Seksi homo ilmoitukset sukkahousu seksi

      Comments Off on Seksi homo ilmoitukset sukkahousu seksi

seksi homo ilmoitukset sukkahousu seksi

Lopetettiin kun jotkut ihmiset ilmestyi paikalle ja mentiin kaverin kotiin. Osasin kuulemma tosi hyvin imeä kyrpää ensikertalaiseksi, siis mies ei ollut uskoa olevani umpineitsyt. En osaa edes sanoa kaduttaako vai eikö. No sanotaan että kaikista "seksuaalisista kokemuksistani" toi oli ehdottomasti vähiten nolo. Menin opiskelemaan toiselle paikkakunnalle.

Aloitin siellä kuoroharrastuksen ja tutustuin samalla Lauriin. Hän oli mukava rempseä herrasmies,esitteli mulle kaupunkia käytiin usein syömässä ja joskus elokuvissa. Kerran sitten kun lähdettiin elokuvista niin hän puristi minua hellästi pakaroista.. Oli mun ensisuudelmat,oli perhosia vatsassa kun en ollut koskaan ollut kenenkään kans näin lähekkäin. Eka kerta tapahtui sit muutama päivä myöhemmin hänen asunnollaan.

Suudeltiin kun hän riisui minut ja laittoi vatsalleen. Eihän se meinnannut millään mennä kun jännitin,sattuihan se aluksi paljon mutta olihan se kiihottavaa kun joku panee ja laukeaa sitten sisälle. Mun eka kerta oli tällänen; olin eräässä gaychatissa ja olo oli jo pidemmän aikaan ollu tosi kiimainen. No, kuten yleensä, chateissä porukka haluaa nähä livenä, en ollut aiemmin suostunut sellaiseen mutta nyt jostain syystä suostuis: D sovittiin aika ja paikka ja menin sinne hirveessä jännityksessä puukko mukana XD pitäähän selusta varmistaa.

Kun saavuin paikalle, mies oli siellä, hyvännäköinen ja kroppainen. Puhuttiin jonkin aikaa ja sano että voidaan perua koko juttu jos musta siltä tuntuu, kerroin myös että oli mun eka kerta. No, ei peruttu, hyppäsin tuntemattoman miehen autoon ja mentiin sen kotiin jossa hän riisuutui, samoin minä pian. Ei siinä muuta sitten kuin että aloin ottaa häneltä suihin. Olin sanonut että voi olla, etten pysty tekemään mitään muuta suuren jännityksen ja pelon vuoksi, ja hän ymmärsi.

Otin suihin ja hän laukesi jossain vartissa vatsalleni. Olisin toki halunnut tehdä paaaaljon muutakin mutta tuo jännitys oli vaan niin suuri: Mies oli todella asiallinen ja kunnollisen oloinen, ei pakottanut missään vaiheessa tekemään mitään mitä en haluaisi. Hän oli myös hyvin ymmärtäväinen. Yllätyin että sellainen löytyi chatissä ja olin myös helpottunut että tämäkin tuli viimein koettua Pari kuukautta sitten kaverin kaa.

Oltii oltu kaikkien kavereitten tyttöjä ja yks poika meiän lisäks pullonpyöritystä ja sain tehtäväks kielarin sen kaverin kaa! Sen piti kestää 10 s. Sit ku porukkojen piti pikkuhiljaa lähtee kotii nii vaan me kaks jäätii sinne tapahtu sen pojan asunnossa ja sit se sano et ei se ollu niin kamalaa se kielari. Olin hetken hiljaa mut sitte yhtäkkii jotain tapahtu ja suutelin sitä. Sitte kohta katottii yhes homopornoo ja otettii suihin toisiltamme mut ei haluttu panna kunnolla.

Nyt oon sen pojan kaa yhes salaa ja aateltii ens viikol kokeilla. Kyll oli kiimasia tarinoita ett alkoi heti seisoa miten muilla kertokaa onko kädes jo ja tipat vai vai. Menin parvekkeelle ja naapuri istu omallaan ihan riutuneena krapuloissaan.

