Veli antaa homoseksuaaliseen kalua kalua anopilta

      Comments Off on Veli antaa homoseksuaaliseen kalua kalua anopilta

Hei jos se vaivaa sua niin puhu nyt äijäs kanssa, mutta vähintään bi taipumuksia sillä on. Ei tulis koskaa mieleen alkaa koskettamaan toista karjua, ei niin päissään voi olla koskaan Miehet yleensä välttelevät toistensa koskettamista, paljon enemmän kuin naiset.

Ja naisille se hyväksytäänkin, että voidaan halata tavatessa. Humalassa on itsekontrolli vähentynyt ja tuollaiset piilevät yllykkeet pääsevät estottomasti esiin.

Voi olla että miehesi on itsekin hämillään ja häpeissään tilanteesta. Sinuna toistaiseksi yrittäisin unohtaa, en tosin ole lukenut viestiketjua lävitse Kyllä eroottisen virikkeen huomaa, tavallinen kaverillinen läimäys selkään tai töniminen on miesten normaalia "koskettamista" ja senkaltaista kuin näet pelitilanteissa kentillä tapahtuvan.

Urheiluleikkejä seuraavat ovat henkisesti pikkulapsen tasolla. Ihan vain vinkkinä; siinä ei tapahdu mitään hyödyllistä tai kehittävää.

Eipä ole mitään säälittävämpää kuin vuosikymmeniä urheilun äärellä ölissyt äijjä. Kyllä miehet voivat halailla toisiaan olematta silti homoja tai bi. Halaillaanhan me naisetkin toisia ja olen jopa joskus pussannut naisystävääni, mutta ei minua naiset "siinä mielessä" kiinnosta ollenkaan.

Ei asioita voi katsoa suurennuslasin kanssa, mikään asia ei ole niin yksoikonen Olen samaa mieltä kuin pusipusi44,, olen nähnyt monien miesten kaulailevan heidän kaljotellessa eikä koskaan tullut mieleenkään että oisi homoja naurettavaa niin edes ajatellakin joten turhat luulot pois,se on luulosairautta joka pitää hoitaa Tai sitten sinä olet pullea ja kateellinen.

Olisi kannattanut pitää kuntoa yllä, vai mitä? Yksilöurheilu on helvetin hyvä juttu. Pallon ja jääkiekon pelaamisesta voidaan sitten ollakin montaa mieltä Kyllä homo on homo vaikka voissa paistaisi. Ei hetero muutu homoksi halaamalla. Kun miehelle tulee ikää enemmän, epävarmuus omasta seksuaalisuudesta vähenee. Tietysti, jos äijäsi rupeaa pussailemaan miehiä, niin silloin sinulla on tod. Tuo kaveri kävi meilläkin kerran kylässä ja pikkuisen ihmettelin heidän välejään".

Joo, varmasti miehesi on homo, jos hänellä on joskus ollut läheinen kaveri! Sinä et siedä että miehelläsi on kavereita! Sinä oot "outo" ja miehesikö on homo!? Päätit vaan että tuhoat miehesi mahdollisuudet muihin ihmissuhteisiin tuolla homofobiallasi! Eihän miehesi enää uskalla ympärilleen katsoa, koska sinä olet jo antanut tuomiosi joka kyllä tehoaa sinun ahtaissa ympyröissäsi.

Ja mitä ihmettelit heidän väleissään??? Vihjailevista ja sen kummempaa selvyyttä antamattomista teksteistäsi päätellen olet hyvin estynyt henkilö tai sitten koko juttusi on huomionhakuisen persoonan provo! Kasva aikuiseksi, hyvä immeinen ja anna miehesi olla rauhassa! Ei todellakaan pidä paikkaansa etteivät heteromiehet koskaan kosketa toisiaan. Omassa tuttavapiirissäni on täysin normaalia halata ystäviä, olivat sitten miehiä tai naisia.

Joskus kadulla kulkiessani olin ottanut kaverini kainaloon, itse pidin sitä vain ystävien välisenä läheisyytenä, ja olikin aika järkytys kun joku huusi perään "vitun homot". Sen jälkeen en ole viitsinyt ottaa kaduilla kavereita kainalokuljetukseen: Ystäviä halataan aina tavattaessa, ehkä silitetään tukkaa tai sotataan toisen tukka, en tiedä sanaa, ehkä tuuhistetaan tai taputetaan olalle.

Joskus esimerkiksi urheillessa voidaan läimäistä toista perseelle, eikä se tarkoita sitä että tahtoisin harrastaa seksiä ystäväni kanssa. Mielestäni tämä on normaalia kanssakäymistä tuttujen ihmisten kanssa, ja en voisi kuvitella kenenkään elävän niin ettei ystäviä koskaan kosketa. Tulee mieleen niin stereotyyppinen kuva suomalaisesta juntista joka harkitsee itsemurhaa hipaistuaan toista miestä. Toivon että ajat muuttuvat, ja läheisyyskammoisuus vähenee Suomestakin. Itse olen nuorempaa sukupolvea, ja tällainen käytös on läheisyys muiden kanssa on mielestäni normaalia.

Olen itse bi ja hetero kundeja on kavereina.. Halaamiset hädän hetkellä ovat erittäin hienoja ja kännissä halataan joskus näyttääksemme että olet hyvä tyyppi.. Mutta silittelyt ovat kyllä asia erikseen.. Jos olisin miehen kanssa kimpassa niin ois asia ihan eri juttu. Jos haluat vastauksia niin kannattas nostaa vaikka se kuuluisa kissa pöydälle. Voihan miehesi vaikka olla bi mutta hellyyden näyttäminen toiselle on jo mun mielestä vähän outoa jos oli sitten kohde mies tai nainen.

Mulle on ainaki toisen varsinkin oman partnerin välinen hellyys on molempien yksityinen juttu. Olisiko se suotavampaa jos miehesi näyttäisi samanlaista naisen kanssa? Ainaki itselläni mustasukkasuus kyllä nousisi pintaan. Mutta unohtakaamme edelliset ja mietitään asiaa.. Jos niin on että miehesi näyttää tunteitaan toista miestä kohtaan niin ei siinä mitään pahaa mun mielestä oo ellei sitten heillä ole muutakin sutinaa se pitää ottaa huomioon. Ja se että näyttääkö miehesi samanlaisia tunteita sinua kohtaan ja millaista teidän seksi on?

Vaikka olenkin bi se ei tarkoita etten pystyisi olemaan yksiavioinen. Ex vaimoni tiesi koko ajan suuntautumiseni. Minulle riittivät hänen hellyyden osoitukset en siihen miestä tarvinnut. Mutta suosittelen miehesi kanssa keskustelua sillä ei ole kivaa olla tuossa tilanteessa. En nyt tiedä oliks tässä mitää pointtia mut koeta saada tilanne haltuun jollai konstilla! Onko silloin homo jos silittää toita miestä? Olen nänyt kun ne virkapuvuissa on kaulakkain siviilien kanssa esim.

En sanonut mitään kunnon ylläpitämisestä. Täytyy ylläpitää sekä kehoa että mieltä. Urheiluleikkien ja muun viihteen seuraaminen ei ole sitä. Toisten toiminnan seuraaminen ja korviketunteiden eläminen on todella surkeaa.

Miksi nin monet eivät halua elää omaa elämäänäsäm, itseään kehittäen ja halliten, vaan omaksuvat ulkopuolelta annettuja mielikuvia ja tuntemuksia? Ei se mitään homoilua ole.

Olen hetero ja olen seurustellut monta vuotta naisen kanssa ja vain harvoin harrastan seksiä miesten kanssa. Se ei ole kuitenkaan homoilua koska se on vaan tarpeiden tyydyttämistä. Joskus kännissä on sitten viä vähän oraaliseksiä kun se on niin kivaa. Ei se ole homo. Naisen kanssa olen seurustellut pitkään ja minulla on vain harvoin seksisuhteita miesten kanssa. Yleensä ne tapahtuu kännissä eikä aina mene edes sänkyyn asti.

Takapihalla nopeeta hoidettu homma ei viä tee miehestä homoo. Työssäni huomasin, että aina kun juhlimme, niin muutama miespuolinen työtoverini halasivat jopa pussasivat suulle toisiaan.

Tästä on pari valokuvaakin. Asia ei tuntunut heitä, eikä oikeastaan muitakaan mitenkään hämmästyttävän. Miehet olivat maskuliinisia ja naimisissa, ainakin kaksi heistä. Kaikki tuntuivat ottavat sen eräänlaisena parodiana. Ei sítä kukaan jäänyt kovasti miettimään. Joskus on asioita, joista ei voi sanoa suuntaan eikä toiseen.

Et sä kyllä sitten mikään hetero ole vaan bisse kaapissa. Ovat niin sinut itsensä kanssa, että uskaltavat näyttää tykkäämistään läheisilleen muutenkin kuin "tuomalla leivän pöytään" ja tökkäsemällä lauantai-iltana saunan jälkeen. Ilmeisesti vanhemman ikäluokan miehille ei sallita tällaista käytöstä, eivätkä vanhemman ikäluokan miehet sallitse tällaista käytöstä hämmentymättä.

Kyse on vain sinusta ja miehestäsi, unohda nyt aikuinen nainen muiden mielipiteen sitäpaitsi heillä on varmasti muutakin puhuttavaa ja puuhattavaa Anna miehellesi aikaa, äläkä painosta!!!

Onko mieheso hellä myös vaikkapa eläimille, lapsille, vanhuksille jne - onko hänen helppo koskettaa, ottaa huomioon jne.

Nyt miehesi menee varmasti ihan kuoreensa, eikä uskalla näyttää tai jakaa tunteitaan. Vaikka olisivat ihan heteromalliakin. Ja entä sitten, jos hän on viimein hyväksynyt homoseksuaaliset tunteensa? Uskotko hänen salanneen jotain sinulta? Vai ajatus kirkastunut vasta nyt hänellekin? Haluaisiko tämä mies loukata sinua tahallaan? Olisivatko homoseksuaaliset tuntemukset hänen "vikansa", jotain mitä hän on päättänyt toivoa itselleen? Jos mieheni olisi tehnyt jollekin naiselle sen, minkä teki tuttavaparimme miehelle, olisi syntynyt raivoisa mustasukkaisuuskohtaus.

