuivuvaa teknistä materiaalia. Piilotasku vyötäröllä pukuhuoneen lokerikkoa varten on myös kätevä. Pusero tai toppi saisi myös mieluusti olla nopeasti kuivuvaa materiaalia, sillä treenivaatteita täytyy pestä usein. Joogavaatekuvastojen mallit ovat kaikki hoikkia ja kauniita ja vaatekoot loppuvat usein kokoon L.

Mutta jos olet kokoa XL tai vielä mittavampi, mistä vaatteet? Tätä kysyy vuotias Kayla Larkins, Style. Jos nainen on rehevä, treenivaatteeltakin vaaditaan enemmän.

Ei ole helppo taipua eri astangoihin, jos trikoot rullaavat alas takapuolta pitkin tai pusero kiristää rintojen kohdalta. Jooga ei saa olla vain hoikkien harrastus, vakuuttaa Instagram-tilillään Liz, hashtagilla curvygirlmeetsyoga eli kurvikas tyttö tutustuu joogaan.

Hän aloitti joogan vuoden alussa ja haluaa joogan avulla laihtua ensi vuonna vietettäviin häihinsä. Psykoterapeutti, parisuhdeterapeutti Ian Kerner poisti vaimonsa Facebook-kavereistaan. Hänen mukaansa se paransi suhdetta huomattavasti. Nyt hän kehottaa muita toimimaan samoin. Minua ei kiinnostanut päivitykset siitä, kuinka väsynyt hän on tai montako kuppia kahvia vaimoni on juonut, hän kertoo PRI: Puolison poistaminen kavereista voi tuntua naksun verran karulta tempulta, mutta Kernerin mukaan niin on parempi pidemmän päälle.

Hänen mukaansa sosiaalinen media antaa liikaa tietoa kumppanin asioista. Tulviva informaation määrä toisesta voi jopa huonontaa suhdetta. Hän suosittelee myös jättämään yhdessä ollessa kännykät ja muut vehkeet rauhaan ja todella keskittymään toiseen. Osalle pareista terapia on ainoa hetki, jolloin he oikeasti keskustelevat.

Tinderissä uusi nappula — käyttöä rajoitettu Suosittuun Tinder-seuranhakupalveluun on lisätty uusi "Supertykkäys"-nappula, yhtiö kertoi blogiviestissään torstaina.

Tinder-palvelussa ihmiset selaavat kännykällä seuraa hakevien ihmisten valokuvia. Yhtiö kertoo lisänneensä palveluun uuden ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat kertoa potentiaaliselle kumppanille, että "he erottuvat kaikista muista käyttäjistä". Käyttäjät voivat käyttää Super-tykkäys-nappulaa vain kerran päivässä, Tinder kertoo. Perheenäiti Emmi sai muhkeat hauiksensa kotitöillä - katso kuvakavalkadi suomalaisnaisten hauiksista!

IS pyysi Veera Niemisen hauisten innoittamana suomalaisia naisia lähettämään kuvia muodokkaista käsivarsistaan. Pärjäisitkö kädenväännössä näille muskelimimmeille? Nyt lyötiin luvut pöytään: Näin paljon hallitus vie Sari Sairaanhoitajalta Suomen lähi- ja perushoitajaliiton SuPerin puheenjohtajaSilja Paavola on pettynyt hallituksen leikkauksiin, koska ne osuvat kipeästi sairaanhoitajiin.

Hänen mukaansa hoitajien toimeentulo vaikeutuuja työn kuormittavuus lisääntyy. SuPer onkin tehnyt laskelmia, kuinka paljon sairaanhoitaja menettää käytännössä hallituksen päätösten myötä. Laskelmissa on käytetty esimerkkinä kuntapuolella työskentelevää hoitajaa, jonka palkka on keskimäärin 2 euroa kuussa eli 24 euroa vuodessa.

Sunnuntailisien korvaukset putoaisivat vuositasolla 3 eurosta 2 euroon, mikäli esitetyt lakimuutokset tulevat voimaan vuonna Myös lomaraha pienenisi 1 eurosta 1 euroon, jos lomapäiviä on nyt 38 ja vuonna olisi vain 30 päivää. Vastaavassa tilanteessa lomalisä pienenisi eurosta euroon.

Näin sairauslomat söisivät palkkaa Esimerkkilaskelmaassa on tarkasteltu myös kahta sairauslomajaksoa. Viiden päivän sairauslomalla, jonka ensimmäinen päivä olisi palkaton ja loput päivät 80 prosentin palkalla, menetys olisi euroa ja kahdeksan päivän sairauslomalla menetys olisi euroa.

Jos sairauslomia ei pystytä pitämään, koska niihin ei ole varaa, on se työ- ja potilasturvallisuusriski, huomattaa SuPer. SuPerin mukaan leikkaukset voivatkin lisätä työkyvyttömyyseläkkeelle siirtymistä. SuPeriin kuuluu yli 86 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista, jotka työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Kysyimme Ilta-Sanomien lukijoilta, kuinka moni heistä on päässyt niin sanottuun kymppikerhoon. Termillä viitataan pariskuntiin, jotka ovat harrastaneet lemmenleikkejä yli 10 metrin korkeudessa.

Useimmat matkustajalentokoneiden reittilennot lennetään tässä korkeudessa. Kyselyymme vastasi lukijaa, joista kymppikerhoon kertoi päässeen 11 prosenttia. Mies palkkasi etsivän — vaimo jäi kiinni etsivän teinipojan kanssa Mies epäili vaimonsa valehtelevan ja pettävän häntä, minkä vuoksi mies palkkasi yksityisetsivän seuraamaan hänen vaimoaan. Tapahtumat saivat yllättävän käänteen vaimon jäädessä kiinni pettämisestä, sillä etsivä sai kauhukseen huomata uskottoman vaimon pelehtivän hänen teini-ikäisen poikansa kanssa.

Mies palkkasi yksityisetsivän seuraamaan hänen vaimoaan Amber Telfordia, jonka mies epäili olevan hänelle uskoton. Etsivä sai kokea melkoisen yllätyksen löytäessään vuotiaan Telfordin hänen teini-ikäisen poikansa kanssa samasta sängystä kesken petipuuhien. Utahissa tanssia opettava kolmen lapsen äiti tuomittiin 33 päivän vankeusrangaistuksella, minkä lisäksi hän joutuu suorittamaan tuntia yhdyskuntapalvelua.

Kävi ilmi, että suhde oli kestänyt jo pidempään ja nainen oli ostanut suhteen aikana pojalle muun muassa vaatteita ja matkan Disneylandiin. Telford oli hakenut kaksi kuukautta ennen kiinni jäämistään eroa aviomiehestään. Maailman suuripeniksisintä miestä kiusattiin vankilassa: Robert on myös entinen vanki, ja hän vietti vuodet yhdysvaltalaisvankilassa. Hänen mukaansa vartijat kohtelivat häntä kuin friikkiä ja vaativat saada ottaa valokuvia Anakondaksi ristimästään möhkäleestä. Lisäksi hän kertoo TMZ: Roberton mukaan hän sai myös rangaistuksen, kun megapenis roikkui hänen shortsiensa lahkeesta, vaikka hän oli anonut vankilalta erityisalushousuja, jotka estäisivät vastaavat irstaat vilautukset.

