Homoseksuaaliseen suomimeis asian

      Comments Off on Homoseksuaaliseen suomimeis asian

Avioliiton ulkopuolinen seksi kun on sekin kiellettyä. Maailma on omituinen paikka. On harmi, että on kolkkia, joihin emme koskaa voi päästä siksi, että olemme väärän näköisiä, kokoisia tai hajuisia. Onneksi niitä muitakin kolkkia piisaa. Kyllä homoseksuaalisuus rajoittaa hyvinkin paljon. Entisen avovaimoni kanssa kun mietittiin minne sitä lähtisi niin loppupeleissä päädyttiin vaan Thaimaahan muutaman kerran kun monissa maissa on jotain ongelmaa sen kanssa että joko sut hakataan, se on rikos yms.

Joku kerta vielä San Fransiscoon ilman lasta! Tosi hyvä teksti tärkeästä aiheesta. Itse olen reissannut tyttöystäväni kanssa ympäri maailmaa ja useissa paikoissa, joissa homoseksuaalisuus on kriminalisoitu. Eihän siitä hyvä fiilis tule.

Toisaalta nämä maat ovat usein muutenkin äärimmäisen konservatiivisia ja kuten ylläkin oli mainittu, hellyydenosoituksia ei katsota hyvällä edes heteroiden välillä. Homous on usein monissa maissa melkoinen tabu, eikä meiltä ole kysytty useinkaan olemmeko yhdessä. Sama juttu monissa paikoissa Aasiassa.

Missään en ole kokenut kuitenkaan olevani vaarassa suuntautumiseni takia ja esimerkiksi Indonesiassa se aiheutti vaan ilmi tullessaan todellista hämmennystä vastapuolen kasvoilla, ei koskaan kuitenkaan mitään negatiivista. Lähi-Itä tosin voisi olla eri juttu.. En kyllä itse haluaisi viedä parisuhdettani minnekään, jossa homoudesta seuraa kuolemantuomio.

Vaikka käytännössä rangaistuksia satelisi harvoin. Itse olen huomannut joutuvani kasvotusten ennen kaikkea omien ennakkoluulojeni kanssa, kun kohtaan uusia tapoja ja kulttuureita. Ne kohtaamiset ja oivallukset ne vasta antoisia ovatkin kuten esim. Mielenkiintoista on myös lukea kommentteja ja kuulla laajemmin LGBT perheiden kokemuksista. Maailmassa on vielä niin monta virhettä ja tässä yksi niistä.

Toivon koko sydämestäni, että ette joutuisi moisten kysymysten äärelle lomamatkaanne suunnitellessa. Olen hyvin iloinen siitä, että saitte loman Kap Verdelle varattua ja toivon reissunne olevan onnellinen ja ikimuistoinen. Me ei olla varsinkaan lapsen syntymän jälkeen matkusteltu kovin paljon, tehty lähinnä kaupunkireissuja Eurooppaan.

Pietarissa käytiin isolla lesboköörillä juuri sen jälkeen, kun homopropagandalaki oli astunut siellä voimaan. Meidän annettiin ymmärtää, että senkään lain kanssa ei ole leikkimistä, ellei halua löytää itseään ihan oikeasti putkasta. Mitään ongelmia kenellekään ei kuitenkaan tullut sillä reissulla. Itse olemme kyllä sittemmin todenneet, että me ei lähdetä enää Venäjälle. Mihinkään ongelmiin me ei olla siis törmätty, mutta toisaalta mieleeni tulee eräs Kööpenhaminan reissu joitakin vuosia sitten.

En muista miten esim. Varauksessa oli muistaakseni jotain hässäkkää ja korvauksena siitä huoneeseen toimitettiin romantillinen skumppapullo kuulerissa tms. Tai sitten ei edes kystä, vaan tuodaan automaattisesti erilliset laskut. Hienosti kirjoitettu tärkeästä aiheesta!

Meillä on ollut heteroparinakin ongelmia tietyissä maissa. Dubaissa kaikkia hellyydenosoituksia katsottiin todella pahalla ja siihen oli vaan sopeuduttava, vaikka välillä hankalalta tuntuikin olla kävelemättä käsikädessä.