Ei oltu koskaan tavattu, vaan sen kämppismuijan kaa olin joskus jutellut. Olin 29 ja homopoikuus tallella siis Katselin ja sanoin että "kyllä näytät surkeelta, otetaanko skumppaa? Tää nosti päätään et kyllä kelpaisi. Mä hain kaksi shamppalasia ja pullon. Kiipesin kaiteen yli sen luo ja juotiin se pullo. Tultiin niin hiton hyvin juttuun, ihan sielunveli meininkiä! Ja sit ku oltiin juotu ja poltettu röökit, oltiin vaan hiljaa hetki, katottiin toisia silmiin ja yhtäkkiä vaan noustiin ku sanattomasta sopimuksesta ylös, se kiers pöydän meidän välissä ja työnsi kaidetta vasten ja suudelmiin ku eläimet.

Ei haitannut vaik olisi puolisuomee nähnyt sinne parvekkeelle Sit yhtä hyrymykkyrää kieputtiin sisälle pussailen ja reittiin vaatteet veks, otettiin suihin mut eikö perkele sen kämppikset tullu sinne! Hirmu hädällä vaatteet niskaan ja just ehdittiin ettei kukaan tajunnut mitään. Olivat sopineet pubiin lähdöstä ja lähdin sitten mukaan Siellä footsie jatkuvasti, kundi kirjoitteli kännyyn tuhmia ja näytti mulle, kummallakin hitollinen halutus. Tää muija arvasi mitä oli tekeillä mut iski vaan silmää eikä kertonut kelleen.

Tällä kundilla oli siis muijakaveri ja kaikkee. Kohta me lähdettiinkin ja mun luokse, siellä kundi pani mua ja kyllä tuntui mutta osasi se varoakin. Laukesi kolmesti ja Mä kerran yön aikana. Nähtiin sit aika monta kertaa ja melkein ihastuin tähän tyyppiin, mut tulin sit järkiini ja nykyään moikataan ja joskus kaljalla käydään. Yhä on naisensa kanssa Mulla ihana kundi nyt, ei tiedä tästä historiasta eikä tarttekaan. Mut oli hieno kokemus. No tämä tapahtui kun olin 23v.

Olin jo monta vuotta halunnut kokeilla suihinottoa ja peppupanoa. En tietääkseni homo ole kun en kiihotu miehistä tai pidä miehiä mitenkään erityisen komeina tai kiinnostavina, mutta seksi aina kiinnostanut. No päätin kerran kokeilla erästä gay chattiä ja siinä runkkauksen himoissa päätin kokeilla löytyisikö heti sillä minuutilla lähistöltä jotain ja kuinkas kävikään löytihän sitä.

Itseäni vuotta vanhempi mies asui aika lähettyvillä ja päätettiin siinä sitten tavata. Otin sinä iltana ensimmäisenä kerran mieheltä suihin ja mies otti minulta. Noh ei se juuri miltään tuntunut. Ei hyvältä eikä pahalta, enkä myöskään hänen imemisestään saanut edes seisokkia. Kumpikaan ei lauennut koska hommat piti jättää kesken kun hänen kämppiksensä oli tulossa kotia. Seuraavana iltana himokkaana päätin kokeilla löytyisikö taas jotain miestä peppuneitsyyttäni viemään.

Lähistöltä löytyi vain kokenutta peppua etsivä mies joten otin yhteyttä valehdellen että olen kokenut. Sovittiin tapaaminen pimeällä kääntöpaikalla keskellä metsätietä. Hänen autonsa takapenkillä hän sitten pani minua ensimmäisen kerran.

Pimeyden takia en tiedä minkä kokoinen miehellä oli mutta syvälle mennessä sattui ihan hirviästi, mutta otin munan vastaan kun kerran siihen olin suostunut. Paremmalta se alkoiki loppua kohden tuntumaan ja melkein itsekkin olin tulossa vaan mies laukesi juuri sillä hetkellä. Vaihdettiin siinä numeroita ja lähdettiin molemmat omiin suuntiin. Tekis mieli vielä joskus kokeilla, mutta en juuri kosketteluista ja muusta välitä. Haluaisin vaan että menen jonnekkin sovittuun paikkaan, housut alas ja muna sisään.

Ehkä vielä joskus uskaltaa toisekkin: Entinen kamu ja naapurin poika. Oli muuttaneet toiselle paikkakunnalle Yllättäen tää kundi tuli meille,mopolla No tietysti juttua ja tekemistä riitti,kun oltiin oltu tosi kavereita.

Se poika oli 15 ja mä 14,mut fyysisesti se oli mua tosi paljon edellä. Mä olin melkein posliini ja vasta samana kesänä saanut ekat mällit. Nukkumaan mentiin tietysti samaan sängyyn,ei juuri muuta vaihtoehtoa ollut. Yllättäen tää kundi alko hyväileen ja lopuks alko imeen mun kullia,no tietysti se tuntu hyvältä ja sitten imettiin ja hyväiltiin toisiamme. Sitten se käänsi mut vatsalleen ja alko sylkeä liukkarina käyttäen yrittää mun sisään.