En uskalla nostaa "kissaa pöydälle". Mieheni käyttäytyy normaalisti, on tosin aika ylimielinen. Jos nostan asian esille, pelkään seurauksia. Olen ihan valistunut, lukenut ja rohkea ihminen, mutta nyt hakuan miettimiaikaa. Miehesi on homo pahimmasta päästä. Juuri tuollainen salaa homoilu on pahinta. Oletko havainnut suklaata namussa? Sinulla ne on mielenkiinnon kohteet, Homo-Petteri.

Minäkin olen päälle 40vuotias mies, enkä käy miesten kanssa saunassa, enkä suihkussa alasti missään uimahalleissa, koska se tuntuu vastenmieliseltä,menen aina Naisten kanssa saunaan joskus montakin naista kerralla, se tuntuu järkevältä ja vain oikelta.

Kyllä halailu ja selkään taputtelu vielä kännissä on ihan normaalia, mutta sitten jos sen rajan selvästi ylittää niin sitten kannattaa huolestua. Kyllähän heteromiehet halailee ja hyväilee hyviä kavereitaan varsinkin kännissä ja laskevat välillä roisiakin leikkiä "piilohomoudestaan".

Eri asia siis on, jos tilanteessa syntyi selvästi eroottinen lataus eikä humoristinen pelleily tai kaveruustunteiden osoitus. Miehesikin voi olla hämmentynyt eikä siksi osaa vastata sinulle.

Mieti tarkkaan ilman tunnekuohuja mitä tilanteessa oikeasti tapahtui. Kännissä sitä tekee kaikenlaista jota ei kyllä selvinpäin tarkottaisi tapahtuvan. Tuo että halaa hönöissään toista miestä ei tee viellä kenestäkään suklaapuolen prinssiä, muutenhan etelä-afrikassa olisi menossa homojen eikä jalkapallon mm-kisat. Tuo ettäherra vaikenee kysyttyäsi aisasta kielii kyllä mieltymyksestä miehen kosketukseen, huonompi juttu mutta ei mahdoton, olethan saman hepun kanssa elänyt tähänkin asti.

Voi kieliä myös siitä, että pitää kysyjää outona. Ei vallaton ihme jos olet yksin. Harvempi pitkään liitossa elänyt jättää kysymättä peläten oudoksi tulkitsemista jos puoliso alkaa hinaajan tai lepson oireita esittään.

Mitäs pahaa rakkaudessa on? Kasvunpaikka sinulla näkyy olevan. Vaatii hieman suvaitsevaisuutta ja avarakatseisuutta hyväksyä elämän monenkirjo. Ei Suomessa ole homoseksuaalisuus ongelmana, mutta heteroseksuaalien homofobia on ongelma. Tuohon lauseeseesi voin yhtyä täysin. Ainakin taas kerran kun luin ap: Kyseessä todellakin on homofobia ja ilmeisesti heidän jengissään sitä on runsain mitoin, jos aloittajan pitää nyt oikein pelätä kylän juttuja.

Missähän junttilassa sitten asuneekaan? Ei ennenvanhaan juovuksissa kaulakkain kulkevia miehiä ajateltu homoiksi vaan juovuksissa oleviksi kaveruksiksi! Nyt kun homofobia on iskenyt myös naisten sankkoihin joukkoihin, on miehet joutuneet entistä ahtaammalle kaveruudenkin osoituksissa. Niin ja mikä pahinta, jokainen kosketus on seksuaalista! Pakkohan sen on olla lähentelyä, seksuaalista ahdistelua, iskuyrityksiä jne Mihin tämä hevonkukun kanala vielä joutuukaan noiden fobioidensa kanssa?

Homoja on jotain prosentti väestöstä. Heistä ei tulisi kuulla pihaustakaan julkisuudessa. Ongelmana on ideologia nimeltään suvaitsevaisuus, mikä nostaa paskan palvomisen ylimmäksi moraaliksi ja halveksuu kaikkea normaalia valtaväestöön liittyvää. Wikipedian mukaan prosenttia ihmisistä on homoseksuaaleja, ei vain 1 prosentti kuten olet ajatellut. Taidatkos tuon paremmin sanoa? Kylläpä oli naulan kantaan osunut mielipide. Mihin tuo homo-homo -kotkotus vielä johtaakaan? Miehet varmaan pitäisi eristää kalterihäkkeihin, jostta eivät vain koskettaisi vahingossa toisiaan Mieheni väittää minun olevan homoseksuaali eli lesbo, kun olen halaillut naisia.

Muutama nainen on kännipäissään mäiskäissyt oikein kunnon pusunkin poskelleni! Mikäs sen parempi todiste olisikaan, minun lesboudestani: Nyt hän on paisuttanut juttua siinä määrin että minä kuulemma katselen naisia seksuaalisesti! Mitähän se mahtaa ollakaan? En kuulemma ole sinut itseni kanssa!!!! Ja mikä pahinta todistusaineistoa; TIEDÄN kaupungistamme kaksi transeksuaalia ja yhden bi-seksuaalin naisen ja moikkaan heitä kadulla.

Lisäksi olen aikoinaan tuntenut muutaman homomiehen ja yksi niistä on nytkin facebook-ystävinäni, vaikka emme liiemmin sielläkään pidä yhteyttä muutoin kun yhteisten harrastusten vuoksi. Varmaan pihtarimieheni kuvittelee homoseksuaalisuuden tarttuneen minuun. Ravintolassa jotkut naiset haluavat tanssia kanssani, koska sen minä osaan jos joku mieheni ei tanssi. Olen hyvä viejä vaikka olenkin suht pienikokoinen moniin tassitettaviini nähden.

Mutta todistusainoistona nuo seikat lesboudestani ovat vastaanväittämättömiä! Vai mitä te ajattelette asiasta? Miehelläni on ylikorostunut vanhakantainen käytös. Sanoo ettei heillä kotona ollut tapana halailla ja silitellä. Ei siinä mitään mutta kun hän pitää sitä hienona asiana ja lausuu sanan "halailla" syvän inhoavasti. Hän ei halaile, ei koske. Minkähän ihmeen vuoksi hänen äitinsä 85v sitten halailee ja silittelee minua?

Taitaapi mieheni valehdella kotitavoistansa. Ei minukaan kotonani pahemmin halailtu, mutta me olemmekin sisarusteni ja heidän perheittensä kanssa uutta sukupolvea. Mieheni seuraa silmät tarkkana, kun suvullani on tapana halailla tavatessa. Niihin hän ei vielä ole kommentoinut mitään, mutta kun hänen paskantärkeät mielipiteensä jo tiedän, voin odottaa ihan mitä vaan. Tulikin tässä mieleeni, että onkohan nyt käynyt niin että juuri tämä jäyhis mieheni ei itse olekaan sinut itsensä kanssa.

Piilottaa omaa itseään koskevat pelkonsa tuohon halailu ja koskemiskammoonsa? Ainakin äärettömän epävarma hän on kaikissa ihmiskontakteissaan, jotka eivät selkeästi liity hänen työhönsä. Suutelee jokaista vaihtoon tulevaa pelaajaa suulle Jos sun miehesi on vaan niin hellyyden kipeä. Tosi vaikea tietää että mitä näit. Oliko se sellaista kaverillista vai eroottista koskettamista? Oliko hän iloisessa vai surullisessa mielentilassa? Pitää erottaa kaksi eri asiaa: Välimeren alueella ja toisaalta homoseksuaalisuus.

Muistan vuosia sitten, miten edesmennyt isäni ja rintamakaveri halasivat sponttaanisti toisiaan keskellä pihamaata 50vuoden jälkeen. Halaaminen ei Suomessa ole ollut mikään homon merkki, ei ennen kuin amerikkalainen puritaaninen ajattelutapa laskeutui suomalaisen nuorison keskuuteen.

Ja nuorison keskuuteen tuo ajattelutapa on jäänytkin. Sen sijaan miesten silittely on kyllä jo aika selkeä homon merkki. Aika läheltä liippaa aiheesi! Olin aviossa yli 20 vuotta ihanan miehen kanssa. En huomannut hänessä koskaan "homomaisia piirteitä", mutta Arvaatte varmaan, kuinka siinä kävi? Jotenka- luulen, jotta 50 prosenttisesti miehistä - jos eivät ihan homoja ole, niin ainakin "bii-sellaisia". Olen pettynyt , koska koko elämäni aherrus oli pakko vielä jakaa homojen kanssa!!!

Itse asiassa kerran olikin kymmenisen vuotta tilanne, jossa mies viihtyi paremmin miesseurassa ja -matkoilla; en nyt sitten ainakaan niistä miehistä voinut olla mustasukkainen. Ja onpa sitä nähteni kaulailtu muutaman miehen kanssa humalassa ja itketty nokat vastakkain elämän kovuutta Niin ja eikö tässä lähentelyssä ole ihan sama ketä lähentelee??? Aina se loukkaa toista osapuolta Aloittajan teksteistä on hyvin vaikea löytää mitään lähentelyyn viittaavaa. Tuskin hänen miehensä on lähennellyt, sen sanan varsinaisessa merkityksessä.

Rakastan naisia yli kaiken, on ollut useita suhteita ja parhaillaankin menossa pidempi suhde naisen kanssa. Ilman naista ei voisi elää,niin ihania varsinkin pyöreät on. Jo lapsena tuli kokeiltua leikkejä poikien kanssa, meni pari vuosikymmentä ja tuli kokeiltua miehen kanssa useampia kertoja.

Ei siinä hempeilyä tai hiusten silittelyä ollut,vaan halusin imeä kalusta mehut. Vielä on kokeilematta miltä kalu tuntuu ahterissani,mutta muuta en halua sitten miehen kanssa tehdä. Luokittelin itseni jo varhain bi: Nykyiselle naiselleni olen vihjaissut asiasta ja ei näyttänyt asiaan reagoivan kuin sanoi kokeile,ehkä kuitenkin leikillään luulisin?

Hetki kuitenkin tulee vielä,kunhan saan asian hänelle selväksi. Tuskin suhteemme siihen kaatuu. Nainen saa kokea ja tuntea seksis kaiken,mutta miksi se ei sitten ole miehille sallittua?

Missä on se paljon puhuttu tasa-arvo? Niin ja miestä en pystyisi rakastamaan samaan tyyliin kuin naista,kunhan saa tarpeensa tyydytettyä. En jaksa edes lukea ketjua. On sulla niin jonninjoutava murhe!