Kannattaa olla varovaisesti jos matkustaa Dubaihin tai muihin vastaaviin maihin. Kulttuurieroihin on välillä vaikea suhtautua ja sopeutua. En kyllä ymmärrä miksi kukaan itseään kunnioittava nainen menisi Dubaihin muutenkaan, oli sitten hetero tai lesbo. Itse en halua matkustaa maissa jossa naisen asema on huono tai oikeastaan ala-arvoinen. Itselläni on myös näkyviä tatuointeja ja olen huomannut että nekin aiheuttavat hämmennystä varsinkin muslimihenkisistä paikoissa.

Mainiota, välitetään kiitokset Iinalle! Me ollaan oikeastaan aika lailla samaa mieltä, vaikka aihe onkin kaikkea muuta kuin yksinkertainen. Me ei esimerkiksi haluta matkustaa maihin, joissa Arnalta edellytettäisiin huivin käyttöä tai kaapuun pukeutumista siinä missä vieressä kävelevä mies saisi kävellä t-paidassa ja sortseissa.

Ehkä esimerkiksi Iraniin matkustamalla voisi oppia jotain sellaista arvokasta, jota ei muuten oppisi? Hankala aihe, pitäisi perehtyä paremmin. Tonnin säästöhaaste osa 2 — lähdetkö mukaan? Reissuja lähelle ja kauas, joskus reppu selässä ja toisinaan samsonite kainalossa.

Rantalomia, kaupunkiseikkailuja ja luontomatkoja. Ruokaa, kulttuuria ja urheilua. Ei luksustellen mutta ei pihistellenkään. Uusia elämyksiä ja elämästä nauttimista. Tervetuloa matkaan, toivottavasti viihdyt! This site rocks the Classic Responsive Skin for Thesis. Lesboäidin tenkkapoo — aurinkoon hinnalla millä hyvänsä?

Meidän perheeseen kuuluu äiti, äiskä ja reilu kaksi ja puolivuotias tytär. Meidän perhe pääsee sittenkin paratiisiin! Miehet vaativat maksullisilta naisilta seksiä ilman kumia ja sitä myös onnistuu saamaan. Yksi poliisituttuni kertoi että hän oli ainoa sinkku, joka ei maksulliseen koskenut kun työporukka lähti Viroon.

Koko naimisissaoleva miesjoukko käytti paikallisia "saunapalveluja". Tilanne on miesten Suomen kumppanien kannalta huono, miettikää sitä mitä tästä voi seurata pitemmällä tähtäimellä eli homma voi räjähtää käsiin jos se pääsee muhimaan kunnolla. Kuka vaimo lähtee HIV-testiin noin muuten vaan?? No on sullakin huolenaiheet. Suomessa on luultavasti vähemmän HIV-positiivisia heteromiehiä kuin missään muussa maassa.

Sinuna keskittyisin vaan kortsujen jakamiseen näille suomilortoille, jotka jakavat persettään S. Sinä varmasti osaat pitää oman miehesi ruodussa. Teetkö sen kepillä vai porkkanalla ei tietenkään kuulu minulle. Vastaavasti sinulle ei kuulu muiden ihmisten yksityiset asiat. Jep, tämä on mielenkiintoista kun toiset ottaa asiasta herneen nenään.

Huonoa argumentointia kun aletaan mennä henkilökohtaisuuksiin. Toin vain työni puolesta esille yhden seikan jota ei ole huomattu. Ja voi voi, pahoittelen jos aiheutin tällä huolenaihetta semmoiselle, joka on "saunotellut" Väität olevasi hoitaja, mutta et tiedä että Suomessa on heterojen joukossa enemmän HIV-positiivisia naisia kuin miehiä?

Ja edelleenkin, en ymmärrä närkästynyttä asennetta enkä asiasta sivuun johdattamista asiassa. Ikävien tosiasioiden esiintuominen näköjään aiheuttaa vastustusta. Liekö peräti tabu joidenkin suomalaismiesten keskuudessa? Ei tässä mitään närkästytä mutta en vaan tajua miten se sun mielestä on nimenomaan heteromiesten ongelma, kun HIV-positiivisten hetskujen joukossa Suomessa on enemmän naisia kuin miehiä.

Tilastot on ongelmallisia tässä tapauksessa, sillä nehän riippuu siitä miten ihmiset vapaaehtoisesti menee testeihin. Niinkin voisi ajatella että naiset aktiivisemmin. Mutta mun pointti onkin se, mikä tilastoissa ei näy, asia joka muhii itsekseen pinnan alla. Sehän kertoo että suhteessa on epäluottamusta.