Vapauduttuaan Roberto haastoi vankilan oikeuteen, mutta syyte hylättiin, sillä vartijat kertoivat oikeudessa hyvin erilaista tarinaa. Heidän mukaansa Roberto vilautteli elintään tarkoituksellisesti ja harrasti säännöllistä masturbointia sellissään kiusatakseen vartijoita. Järjestö moittii hallitusta tasa-arvoasioiden unohtamisesta. Hän on surullinen siitä, että hallituksen päätökset iskevät kipeästi palvelualoilla ja julkisella sektorilla työskenteleviin pienipalkkaisiin naisiin. Naiset tuottavat lähes kaikki hoiva-, hoito- ja terveyspalvelut.

Työssäkäyvä joukko raataa voimiensa äärirajoilla pienellä palkalla, ja heistä suuri osa jo varttuneempaa väkeä, Tuppurainen muistuttaa. Kyse on naisista, jotka ruokkivat, auttavat ja siivoavat. Hallitus sysää vastuun naisille esityksillään leikata ylityö- ja sunnuntaikorvauksia, lyhentää lomia, muuttaa arkipyhät sekä ensimmäinen sairauspäivä palkattomaksi. Tätä työtä on tehtävä, kun on tarve, myös virka-ajan ulkopuolella, Tuppurainen korostaa. Hän kysyy, ymmärtävätkö Sipilän hallituksen ministerit, mitä aiotut toimenpiteet tarkoittaisivat ihmisen arkeen.

Tuppuraisen mukaan myös lapsiperheet ovat suurimpien kärsijöiden joukossa. Uskoisin Tytti Tuppuraiseen edes vähäsen, jos hän ei olisi näitä "naisen euro on 80 senttiä"-naisia. Yksi valhe vie uskottavuuden kaikesta muusta, mitä hän suustaan laukoo. Mitä "kurvikas" tarkoittaa deitti-ilmoituksessa? Väitöstutkija antaa kolme ohjetta sinkulle, mutta muistuttaa, että teksti voidaan silti tulkita väärin Olen liikunnallinen, vuotias mies ja noudatan ehkä jonkun mielestä vähän turhankin terveellisiä elämäntapoja.

Harrastan piirtämistä, joka on harrastuksen lisäksi myös osa työtäni. Luen myös aika paljon. Viimeinen vaikutuksen tehnyt kirja oli The One Thing. Tästähän selviää heti, kiinnostaako tyyppi vai ei. Mitä tarkoittavat "jonkun mielestä vähän turhankin terveelliset elämäntavat". Tyyppi taitaa ollakin jokin terveyspoliisi.

Ja snobi, koska lukee englanninkielisiä kirjoja. Vai puhuuko hän totta ollenkaan? Deitti-ilmoitusten kirjoittaminen ja lukeminen on eräänlaista kissa-hiiri —leikkiä, jossa toinen yrittää antaa mahdollisimman hyvän kuvan itsestään ja toinen nähdä rivien välistä, millainen tyyppi tosiasiassa on.

Voiko tässä pelissä onnistua? Hänen tarkoituksensa ei tosin ollut tutkia deittailua vaan sitä, "miten ihmistyyppejä ja sosiaalista todellisuutta arvotetaan kielen välityksellä". Siinä sivussa ilmeni, että vaikka väärinkäsitysten mahdollisuudet ovat loputtomat, deitti-ilmoitus voi myös onnistua. Tytöt päihittävät pojat nyt jo päiväkodissakin Tuore norjalainen tutkimus paljastaa, että erot tyttöjen ja poikien kehityksessä näkyvät jo kahden vuoden iässä.

Myöhemmin tytöt pärjäävät paremmin myös peruskoulussa ja valtaavat sen jälkeen lukiot ja yliopistot. Early Childhood Educational Journal -lehdessä julkaistussa norjalaisessa tutkimuksessa vertailtiin yli tuhatta kuukauden ikäistä lasta stavangerilaisissa päiväkodeissa.

Tutkijat tarkastelivat poikien ja tyttöjen arjenhallintaa sekä käytöstä. Selvisi, että 2,5-vuotiaat tytöt osaavat syödä ja pukeutua itse sekä ovat poikia seurallisempia. Lisäksi 21 prosenttia tytöistä ei enää käyttänyt tuossa iässä vaippoja, kun taas pojista samaan pystyi vain seitsemän prosenttia. Stavangerin yliopiston tutkijat kertoivat yllättyneensä tutkimustuloksista ja siitä, että erot tyttöjen ja poikien välillä olivat niin suuria.

Sen sijaan Tampereen yliopiston dosentti Matti Rimpelä ei ylläty tuloksista. Norjalaistutkimus on sikäli mielenkiintoinen, että siinä on tutkittu niin pieniä lapsia, Rimpelä sanoo. Miten tämä hämmästyttävän nopea muutos tulee näkymään yhteiskunnassa? On useita miesvaltaisia aloja, jotka naiset valtaavat tulevina vuosina. Lue Iltalehden printistä tai digilehdestä, mitä ne asiantuntijoiden mukaan ovat.

Anteeksiantaminen suojaa naista masennukselta Anteeksiantaminen vaikuttaa naisiin ja miehiin eri tavoin. Naisia anteeksiantaminen suojaa masennukselta Tutkijat selvittivät anteeksiannon ja masennuksen tunteiden välistä yhteyttä tutkimuksessa, johon osallistui yli tuhat 67 vuotta täyttänyttä amerikkalaista. Iäkkäillä anteeksiantaneilla naisilla oli miehiä pienempi riski masentua.

Sillä, tunsivatko he itse saaneensa anteeksi muilta ei ollut vaikutusta asiaan. Iäkkäiden miesten kohdalla anteeksiantaminen ja -saaminen eivät puolestaan vähentäneet riskiä tuntea masennusta.

Anteeksianto on monimutkainen prosessi. Usein siihen liittyy vaikeuksia ja ahdistusta. Ihminen, joka antaa anteeksi, on usein epäitsekäs, hyväsydäminen ja empaattinen. Usein hän myös kykenee elämään sen kanssa, että toinen ei mahdollisesti anna anteeksi hänelle. Tämä piirre saattaa näyttäytyä jonkinlaisena moraalisena paremmuutena, mutta ei ole kyse siitä, että anteeksiantaja olisi muita parempi ihminen.

Pikemminkin kyse on siitä, että tällainen ihminen ymmärtää, että joku asia loukkaa, koska hän itsekin tuntee loukkaantumista. Sellaiset ihmiset ovat taipuvaisempia antamaan anteeksi. Tutkimuksen mukaan iän myötä ihmisten valmius anteeksiantamiseen lisääntyy. Yksi sukupuolesta riippumatonkin piirre tutkimuksessa ilmeni.

Ihmiset, jotka kokivat saaneensa anteeksi olivat jossain määrin paremmin suojassa masentumiselta mikäli he itsekin pystyivät antamaan tekonsa itselleen anteeksi.

Toisaalta tutkijat olivat odottaneet, että kyky antaa itselleen anteeksi olisi vielä merkittävämmin suojannut masentumiselta. Merkittävämmäksi masentumiselta suojaavaksi seikaksi osoittautui nimenomaan kyky ja halu antaa anteeksi toisille. Suudelma auttaa arvioimaan, onko treffikumppanista pidempiaikaiseksi seuralaiseksi. Albanyn yliopiston professori Gordon Gallupin mukaan suudelman aikana vaihtuu paljon tietoa.