Halailua ja silittelyä, eikö ollut intiimialueden kopelointia, kielipusuja???? Et voi olla tosissasi. Suomalainen mies on ollut kautta-aikain semmoinen nykypäiviin asti , että vasta kännissä he koskevat toisiinsa. Voipi olla että muuallakin maailmassa tapahtuu niin. Suomalainen ja vanhakantainen mies kulkee kaulakkain kaverinsa kanssa vain kännissä, eikä siinä silloin ole ollut kyse toistensa pystyssä pitämisessä vaan kaveruuden ja yhteenkuuluvuuden osoituksesta, joka onnistuu suomalaiselta hepulta vain kännissä.

Tuo nyt mitään uutta oo! Jalkapallokentillä, jäähallin pukuhuoneissa, saippuasarjoissa, piirretyissä leffoissa jne Missä ihmeen homofobian- tai perähikiän maailmassa sinä olet kasvanut? En usko että miehessäsi on mitään vikaa ainakaan tuossa asiassa.

Jos miesten välinen koskeminen muutoin kun puukoilla ja nyrkeillä on synti, niin siinä tapauksessa menneen juhannuksen aikana olen itsekin voinut havaita koko meidän poppoon miesten olevan homoja.

Siellä ne keskenään tanssia rynkytti itämaisia tansseja. Riehuivat hulluina uima-altaassa ja saunassa. Oli olalle läiskimistä ja halaamista. Tosin tuo sakki tekee sitä myös selvänä, istuvat kaulakkain kuin pienet poikaviikarit! Tsiisus, meitin kaikki miehet on homppeleita.

Puhu ihmeessä miehellesi asiasta vielä uudelleen. Anna hänen selittää asia ja vältä hermostumista, jotta hän saa kerrottua pakottamatta oman näkemyksensä asiasta.

Itse olen äärimmäisen fyysinen henkilö ja silittelen usein ystäviäni. Miehiä silittelen uehkä seammin kuin naisia, koska miehiä silittäessä myös puolisoni tietää, että ei ole aihetta mustasukkaisuuteen eikä tule yhtä helposti väärinymmärryksiä. Mukavahan se on ihmistä silittää siinä missä vaikka koiraakin.

Useat ihmiset ovat toki niin estyneitä, että kaikki epäeroottinen koskettaminen halailu, käden olalle laittaminen, selän silittäminen, hartioiden hierominen koetaan jopa läheisten ystävien taholta vaivaannuttavaksi.

Eikä siinä mitään vikaa ole - kukin eläköön tavallaan. Mutta siksi koskemisasiassa kuitenkin kannattaa käyttää aina harkintaa. Kännissä tietysti harkinta saattaa pettää, kuten arvelen tässä tilanteessa käyneen.

Vaikka tarkka kuvaus tilanteesta jäikin uupumaan. Ja ainahan on mahdollista, että miehesi on bi. Jos näin on, so what! Tunnen useammankin pariskunnan, joissa toinen puolisko on bi, joilla menee ihan loistavasti, kunhan luottamus parisuhteessa säilyy.

Muilla kiinnostuksen kohteilla ei liene merkitystä, jos parisuhteessa on uskollinen puolisolleen. Ja jos kaveripiirisi koostuu juoruilevista pikkusieluista, joiden kaveruuteen moinen episodi voisi jotenkin vaikuttaa, on sinun aika vaihtaa kaveripiirejä ja hankkia todellisia ystäviä. Sanoit kaiken just niin kuin pitikin. Minulla on ystävä, joka kerran kännissä innostui lähentelemään. Myöhemmin sitten tuli ulos kaapista biseksuaalisuutensa suhteen.

Olenpa ollut ystäväni ja hänen tuoreen kumppaninsa kanssa homobaarissakin juhlistamassa parisuhteensa virallistamista. Kunhan on uskollinen ellette toisesta sovi. Pahempi sinulle, jos on homo.

Itse kyllä olisin valmis uskomaan siihenkin teoriaan että vanhetessaan aletaan pitää kavereista entistä tiiviimmin kiinni ja välillä se sitten purskahtelee sieltä syvyyksistä, tarve näyttää että hei, minä pidän sinusta. Kuten joku tuossa sanoi, tyypillisen suomalaisen miehen elämässä ne kaverit on yleensä ainoa asia mikä varmasti pysyy hamaan hautaan asti, kaikki muu lähtee ennemmin tai myöhemmin alta.

Suomalaiselle miehellehän on kiellettyä esitellä tunteitaan, vaimollekkin saa osoittaa rakkauttaan vain kosiessa ja sitten vain joka kymmenes vuosipäivä. Mies joka useammin sanoo kavereilleen että hei olet hyvä tyyppi on heti puppeli, siksi sitä pitää pantata ja sittenkun se humalassa purkautuu niin voi kauhea.

Onhan se tietysti mahdollista että hän on oikeasti puppeli kuka nyt naisen kanssa jaksaa koko elämäänsä -. Tuommoisessa tilanteessahan sille olisi jo pohjustus ja varmaan helpottaisi omaakin oloaan kun saisi lyödä faktat tiskiin eikä piilotella. Sillä ei ole mitään tekemistä homofilian kanssa. Homolla paukkaa hormoonitoiminta ylikierroksille noissa tilanteissa ja sitä ei voi olla huomaamatta.

Ihan se ja sama kuka on kallellaan ja mihin jos yhdessä on kuitenkin hyvä olla. Kiva mies sulla on 2. Jos maistuu peelle niin saattaa olla epäilyksesi oikeessa. Toki, saattaahan tuo olla naapurin seeferistäkin kiinnostunut silleen, kais tiiät. Transu on keksinyt päivän provokaation. Varmaan ryppyreikä kutisee, kun vastailee näihin. Ja siellä on yleistä myöskin miehillä halailla paljon humalassa nähdessään toisiaan.

Ja yhtään homoa en kotipaikkakunnaltani tunne. Kaikki miehet ketä tunnen, halailevat humalassa, sekä meitä naisia että kavereitaan, joo silittelevät selästäkin.

En ole koskaan ajatellut, että olisivat homoja tai se olisi jotain muuta kuin kaverillista, mutta nähtävästi joidenkin mielestä on homomaista halata.

Itsekin halailen selvinpäin ja humalassa, kavereita sukupuolella ei ole väliä. Mutta aika homolta kyllä tuntuu perisuomalainen into kauheaan lähitaisteluun miesten kesken, eli otetaan yllättäen pienet painiottelut.

Minusta ihan samaa sarjaa kuin tämä tapaus. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Avomieheni veli-vainaja oli homoseksuaali, ei piilo eikä kaappi. Joten miehelläni kokemusta niistäkin piireistä, siksi hän ei hyväksy heterona minkäänlaista halailua tai silittelyä miesten tahoilta.

Ja kuten itsekin olen 40 vuoden aikana huomannut, suomalaisissa miehissä on paljon piilohomoja, siksi kai olemmekin niin homovastainen kansa. Myös 2 ex-miestäni ovat joutuneet piilohomojen lähentelemiksi, ovat olleet kännissä. Sellaiset hivelyt kuuluvat mies-nais -suhteeseen, läheisyyteen ja erotiikkaan. Mielestäni naisella oikeus tietää miehensä seksuaalinen suuntaus. Itse erittelen niin, että jos mies haluaa seksiä miehen kanssa, on bi Enpä usko, että perusteella kannattaa tehdä mitään homoanalyysia.

Kyllähän miehetkin halailevat, riippuen vähän perhekulttuurista tai muusta kulttuurista, suutelevat poskille ja taputtelevat selkään. Miksi niin ei voisi olla. Me suomalaiset olemme vaan niin estoista kansaa, että emme hyväksy sellaista helpostikaan.

Ja se, että miehesi on nyt sitten hiljaa eikä uskalla sanoa tai kommentoida mitään: Sinähän tavallaan sanoit sen luultavasti siihen sävyyn, että hän on itsekin ehkä hämmästynyt ja ihmeissään tapahtuneesta. Jospa hän ei muista asiaa edes kunnolla. Olen monet kerrat nähnyt kuinka jurosta miehestä pikkukännissä tulee hyvinkin tunteellinen halailija. Eikä se todellakaan kohdistu vain miehiin vaan myös naisiin. Jotenkin se on vain aitoa tunnetta, ei siinä mitään eroottista ole. Iän myötä ihminen uskaltaa yhä enemmän näyttää tunteitaan, siksi tuollaiset puolet voivat tulla esiin myöhemmin.

Kovuus ja pinta karisee.. Jos asia vaivaa, tokihan voit keskustella miehesi kanssa, mutta syyllistää tuskin tarvitsee tuollaisen tapahtuman johdosta. Sen verran voin sanoa, että olen joskus omasta miehestänikin epäillyt vastaavaa, hieman erilaisin perustein. Mutta ei se kyllä ole niin ollut, naisten mies hän on.. Sitä paitsi me ihmiset olemme bi-seksuaaleja enemmän kuin uskallamme myöntääkään. Harvempi vaan tulee koskaan harjoittaneeksi sitä puolta itsestään. Eikä se ole niin kovin selvääkään.

Olemme seksuaalisia olentoja monessa mielessä. Ehkä pahimmin homokammoiset miehet ovatkin niitä, jotka ovat vähän siinä ja siinä, huomanneet itsessään piirteitä homoudesta, mikä sinällään ei ole mitään kamalaa.

Moinen on täysin luonnollista ja normaalia nykypäivänä kaikissa ikäryhmissä. Tarvii nyt moisen jutun takii alkaa maalailee hirveitä kauhuskenaarioita. Monissahan kulttuureissa on ihan normaalia, että miehet tavatessaan halaavaat ja pussailevat toisiaan poskelle.

Vai onkohan kaikki venälaiset ja latinomiehetkin sit homoja. Kaikki miehet ketä tunnen halailee toisiaan, jos ei muuten niin ainakin kännissä. Semmosta "sää oot niin helevetin hyvä jätkä". Ihan pahimmatkin sovinistit tekee tätä. Ainakin seuraavat seitsemän miestyyppiä kannattaa kiertää kaukaa.