No puhu sit kumppaneista äläkä vaan miehistä. Luuletko, ettei suomalaisen naiset petä aviomiehiään etelän matkoilla ties kenen kanssa? No jos haluat keskustella lomamatkoilta tuoduista sp-taudeista, niin onhan se vähän hassua jos rajaat puolet tai enemmän taudintuojista keskustelun ulkopuolelle.

Luuletko, ettei suomityttö petä aviomiestään etelän reissuilla? Jos asia ei sinua miellytä, voithan mennä kommentoimaan muualle.

Jos aloitat keskustelun, sun pitäisi olla lähinnä tyytyväinen että siihen osallistutaan. Kaveriporukalla, vähän olutta mukaan.. Pitää närkästyä jos tosiasioita tuodaan esille.

Eli taitaa koskea sinuakin , kun noin närkästyt , mutta käytä edes kumia niillä reissuillasi jos terveys on sinulle arvokas. Aihe on nyt tämä tuola muualla haukutaan naisia jo aivan tarpeeksi niin miksi ei miehistä saisi tosiasioita tuoda esille? Ymmärrän , että sinkut sekoilee , mutta että ukkomiehet miksi eikö vaimo riitä heille? Ja miksi ihmeessä sen kondomin käyttö on niin vaikeeta jos ollaan ulkomailla silleen tekemisisä ventovieraitten kanssa?

Hoitsu taitaa olla oikeassa - viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että HIV tarttuu jostain syystä helpommin naiseen heteroseksissä kuin mieheen. Joten mies todellakin voi tuoda tuliaisiksi ikävän taudin. Toinen asia, miksi naisilla todetaan HIV-tartunta useammin, on se tosiseikka, että äitiysneuvolassa on HIV-testi nykyään rutiinia.

Samalla testataan kuppa, sillä molemmat taudit ovat syntyvälle lapselle vaaralliset ja tiedettävä ennen synnytystä. Miehet näyttävät väistelevän vastuuta tutkimuksissa, mutta myös itkevän heti "petollisista naisista" vaikka syy saattaakin olla aivan omassa itsessään Myös naisen on otettava itse vastuu. Ei voi mennä esim. Kai sitä sitten löytyy naisilta, kun suomalaiset miehet sitä ulkomailta tuovat. Kieltämättä tuo tilaston esitystapa on omituinen, osoitteleva, joten en yhtään ihmettele tilaston esittäneen henkilön kommenttia.

Niin monenkos suomivosun kanssa herrat S. Näetkö heistä untakin vielä? Mikä ihmeen pakkomielle, onko se nyt niin nolo juttu teille ettei näitä nimiä saa mainita? Ja luulis, että pikemminkin tän palstan naiset näistä miekkosista unta näkee. No jos susta "suomivosu" on "todella ala-arvoista kielenkäyttöä", niin sittenhän tuomitset samalla lailla palstalla miehistä viljellyt "suomijuntti", "punaniska" ym.

Juu ilman muuta - kiitos kun pidit huolta asiasta!: Suomessa todetuista uusista tartunnoista yli kolmasosa on ulkomaalaisilla miehillä. Näistä ne naiset tartuntansa saavat eikä suomalaisista miehistä. Tuo tilasto joko laskelmoivan miesvihaajan tai laskutaidottoman sosiaalitantan kyhäämä. Katsokaapa vuotta , joka on viimeinen kokonainen vuosi, jolta on tiedot käytettävissä. Sitten katsomme tapausten kappalemääriä. Yhteensä , naiset 41, ulkomaalaiset 57, miesten tartunnoiksi jää 40 kappaletta.

Aluksi ihmettelin, miksei miesten osuutta ole omana sarakkeenaan. Jos laskee naisten ja ulkomaalaisten prosenttiluvut kokonaismääristä, niin huomaa, että molemmat on aina pyöristetty alaspäin. Miesten sarake piti poistaa, ettei kukaan keksisi kaivata puuttuvia prosentteja. Ulkomaalaiset eivät siis tietenkään voi olla naisia, eihän Pitäsisiköhän suomimiehet ilmoittaa kansainväliseen AIDS-tutkimukseen materiaaliksi, tuntuvat olevan ainoita miehiä maailmassa joihin tämä tauti ei tartu.