Sitä siirtyy muun muassa kosketuksen, hajuaistin ja syljen sisältämien kemikaalien välityksellä. Huono suudelma välittää paljon varoitusmerkkejä, jotka kehottavat karttamaan tätä kumppania. Entiset jäsenet uskaltavat ottaa yhteyttä Anonyymiin. Tiedotusvälineet kertovat avoimesti scientologiakirkon tekemistä rikoksista. Oracin kautta pääsee lukemaan kuinka Afrikassa ihmiset turvautuvat homeopatiaan. Botswanassa toimii Maun Homeopatiaprojekti.

Projekti on hoitanut tähän mennessä yli potilasta. Homeopatia uppoaa botwsanalaisiin helpommin kuin kliininen länsimainen lääketiede. Homeopatia käsittelee potilasta kokonaisuutena, ottaen huomioon henkisen ulottuvuuden. Potilas ei ajattele olevansa vain numero tilastoissa, vaan ihminen joka huomioidaan. Hommahan ei perustu taudinaiheuttajiin siinä mielessä kuin modernissa lääketieteessä. Homeopatia hoitaa erilaisten tekijöiden summaa. Potilaan tunnetilat ja mitä pienimmät oikut voivat vaikuttaa siihen miten taudit ilmenevät.

Siksi samasta viruksesta kärsivät saavat erilaisia pillereitä. Homeopatia pääse kukoistamaan jos julkinen terveydenhuolto on huonossa kunnossa. Lääkärit määräävät vain lisää kiputabletteja, eivätkä kysele potilaalta mitään.

Silloin potilas hakee apua muualta. Asia on juuri näin Botswanan kaltaisissa maissa. Onneksi homeopatiaprojektia ajava Fairclough ei sentään väitä homeopatian parantavan HIV: HIV , homeopatia , huuhaa. En aio saarnata radioasemien käytettämistä soittolistoista. Ne kyllä olisivat oman valituksen aihe. Tällä kertaa aiheena on jotain hieman tärkeämpää.

Soittolista Aamulehdessä vai olikohan se Hesari? Asiasta on virallinen ohjenuora. Musiikin pitäisi olla jollakin tapaa uskonnollista. Virret ja surumarssit kelpaavat automaattisesti. Hyväksyttävä virsien ulkopuolinen soittolista riippuu täysin tiukkuusasteesta. Nykyään on tapana, että pappi voi kysyä jopa virsitoiveita muistotilaisuudessa. Sain onneksi oltua hiljaa, enkä sanonut: Haluan, että hautajaisissani ei missään nimessä soiteta virsiä, vaan pari tiettyä sinfoniaorkesterin esittämää musiikkia.

Sulje silmäsi ja kuuntele vaikkapa Passacaglia tai Allegro alusta loppuun. Mielestäni molemmat ovat kauniita, erittäin arvokkaita ja surumielisiä. Vaikka et tietäisi tuosta scifisarjasta mitään, niin musiikki tekee vaikutuksen. Mielestäni se peittoaa yhteisvirret sata - nolla. Koska kyseessä on sellainen kuuluisa viimeinen toive, on minun täytynyt muistuttaa paria sukulaistani siitä, ettei minulle pidetä kirkollisia hautajaisia.

En ole vuosiin ollut kirkon jäsen, mutta kuitenkin se riski on olemassa. Jäljelle jääneillä sukulaisilla kun on tapana noudattaa perinteitä, eikä vainajan vakaumus tai toiveet ole aina tiedossa. Ne pidetään omana tietona, kunnes on liian myöhäistä. Kirjoita, printtaa ja allekirjoita tiedot siitä miten haluat hautajaisesi menevän. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 1: JREF on julkaissut vastaanottamaansa postia. Kyseessä on miljoonan dollarin haasteen hyväksyvien henkilöiden lähettämiä sähköposteja.

Valitettavasti JREF ei ala käsittelemään vihamielisiä, tai loukkaavia yhteydenottoja. Listalla ensinmäisenä oleva viesti sisältää kuitenkin mielenkiintoisia vihjailuja.

And the thing I would like to prove to James Randi is that James Randi is an old alien douche that tries to cover up everything but masking himself as what his opposition would say, but in truth James Randi came to us from outer space and put on a human disguise to try and throw us here on Earth off Henkilö voisi saada miljoona dollaria osoittamalla, että James Randi on avaruusolento.

Kun asiaa miettii, niin Randilla on täydellinen valeasu. Hän on koko uransa ajan levitellyt juttuja, ettei avaruusolennoista ole todisteita. Hän on aktiivinen skeptikko, joka vähättelee ufo-havaintoja. Avaruusolento olisi myös ihmistä kehittyneempi ja täten valpas huomaamaan huijareiden käyttämät temput. Tämä selittäisi miksi Randi on onnistunut paljastamaan niin monta huijaria.

Ja onhan valkopartaisella miehellä vielä epäilyttävän paljon energiaa jäljellä. Parin vuoden takainen sydänkohtaus oli tietenkin lavastettu! Kun asiaa ei mieti loppuun asti, niin ei pääty sellaiseen johtopäätökseen, että Randi on vain Harmaa avaruusolento, jolla on joulupukkinaamari päässä.

Vuodesta toiseen samaa epäselvää ja vainoharhaista tekstiä. Tuoreimmassa New Scientist -lehdessä 16 February on peräti 1½ aukeaman juttu flagellan evoluutiosta.

Artikkelissa mainitaan myös IDeistien nuo modernit Payley-fanit käyttämä IC-termi, ja kerrotaan että flagellaa käytettiin ID-liikkeen avaintekijänä Doverin oikeudenkäynnissä. Sääliksi käy Michael Beheä, sillä häntä ei mainita kertaakaan.

Sen sijaan Kenneth Millerillä on runsaasti sanottavaa. Hän huomauttaa, että kuusi tai seitsemän vuotta sitten emme vielä tienneet mitä funktioita bakteeriflagellan osilla oli. Artikkelissa kerrataan mitä kaikkea on onnistuttu löytämään luvulta lähtien. Enää tutkijoiden ei tarvitse todeta "flagellan vain kehittyneen. Samalla tulee osoitetuksi, että osittain valmis flagella toimii.

Homma ei tietenkään ole valmis. Tutkijoiden pitää ottaa selvää miten nämä systeemien osat ovat kehittyneet, kuten myös niiden kehitysjärjestys. Tässä kohtaa proteiinien homologia tulee avuksi. Bakteerien perimästä voidaan poimia ne palat, jotka ovat tekemisissä flagellan kanssa. Näitä vertailemalla voidaan päätellä proteiineille sukupuut. Sukupuita tehdessä onkin varmistunut, ettei ole olemassa mitään yhtä tiettyä flagellaa.

Vaikka kaikki flagellat on rakennettu suurin piirtein saman pohjapiirustuksen kautta, on niissä kuitenkin runsaasti vaihtelua muodoissa ja funktioissa.

Flagella näyttäisi polveutuvan yhteisen esi-isän kautta. Tutkimus on myös osoittanut - vahvojen ja laajojen homologioiden kautta - että flagella on koottu ja kierrätetty useiden eri systeemien osista. Vastaavia flagellan proteiineja kun löytyy bakteereilta joilla ei ole flagelloja. Flagellan "ytimeksi" on jäljitetty reilu 20 eri proteiinia. Kun näitä vielä vertaillaan keskenään, paljastuu että kaikkien näiden kesken on olemassa homologioita.