Kai mä jännitin mut kesti aika pitkään ennen ku sen kalu alko työntyy mun sisään, Ei silti,sillä oli tosi iso jotain 17 senttinen. Ekaks vähän sattuikin,mut sit se vaan alko tuntuu hyvältä,se poika pani ihan tosissaan,ei varmaan ollut eka kerta. Sitten ku sen speget tuli mun sisään,niin multakin tuli. Eka kerta ja tosi hyvät muistot.

Joskus alku keväästä mä olin 16 ja kaveri 14v. Oltiin tunnettu jokunen vaan kuukaus. Sillo lunta oli aika paljon, sopivasti muutama aste pakkasta mut ei liian kylmä ja oltiin menossa lähellä sijaitsevaan mäkeen lumilautailemaan.

Snoukkauksen kautta olin tutustunu tähän jäbään. Oltiin kumpikin lautailu kamppeet päällä ja puhuttiinkin siin jotain lautailu vaatteista ja mistä ne on ostettu kunnes kaveri kysy mult ehkä hieman ujosti "onks sul muuten pelkät bokserit noiden housujen alla? Kaveri kysy "oikeesti ootsä tosissas siis ei edes boksereita? Pienen viiveen jälkeen kaveri poikkes muuntajakopin takana ja tuli takas bokserit kädessä tunkien ne taskuun. Mul alko välittömästi seisoo ja mä huomasin kans pientä kohoumaa kaverin lautailu housuissa.

Se sano "tuntuu oudolta mut aika hyvältä, tarkenee kyl edelleen, ei oo kylmä, nää Burtonit on tosi lämpimät". Sanoin et niin on DC kans. Mentiin sinne muuntajakopin taakse, katottiin toisiamme ja samaan aikaan kumpikin otti kalun esiin lautailu housuita. Silti alettiin runkata ja molemmilta tuli tosi pian. Mua kiihotti tosi paljon et toinen poika runkkaa lautailu housuissa.

Sen jälkeen mentiin kaverille. Sen vanhemmat ei ollu himassa. Mentiin sisälle ja jatkettiin siitä mihin ulkona muuntajakopin takana jäätiin. Riisuttiin lautailu kamppeet ja molemmilla seiso uudestaan jo ihan tanassa. Tästä voi jokainen jo päätellä mihin se johti. Pano puolin ja toisin. Siitä tuli eka kerta toisen pojan kans ja toka kerta tuli aika pian: Tosin täytyy sanoo et ei olla kovin usein pantu vaan enemmän runkattu yhessä. Molemmilla sama mieltymys et tykkää enemmän vaan runkata ja pano sillei joskus harvemmin.

Olin ekalla kertaa 16v ja mies 32v harrastuksena oli fistaus sattu niin paljon kun sitä kesti 40min. Olen 34 bi ja päätin vastata treffi ilmoituksen jossa mies etsi miestä. Olen halunnut kokeilla miltä tuntuu kun mies imee ja panee peppuun. No menin kaverin luokse hän oli n 50 vuotias pelotti ja jännitti aika paljonkin. No menimme sisälle ja riisuimme vaatteet ja sitten hän otti munani suuhunsa menimme kuusysi asentoon ja maistoin hänen mulkkua se maistuikin aika hyvälle.

Sitten hän kysyi haluanko panna ja suostuin työnsin munani hänen peppuunsa se tuntui tosi hyvälle ja laukesin. Hän kysyi voiko panna minua suostuin siihenkin hänellä oli aika iso se sattui alussa mutta lopulta tuntui tosi hyvälle lopulta hänkin laukesi. Sellainen oli ensi kokemukseni mut ei varmasti viimeinen. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Voi vitsi tuntuu ihanalta! D ja minä pieni ja söpö hentulainen jolla kiva ja söpö pikkupeppu. Olisin itse asiassa tälläkin hetkellä sellasessa tarpees että, haluisin joltain vähän ottaa poskeen ja vähän sisällekkin, että löytyiskö vapaaehtoisia, suurikokoisen peniksen omaavia. Tapasin metsässä, otin suihin ja se laukesi suuhun.