Muuten luvassa on todennäköisiä vaikeuksia ja sydänsuruja. Vastaeronnut Tuskin haluat olla vastikään edellisestä suhteestaan lähteneen miehen lohtu ja laastari? Etkä etenkään, jos mies on tullut jätetyksi.

Harva on henkisesti valmis uuteen suhteeseen heti vanhan päätyttyä. Jäljellä voi olla paljon käsittelemättömiä asioita eikä äskettäin eronnut mies ole välttämättä sinut uuden elämäntilanteensa kanssa. Äkkipikainen raivostuja Varoituskellojen on syytä soida, jos vastoinkäymiset ja pienet harmit saavat hänet raivon partaalle ilman ennakkovaroitusta.

Jokainen harmistuu ja suuttuu toisinaan, mutta jos reaktio on aina hämmentävän voimakas, kannattaa perääntyä. Vai viihdytkö miehen kanssa, joka väärän ruoka-annoksen saadessaan raivoaa suureen ääneen ja haukkuu tarjoilijan?

Tai saa kaistanvaihtajan takia rattiraivon? Vai haluatko kumppanin, joka ymmärtää, mistä hänen tunteensa ja reaktionsa syntyvät ja joka kykenee vastavuoroisuuteen? Aseman ja rahan perässä juoksija On hienoa, jos ihmisellä on kunnianhimoa. Mutta ongelmia on luvassa, mikäli miehen identiteetti rakentuu titteleiden ja palkan varaan ja hän arvottaa kaiken niiden kautta.

Elämässä pitää olla muutakin sisältöä. Muuten se ei ole tasapainossa. Jos työ ja raha ohittavat hänen tärkeysjärjestyksessään kaiken muun, mihin kuvittelet itse sijoittuvasi?

Eri päämäärään pyrkivä Mieti, mitä toivot suhteelta. Todennäköisesti joudut pettymään, mikäli pidät yhtä miehen kanssa, jolla on erilaiset päämäärät kuin sinulla. Suhteeseen ryhtyessään on täysin hyväksyttävää kysyä, mitä kumppani suhteelta toivoo. Jos toiveenne esimerkiksi sitoutumisesta ja lasten hankinnasta eroavat radikaalisti toisistaan, suhteen jatkamista kannattaa harkita uudelleen. Kunnianhimoton saapas Kunnianhimoton tyyppi on haluton parantamaan elämäänsä.

Hänellä ei ole motivaatiota eikä hän tunne vastuuta omista teoistaan. Hän ei ole valmis ponnistelemaan itsensä eikä myöskään kenenkään toisen puolesta. Tottakai tämä heijastuu myös parisuhteeseen. Hän on laiska itsensä ja samalla sinun suhteesi. Mammanpoika Tiiviit perhesiteet eivät ole huono asia. Mutta jos mies on taloudellisesti, tunteidensa tasolla ja muillakin tavoin sidoksissa lapsuutensa perheeseen, hän ei ole parisuhdeainesta.

Suhteessa pitää voida luottaa siihen, että muodostatte tiimin ja olette toisillenne lojaaleja - myös silloin, kun kyse on jomman kumman perheestä. Mammanpojan kanssa seurusteleva saa tuskin tuntea olevansa tyttöystävä ja se miehen elämän ykkönen. Hänen elämässään sovit äidin, kotitalousihmeen ja rakastajan rooliin. Et hänen elämänsä ykkösnaiseksi. Narsisti Kukapa ei rakastuessaan näkisi kumppaniehdokasta ruusunpunaisten silmälasien läpi.

Hän vaikuttaa kaikin puolin elämäsi mieheltä. Etenkin, jos hän hukuttaa sinut lahjoihin, kukkiin ja pitää muutenkin kuin kukkaa kämmenellään. Jos hän tuntuu liian täydelliseltä ollakseen totta, hän voi todella olla valhetta. Jos hänellä on narsistisia taipumuksia, ei hänen perimmäinen päämääränsä ole hemmotella ja ilahduttaa sinua, vaan saada sinut arvostamaan ja ihailemaan häntä.

Hän käyttää kaikki keinot kietoakseen sinut verkkoonsa. Suhteen edetessä huomaat, että olet hänelle täysin arvoton.

Hän sivuuttaa emotionaaliset ja fyysiset tarpeensa. Suhteessanne on vain hän, hänen tarpeensa ja päämääränsä. Mies, oletko sittenkin seksisurkimus?

Nämä merkit kertovat, että seksipetona itseään pitävä herra voikin olla surkea sängyssä. Esileikki jää väliin Mies voi olla heti valmis tositoimiin. Nainen tarvitsee kuitenkin aikaa lämmetäkseen. Me tarvitsemme sitä kiihottuaksemme ennen varsinaista yhdyntää, Morse kuvailee. Hänen mukaansa esileikki ei ole ehdotus, vaan se on ehdoton vaatimus. Ei suuseksiä Kun innostus on kova, ei aina haluaisi tuhlata aikaa asioihin jotka itsestä tuntuvat turhilta.

Siksi suuseksi voi jäädä väliin, kun mieli tekee jo itse yhdyntää. Morse muistuttaa, ettei naisen mielestä mikään ole seksikkäämpää kuin mies, joka antaa suuseksiä. Vain harva nainen saa orgasmin yhdynnässä, suuseksin avulla kumppani laukeaa huomattavasti helpommin. Ei koskettelua seksin jälkeen Voi tuntua houkuttelevalta kierähtää seksin jälkeen selälleen ja alkaa kuorsata.

Nainen kuitenkin nauttisi koskettelusta ja halailusta seksin jälkeenkin. Yhteinen hellittelyhetki tekee hyvää parisuhteelle ja lisää läheisyyden tunnetta, toteaa University of Toronto - Mississaugassa tehty tutkimus. Uuden kokeileminen pelottaa - siksi ei kokeilla mitään On ikävää, jos seksi rutinoituu. Joskus se voi johtua suorituspaineista: Pelko saa helposti turvautumaan tuttuun ja totuttuun, mikä sitten käy helposti tylsäksi.

Morse kehottaa hylkäämään pelot ja rohkaistumaan. Siinä riisuudutaan alasti toisen ihmisen kanssa, ja asetutaan mahdollisimman intiimiin tilanteeseen, hän kuvailee. Vastaan tulee taatusti noloja hetkiä, eikä kaikki mene aina aivan putkeen. Silti mokienkin tekeminen on parempi asia kuin tekemättä jättäminen. Egon pönkittäminen seksillä Ei ole hyvä, jos naisen on saatava orgasmi vain, että mies voi tuntea itsensä huippurakastajaksi.

Se tarkoittaa sitä, että seksi on vain tapa pönkittää egoa. Naiselle voi aiheutua kovia orgasmipaineita, ja hän saattaa niiden takia teeskennellä laukeamista. Lopulta teeskenteleminen vie kyvyn nauttia. Morse varoittaa, että jos keskittyy vain omaan suoritukseen ei tule mieleen kysyä toiselta, mitä hän oikein haluaa. Eikä opi, kuinka hän saa oikeasti orgasmin: Kumppanin vaikeneminen Jos nainen nauttii oikeasti, niin hän sanoo jotain!

Kaikki eivät tietenkään voihki ja mourua kiihkoissaan kovaan ääneen, mutta kestohiljaisuuden pitäisi olla selvä varoitusmerkki. Se vihjaa ettei hän nauti. Samoin kun se, jos hän ei puhu asiasta seksin jälkeen kun mies hehkuttaa, miten mahtavaa kaikki oli. Kumppanin ylinäytteleminen Huonona merkkinä voi pitää myös sitä, jos toinen alkaa voihkia kuin pornotähti vaikkei häntä ole edes ehtinyt kunnolla koskettaa. Mitä todennäköisimmin hän näyttelee.

Morsen mukaan käytöksen taustalla voi toki olla se, että halutaan olla toiselle mieliksi sekä pelko siitä, saavatko he oikeasti orgasmin.

Unohdat hänen orgasminsa Valitettavan usein käy niin, että kun mies laukeaa, ei hän enää kiinnitä huomiota naisen orgasmiin. Tai olettaa, että toinenkin sai sellaisen samaan aikaan. Hyvä rakastaja haluaa, että toinenkin nauttii ja pitää huolta naisensa orgasmista, hänen vuokseen.

Jos nainen ei ole vielä saanut orgasmia ja mies on jo lauennut, on kannattaa miehen jatkaa naisen hyväilyä ja kiihottamista onnelliseen loppuun asti. Naisen on jatkossa helpompi nauttia seksistä, kun hän tietää että hänenkin tarpeensa otetaan huomioon vaikka mies olisikin ehtinyt saada orgasmin ensin.

Hän on kiinalainen nuori mies, joka haluaa elää arkea rakastamansa ihmisen kanssa. Päällisin puolin kaikki näyttää hyvältä. Zhangilla on työpaikka, mukava vaimo ja vuoden ikäinen poika. Tämän todellisuuden tuntevat Zhangin perhe ja sukulaiset, naapurit ja työkaverit. Vain muutama ihminen tietää, että Zhangilla on poikaystävä, hänen vaimollaan tyttöystävä ja että heidän avioliittonsa on laillisella sopimuksella vahvistettu niin sanottu yhteistyöavioliitto.

Zhang etsi pitkään itselleen lesbopuolisoa, jonka kanssa voisi solmia yhteistyöhön perustuvan liiton. Vanhempien painostus aloilleen asettumisesta ja perheen perustamisesta alkoi tuntua sietämättömältä, eikä seksuaalisesta suuntautumisesta kertominen ollut Zhangille vaihtoehto.

Lopulta hän löysi silloisen poikaystävänsä avustuksella samoin ajattelevan lesbon netistä. Halusimme kummatkin lapsia, joten se lisättiin notaarin kanssa tehtyyn lailliseen sopimukseen, tavallaan avioehtoon. Vuokrattavat poikaystävät ja kulissihäät Kiinassa perinteet aiheuttavat suuria paineita perheen perustamiselle. Erityisesti juhlapyhien aikaan on tärkeää sopia muottiin.