Ydin on todennäköisesti kehittynyt geenien monistumisen ja erilaistumisen kautta. Ongelmia tuleekin siitä millä perusteella homologioita lasketaan. Geenisekvensseistä saa erilaiset tulokset kuin proteiinin rakenteista. Kuvioita monimutkaistaa vielä bakteerien tapa saada geenejä toisilta lajeilta. Pelkkä geenien monistuminen on liian yksinkertainen selitys. Tiedemaailmassa siis väitellään kiihkeästä flagellan kehityksestä. Tutkimus on vasta alkamassa.

Harmi vain ettei mukana ole johtavia IDeistejä. Toijalan keskustassa tepasteli perjantaina reipas nuori mies. Hän kantoi kirjapinoa ja rupatteli aktiivisesti ihmisille. Seurasin touhua näyteikkunan läpi. Päätin lähteä kauppaan ostoksille heti kun se mahdollistaisi kontaktin kauppamatkan aikana. Ja niinhän siinä kävi.

Mies lukittui kohteeseen kaukaa ja tepasteli suoraan kohti. Vaihdoimme ystävälliset päivää-sanonnat ja mies tarjosi kirjaa käteen. Sekulaari humanismi on kiehtovampaa. Tarjosin heti vastapainoksi Ahdas ja Arka ismi -kirjaa. Enhän minä kanna kirjoja mukanani joka päivä. Mies kertoi kuulleensa kirjasta, mutta ei ollut vielä lukenut sitä. Hiplasin ainakin kahta eri kirjaa kädessäni, mutta annoin ne takaisin. En ole valmis ostam Materialistisen kulutusjuhlan aikana suunnittelin mitä kysyisin seuraavaksi.

En ollut vielä päässyt vauhtiin, sillä kuuntelin enemmän miten mies mainosti viisaita oppeja. Mielessäni pyöri ainakin seuraavat kysymykset: Onko suomalaisilla krishnatemppeleillä tiukat tulkinnat pyhistä teksteistä? Eli, onko aurinko lähempänä maata kuin kuu?

Miten temppeli suhtautuu homoseksuaalisuuteen? Tullessani pihalle kaupasta jouduin pettymään. Miestä ei enää näkynyt. Hän oli vaihtanut paikkaa. Ehkä sitten ensi kerralla kyselen lisää. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 2: Nyt selvisi miksi San Fransiscossa tärisee niin usein. Samalla on selvinnyt miten pääsemme eroon luonnonkatastrofeista. Jos haluamme tietää, niin ei kannata kysyä geologilta.

Israelin parlamentissa on ratkaistu maanjäristysten arvoitus ultrahypermega-ortodoksi juutalaisen avulla. Järistykset johtuvat Israelin suvaitsevaisesta linjasta homoja kohtaan. Israel on viime vuosikymmenien aikana sallinut homoseksuaaleille ihmisoikeuksia - viime viikolla listaan lisättiin adoptio-oikeus - ja siitäkös Jumala suuttuu ja mustaksi muuttuu.

Jotta määnjäristykset loppuvat on kaikki nämä oikeudet vietävä pois näiltä kammotuksilta. Mikä voisi olla parempi keino suojautua maanjäristyksiltä kuin parlamentissa säädetyt, irrationaaliseen pelkoon perustuvat, lait?

Ympäri Floridaa kinasteltiin siitä miten osavaltion virallista opetussuunnitelmaa pitäisi tulkita. Saisiko siinä mainita evoluution vai ei?

Ja jos saa, niin miten? Osavaltiotasolla tehty äänestys päätti äänin , että evoluutio on olennainen osa biologiaa.

Lehdistö puhuu kompromissista, sillä evoluutio sanaan on lisätty kreationistien vaatimuksesta "tieteellinen teoria", aikomuksena laimentaa viestiä. Discovery Institute huokailee ja läpsii otsaansa. Casey Luskin selittää ainaisen ID-litanian lisäksi: Those board members were tricked into a false compromise: Eräs laajimmista antievoluutiokampanjoista yhden osavaltion ei saavuttanut oikein mitään. Noin viikko toistaiseksi suurimman scientologiakirkon vastaisen protestointikampanjan alkamisen jälkeen Shawn Lonsdale on tehnyt itsemurhan häkämyrkytyksellä.

Lonsdalen auton pakoputkesta johti puutarhaletku sisälle taloon. Poliisien raporttien mukaan asiaan ei liity vilunkipeliä. Olosuhteet ovat tietenkin epäilyttävät, mutta tutkinta on vasta alkanut. Asiaa monimutkaistaa vielä se, että Lonsdale asui Clearwaterin kaupungissa. Kyseessä on kaupunki, joka on käytännössä scientologien omistuksessa. Clearwater on scientologian henkinen pääkaupunki.

Herkullisimmat spekulaatiot on koottu Dream's Endin artikkeliin. Lafayette Ronald Hubbartin poika teki myös itsemurhan vuonna Auton pakoputkesta johti letku auton sisälle. Patologi ei vain onnistunut löytämään häkää pojan ruumiista, mutta löysi kahdet neulanjäljet käsistä. Lonsdale ilmestyi Scientologiakirkon vitsaukseksi kaksi vuotta sitten. Hän kuvasi videokamerallaan scientologeja ja teki lopulta pseudo-dokumentin skientologiasta, joka esitettiin paikallisella kaapelikanavalla.

Hän matki scientologien toimintamenetelmiä: Seurasi tutut haasteet ja palkatut yksityisetsivät. Paljastui, että Lonsdale oli sekstaillut miesten kanssa julkisella paikalla.

Viimeisinä kuukausina Lonsdalen scientologeihin suuntautuva into hiipui. Näytti siltä, että hän olisi siirtymässä takaisin työelämään.

Anonyymeiltä ei lopu jäätelö kesken protestoinnin, sillä paikalla ilmestyy kuin taikaiskusta Frosty Ice -auto. Jälleen kerran Aamulehti sisältää bloggaamisen arvoista tekstiä.

Mielipidepalstalla professori Markku Ojanen voivottelee sitä miten "ateististen darwinistien pilkallinen ja ylemmyydentuntoinen asenne" aiheuttaa vastarintaa uskovaisissa. Esko Valtaoja kauhistelee uskovaisten suhtautumista evoluutioon. Kun vieroksuntaa esiintyy, se ei johdu vain uskovaisten tyhmyydestä, vaan ateismin ja tieteen kytkemisestä yhteen.

Vaikka tieteen historiaa on usein kuvattu idealisoiden, sieltä löytyy pelottavia episodeja. Darwinin löydösten pohjalle rakentui sosiaalidarwinismi kaikkine kauheuksineen. Siitä tuli natsien virallinen ideologia. Myös muissa maissa sillä oli paljon kannattajia. Miten ateismi liittyi tähän? Ateismin ja poliittisen liikkeen, kuten kansallissosialismin, välillä on ero. Ateismilla voi "tukea" niin kommunismia kuin kapitalismia.

Oikeastihan ateismi on yhteensopiva melkein kaikkien poliittisten liikkeiden kanssa. Kristillisdemokratian tai muun vastaavan kanssa voi olla aavistuksen vaikeaa. Evoluution ja ateismin yhdistäminen on taas helppo tehdä.