Olin 16, se No itsellä tapahtui ehkä liian nuorena, olin 15 ja melko epävarma ja säikähtynytkin omasta seksuaalisuudestani. Narinkkatori tuli koulusta palattuani iso noin nelikymppinen mies kyselemään minulta, haluaisinko röökkiä. Sitten kävelytti minua Töölöön Cafe Maroccoon Museokadulle ja halusi tarjota kahvia ja jutella. Olin hoikka ja pitkähiuksinen poika ja varmaan söpön näköinen miehen mielestä, sillä sitten hän rupesi houkuttelemaan minua muka mummonsa luokse erääseen porraskäytävään, jossa tarjolla olisi kuulemma lisää röökkiä ja huikkiakin.

Jouduin rapussa paniikkiin ja ryntäsin ulos hissistä parahiksi tulleiden asukkaiden vanavedessä ja olin jonkun aikaa aivan shokissa. Tajusin, että mies oli homo ja halusi vietellä minut. Tämä tapaus sai minussa kummalliset vietit heräämään ja aloin pukea ylleni salassa äitini sukkahousuja ja muita hepeneitä ja huomasin nauttivani tyttömäisyydestäni suunnattomastija sain orgasmeja.

Varsinainen ensikokemukseni tapahtui sitten asemalla, jossa kuljeskelin pari kaljaa juoneena viisitoistavuotiaiden koululaisten paha tapa tuolloinkin ja bongasin erään pienikokoisen hintelän noin kolmekymppisen kaverin seisoskelemassa pylvään vierellä.

Minussa heräsi halu koetella kaveria ja minulla oli naisten sukkahousut ja pikkurintsikat vaatteideni alla ja olin tosi kiihottuneessa tilassa. Kysäisin mieheltä suoraan, oletko homo, ja takellellen kaveri vastasi ettö kyllähän hän sellainen oli.

Sitten kerjäsin miestä piffaamaan minut yöksi Pilvilinnaan ja selitin ettei minulla ollut muuta paikkaa minne mennä. Huoneessa sitten riisuin housut ja paidan ja ihmettelin samalla omaa määrätietoisuuttani. Olin varma että viehätin suuresti kaveria sukkahousuissani ja rintsikoissani, vaikkei ihan niin tainnut ollakaan, mutta minä olin vauhdissa ja aloin suudella miestä suulle. Hän ei pitänyt siitä ja halusi runkata yhdessä.

Muitta mutkitta otin hänen paljaan peniksensä suuhuni ja aloin lutkuttaa sitä ja kaveri alkoi heti voihkia, mutta hivutti sitten minut pois inemästä ja halusi jatkaa runnkausta. Minulla ei seisonut enää ja homma jäi siihen.

Nukuimne yhdessä ja aamulla kaikki viehätys oli tiessään. Siitä lähtien olen ollut osittain transvestiitti, mutta pääosin hetero.

Bi puoleni toimii yhä ja tuo peniksen imeminen on minusta edelleen mitä ihaninta! Koulunpäättäreitä juhlin kavereiden kaa ja siideriä juotiin. Kotimatkalla yks kaveri sanoi et mennään heille, heillä ei oo ketää kotona ja mentiin, kaverilla oli muutama olut niitä juodessa kaveri aukaisi koneen ja alettiin katsoo pornoo, siinä oli kohtaus jos nainen saa pyllyyn munaa johon totesin et kyl mäkin panisin sitä perseeseen, tuli kohta jos nainen ottaa suuhun siihen kaveri sanoi toi varmaan tuntuu mukavalta ja kokeili minun kalua ja sanoi et sulla seisoo johon myöntävästi vastasin kyllä eikö sulla sit seiso.

Kaveri vain joo ja kysyi et tykkäisitkö panna suuhun, luulin et se tarkoitti et nainen ottaa, joten vastasin joo kaveri alkoi puristelee mun munaa ja avamaan mun huosuja ja annoin sen tapahtua, kohta kaveri imi mun munaa loppuun asti oli eka seksikokemus se, kun olin mällänny kaveri kysyi tuntuko hyvältä, tietysti se tuntu vastasin, kaveri ujosti sit ku sanoit voivasi panna perseeseen panisitko minua, kännissä ja muna pystyssä se ei tuntunut pahalta ajatukselta, nyt ollaankin paneskeltua useamman kerran ja olen minäkin saanut imee sen munaa, ollaan molemmat 14v.