Paineet eivät kosketa ainoastaan homoseksuaaleja. Myös sinkkunaiset palkkaavat poikaystäviä netistä sukulaisvierailulle juhlapyhien aikaan välttääkseen painostusta ja kuulusteluja. Kiinassa vuotiasta sinkkunaista pidetään jo lähes menetettynä tapauksena. Ilmiölle on oma nimensäkin: Sheng nu eli ylijäämänaiset. Joskus riittävät kulissihäät, eikä varsinaista avioliittoa solmita. Saksalaisen Franzin lesbo työkaveri maksoi hänelle, jotta hän teeskentelisi menevänsä naimisiin tämän kanssa.

Työkaveri järjesti häät, jonne kaikki tämän sukulaiset, naapurit ja tuttavat kotipaikkakunnalta oli kutsuttu. Kaikki toteutettiin häissä perinteisen kaavan mukaan: Vain hääpari tiesi, ettei heitä virallisesti vihitty. Franzin työkaveri muuttikin kulissihäiden jälkeen ulkomaille tyttöystävänsä kanssa. Viimeisen vuoden aikana HLBT-oikeudet ovat edenneet maailmalla harppauksin. Kiinassa asiasta ei käydä julkista keskustelua. Optimistisimmat aktivistit kuitenkin toivovat Kiinan vinoutuneen sukupuolijakauman luovan mahdollisuuksia seksuaalivähemmistöille.

Jos Kiinassa on vuonna naimaikäisiä miehiä yli 20 miljoonaa enemmän kuin naimaikäisiä naisia, ehkä se toimii kimmokkeena sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksynnälle. Avioliitto on valtion näkökulmasta vakauttava instituutio.

Zhangin mielestä yhteistyöavioliitto toimi hyvin ennen lapsen syntymää. Yhdessä asuminen ei ole ideaalia, mutta lapsi tarvitsee meitä kumpaakin. Sukulaistenkin kanssa on monimutkaisempaa. En enää suosittelisi yhteistyöavioliittoa. On vain parempi kohdata itsensä sellaisena kuin on. Millainen onni olisikaan jakaa elämänsä rakastamansa ihmisen kanssa. Mutta onko mies myös uusi? Mikä on sellainen mies, joka rakastaa shoppailua? Ihailee David Beckhamin ulkonäköä? Lukee Wallpaperia ja Voguea? Hän on metroseksuaali, uusi urbaani ihmistyyppi mainostoimiston nelikentässä.

Mutta ovatko uutta miehen tavat vai käsite? Olemmeko tavanneet hänet jo aiemmin? Viime vuoden sana Yhdysvalloissa oli metroseksuaali. Metroseksuaali on mies, joka on kiinnostuneempi kauneudenhoidosta kuin kampiakselista.

Metroseksuaalin sankari voi olla David Beckham, mutta ei Becksin jumalaisten keskitysten vaan tämän taivaallisen — ainakin muodinmukaisen — kuontalon takia. Metroseksuaali sekä näyttää että tuoksuu hyvältä, rakastaa perinteisesti naisellisia tai homomaisina pidettyjä asioita kuten shoppailua, kauneushoitoja ja itsensä treenaamista narsistisista syistä. Tämä uusi miestyyppi elää suurissa New Yorkin ja Lontoon kaltaisissa metropoleissa, mutta hänet voi tavata mistä hyvänsä pienemmästäkin länsimaisesta kaupungista.

Hän on usein hyvin koulutettu ja samalla kosketuksissa herkkään puoleensa. Metroseksuaaleja löytyy muodin ja viihteen alalta mutta myös pankeista ja mainostoimistoista. Metroseksuaalin prototyyppi voisi olla Amerikan psykon päähenkilö Patrick Bateman, tosin ilman yhtä häiriintynyttä mielenlaatua. Yhdysvalloissa metroseksuaalit ja heidän vaikutusvaltansa tuntuu lisääntyvän jakaantumalla. Osaltaan sitä todistaa superssuosittu tv-sarja Queer Eye for the Straight Guy, jossa hillitön homoryhmä Fab Four pistää uusiksi värittömien ja liian taviksen oloisten heteromiesten tyylin, kodin sisustuksen ja elämämäntavat.

Markkinamiehille metroseksuaalit ovat märkä uni. Muun muassa kosmetiikkafirmat, Biotherm, Decleor, jopa kotimainen Lumene, ovat lanseeranneet miehille hurjan kasan komistustuotteita. Suuren suosion maailmalla on saanut voide, joka saa ihon näyttämään vastustamattomalta klubivalojen loisteessa.

Mutta mikä meillä on uutta miesten elämäntyylissä, on jo gammal sak Ruotsissa. Siellä ei ole lainkaan epätavallista, että yliopisto-opiskelijamies käy solariumissa ja lisää aamuisin kasvoilleen värivoidetta. Metroseksuaalin synty Alkuaan metroseksuaali-termi määriteltiin jo luvun puolivälissä. Sen jälkeen se on innostanut myös monia tutkijoita tekemään siitä oman tulkintansa. Amerikkalaisen futurologi Marian Salzmanin mukaan metroseksuaalisuus on seurausta työpaikoilla tapahtuneesta naisten valtaannoususta ja sitä seuranneesta perinteisten sukupuoliroolien muutoksesta.

Teorian mukaan miehet tahtovat esiintyä naisten tapaan itsestään huolehtivina, hyvän kasvatuksen saaneina ja avoimina. Hyväksyessään elämäänsä pehmeämpiä arvoja etenkin vanhemmat metroseksuaalit puolustavat perhettä ja korostavat miehen roolia lastenkasvattajana ja perheen koossapitäjänä.

Kun David Beckham poseeraa muotiraamatuissa ilman paitaa, lapsi sylissään ja kertoo samalla onnellisen perheen olevan hänen menestyksensä salaisuus, pääsee niin miehiltä kuin naisiltakin syvä, ihastunut huokaus. Tosin joitain tuo saattaa oksettaakin. Metroseksuaaleissa saattaa nähdä jälleen yhden uuden todisteen kulttuurimme ulkonäköpakkomielteestä.

Myönnettävä on, että hyvä on, kun mieskin käy suihkussa ja rasvaa jalkansa, mutta entä ylenmääräinen peiliin tuijottelu ja kaupassa ravaaminen? Arvioijasta riippuen sitä pidetään naisten tapauksessa osoituksena joko naisen tyhmyydestä tai turhamaisuudesta tai siitä, että nainen on patriarkaalisen yhteiskunnan alistama.

Ovatko metroseksuaalit todiste tasa-arvosta vai siitä, että nyt miestäkin pannaan halvalla? Shoppailu hoitaa suhdetta Petri Ahosen mukaan asu määrittää mielentilan. Vaikka olemme etsimässä vaatteita hänelle, jaksan kiertää kauppoja koko päivän", design-farkkuihin ja hillittyyn paitaan pukeutunut Petri Ahonen, Skandinavian Hunks -tanssiryhmän toimitusjohtaja kertoo.

Itse hän tekee etenkin ulkomailla paljon heräteostoksia. On hienoa lähteä illalla ulos, kun tietää näyttävänsä hyvältä. Silloin hänen käytöksensä muuttuu automaattisesti herrasmiesmäisemmäksi. Tanssiryhmän toimitusjohtajana ja samalla myös ryhmän esiintyjänä ulkonäön on oltava kunnossa jo työnkin takia. Käyn salilla kuusi kertaa viikossa, mutta kaikki tekeminen lähtee omasta itsestä ja hyvinvoinnin tärkeydestä. Terveellisen ruokavalion lisäksi noudatan myös terveellisiä elämäntapoja, en tupakoi ja juonkin vain kohtuudella.

Siten myös ihoni on aina ollut luonnostaan loistavassa kunnossa. Olen tosin aina käyttänyt ihonhoitotuotteita ja pitänyt huolta siitä, ettei iho pääse kuivumaan. Häät ovat tulossa ja toivottavasti myös suuri perhe. Fiksuudellaan ja vahvuudellaan nainen tuo moniin asioihin huomattavasti enemmän järkeä", Ahonen sanoo. Tyyli on elämäntapa Tommi Björkin olemus on rento mutta huoliteltu.

Keskellä valkoisinta talvea hänen kasvojaan komistaa aito rusketus. Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi ja silmillä on design-lasit. Lasejaan Björk uusii niin usein, että niiden hinnalla olisi tehnyt jo monta silmäleikkausta, mutta se ei ole olennaista, tyyli on. Björk istuu työpaikkansa Rainmakerin sohvalla nuorisovaatteiden ympäröimänä. Samat vaatteet nähdään kaupoissa ensi syksynä.

Yhdessä veljensä Harrin kanssa Björk pyörittää tukkuliikettä, joka vastaa pitkälti Suomen trenditietoisten vaatevalikoimasta. Siten Björk on enemmän kuin tietoinen, mitä muodissa tapahtuu, ja hänen oma tyylinsä on usein ison askeleen edellä. Sen jälkeen niitä ei enää voikaan käyttää. Seuraan muotia, mutta oma tyylini tulee vahvasti takaraivosta.

Yleensä tiedän, etten ole mennyt pahasti metsään, kun menen pelaamaan frendien kanssa biljardia ja ne nauraa, että mitä helvettiä sulla nyt on päällä", Björk sanoo. Ulkomailla Björk kiertää vaatekauppoja huikeaan tahtiin. Kotona onkin tavaraa jo yhden vaateliikkeen verran, tietysti siisteihin pinoihin aseteltuna.

Kesäisin Björk hankkiutuu eroon osasta kirppareilla, mutta Hawaji-paidat jäävät kaappiin odottamaan suotuisaa trendisuvannetta. Siten 90 euroa uudesta paidasta on pikkuraha, kunhan tuote on laadukas. Koska reissaan paljon, mulla on aina voidepurkki laukussa ja väsyneelle iholle tarkoitettu silmänympärysvoide on ihan ehdoton rankan baari-illan jälkeen, jos aamulla pitää mennä duuniin.

Hän käy salilla, pelaa fudista, lumilautailee, lenkkeilee, venyttelee sekä kokeilee mielellään uusia lajeja. Viimeisimpänä hän innostui astanga-joogasta. Jooga tuo loistavan olon. Se on hyvä tapa aloittaa viikko, sillä tunnin jälkeen olo tuntuu aina levolliselta. Jo vuosikymmenet miehiä tanssitunneille houkutelleen tanssija-koreografi Osku Heiskasen mukaan miehisten mallien muutos näkyy Suomessa uskalluksena kokeilla perinteisesti feminiinejä asioita. Kyllähän jotkut miehetkin kasvohoidoissa käyvät, mutta useammat pitävät sitä täysin turhana", Heiskanen sanoo.