Samalla tavalla voidaan yhdistää ateimsi ja painovoima. Kummassakin tapauksessa ateismi on yhteensopiva, sillä niin evoluution kuin painovoimankin oletetaan toimivan ilman yliluonnollista vaikuttajaa. Vaikka elämä on kehittynyt vuosimiljoonien aikana, ei se tarkoita, etteikö jonkinlaista jumalolentoa voisi olisi olemassa.

Vaikka voin pudottaa kynän lattialle ihan itse, ei se tarkoita, etteikö voisi olla olemassa jonkinlaista jumalolentoa. Evoluution faktasta ei voi suoraan päätellä ettei Jumalaa ole. Tuota pitäisi korostaa keskustelussa enemmän, sillä se ei näytä kiinnostavan kovin monta. Ateistisessa Neuvostoliitossa ja Kiinassa tapettiin sekä uskovaisia että tiedemiehiä. Näitten kokemusten pohjalta voidaan ymmärtää, että ateismia julistavat tiedemiehet pelottavat.

Monet evoluutiobiologit ovat kirjoittaneet ja puhuneet itsekkäistä geeneistä tai ihmiselämän turhuudesta ja mitättömyydestä tavalla, joka ei enää perustu tieteellisiin tosiasioihin.

En tiedä keitä ateisteja Ojanen on kuunnellut ja lukenut, mutta toistaiseksi olen itse nähnyt kommentteja siitä miten tiede ei tarjoa elämälle mitään elämää suurempaa tarkoitusta, jne. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ihminen voisi itse tehdä sitä tarkoitusta elämälleen. Näin olen lukenut ja ajattelin itse ihan angstiteininä. Myös nuo itsekkäät geenit ymmärretään usein väärin. Olemme muka geenien orjuuttamia robotteja. Tosin Ojasen lyhyt kommentti ei tee selväksi mitä hän ajattelee näistä geeneistä.

Itsekkäät geenit mahdollistavat ihmisten hyvyyden, hellyyden ja rakkauden. Kaikki ne tuntemukset jotka ovat meille tärkeitä ovat meille myös tosia, vaikka geenit ajaisivatkin meitä jollakin tavalla. Mikä on tällaisten kirjoitusten motiivi? Oma elämäntuska, ateismin edistäminen vai haluttomuus tunnustaa tieteen rajoja?

Uskovaisten kriittisyys evoluutiotulkintoja kohtaan muita vastakohtiahan on vaikea löytää johtuu siihen liitetystä ateistisesta propagandasta. Tässä propagandassa on onnistuttu niin hyvin, että sitä ei enää edes huomata.

Tieteen ja ateismin kytkentä ärsyttää myös niitä uskovaisia, jotka pitävät Darwinin ajatuksille rakentuvaa evoluutiotulkintaa tieteellisesti perusteltuna. En ole vielä tavannut ateistia, jonka elämä olisi tuskaa, ja siksi hän kirjoittelisi kirjoja ateismista. Olen tavannut ateisteja, jotka ovat onnellisia ja kaikin puolin - paria perversiota lukuun ottamatta ; - kunnollisia kansalaisia. Joten ehkäpä tuo keskimmäinen ehdotus on oikein? Dawkins, Dennet, Harris ja Hitchens kirjoittavat edistääkseen omaa asiaansa.

Itse olen sitä mieltä, että tiede kertoo meille vain miten esim. Siihen päätökseen tarvitaan jotain muuta. Ateististen darwinistien pilkallinen ja ylemmyydentuntoinen asenne synnyttää ja vahvistaa vastarintaa. Tämä asenne on antanut luvan vääristellä tieteen ja uskonnon historiaa sekä esittää mielipiteitä ja ennakkoluuloja tieteellisinä tosiasioina. Richard Dawkinsin, Daniel Dennetin, Sam Harrisin ja Christopher Hitchensin kirjat ovat niin täynnä virheitä ja mielivaltaista tietojen valikointia, että niitä ei enää voida lukea tieteen piiriin kuuluviksi.

Eikö tämä ole yhtä vaarallista tai jopa vaarallisempaa kuin uskontoihin perustuvat tulkinnat, sillä niiden laatijat toimivat tieteen nimissä. Neljän Ratsumiehen kirjat ovat populaarijulkaisuja, eivät tieteellisiä julkaisuja. Tämän pitäisi olla kristallin kirkasta heti kättelyssä. En tiedä miksi Ojanen menee valittamaan tällaisesta asiasta. Myös kauhistelu tieteen nimessä tehdystä tulkinnasta on hauska. Juuri tieteen nimessä tehty tulkinta on turvallisin, sillä se on aina altis kritiikille.

Kaikki ajatukset ovat paljaana arvioinnille ja kritiikille. Asia toimii eri tavalla uskonnollisessa ajattelumaailmassa.

Näistä kirjoituksista syntyy vaikutelma, että ateismi on tiedettä tärkeämpi asia, koska se antaa mahdollisuuden luopua juuri niistä periaatteista, joita tieteessä arvostetaan. Mitä kirjoituksia Ojanen on lukenut? Minäkin haluan lukaista ne läpi. Kirjoitin aikaisemmin lyhyen selonteon operaatiosta nimeltä Snow White. Freakout on hyvin dokumentoitu ja räikeä esimerkki siitä kuinka pitkälle scientologiakirkko on valmis menemään vaimentaakseen kritiikin.

Käännän hieman tekstiä tuosta wikiartikkelista. Paulette Cooper kirjoitti Queen -lehteen kriittisen artikkelin scientologiasta vuonna Scientologit eivät tykänneet siitä. He haastoivat Queen -lehden oikeuteen kunnianloukkauksesta. Seuraavaksi Cooper kirjoitti kokonaisen kirjan scientologiasta. The Scandal of Scientology ilmestyi kirjakauppoihin. Scientologit eivät taaskaan tykänneet. He haastoivat Cooperin ja vaativat ´ dollarin korvauksia "epätosista ja loukkaavista kommenteista.

Mukana toimi kirkon lakimiestiimi ja tiedusteluryhmä. Cooper oli siis tärkeä kohde. Kirkon kolmanneksi korkein pamppu Jane Kember kirjoitti ohjeita, joissa hän vaati Cooperin elämän tarkkaa penkomista. Cooper vastasi omilla oikeustoimilla ja vaati 15,4 miljoonaa dollaria. Scientogit korottivat panoksia ja alkoivat levittää Cooperin kotikaupungissa julisteita joissa oli hänen nimi ja puhelinnumeri. Lisäksi he laittoivat hänen nimensä eri aikuisviihdetta suoltaville postilistoille.

Cooper sai myös nimettömiä tappouhkauksia ja naapureille kerrottiin, että hänellä on sukupuolitauteja. Cooperin kodista varastettiin kirjoituspaperia.

Outo varkaus, mutta pian selvisi miksi niin tehtiin. Scientogiakirkko "sai" kaksi nimetöntä pommiuhkausta. Uhkauksia sisältäneet kirjeet oli kirjoittu paperille jossa oli Cooperin sormenjäljet. Asia selvisi järjestön sisäisistä muistiinpanoista. Keväällä scientologiakirkko aloitti yritykset saada Cooper mielisairaalaan tai vankilaan. Tästä alkoi varsinainen operaatio Freakout.