Laivalla, hytissä vuosi sitten. Laivalla tutustuneen kamun ikää en tiedä, mutta varmaan molemmat oltiin alle 3-kymppisiä. Kännissä oltiin ja juttua maan ja taivaan väliltä riitti. Koskettelua, hyväilyä ja suihin ottoa Ei kuitenkaan mitään perspanoja.

Voi vittu mitä juttuja onko todella noi tositarinoita. Koulussa oli yks hyvä Ystävä joka piti musta ja eräänä päivänä hän raahasi mut lähimpää vesaa Ja samalla veti mun housut pois Ja pani Hänen isolla mulkulla kovaa mun persettä varmaa Tunnin ja sen jälkee ei menty tunnille Vaan Puuhasteltiin vähä muuta: Eka Kerta kävi kaverilla Puhuttiin eka hauskoja kunnes se sanoi Että On katellu mun Persettä Paljon Ja runkannu Mun perseelle ku on ottanu kuvia no Se kävi sit niin että kysyin Häneltä Että ootko homo nii sanoi että on ja Halusi panna minua No sanoin Että mullaki vähä ollu himoi No sit mentii sängylle Ja mä menin makaa nii tunsin kuinka eka lähti housut ja kysyin että miten iso hänellä on niin sanoi että Noin 19,2cm oli ja se hirvitti eka vähän mutta annoin mennä sen sisää hän laittoi rasvaa reiälle Ja sen jälkee se valtava molo työntyi sisää ja pano oli mahtavan tuntusta häneltä.

Juhannuksena bodattu salikolli sai ja annoin kesäkumikampanjassa. Minä oon vuotias ja tykkään nakuilla miesten kanssa. Mun eka kerta oli joskus kevät talvella Kokematon haluaan miestä ekan kerran. Seuraavalla viikolla menin kaverin oven taa ja meinasin poistua Antoi hellän ja rauhallisen ekan kerran Vieraassa kaupungissa ja baaria katsellessa satuinkin menemään siihen kylän ainoaan gay-baariin vahingossa.

Tajusin aika nopeasti asian, mutta ihan ok mesta joten jäin ottamaan parit. Siinä sitten heittäytyi juttusille ihan kivan näköinen poika, jota luulin ensin tytöksi. Ehdotti sitten että lähdettäis hänen luo ottamaan vielä parit kaljat kun tuli valomerkki. Suostuin ja jossain kohtaa sanoin että olen hetero ja että en halua seksiä.

Kaverin mielestä se oli ok. Mentiin sitten kun asui ihan lähelläkin. Talon hissiin tultaessa siinä kirkkaassa valossa tajusin yhtäkkiä että poika on todella hyvän näköinen ja alkoi panettamaan. Kämppään mentiin ja kaljat auki. Musat soimaan ja sohvalle. En voinut olla katselematta nättiä poikaa ja sen hänkin huomasi. Huomasi myös humalasta huolimatta kivikovan seisokkini. Niin siinä sitten lensi vaatteet kohta nurkkaan ja suihkun kautta punkkaan.

Oli aivan käsittämättömän kiihottavaa sekstailla tämän kauniin pojan kanssa. Menin takaisin sänkyyn ja varovasti peiton alla otin pojan kalun käteeni. Hetken hierottuani sitä ryömin peiton alle ja otin sen suuhuni.

Imin sitä hetken ja huomasin että kaveri piti siitä todella. Piti niin että lasti tuli suuhuni aika vauhdikkaasti. Naureskeli poika sitten että olin illalla baarissa ollut just tällaista hommaa kovasti vastaan: D Iltapäivällä oli sovittuja menoja joten jouduin lähtemään.

Siihen aikaan ei ollut kännyköitä tai muutakaan yhteysvälinettä joten sovittiin että tavataan vielä. Niin ei kuitenkaan käynyt ja minustakin tuli myöhemmässä elämässä tylsä bi. Ystävällä kylässä tapahtui kaveri rupes kähmii eka varpait ja siirty sit mun perseesee ja rupes ottaa housui pois mult ja annoin tietenki ja sen jälkee se työs pari sormee ja sano et mul on iso kyrpä ja haluuks tän sisää ja se meniki sit mun perseesee sen jälkee ollaa välil nussittu ku on halunnu.

En oo saanu vielä kudos ei oo ketään joka halusi: Just kokeilin vähä aikaa sitten ekaa kertaa miehen kanssa imuja ja runkkuja autossa ja oli ihanaa.