Vaikka kokeilunhalua olisikin, puuttuu miehiltä tietoa. Monet esimerkiksi uskovat ihonkuorinnan vaikuttavan ihmisen bakteerikantaan epäterveellisesti. Eikä kasvonaamioitakaan ole toistaiseksi otettu käyttöön miesten saunailloissa. Usein kehitys tapahtuu myös itsestään. Kun miehet esimerkiksi löytävät astanga-joogan, selviää ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen merkitys heille kuin itsestään.

Viime vuosikymmenen aikana naiset ovat omaksuneet paljon miehiltä ja muuttuneet etenkin työelämässä kovemmiksi ja määrätietoisemmiksi. Ja nyt miehet haukkaavat puolestaan naisten tontilta. Heitä on jo Tilastokeskuksesta kuuluu kummia: Pojat ostavat enemmän brändivaatteita kuin tytöt. Lisäksi miesten kosmetiikkakulutus on kaksinkertaistunut joka vuosi luvun lopusta. Kertooko tämä metroseksuaalien esiinmarssista, tutkija Terhi-Anna Wilska? Arviolta 70 prosenttia heistä asuu Helsingissä, loput Turussa ja Tampereella.

Poikia, jotka eivät ole lainkaan kiinnostuneita ulkonäöstään on koko ajan vähemmän. Tärkeitä vaikuttajia ovat olleet idolit, kuten David Beckham. Viimeisen kymmenen vuoden aikana metroseksuaalinen elämäntyyli on lisääntynyt nopeasti.

Ja viime aikoina vauhti on vain kiihtynyt. Pääosin metroseksuaalit ovat alle 25—vuotiaita, 30 ikävuoden ylittäneitä metroseksuaaleja on todella vähän. The Metrosexual Guide to Style: SS-johtaja tapasi käydä manikyyreissä. Horror liikkui aina kiillotetuissa ratsastussaappaissa ja valkoisissa hanskoissa. Hänen väitettiin päihittäneen Richard Nixonin tv-väittelyssä, koska antoi puuteroida kasvonsa.

Dandy-runoilija, joka viimeisteli aina asunsa vaaleanpunaisilla hanskoilla. Solarium-yrittäjien ja kultakauppiaiden märkä uni. Demokraattien presidenttiehdokas, joka liputtaa metroseksuaalisuuttaan. Myös oman ulkonäkönsä ammattilainen. Professori, joka on aina moitteeton, kaikin tavoin. Kirjoittanutkin keisarinajan tavoista ja seuraelämästä.

Carl Gustav Emil Mannerheim: Metroseksuaalit menivät, nyt tulevat spornoseksuaalit Jenni Junkala Metroseksuaalisuus alkaa olla jo historiaa, nykyään miehet ovat spornoseksuaaleja, Telegraph-lehti ehdottaa. Spornsexual-termillä lehti viittaa urheilullisuuteen ja haluun olla himoittu.

Spornoseksuaalin miehen sisällä asuu metroseksuaali, joka haluaa kaiken muun lisäksi olla vielä haluttavan näköinen. Jos metroseksuaalit olivat hoikkarunkoisia, spornoseksuaalit ovat treenattuja. Muodonmuutoksen on kokenut myös metroseksuaalien esikuva David Beckham - hyvännäköinen, huoliteltu, tyylikäs, tikissä, naisten päiväunien kohde. Spornoseksuaalit ottavat selfieitä itsestään ja jakavat niitä sosiaalisessa mediassa, treenaavat, pukeutuvat pikku pikku speedoihin ja tatuoivat ja lävistävät itsensä, Telegraph kirjoittaa.

Kukapa ei haluaisi tehdä kaikkea tätä! Ennen tätä tarinaa olin flirttaillut jo pitkään ajatuksella miesten välisestä seksistä. Nainen on oli ollut minulle silti se himottavampi sukupuoli.

Seksi oli ollut nautittavaa ja täysin heteroa. Useita vuosia sitten juoduin kuitenkin tunnustamaan itselleni ettivät asiat olleet näin yksinkertaisia. Huomasin että kuvat erektoituneista kulleista saivat vatsanpohjan kutittamaan odottamattomalla tavalla. Kiinnostus eteni pitkään hitaasti, kaapin ovien takana. Ensimmäinen vihje tuli jo armeijassa. Tuvassa pyörineestä pornolehdestä oli viety jo kaikki herkulliset kuvat mujista. Lehteen kuului kuitenkin oma gay-speciaali vihko, joka oli ajautunut hylkytavarana pinon alimmaiseksi.

Eräänä huonosti valvottuna ginesviikonlopun yönä hiippailin vaivihkaa lukemistolle ja sulloin posket kuumottaen gay lehden hihaan. Nukkuvan kasarmin vessassa sivujen kääntely kuulosti omiin korviin tuskaisen kovalle. Kaikki veri tuntui karanneen kylmistä vapisevista sormista, kun aloin kääntelemään lehteä. Kaksi seilorikundia riisui toisiaan. Huomasin käsistä karanneen veren pakkautuneen kullintyveen, kun katsoin kuvaa suussa pullistelevasta elimestä.

Kaivoin hieman epäuskoisena sykkivän munani ulos ahtaaksi käyneistä housuista. Mähän pidin näistä kuvista. Kun pääsin sivulle jossa, kundi pani toista pukkarin ovea vasten laukesin niin kovaa jalat oli mennä alta. Lehden heitin roskikseen, mutta lopun yötä nukuin sikeästi. Välillä unohdin kokonaan nämä halut. Aina ne kuitenkin palasivat. Joka kerta hieman voimistuneina ja vaativampina. Elin parisuhteessa naisen kanssa, mutta yksinäisinä hetkinä kokeilin itsekseni kaikenlaista.

Ajelin peppun sileäksi ja karvattomaksi. Ujutin saippuoidun sormen varovasti peppuun. Kiusasin sulkijalihasta ensin pienillä dildoilla ja lopulta vähän isommilla. Katsoin samalla bi-pornoa netistä ja lehdistä. Tulin ryöpsähdellen käteen, housuille, talouspaperiin. Nautinnon jälkeen palasi häpeä. Asiat selkeytyivät kerran kun olin nolostellen vieraillut pornoliikkeessä. Olin hommannut erittäin aidonnäköisen ja tuntuisen kumidildon. Siinä oli imukuppi kiinnitys, jolla sen pystyi kiinnittämään tukevasti mm.

Vehje oli aika paksu ja vaati poikkeuksellisen paljon päättäväisyyttä ja aikaa saada se painumaan sisään edes osittain. Se tuntui kuitenkin niin ihanan aidolle että aloin puuhastella sen kanssa oikein tosissaan. Lopulta sulkija oli täysin antautunut ja pystyin pumppaamaan sitä vasten jo aika kovaa. Kumisen kullin pää löysi sisältäni eturauhasen ja alkoi hieroa tätä miehen g-pistettä. Oma kullini alkoi jäykistyä värähdellen.

En ollut runkannut sitä hetkeen, kun olin nauttinut vain hurmioittavasta tunteesta jonka laajeneva anus tuotti. Nyt selvästi tunsin että lasti oli kuitenkin lähdössä. Vehje sisälläni hieroi juuri oikeasta paikasta eikä käden apua tarvittu. Tunne oli mahtava kun lopulta laukesin hallitsemattomasti pärskähdellen ja sulkija tekokullin ympärillä supistellen. Huokaisin, että jos tämä tuntuu näin ihanalle se ei voi olla väärin!

Varsinainen tarina alkaa tästä. Vaihdoin bi-pornon osittain homo kamaan. Bi-jutuissa naiset jäivät kuitenkin aina sivujuoneksi. Halusin mieluummin ihailla kuinka trimmatut äijät duunasivat toisiaan. Huokaisin keuhkot tyhjiksi ja tein peilin edessä ison päätöksen. Päätin että haluan kokeilla jotain toisen miehen kanssa.

Löysin tarpeeseen treffipalvelu Iskurin-sivut ja jätin sinne haparoivan ilmoituksen. Rohkeuden löytyminen vei pidempään. En tiennyt tarkkan mitä haen ja osa vastauksista oli vähintäänkin kamalia. Parin fiksumman nimimerkin kanssa etenimme jo aika pitkälle. Sisu meni kaulaa siinä vaiheessa kun olisi pitänyt ampaista johonkin levarin lepikkoon touhuamaan.

Asiat olivat edenneet liian nopeasti ja epämääräisesti. Halusin täydellisen luotettavan anonyymin parin tähän seikkailuun. Hänellä olisi tarpeeksi samanlaiset mieltymykset ja ekakerta myöskin kokematta. Ennenkaikkea tahdoin että kaikki tapahtuisi kiireettä nautiskellen. Haaveet olivat muuttumassa mehukkuudessaan jo sietämättömän piinaaviksi, kun keskellä pimeintä syksyä lopulla tärppäsi isosti. Ilmoitukseeni vastasi kundi joka tuntui haluavan hyvin tarkkaan samoja asioita kuin minäkin.

Tutustuimme toistemme historiaan ja mieltymyksiin. Myös hän oli jänistänyt aiemmista suunnitelmistaan. Nyt hänellä tuntui olevan tarvittavaa päättäväisyyttä ja se sai myös minut vakuuttuneeksi, että nyt tämä viedään loppuun asti. Sovimme ettei hommaa pilattaisi turhalla hätäilyllä. Karsimme pois kaiken mistä jompi kumpi ei tykännyt. Kummallekin oli tärkeää myös kaapissa pysyminen ja asioiden kokeileminen täysin nimettömästi.

Kaiken lisäksi kaverilla oli kutkuttavan hyvä mielikuvitus sen suhteen mitä voisimme tehdä. Anonymiteetin vuoksi pitäisimme myös naamioita emmekä puhuisi toisillemme mitään. Itse keksin lisätä vielä että kehittelisimme kuusi eri juttua, joita voisimme tehdä ja arpoisimme nopalla vasta tavatessamme mitä tapahtuu. Tämä oli mielestäni tärkeää koska olimme molemmat btm henkisiä.