Operaatiossa oli kolme kohtaa: Toinen scientologi tekisi sitten ilmiannon FBI: Suunnitelmat olivat melkein onnistuneita, silä FBI luuli vielä, että Cooper oli vastuussa vuonna scientologiakirkolle lähetetyistä uhkauksista. Paljastuminen Operaatio ei päässyt kunnolla vauhtiin. He toimivat operaatio Snow Whitessä.

Scientologit yrittivät peitellä tapahtunutta. He jopa kaappasivat Meisnerin, jotta tätä ei voitaisi kuulustella ryöstönyrityksestä. Scientologikirkko yritti saada Cooperin kanssa käydin kinastelun nopeaan loppuun. Löydetyistä dokumenteista suosittelen noiden lukemista selviää suunniteltu operaatio Freakout koko komeudessaan. Scientologiakirkko latoi 19 eri syytettä Cooperia vastaan ja luvuilla. Scientologien lakitemppuilut olivat vain Hubbardin ideoimaa pelottelutaktiikkaa.

Paulette Cooper oli todistajana , kun skientologit alkoivat kaappamaan valtaa Clearwaterin kaupungissa Floridassa. Myös tuon oikeudenkäynnin tekstit ovat tutustumisen arvoisia. Cooper kertaa yksityiskohtaisesti miten scientologit olivat häirinneet hänen elämäänsä. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 9: Ron Hubbard , scientologia. Irakilainen astronomi selittää miten maailmankaikkeus oikeasti toimii. Luotettavana lähteenä on tietenkin Koraani, talonpoikaisjärki ja älyllinen rehellisyys.

Älä juo mitään samalla kun katsot videota: Memri-tv Tosin tekstitys voi olla joku jekku, ja miehet keskustelevat oikeasti jalkapallosta. Charles Darwin eli ja kehitti teoriansa aikana jolloin tiedemiehet eivät vielä tienneet kuinka monimutkaista toimintaa solun sisällä on.

Darwin luuli soluja homogeenisiksi läjiksi limaa. Siksi ei kannata ihmetellä miksi hän pystyi uskomaan teoriaansa. Darwin näki solun "mustana laatikkona", eli hän ei tiennyt sen mekanismeista yhtään mitään. Tuollaista saamme kuulla melkein kaikkien IDeistien suusta.

Elsberry on vaivautunut tarkistamaan mitä Charles Darwin oikeasti ajatteli solujen sisältävän. Asiassa on vain yksi ongelma. He eivät ole tarkistaneet mitä Darwin itse kirjoitti solujen sisällöstä.

Herran tekstit ovat luettavissa netissä , joten asian tarkistamisen ei olisi pitänyt olla kovin vaikeaa. On this hypothesis we may fancifully look at each animal and plant as being compounded of many beings, in the same manner as a tree or coral is compounded of many similar beings; but in neither case have these so-called beings had a separate existence.

Each of these beings, or parts, is supposed to be capable of throwing off gemmules, which whilst within the organism are capable of self-increase, and which can be separately developed at the part or organ whence they were derived, and can be united, as in the case of hybrids, with other gemmules into a single germ or bud, which reproduces the complete parent form.

On this view, each organic being may be looked at as a little universe, formed of a host of different self-propagating organisms, almost as numerous as the stars in heaven, and as minute as they are immense. Darwin ajatteli, että soluissa oli jonkinlaisia hiukkasia, jotka johtivat muutoksiin sukupuolisoluissa. Hän oli väärässä perinnöllisyyden mekanismista, mutta kuitenkin oikeilla jäljillä.

Jos evoluutio olisi totta, niin jonkinlainen vastaava mekanismi täytyi olla olemassa. Darwin ehdotti myös kokeita solun sisäisistä prosesseista. Nämäkin paperit ovat luettavissa netistä. Darwin ei ajatellut solujen olevan homogeenistä massaa. Hän näki mikroskoopilla, että solun sisällä on erilaisia rakenteita. Behe , Darwin , evoluutio , Intelligent Design.

Tänään FST5-kanavalla, klo Kasvava lukumäärä evankelisia kristittyjä USA: He valmistautuvat kouluttamalla lapsistaan tulevia johtajia, jotka vievät aatetta eteenpäin. Näe kuinka lapset rukoilevat pahvi-Bushin edessä. Kuule kuinka pieni tyttö sanoo teologisia viisauksia. Kauhistu, kun totuus Harry Potterista paljastuu. Tutkijat ovat todenneet rottien avulla, että mitä enemmän rotalla käy flaksi naaraiden kanssa, sitä enemmän he kiinnostavat naaraita.

Koe suoritettiin laittamalla toiseen häkkiin paljon paritelleita koiraita, ja toiseen pahasti puutteessa olevia koiraita. Näiden häkkien väliin laitettiin kolmas häkki, jossa oli naaraita.

Naaraat viettivät enemmän aikaa petipuuhissa olleiden koiraiden vieressä. Ilmiön varmistettiin liittyvän tuoksuihin laittamalla toisessa kokeessa häkkien väliin vain naaraita joilla ei ollut hajuaistia. Ne eivät suosineet jotain tiettyä puolta.

On hyvin epätodennäköistä, että koiraille kehittyisi tuoksu joka ajaa naaraita pois heidän luotaan. Siksi onkin helppo päätellä, että todennäköisesti häntäveikot erittävät jotain mikä houkuttelee lisää naaraita. Menestyvässä hepinheiluttajassa on jotain hyvää, ja tätä menestystä kannattaa markkinoida naaraille, jotta menestyvät geenit pääsevät eteenpäin.

On myös melko todennäköistä, että samanlainen mekanismi toimii jollakin tasolla myös ihmisillä. Tai on ehkä joskus toiminut, mutta nykyiset dödöt voivat pilata kaiken. Tästä tulikin mieleeni kasku. Lähteenä New Scientist , 9 helmikuuta Nyt kun Anonyymin ilmoitus on tuottanut tulosta maailmalla erilaisissa muodoissa , on myönnettävä, että liike ei kuivu kokoon parissa kuukaudessa.

Ensimmäinen havaintoni Anonyymin tekosista oli keskustelupalstoilla kiertävät viestit, joissa todettiin jonkin krakkeriryhmän saaneen scientologien sivuston alas pariksi päiväksi. Luulen sen kuitenkin olleen se ensinmäinen laukaus, jolla otettiin scientologien huomio.

Anonyymit pitivät naamioita ja kantoivat protestikylttejä joissa mainostettiin Xenu. Vasta kun vaivauduin ottamaan selvää kuinka aktiivisesti Anonyymit valmistautuvat Anonyymin ilmoitus on pelottavan lähellä Ghost in the Shell: Stand Alone Complex -scifianimesarjan 2-kauden aikana tapahtuvalle Individual Eleven -juonikuviolle, sekä sekoitukselle Laughing Man -ilmiötä. Juuri tällainen oikeassa elämässä tapahtuva kyberilmiö kiehtoo minua.

Siksi aion kantaa vaatimattoman korteni kekoon, ja jatkaa skientologiasta kertovien juttujen kirjoittelua. Paljastan myös mitä tapahtui kun menin puhumaan scientologille, kun heillä oli sellainen näyttävä keltainen teltta Helsingin Rautatientorilla joitain vuosia sitten. En usko, että edes tuon oikean nimeni laittaminen blogiini kerjään Facebook-kamuja?