Juu siitähän olikin kysymys Se mitä yritin tuossa peitetysti kertoa, on se, että tuosta tilastosta ei voi vetää minkäälaisia johtopäätöksiä, siitä kuinka, ja mistä, mikäkin sukupuoli on tartuntansa saanut. Kärjistetty esimerkki; vuonna oli 81 tartuntaa, niistä naisilla On täysin mahdollista, että kyseisenä vuonna todetut heteroseksistä saadut tartunnat, 32 kpl, kohdistuivat kaikki naisiin. Heteromiehet taas, kuten uskottavaa on, olivat eläneet hyvinkin siveästi. Lisäksi on huomioitava, että varsinkin viime vuosina, on ollut hyvin paljon tapauksia joissa tartuntatapaa ei tunneta.

Muistelenkin, että takavuosina naiset kertoivat yleensä aina saaneensa sukupuolitautinsa vessanpöntön istuinrenkaasta. Ja suomalaisten heteromiesten tartunnat ovat pääasiassa seurausta huumeiden suonensisäisestä käytöstä, ei seksimatkailusta. Miten tuo tilasto sinun mielestäsi kertoo "jotain ihan muuta"?

Ulkomaisten heteromiesten osuus HIVin saaneista on korostuneen suuri. Jos tämä ajatus pitää sut rauhallisena yöllä niin pidä se ihmeessä. Edelleen pitää muistuttaa ylipäätään että naisten taudit tulevat helpommin esiin myös tarkastuksissa kuten em. Minä en harrasta seksiä ulkomaisten miesten kanssa, joten olen ihan rauhallisin mielin muutenkin.

Sinulla se kai suurempi hätä on. Kyllä se aika hupaisaa myös seurata sun kiemurtelua, kun koitat peitellä oikeita motiivejasi johonkin "huolestumiseen" tms. Laitan sulle vielä tähän tällaisen toisen ihan luotettavan lähteen: Kommenttini "tilastotutkijoista" oli sitäpaitsi positiivinen - katsos semmoisiakin kehuja täällä voi sanoa! Juu, ihan vaan yleisestä huolestuneisuudesta lähdit suomalaisten miesten HIV-tartuntoja aukeamaan, unohtaen näppärästi sen että heteronaiset ovat vielä suurempi riskiryhmä.

Oma johtopäätökseni tuosta tilastosta on, että sen perusteella ei voi vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Kondoomia pitää ehdottomasti käyttää kaikissa irtosuhteissa! Kotonaan naiset sitten tartuttavat aviomiehensä. Naiset saavat erityisen usein tartuntoja koska luulevat että ulkomaalaisilla ei tauteja ole sen enempää kuin suomalaisilla. Tosi outo fiksaatio tosiaan Täällä todellakin on useampia Turkisvastustajia Samaa ei nyt kyllä voi sanoa Sinusta.

Pulssisi huitoo jo varmaan ainakin kahtasataa. Kiireesi aiheuttaa sen, että tekstiäsi on välillä hankala lukea. Epäiletkö jotenkin myös, että naiset vastaavasti matkustavat Etelä-Eurooppaan vastaaville reissuille? Kerro nyt samalla sekin, kuuluvatko Turkin Euroopan puoleiset osat tuossa jutussa Itä-Eurooppaan vai Etelä-Eurooppaan? Euroopasta Turkin yhteydessä, maasta on vain 3 prosenttia Euroopan puolella. Sanottakoon kuitenkin että naiset matkustavat nimen omaan samoissa tarkoituksissa sinne.

Tiedänhän minä, että osa naisia matkustaa Etelä Eurooppaan, mutta epäilen syvästi, että -päätarkoituksena on seksi -vaativat seksiä ilman kondoomia Ja naisilla taudit tulevat ilmi koska papa-kokeessa käydään parin vuoden välein ja välillä hankitaan lapsiakin. Voisivat miehetkin käydä testeissa epäilyttävien lomiensa jälkeen niin, ainakin tiedettäisiin mikä on tilanne. JA kun taas tästä iänikuisesta Turkista pitää jotain sanoa, niin siellä HIV tilanne ei ole läheskään niin hälyyttävä kuin Virossa ja Venäjällä.

Käväisepäs Alanyassa yhden kerran, niin sen jälkeen et enää epäile mitään. En todellakaan näe mitään syytä matkustaa Turkkiin jos olen seksinnälkäinen? Tai sitten jos asia todellakin on näin niin heillä täytyy sitten todellakin olla jotain erityisen hyvää tarjolla ;. Päätarkoitus on tietysti "lomaromanssi", johon seksi kuuluu vain välttämättömänä pahana. Jos suostuu suojaamattomaan seksiin, tietää riskit ja ottaa itse vastuun kohtalostaan. Kannattaa mielummin mennä kertomaan tuo jollekin, joka ei sitä vielä tiedä.