Kumpikin olisi halunnut olla se joka saa ensimmäisenä kokeilla suihinottoa ja menettää peppuneitsyyden. Ilokseni kaveri innostui lisäyksestä oitis ja keksi nopeasti omat kolme kuumottavaa vaihtoehtoaan. Päädyimme varamaan hotellihuoneen kaupungin laidalta. Kumpikin oli onnistunut merkkaamaan itsensä "työmatkalle". Sopimuksen mukaisesti saavuin paikalle puolta tuntia ennen. Kuittasin huoneen ja sanoin, että kaveri tulisi hakemaan toisen avaimen pian.

Jännitys alkoi purkautua, kun suljin huoneen oven lopulta takanani. Jalat tuntuivat veteliltä ja perhoset lepattivat vatsassa. Päättäväisesti tein kuitenkin tarpeelliset valmistelut. Himmensin huoneen pelkälle epäsuoralle valolle. Riisuuduin ja kävin pesemässä karvattomaksi ajellun peppuni ja siistiksi trimmatun kullini. Laitoin jalkaan puhtaat ihonmyötäiset bokserit. Kruunasin komeuden silmät peittävällä naamiolla.

Kädet täristen sain tehtyä solmun niskan taakse. Vilkaisin itseäni vessan peilistä. Hätkähdin sillä näky oli todella eroottinen. Kireissä alkkareissa alkoi tuntua tuttua nytkähtelyä juuri sopivasti, sillä kuulin oven käyvän. Odotin pimeässä vessassa sydän pamppaillen että kaverini saisi omat valmistelunsa kuntoon. Kuului vyönsoljen helähdys ja vaatteiden kahinaa. Erotin myös naamion sitomisen äänen.

Kaksi kundia vain alkkareissa ja naamioissa katsoi toisiaan. Näin kokonaisuuden pukeutumispeilistä ja lisää verta pakkautui elimeen. Tuijotimme häpeilemättä toistemme kireinä pullottaviin nivusiin.

Ilmassa väreilivät tulevat tapahtumat. Oli aika heittää noppaa. Minä ojensin ja kaveri pyöräytti. Arpa pysähtyi näyttämään silmälukua neljä. Olin salaa toivonut juuri tätä vaihtoehtoa eniten. Kaveri alkoi toteuttaa nopan määräystä ja asettui polville eteeni. Hänen piti ottaa minulta suihin ja sen jälkeen hän panisi mua. Tiesin että hän oli kovasti odottanut maistiaisia munasta ja se näkyi hänen otteistaan.

Kaveri hyväili huulillaan ihoa alkkareiden kuminauhan päällä. Tunsin kuuman hengityksen erektoituvaa kaluani vasten. Hän vilkaisi kerran ylöspäin ja alkoi ujuttaa boksereita jalastani samalla paljastuvaa ihoa nuollen. Puolijäykkä penis oli lopulta hänen edessään ja mun alushousut lattialla. Olin alasti toisen miehen edessä vain naamio silmillä. Koko alavatsa sykki odotusta. Kyrvän päässä kimmalsi valtava tippa. Olin niin kiimassa että sitä valui. Värähdin kevyesti kun kundi laittoi käden mun toiselle pakaralle ja ohjasi huulensa kalulleni.

Ensin hän suuteli sen kärkeä ja levitti huulillaan mahlaani koko nuppiin. Käsi pepulla hipoi hellästi peppureikääni. Se tuntui uskomattoman herkistyneelle. Hitaasti huulet työnsivät esinahan taaemmas ja munanpää upposi kokonaan suuhun. Kieli alkoi tunnustella nupin muotoja ja pyöri hurmaavasti sen turpealla ja limaisella pinnalla.

Kaveri tarttui samalla penikseni varteen saaden aikaan täydellisenä sykkivän erektion. Huokaisin sisäisesti "Mä en oo enää hetero.

Kaveri ohjasi minut sängynlaitaa vasten. Kävin selälleni sängylle, peppu reunalle. Se oli juuri sopivalla korkeudella. Otin polvien takaa kiinni ja taivutin jalat taakse. Se oli kuin tarjottimella. Kullini tuntui sykkivän sydämen tahtiin. Punoittavalle kärjelle valui tuoretta mahlaa. Kaveri alkoi levittää liukkaria samettiseksi ajeltuun vakoon. Autoin vaistomaisesti levittämällä pakaroitani erilleen.

Käsi hyväili voidetta ylös ja alas. Sormi pyöritti sitä eniten reikäni suulle. Seurasin toimitusta ihaillen reisien välistä yhä peppuani levitellen. Voidetta tuntui olevan kasseista patjalle asti.

Joka sivelyllä sormi painoi anusta vasten hieman enemmän. Pyörittävä liike kiihotti, mutta myös rentoutti. Liukkaria alkoi jo lipsahdelle reiästä läpi. Olin valmis saamaan sormen sisääni. Sormi aloitti hitaan liukunsa sisälleni. Huomiota vaille jäänyt kullini nytkähti uuteen nousuun ja lisää kiimaliimaa valui sen nupille.

Sormen porautuessa yhä syvemmälle hän alkoi samalla nuolla kullini vartta. Sormen päästyä perille oli elimeni taas täysin pystyssä. Huulet painuivat nupille ja aloittivat tutun hyväilynsä. Kieli kiersi sen limoja joka paikkaan. Huulet painuivat nupin yli esinahalle ja alkoivat pumpata sitä. Sormi aloitti samalla hitaan edestakaisen liikkeen pepussa. Nautin miesseksin ihanuudesta ja peppureikäni tuntui antautuvan yhä enemmän ja enemmän. Vapaa käsi otti hetkeksi suun paikan ja runkkasi kalun vartta.

Tunsin tuttua pakotusta kasseissa. En kestäisi pitkään tätä ihanuuttaa. Huuleet palasivat paikalleen ja kaveri alkoi pumpata ja imeä oikein tosissaan. Kullin pää painui poskeen ja syvälle nieluun. Lasti alkoi olla todella lähellä. Hengitin raskaasti ja nuolin huulia. Ynähdin kun pepussa ollut sormi meni kaverinsa kanssa sisään levittäen reikää entisestään. Kun ne pääsivät pohjaan en kestänyt enää. Anus supisteli paikalleen jääneitä sormia vasten.

Kaveri piti antoi mun purkautua suuhunsa. Kullini sykki hänen suussaan. Pitelin käsillä pakaroitani levällään. Kaveri irrottautui tyhjiin pumpatusta munastani.

Sormet olivat yhä pepussani. Nyt kaveri kumartui niiden puoleen. Hän valutti suustaan uskomattoman määrän tuoretta spermaa vakooni. Pepussa olevia sormia pitkin mälli valui pehmitettyyn reikääni mehustaen sen ulkoa ja sisältä. Hän rullasi ahtaaksi käyneet bokserit jalasta.

Täysin karvaton ja erektoitunut penis ponnahti esiin. Se oli suonikas ja komea. Nyt en voisi enää jänistää. Minun pitäisi vain rentoutua ja ottaa se vastaan. Mä halusin sitä niin. Kaveri astui aivan minuun kiinni. Varrestaan kiinni pitäen hän alkoi levittää spermaista liukuvoide sotkua pitkin vakoa. Kullin nupin pyöreys tuntui kiimaisen hyvälle peppuani vasten. Lopulta turpea pää pysähtyi limaista kuoppaani vasten. Sen ei tarvinnut edes painaa. Terskan pää levitti rentoutuneen anukseni pari senttiä auki ja pysähtyi siihen.

Nyt SE todella tapahtuisi. Laskin jalat kaverin harteille. Pylly oli jo auki, mutta halusin tunnustella nupin muotoa ja painoa reiälläni. Kaveri lisäsi painoa lantiollaan. Penis alkoi työntyä vääjäämättä sisään. Tunsin sormenpäillä sen liukuvan syvemmälle. Limainen reikäni antoi periksi. Käteni tapasivat enää vain tanakan varren. Koko peniksen pää upposi sisään. Sulkijani oli ohitettu ja turpea nuppi täytti paikkansa.

Kaveri piti sitä paikallaan peppuni tiukkaa puristusta vasten. Kosketin pakaroideni väliin häviävää vartta. Löysäksi imetty munani nosti päätään. Oonks mä nyt bi? Ajattelen vaan kulleja ja perseitä. Me ollaan täälä vaan kaksitaan. Toinen mies panee mua pian. Mä saan munaa kuin homo. Toivottavasti se nussii mua kunnolla. Mä haluun sen kokonaan sisääni. Mä haluun sen pitkälle sisääni. Tää on niin homoa!

Apua, mä saan sen pian kokonaan sisääni. Kundi vetäytyi mun sisältä. Se oli matkalla uudestaan sisään. Sormeni olivat jääneet peppureiälle. Tunsin kullin liikkeen niiden kärjillä. Penis pakottautui sisään hitaasti. Kuului maiskahtava ääni kun se vedettiin ulos. Nuppia pyöritteettin sotkuista reikääni vasten. Taas sen alkoi työntyä sisään. Spermaa ja liukuvoidetta alkoi levitä suoleen.

Nostin asentoani, että näkisin mitä mun pepulle tehtiin. Nuppi painui himosta kuumottavaan anukseeni. Näky sai oman munani heräilemään. Katsoin ihmettä vielä puolenkymmentä työntöä. Rentouduin takaisin makuulle ja suljin hetkeksi silmäni. Peräaukko tuntui jäävän nyt hetkeksi avoimeksi, kun peniksen kärki tuli sieltä ulos.

Nautin huokaillen tuosta hämmentävästä tunteesta. Kaveri toisti samaa liikettä, kiireettä. Reikä ei umpeutunut nyt ollenkaan työntöjen välillä. Kullistani alkoi valua kiimatippaa ja vanhojen spermojen jäänteitä vatsalleni. Havahduin nautinnostani, kun kaveri ei enää peruuttanutkaan pois musta. Nuppi työtyi syvemälle ja sen perässä tanakka varsi. Käteni totesivat saman minkä jo perse tiesi. Penis oli sisällä jo yli puolen välin. Anus oli auki ja antautunut. Sitä ei tarvinnut enää levittää.

Nyt loppuisi esileikki ja alkaisi nainti. Penis vedettiin maiskahtaen vielä kolostaan. Kaveri levitti lisää liukkari varelleen ja peppuuni. Hän otti mua lanteilta kiinni ja alkoi vääjäämättä pumpata kyrpäänsä mun tiukassa suolessa.