En nääs kerro täällä sen kummempia asioita scientologiasta. Kaikki tieto on jo valmiiksi luettavissa intertubessa vaikkapa täällä. Ja kun raportoin Anonyymin tekosista, kerron asioista joihin en voi suoraan vaikuttaa. Siksi minuun kohdistuva kiusanteko olisi erittäin huono liike scientologien toimesta.

Siksi toivonkin, että he tekisivät jotain niin tyhmää. Ymmärtääkseni protestoijien pitämät maskit ovatkin aiheuttaneet ihmettelyä ja pientä paniikkia skientologien johdossa. He eivät voi turvautua tuttuihin menetelmiin. Kyseessä ei ole ex-scientologi, joten liikkeen sisällä annetuissa haastatteluissa ilmitulleet nolot asiat omasta elämästä eivät tepsi kiristystarkoituksessa.

Protestoijia on liian monta, jotta mikään raastupahaaste olisi tehokas. Ei ole mitään yksittäistä liittoa tai ryhmää jonka voisi tuoda oikeuteen. Tässä mielessä scientologit ovat voimattomia. He voivat vain vedota oikeuteensa uskoa "uskontoonsa", ja uskontoja ei saa kritisoida.

Siksi veikaan, että Projekti Chanology tulee olemaan scientologian toistaiseksi pahin vastustaja. Scientologeja kritisoivia sivustoja on ollut olemassa vuosia. Tosin ei ole ollenkaan varmaa saako näkyvä protestointi aikaan muutosta Yhdysvaltojen scientologien määrissä, mutta Euroopassa tapahtuu aika varmasti muutoksia.

Scientologien kirkot ovat täällä huomattavasti heikommassa asemassa. Jos protesteilla saadaan uutiskynnykset ylittävät lööpit, niin hyvä. Scientologien on entistä vaikeampi vakuutella uusia jäseniä riveihinsä. Uusien jäsenten mukana voi tupsahtaa myös pari under cover agenttia. It is corrupt, sinister and dangerous. It is corrupt because it is based on lies and deceit" — Tuomari Latey, Lontoon Korkein oikeus. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 7: Anonyymi , huuhaa , scientologia.

Nyt kun elohopeaa ei voi enää syyttää autismista, niin rokotteita vastustavat liikkeet ovat muokanneet sanomaansa. Nyt syyllisiä ovat itse rokotteet, eivät niiden tietyt aineosat.

Orac raportoi Generation Rescue nimisestä ryhmästä. GR on eräs johtavimmista anti-rokoteryhmittymistä Yhdysvalloissa. Sama ryhmä on maksanut pitkän pennin saadakseen asiallisen näköisen esitteen rokotteiden vaaroista USA Today -lehteen. GR argumentoi klassisella virhepäätelmällä. Kun lapsille annettujen rokotteiden määrä nousi kymmenestä 36 rokotteeseen vuoden jälkeen, on samalla tilastoissa noussut myös autismi ja ADHD.

Se ei voi olla sattumaa. Tai ehkä asiaan vaikuttaa se, että nykyään autismia määritellään ja diagnosoidaan eritavalla kuin luvulla. Orac onkin vitsikkäällä tuulella ja huomauttaa, että IBM julkaisi tietokoneen myyntiin , ja sitä seurasi muutama vuosi myöhemmin Applen tietokone.

Siitä lähtien markkinoille on tullut vain lisää tietokoneita. Ja samalla autismi on yleistynyt tilastoissa. Joten tietokoneet aiheuttava autismia. Kun tieteelliset kokeet eivät osoita rokotteissa olevalla elohopealla olevan rokotteiden vastustajien toivomia seuraamuksia, onkin pelottelulistalle otettu muut aineosat. Eetteriä ja pakkasnestettä myöten. Generation Rescue päättää mainoksensa näin: Why do we only test vaccines individually and never consider the combination risk of vaccines administered together?

Given the dramatic rise of autism to epidemic levels, isn't it time for the scientific community to seriously consider the anecdotal evidence of so many parents? We urge the CDC and AAP to help us find the answers to these questions and learn why the increase in the number and composition of so many vaccinations has led to a surge in neurodevelopmental disorders.

Our children deserve no less. Nyt kun yksittäiset aineosat on todettu turvallisiksi, niin autismia aiheuttaa jokin epämääräinen aineosien yhdistelmä.

Mahdollisia yhdistelmiä on tajuton määrä. Samalla syytetään lääketieteellistä yhteisöä ongelman lakaisemisesta maton alle. Ja toistetaan post hoc ergo propter hoc -virhepäätelmä. Ja vedotaan tunteisiin; kuka voisi haluta vahingoittaa lapsia! Jos joku nyt panee hanttiin rokotevastustajille, on hän samalla lapsia vastaan.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 5: Olin vähän aikaa sitten hautajaisissa. Päätin saman tien tehdä selonteon siitä millaiset hautajaiset haluaisin itselleni.

Lompakossani on sellainen kortti elinluovutustestamentin vieressä. Niitä kortteja saa mm. Toivon myös, että paikalla olisi Pro-seremonioiden puhuja.

Täten siitä "saarnasta" tulee ihmisen elämään keskittyvä ja varmasti henkilökohtainen. Tärkein asia tämän lisäksi on hieman yllättäen taustamusiikki. Se on asia johon haluaisin panostusta. En ole oikeastaan koskaan tykännyt virsistä. Vain kauniita ja dramaattisia melodioita. Ohjelmaan voisi myös kuulua tällainen perinne: Jokainen saa vuorollaan mahdollisuuden kertoa jotain vainajasta.

En halua tulla muistetuksi sellaisena kuin en oikeasti ollut olemassa. Oikeastaan kaikki muu voi mennä tutulla kaavalla. En ole vielä päättänyt haluaisinko arkkuun vai uurnaan.

Sillä ei ole niin kauheasti väliä minulle kun olen kuollut. Sukulaisten tunteet ovat kuitenkin jonkin verran mielessäni. Siksi en halua tehdä Dogbertin ratkaisua; kääritään vainaja sanomalehtiin ja heitetään biojätteisiin. Hautakiveen voisi yrittää saada tunnukseksi Lentävän spagettihirviön. En ole vielä päättänyt milloin pidän hautajaiseni, mutta kokeilen laittaa varoituksen blogiini viimeistään paria päivää ennen juhlatapahtumaa.

Crackle jatkaa Mr Deity -ohjelman esittämistä. Tällä kertaa Mr Deity päättää mitkä asiat ovat Hyviä ja mitkä ovat Pahoja. So, another day at the office, or jewellery. That's where I work.

Friday means people are getting ready for the weekend. Which means some customers are somewhat intoxicated. There are no other customers. I walk up and greet them.

The other looks like a hobo; greasy long hair, scruffy clothes. The other is clean-cut and dressed in black clothes. The men are looking for a gold chain for the hobo's girlfriend.

Gypsy gets a call and starts talking to his cell phone. He chooses gold rings. I present the tray. The tray is small, with the rings set in rows, and paired up. If one of them is missing, the hole is easy to spot. That's why they are set like that.

The gypsy stops talking and comes to check out the rings. He chooses one of them, but picks it up with effort. They ask the prices for several rings.

The gypsy set a ring back on the tray. What's that hole there? The gypsy thinks I don't spot the missing ring. He pretends he doesn't have anything in his hand. There's a goofy look on his face. The men leave our friendly store. Pharyngulan kautta kohtasin tämän uutisen. Rikoksena ei ole tällä kertaa vääränlainen ripsiväri, vieraan miehen kanssa samassa rakennuksessa oleilu, vaan noituus. Nainen on menettämässä päänsä sen takia, että joku mies kuvittelee naisen noituneen hänet impotentiksi.