Kylillä kerran baarireissulla satuttiin juttuun tiskillä ihan kivanoloisen kaverin kanssa. Oli arki-ilta joten kuppila meni kiinni klo 24 ja ajattelin että kotiin suuntaan. Kaveri sitten ehdotti että mennään hänen luo ottaan parit terävät ja pelaan korttia. Asuikin siinä aika lähellä. Hississä tuli olo että onpa nätti poika. Provosoijat ja sukkahousuvihaajat puuttuvat joka ikiseen asialliseenkin ketjuun ja asiallisuus jää siihen!

En ymmärrä miksi pitää puuttua kun ei asiasta mitään tiedä, eikä se itseä kiinnosta, halutaan vaan aukoa päätä ja homotella. Sukkahousut tulevat yleistymään varmasti, koska ne ovat oikeasti erittäin hyvä vaihtoehto pitkille kalsareille, eri paksuuksien takia!!! Ohuet nilkka ja polvisukat näin kesällä, verraton vaihtoehto miesten sukille, ei hiosta, ei juurikaan tunnu jalassa ja helpottaa kenkien käyttämistä verrattuna paljaisiin jalkoihin!!!

Ei seiso yhtään kun tätä kirjotan, saati sitten petihommissa sukkahousut ei ole kun tiellä!!! Ei oo mullakaan stondis kun tätä kirjoittelen, ihan normaali olo. Stondikseen tarvitaan muutakin kuin sukkikset. Edellisessä vastauksessani halusin tuoda ilmi sen että mieskin voi ilmaista itseään vaatetuksella ilman että muut leimais heti homoksi.

Miesten vaatteilla se ei aina onnistu, on niin tasaisen harmaata ja materiaalit pässin pökkimiä. Nainen miesten osastolla on OK mutta mies naisten osastolla on homo.

Tässä on puurot ja vellit sekaisin. Hameet ja kaavut kuului aluksi kaikille ja housut tuli ensin naisille. Hän ei kuitenkaan itse rohkene mennä ostamaan vaan ostan hänelle sukkikset, yleensä den mustia ja ihonvärisiä. On ne ihan coolit miehen päälläkin. Mieheni on käyttänyt niitä jo useita vuosia vaihtoehtoina pitkien kalsareiden ja alushousujen välillä. Minusta ne sopivat hänelle hyvin ja en ymmärrä miksi se että mies niitä käyttää nostaa niin suuria tunteita joissakin ihmisissä.

Meillä sukkahousut on ihan arkinen asia, mutta myönnän että kun näen mieheni pepun sukkahousuissa niin usein sitä tulee hieman hyväiltyä. Taitaa olla sukkahousujen käyttö miehillä yleisempää kuin olen luullutkaan. Minunkin ukkoni käyttänyt jo useita vuosia. Ei kylläkään pelkästään vaihtoehtona pitkille kalsareille, vaan kuulemma ensisijaisesti sen takia, että tuntee olonsa seksikkääksi niissä.

Hyvältä näyttää, enkä pane pahakseni lainkaan. Olen poikamies ja käytän sukkahousuja nillä on kiva nukkua yöllä koska nillä ei tiu kuuma yllä. On tullut pidettyä jo sukkahousuja useita vuosia. Kalsarit jäi pois kauan aikaa sitten kun huomasin miten paljon paremmat sukkahousut on. Eivät lökötä ja pysyvät hyvin jalassa. Ovat kesällä viileitä ja talvella lämpimiä.

Talvella paksummat ja kesällä ohuemmat. Miehille sukkahousuja mynnissä esim. Muutman kerran olen tilannut tuolta ferillostakin. Rohkaiskaa nyt miehet itseänne ja kokeilkaa sukkahousuja.

HOMO CHAT SEKSI SHE MALE SEX

Nakukuvat suomi gay panoseuraa helsinki

Vastauksia tuli paljon, mutta suurin osa oli aika luokatonta vonkaamista. Paremmalta se alkoiki loppua kohden tuntumaan ja melkein itsekkin olin tulossa vaan mies laukesi juuri sillä hetkellä. Mä olin melkein posliini ja vasta samana kesänä saanut ekat mällit. Koulussa oli yks hyvä Ystävä joka piti musta ja eräänä päivänä hän raahasi mut lähimpää vesaa Ja samalla veti mun housut pois Ja pani Hänen isolla mulkulla kovaa mun persettä varmaa Tunnin ja sen jälkee ei menty tunnille Vaan Puuhasteltiin vähä 24suomi treffit homo sukkahousu seksi Taitaa olla sukkahousujen käyttö miehillä yleisempää kuin olen luullutkaan. Olikin sitten helvetin kivaa kun mies kaivoi ensin parit erilaiset sukkahousut ja lopuksi paksuhkot mustat stayupit.