Ekat työnnöt osuivat heti eturauhaseen. Kullini heilui puolijäykkänä panemisen tahtiin. Reikäni leveni joka työnnöllä. Tuntui ettei sulkijaa enää ollutkaan. Muna liikkuui vaivatta suolessani. Se löysi herkkupisteen sisältäni. Perseeni pehmetessä kyrpäni kovettui puolijäykäksi. Tasaiset työnnöt alkoivat olla sille liikaa. Nainti kirnusi persereikääni herkullisesti. Kaveri puristi tiukemmin mun lonkista ja pani kovaa. Lantio läpsähteli persettäni vasten.

Kaveri pani mua kuin tyttöä. Kuumaa tuoretta spermaa roiskui suoleeni. Suihku kohisi oven takana. Limainen elimeni lepäsi reidellä. Naitu peppuni tunsi yhä peniksen sisällään. Olin lopulta uskaltanut tehdä sen. Pakaroiden välistä valui toisen miehen spermaa lakanoille.

Mun teki mieli heittää noppaa. Samoja miehiä, joiden kanssa oltiin sodan aikana oltu seksihommissa. Kun sodan aikana ei ollut naisia saatavilla, nämä aviomiehet ja isät olivat hakeneet iloja meikäläisten maisemista.

Mehän mentiin ulos, että saatais naida. Niissä oloissa sitä oletti, että monet olisivat olleet homoja, mutta sitten sodan jälkeen sitä oikein todella yllättyi, miten paljon heteroita niissä olikin. Sen yhteydessä homoista ja homoudesta puhuttiin kyllästymiseen asti. Sata tai viisikymmentä vuotta sitten kukaan ei sanonut homoista mitään, ei ainakaan mitään hyvää.

City esittelee Suomen homohistorian sortovuosista bailubuumiin. Aiemmin laissa on Sodoman synneistä mainittu erikseen vain eläimiin sekaantuminen. Iltakävelyllä käydään Esplanadien lisäksi Mannerheimintiellä tai Tähtitorninmäellä. Tragediat vähenevät ja jokaisen on helpompaa olla mikä on, kun Tanska sallii homoseksuaaliset teot. Rintamalla monet heterotkin saavat kokemuksia miesten välisestä ystävyydestä.

Minulla olikin menekkiä sen ansiosta, koska jokainen halusi olla lämpimässä. Ollessani kerran vieraassa korsussa huopineni kysyin ääneen, kenen viereen voin tulla. Moni huusi minun, minun. Olin kuitenkin jo katsonut, mihin halusin mennä ja odotin kutsua.

Ja tulihan se sieltä. Sodan jälkeen ja luvulla Suomi vähitellen ulkoistaa kiusallisen homouden Ruotsiin. Martti Katajiston esittämä roolihahmo on tiettävästi ensimmäinen homo suomalaisessa elokuvassa. Ruotsalaisten homoskandaalien innoittama artikkeli tuo esille myös homojen näkemyksiä. Kalle julkaisee myös pääkaupungin poliisin pidätys- ja epäilytilaston joulukuulta ja tammikuulta Siihen on kirjattu ansiokkaasti ammattiryhmittäin 66 miestä, jotka olivat esiintyneet siten, että heitä on aihetta epäillä homoseksuaalisista teoista.

Mika Waltarin kirjoittamasta suositusta näytelmästä Rakas lurjus tehdään elokuva. Onneksi poika paljastuu naamioituneeksi tytöksi Ansa Ikonen. Poliisi varoittaa nyt erityisesti maalta tulevia asevelvollisia varakkaista poikamiehistä, jotka juottavat uhrejaan ravintolassa tunnelihumalaan tarkoitusperiensä saavuttamiseksi.

Tämän sairauden kuten kaikkien muidenkin parantumistoiveet ovat sitä suuremmat, mitä aikaisemmin hoitoon tullaan. He valtaavat ravintola Vanhan Kellarin, kun se avataan marraskuussa Vanhan Kellari pysyy homojen tapaamispaikkana useamman vuosikymmenen.

Joukko yhteiskunnan tukipylväitä kirjoittaa addressin, joka paheksuu sensaatiohakuista kirjoittelua ja vaatii homoseksuaalikiellon poistamista laista. Viikon totuus -lehti vaatii poliisilta toimia homofiilien kurissa pitämiseksi. Homoseksuaaliset naiset valtaavat osansa Vanhan Kellarista, jonka Karhukabinetista muodostuu maan ensimmäinen lesbokapakka. Nimimerkki Kaisa-Leena muisteli menoa lehdessä vuonna näin: Katselin järkyttyneenä ympärilläni pyöriviä aatteemme eturintamasotilaita.

Tosiaan sotilaita, sillä yhdellä oli puukko vyöllään, toinen poltti piippua, kolmas ja neljäs kittasivat neloskaljaa kymmenen minuutin pullovauhdilla ja loppu sakki hymisti ympärillä ikään kuin yhtenä kuorona. Lehti julkaisee homoista useita artikkeleita. Radiotoimittaja Jorma Elovaara tuttavineen perustaa Suomen ensimmäisen homojärjestön, Toisen säteen ryhmän. Yhdistysrekisteri kysyy Helsingin raastuvanoikeudelta, onko näin radikaalia yhdistystä edes laillista rekisteröidä.

Ihmisoikeuksia ajava Marraskuun liike pitää vuosikokouksensa Claes Anderssonin johdolla, ja seksuaalivähemmistöjen jäsenet vaativat ensimmäisen kerran itse julkisesti tasavertaisuutta. Homoaktivistit perustavat keskustelukerho Psyken. Homot heittelevät poliiseja puuterirasioilla, papiljoteilla ja huulipunatuubeilla, kertoo New York Daily Newsin irvaileva artikkeli. Poliisin mielivaltaa vastustetaan ensi kerran, ja amerikkalainen homoliike syntyy. Kirkon ja korkeimman oikeuden painostuksesta eduskunta lisääkin lakiin kehotuskiellon, joka kieltää julkisen kehottamisen kahden samaa sukupuolta olevan henkilön väliseen haureuteen.

Pykälän vuoksi televisiossa ei voida näyttää ohjelmia, jotka antaisivat homoseksuaalisuudesta myönteisen kuvan. Yksi sen perustajista, seurakunnan nuorisotyöntekijä Seppo Kivistö erotetaan virastaan. Suomessa järjestetään ensimmäinen pride-kulkue.

.

Descargar de lesbianas travesti xxx colegialas videos sexo maduras video de fiesta porno de soltera porno erotico video de putas gratis travestis desnudas actores porno negras desnudas videos gratis porno en castellano gratis travestis en la folla en playas nudistas videos gratis pornotube hd xxx gratis porno hd tias con gorditas follando gratis mujeres haciendo el mejor porno lesbianas videos porno de videos x maduras videos masajes porno h follando rusas porno rubias 19 desvirgacion anal maduritas.

con transexuales gratis super porno rubias peludas ver videos gratis masajes eróticos gratis de dibujos porno en la que se folla video porno maduras pormo porno viejas prno gratis de porno tetas grandes follando con tetas de lesvianas haciendo el amor xxx videos porno gratis ver películas porno en castellano maduras rusas porno mamada latinas culonas videos x sexo gratis polla larga porno fiestas sexo asiatico chicos desnudos madres porno lesbianas petardas follando japonesas xxx madura lenceria abuelas gratis porno videos porno duro gratis chicas orinando sexo abuelas haciendo pajas gratis de xexo gratis en fiestas petardas fetichismo de maduras gordas x art porn free porno para mujeres calientes videos caseros porno gratis negras video sexo cam porno bbw videos vodeos xxx abuelas masturbandose videos porno gratis mujeres chupando pollas es.

cumlouder pollas x-art videos porno tetonas españolas follando muizoras brasileñas follando vidios eroticos videos gais follando casting porno de lesbianas videos de porno de viejas chupando pollas videos películas porno videos anal hd nacho vidal video xxx viejas muy guarras videos porno españil pollas porno lesbico gratis mejores vídeos porno gratis haciendo el culo videos de colegialas porno españa masaje porno gratis xxx ver videos x art porn porno bueno follar por el amor holly michaels porno anal primera vez anal morenas videos cunnilingus porn tube chicas enseñando el culo viejas cachondas videos gratis mia magma kortney kane videos gratis videos porno español hd cumlauder españa peliculas porno fiestas sexo amateur chicas 19 lesbianas corriendose pezones enormes follando follando porno pelirojas es.

Työelämä muuttuu Se, että perinteisiin miesten ammatteihin on tullut naisia, on jo vaikuttanut työelämään, sanoo rehtori Juhani Kauppinen. Imin Villeä posket mutrulla. Pienet lapset sukupuolesta riippumatta tarvitsevat läheisyyttä ja silittämistä, he elävät siitä. Joillakin tekniikan opetusaloilla muutokset toiseen suuntaan ovat kuitenkin suuria. Jos haluat vastauksia niin kannattas nostaa vaikka se kuuluisa kissa pöydälle.

: Veli antaa homoseksuaaliseen kalua kalua anopilta

Veli antaa homoseksuaaliseen kalua kalua anopilta Tantrinen hieronta seksi homoseksuaaliseen alusvaatteet
Liveseksi homo pringles kalu Panoseuraa turku homo kinky novellit
Kalu haisee homo live jasmin Zhangilla on työpaikka, mukava vaimo ja vuoden ikäinen poika. Pahempi sinulle, jos on homo. En ole koskaan ajatellut, että olisivat homoja tai se olisi jotain muuta kuin kaverillista, mutta nähtävästi joidenkin mielestä on homomaista halata. Hän yhdistää soturinaiset sarmaatteihin, sekakansaan, joka oli syntynyt alkuperäisten amatsonien ja skyyttien sekoittuessa. Mutta mikä meillä on uutta miesten elämäntyylissä, on jo gammal sak Ruotsissa. Sinuna toistaiseksi yrittäisin unohtaa, en tosin ole lukenut viestiketjua lävitse Sinulla ne on mielenkiinnon kohteet, Homo-Petteri.

Veli antaa homoseksuaaliseen kalua kalua anopilta

LAIHDUTUSJUOMA SEKSITREFFIT HOMOSEKSUAALISEEN MIES