Lomaromanssit eivät välttämättä sisällä lainkaan seksiä ja sitä ei missään nimessä kannata harrastaa "välttämättömänä pahana" Minä olen ollut Italiassa muutamaan otteeseen ja siellä vaikka pojat ovat kovin romanttisia ja halukkaita tietenkin moneenkin asiaan, niin eivät kuitenkaan pahastu jos sänkyyn eivät pääse.

Toisin on matkoilla tapaamieni suomalaispoikien laita; hassua ja erittäin epäloogista kyllä, helpoin tapa ansaita "huora"-nimitys suomipojuilta on nimenomaan sieltäytyä seksistä ;-. Minä olen ollut matkalla Turkissa mieheni kanssa eikä matkani päätarkoitus ollut seksi paitsi oman siipan kanssa joka ei ole turkkilainen Käsitin että siellä oli muitakin naisia vastaavassa tilanteessa joten väittämäsi "kaikki naiset matkustaa Turkkiin seksi mielessään" ei ole totta.

Toivon erityisesti naisten lukevan tämän ja heidän kommentteja asiaan - en sitä että miehet tässä kyseenalaistavat koko ongelman olemassaolon. Mitäköhän sinä nyt oikein haet takaa noilla jutuillasi? Aika turha on pelkkiä miehiä syyttää HIVin tuomisesta lomilta Suomeen, naiset tuo sitä ihan yhtä lailla. Sen yhden raskaana olleen vaimon, joka sai tällä tavoin taudin, puolesta kirjoitan.

Siinä ihan tarpeeksi syytä. Miehille täällä tuntuu tulevan jostain syystä HIV: Tilanne voi todella mennä paljon pahemmaksi jos asiasta ei puhuta. Parilla tuttavallani on löytynyt tauteja ei kuitenkaan sitä pahinta , jotka ovat saaneet miehiltään Virosta tuliaisina. Vasta pakon edessä kuitenkin tunnustetaan Naiset kyllä korostuvat tilastoissa vähän senkin takia, että synnytyksien ja papa-seurantojen kauttakin tulee käytyä pikkasen useammin kaikenlaisissa testeissä.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Hän ärhentelee täällä ja luulee, että maailman hiv-ongelma on suomalaisnaisten leväperäisyyden tuotetta, tai onhan se kun asiaa hänen kantiltaan ajattelee Jos prostituoitujen palveluja käyttävät miehet tietäisivät monenko muun miehen kanssa hänen panonsa on viikossa tai kuukaudessa saati uransa aikana , niin varmaan ajattelisivat asiaa toiselta kantilta, mutta´kun eivät kehtaa myöntää edes itselleen, että kyseessä on jotain ihan muuta kuin vain vieraissa käynti.

Älyttömän tyhmää, jos eivät käytä kortsua huorien kanssa.

... Euroopasta Turkin yhteydessä, maasta on vain 3 prosenttia Euroopan puolella. Luftwaffen voima Kurskissa oli enemmän kuin kymmenkertainen verrattuna osasto Kuhlmeyhin. Sid Bradbury johti tutkimusanalyysiä toimistossa. Taitaapi olla murto-osa heteromiesten tartunnoista mitkä seksimatkalta tulee, huumeista ja suomalaisista naisista paljon enemmän. Kotonaan naiset sitten tartuttavat aviomiehensä. Tai sitten ei edes kystä, vaan tuodaan automaattisesti erilliset laskut.

Homoseksuaaliseen suomimeis asian

9. heinäkuu Turunen korjaisi tässä asiassa lainsäädäntöä kollektiivisempaan torjua homoseksuaalisiin suhteisiin yhdistyvä syyllisyydentunne.” u? () Tavallinen, rauhallinen, savuton suomimies, +60v, mistä löydän sinut?. maaliskuu >homoseksuaalisuus .. suomimies torilla× 94,53KB JPG .. Vastareaktio suvaitsevaisuudelle, joka on vielä vituttavampi asia kuin. Mutta asiaan liittyen, yksi piirre, joka ärsyttää itä-suomalaisissa ihmisissä, on heidän mielessä naisten kanssa, pitää olla myös homoseksuaalinen miesten kanssa. . Suomi mies ei sanoa mitä jos minä käydä tervehtiä hänen vaimo.

SEKSITREFFIT HIERONTA RAAKEL LIEKKI HOMOSEKSUAALISEEN MUN LEFFA