Hän on kokenut kovia siitä lähtien. Lukutaidoton nainen allekirjoittaa tunnustuksen sormenjäljellään. Oikeudenkäynnissä on ollut mutkia, sillä eräässä valitusvaiheessa päätettiin ettei Falihia teloiteta. Oikeus puuttui päätökseen ja asetti kuolemantuomion taas voimaan. Tässä vaiheessa enää kuningas Abdullahin väliintulo voi estää mestauksen. Abdullah on sentään tehnyt niin aikaisemminkin.

Toivotaan, että hänellä kestää pokkaa puuttua asiaan. Meno on kuin Monty Pythonin elokuvissa, mutta valitettavan totta. Tästä asiasta haluaisinkin kysyä ihan kasvotusten Abdullah Tammelta. Onko noituus hänen mielestään ihan oikea ilmiö? Kuukauden odottelun jälkeen , ja pienen muistutuksen, William Dembski on vihdoinkin vilauttanut sitä Listaa. Listassa on ne ID-teoriaan perustuvat ennustukset, jotka ovat tieteellisen tutkimuksen jälkeen todettu olleen oikeassa.

Listalla on kolme kohtaa. Kuten kaikki tiedämme, evoluutioteorian mukaan biologiset systeemit ovat sattumanvaraisia hässäköitä, sillisalaatteja, joilla ei pitäisi olla mitään funktioita. ID on täten todettu oikeaksi. Evoluutio ei luo uutta informaatiota.

Tässä kohtaa Dembski tekee julkean julistuksen: Moreover, ID theorists have applied these results to actual biological systems to show that they are unevolvable by Darwinian means. IDeistit ovat siis todenneet tiettyjen biologisten systeemien olevan mahdottomia evoluution kehitykselle! Missä se Nobel biipyy? Kommentoijien joukossa olevat Semprini ja vesf jatkavatkin Listan käsittelyä. Heitä syytetään törkeästä sarkasmista ja vaikka mistä.

Dembskin paljastama lista on pettymys, sillä se ei sisältänyt mitään mitä emme ole saaneet lukea aikaisemmin kreationistien kirjallisuudesta.

Täytyy huomauttaa, että tämä ketjui haihtui eetteriin vähän aikaa sitten. Dembski , Intelligent Design. Anonyymi tarvisee sinua, jos asut tai piileksit Lahden lähettyvillä. Mielenosoituksia on tapahtunut ja tulee tapahtumaan lisää. Skientologeilla on kirkko myös Vantaalla: Church of Scientology Mission of Helsinki Peltolantie 2. Dave ei raaskinnut edes kopioida PTET: Ja hän on aivan asiaton kutsuessaan Denyseä ääliöksi Douchebag.

Sillä ei ole väliä. Tarinan nerous on tässä: Mutta historia on julma asia. Dave käytti O'Learystä nimeä "morphodyke. Dave on myös kirjoittanut viestin , jossa Denyse saa kuulla kunniansa: DaveScot Posted July 18, at 4: I just told the smarmy Canadian cross dresser to go fuck itself in an email.

The stick up its disgusting ass could make a redwood feel inadequate. I felt bad about bailing out on him at a time like this but he forced my hand. Sillä on keppi vastenmielisessä perseessään.

Jos koirani olisi niin ruma kuin se kanadalainen transu, niin ajelisin sen perseen ja opettaisin kävelemään takaperin. Eli DaveScotilla ja Denysellä on ollut pientä kitkaa suhteessa. Tekevälle sattuu ja muuta sellaista. Dave onkin selitellyt purkauksiaan. Dave ei sentään loukannut Denysen uskontoa. Ne olivat vain tavallisia solvauksia. Hän kirjoitti loukkaukset erään "lesbon" blogissa, maassa maan tavalla, jne.

Hän ei loukkaa naisia käsittelemällä heitä silkkihansikkain. Hänellä ei ole uskontoa. Minun ei enää tarvitse katsella komedioita tai lukea sarjakuvalehtiä. Uncommon Descent tarjoaa kaiken huumorin jota tarvitsen. DaveScot , Uncommon Descent. Dakota Therapeutics tarjoaa tyydytyksen ilman lääkkeitä. Kuten niin moni muu huuhaa, niin myös tämäkin soveltaa magneetteja. Nyt niitä ei teipata selkään helpottamaan kipua, tai otsaan auttamaan muistamisessa. Nyt magneetteja laitetaan nivusiin.

Valmistajan mukaan on oikein tieteellisesti osoitettu, että iholle asetettu magneetti lisää verenkiertoa. Tosin se ainoa tutkimus taitaa osoittaa Pelka, R. Impulse magnetic-field therapy for erectile dysfunction: Advances in Therapeutics, 19, Because research has shown that magnetic therapy can increase blood flow to a treated body area, and because erections are dependent on blood flow, it seemed natural to design a magnetic device that can be used in therapeutic contexts e.

Neodymium iron boron is a high-energy, rare earth magnet that is used extensively in magnetic therapy. Magnehance ei käytä siis mitään tavallisia magneetteja, vaan harvinaisia huippuenergisiä magneetteja. Magneettien kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä erilaisten esineiden singahtaminen munille kesken romanttisen hetken voi pilata kaiken.

Tosimies osaa kuitenkin kääntää tilanteen edukseen: Baylor College of Medicine julkaisi vuonna tutkimuksen. Siinä oli onnistuttu saamaan merkittävä helpotus kipuun tällaisilla magneettilapuilla. The study was conducted by Dr. To keep the study "double-blind" neither the patients nor the staff were informed as to which devices were active magnets, and which were shams. Before and after the forty-five-minute period of magnet therapy, the patients were asked to grade their pain on a scale from 0 to The twenty nine patients with active magnets reported, on average, a significant reduction of pain from 9.

This is a substantial difference, and if the double-blind study was successfully conducted, cannot be explained by a placebo effect. Nyt pitää ottaa selvää onko kokeen tuloksia onnistuttu toistamaan. Enää singaporelaiset naiset eivät voi olla kauniita ja miellyttäviä, kun Jeesus palaa antamaan tuomioita.

Eräs valittajista sanoi, että tuote trivialisoi Jeesuksen ja Häneen uskomisen. Lisäksi huulirasva antaa seksuaalisia vihjailuja.

Ehkä Jeesus kuitenkin arvostaa ihmisiä jotka pitävät huolta itsestään. Ovathan he sen arvoisia. Mistä muistuikin mieleeni, että en ole vielä edes avannut Topshopin valmistamaa " Wash away your sins " suuspräytä. Apokalyptista menoa, kun neljä ateistia istahtaa rupattelemaan. Richard Dawkins, Daniel C. Dennet, Sam Harris ja Christopher Hitchens keskustelevat eri asioista kaksi tuntia. Ratsumiesten meno on taltioitu dvd: Jos et ole vielä katsellut, niin varaa ihmeessä pari tuntia aikaa kalenteriisi.

God was not in the house. Viimeisimpään kilpailuun osallistui vain kaksi henkilöä. Kuvia oli valmistettu kolme kappaletta.

Homo vaimolle mustaa miestä meriton spa kokemuksia