Vodeos gordas gratis samantha bentley videos pormos videos porno vidios porno videos cumloader español vidios porno videos lesbianas putas gratis lesbicos videos eroticos de masajes video pirno casting porno amater corridas xxx partyhardcore enfermeras follando tetas en la playa video porno de maduras gratis gais follando xxx gratis kitty jane anal maduritas follando muy gordas porn videos porno joven follando gratis videos follando duro sexo masajes xxx castin porno negra se folla madre videos cumlauder videos gratis putas pajas corridas xxx glory hole porn videos porno hut tias follando rusas follando video porno videos porno español abuelas follando silvia rubi culonas porno para follar de coños peludos bideos de lucia xxx natalia z mamadas 18 porn videos caseros lesbianas españolas folladas lesbianas españolas gratis abuelas xx gratis porno para follar porno masaje porn tetas grandes follando jovenes rubuas 19 ancianas porno en el amor follando porno español gratis sexo duro videos de folladas videos videos gratis de sexo gratis de lesbianas españolas follando coñitos calientes porno latinas culonas negras desnudas webcams sexo lesbico gratis negras x gratis abuela maduras gratis vodeos xxx videoporn casting pornos españoles coños peludos gratis peli porno español videos de sexo duro gratis animes porno videos porno duro sexo videos pornos porno trio amateur negras follando porno de lucia gangbang rubias21 madura se masturba videos de lesvianas gratis nacho vidal masturbandose trios x vintage orgias forzada xxx lesbianas gratis rubias 19 videos potno porno.

con maduras follando mama follando video putas lesbianas penetracion anal vicky storm maduras vestidas y chicos maduras porno striptease porno sexo gratis videos xxl xxx maduras hannah montada videos de soltera porno bi lesbianas xxx hentai pollas grandes penes gigantes folladas follar video pelos en la folla en español gratis xxx publico videos de gorditas alyssa branch videos porno gratis xxx amateur universitarias calientes culos grandes páginas porno en castellano gratis porno vaginas peludas viejaspeludas porno gratis videos eroticos gratuitos orgias hd videos sexo maduras x peludas pareja joven nenas cachondas masaje con mujeres gordas naturales viejas peludas ver videos eroticos gratuitos alexia texas videos abuelas follando xxx 18 porn mujeres con videos maduras hentai xxx maduras vaginas peludas sasha grey follan videos porno lesbiana mujeres mayores chicas sexo porn 18 cunnilingus videos sadomaso porno gratis videos porno pollas negras folladoras dildos gigantes chicas rubias porno españoles xxx brutal tetas maduras sexo transexual tube mujeres folladas por no gratis follando tetas en la playa poorno gratis alexistexas se la calle orgias lesbicas porno gratis gais gratis espanol gratis videos x maduras haciendo el amor chicas 19 ver porno bisex buscar porno gratis mamadas chicas porno madura se masturba cumlouder porno corrida anal extremo videos sasha grey sexo sexotube videos lesbianas maduras sexo brandy aniston coños tia buena follando en español pollas gordas peludas videos porno tias con maduras muy peludos blanca nieves porno gratis pollas grandes actrices porno español madura tias buenas porno de solteras tetonas videos pornos gratis coño sexo con travestis follando muizoras amateur viejos jovenes porno anal ver porno sadomaso porno pornogratis ver videos porn porno de porno casting español gratis de sexo gratis xoxos peludos ver video porno gratis folla a su hija follando gratis mujeres mayores follando muy grandes y chicos guapos desnudos super grandes videos putas maduras caliente xxx video xxx abuelas folladas porno casero viejas gordas secretarias camaras porno español tetonas negras despedida de lisa ann porn party sado videoporno gratis porno en español gratis estrellas porno 18 porno con sexo chicas porn porno modelos porno gratis kitty muy xorras videos porno hd tetas pequeñas mujeres tetonas y tetonas madura cumlowder videos porno grati paris hilton porn porno clasico gratis comics porno lesbico gratis abuela follando hombres masturbandose pareja española videos de gorditas video xxx sexo lesbiana madura masajes xxx tias buenas masturbandose desnudas el coño videos pornos nacho vidal video de xxx videos ver vídeos de viejos xxx morenas calientes parejas mujeres gordas desnudas virgenes ver sexo anal videos porno gratis peliculas porno lesbiana rubias 19 squirt video porno masajes mujeres cachondas tias en la folla en español grati video de maduras porno español abuelas follando tube porno viejas follando casting porno gratis masajes gordas maduras porno español madre hija latinas anal porno lesbicos videos lesbicos videos abuelas videos porno gratis peliculas porno de guarras gratis mamadas porno abuelas sex porn videos lesvianas calientes parejas follando videos pornos español maduras sexo duro porno castellano videos anal videos viejas jenna jamenson videos xxgratis vidios xx porno castellano sexo arabe chicas follando xxx cumloader xxx caperucita roja porno xxx orgia swinger trios art porn videos porno de abuelas x vidros xxx videos masajes porno masajes porn videos de porno español joven porn porno porno descargar videos porrno español tetonas porno lesbianas negras video porno trios travestis videos porno gratis porno cratis porno fiestas xxx gratis porno videod porno españa peliculas sexo videos españoles xxx gorditas cumlouder casting porno tetas maduras porns porno gratis tetona natural tias guarras chicas guarras lesbianas besandose porno peludos chica joven videos de lesvianas follando pov porno vidios porno manga porno de travestis negras peliculas sexo anal embarazada porno gratuitos mujeres maduras con latinas anal gratis películas porno bdsm amateur chicas asiaticas lesbianas pelis porno francesas es.

con jovenes videos cunnilingus videos gangbang videos porno suave primera vez xxx chicas desnudas porno completos porno joven porn porno gratis nacho vidal follando en español videos maduras sado videos bondage vieja tetona peliculas porno real videos porno actrices porno 18 follar con porn tube porno gratis video porno hd tias buenas masturbandose videos porno videod porno manga porno travestis sado porno coumlouder secretarias porno hd nacho vidal mujeres lesvianas desnudas super xxx masaje vaginal pofno gratis de lesbianas porno peludas videos abuelas calientes las mejores actores porno sexo gratis nacho vidal gonzo porno con españolas cachondas videos x-art videos eroticos mujeres videos porno xxx chicas en castellano gratis lesbianas pornstars famosas es.

con embarazadas desnudas actores porno vidios porno italianas porno español tetonas x-art video xxx orgias maduras eroticas hentai porno negros follando películas pornos gratis bideos pornos xxx lesbiana putas arabes porno espanol videos xxx gratis sexo con tios follando xxx negras follando gorditas el culo julia de putas xxx gratis maduras tetonas latinas videos porno español tias buenas playboy xxx brutal intercambio de viejos follando porno eyaculacion femenina trios amateur xxx video porno antiguo follar por torbe vídeos porno gratis videos de maduras porno hd tetas sexo anal rubias tube cumloader en castellano porno español brutal anal video hentai xxx sexo chicas 19 ver vidios gratis amater madura xxx porno con sexo brandy aniston coños videos videos demaduras videos porno español cumlouder porno sexo porni gratis de asiaticas cachondas videos trios hd videos porno negritas petardash porni español anal videos gratis porno español porno amater corridas xxx porno gratis alexis texas desnudos tias buenas xxx chicas follando gratis pilladas en español abuelas asiaticas folladas chicasguarras mejor video xxx vidios gratis porno de lucía super pollas películas xxx chicas asiaticas x porno de paris hilton porn free lesbianas videos trios amateurs follando a su vecina xxx interracial videos manga porno tran sexo negras gordas masage rooms orgias amater manga gratis lesbianas lesbianas vintage orgias amater es.

cumlouder guarras gratis en español gratis tetonas desnudas analporn dogfart porno esperanza gomez como follar porno en la calle porno anal videos porno gartis porno español anal vídeos de madres pelicula porno transesual maduras pelicula porno sado videos teens hd gratis videos sexo video porn hd travestis gratis videos pornos gratis maduras muy peludos desnudos polla folladoras se folla a su hija follando porno sado porno nekane follando pov xxx spanish porn follada anal hd videos porno free maduras videos de negros videos gangbang porn chochos xxx tetas grandes actrices xxx viejas españolas dunia montenegro tetonas follando porno con porno gei penetracion vaginal videos gratis rubias putas follada romantica chicas haciendo pajas videos porno viejas porno folladas gratis videos poro gratis es.

HD GAY PORN VIDEO SUOMI