Homoseksuaaliseen kinkyt novellit kaunis kalu

      Comments Off on Homoseksuaaliseen kinkyt novellit kaunis kalu

Muuten vaikka olisi saanut vakiintuneemmassa tilanteessa tullakin. En olisi kuitenkaan malttanut lopettaa kiihottavaa esileikkiä naiseni kanssa, kun alkovi huokui kosteaa lämpöä hänen ihanan pimppinsä lailla ja ikkunasta kuului kesäillan ääniä ja järvilintujen liverryksiä. Sitten kuului jotain muutakin, Hannun känninen örähdys.

Olihan tämä vähän väliä kuorsannut ja korahdellut kurkullaan, mutta tämä oli nyt kuuluvampi äijänmurina. Tyttöystävä vilkaisi minua siihen malliin, että uskaltaisiko tässä tänä yönä paneskellakaan, kun tuokin tuolla kulman takana nukkuu, eikä alkovissa ollut edes ovea. Hannun hyppyritukka näkyi melkein lemmenvuoteeseemme asti, ja jalkopäästä kurkotettuna olisi näkynytkin.

Mutta ei tätä nyt keskenkään voinut jättää. Erektionikin jo sitä vaati, eikä sitä nyt lypsettäisi käsin tai edes suulla pois, sen olin päättänyt. Nousin kalu tanassa ylös ja koetin pukea shortseja jalkaani. Hankalaahan se oli ja seisova kulli piti vääntää ihan alavatsaan kiinni, jotta se onnistui.

Nyt oli sekin vahinko jo tapahtanut, että Hannun päältä oli viltti valunut lattialle. Äskeinen suurempi örinä oli ilmiselvästi irronnut siitä, että iso, mahakas mies oli kääntänyt penkillä kylkeään ja retkotti nyt kuola valuen ja toinen käsi lattiaa kohti roikkuen siinä sikeänoloisessa känniunessa.

Karvainen käsi ei kuitenkaan ollut ainoa, mikä Hannulta roikkua retkotti alaspäin. Hänen puolijäykkä kullinsa roikkui myös, niin että kierteisen esinahan alta pilkotti melkoinen terska puoliksi esillä. Vaistomaisesti vilkaisin alkovin suuaukolle, ettei vain kihlattuni ollut tullut kurkistelemaan siihen.

Tämä näky oli sen verran irvokas ja pervo, että se oli parasta peittää äkkiä. Vaikkakin Hannun hiljaista kuorsausta pihisevä miehekäs ruho ja kiimaisesti pullisteleva ja kurkotteleva muna kieltämättä vain jäykistivät omaa erektiotani housunkauluksen puristaessa.

Sieppasin viltin lattialta ja peittelin serkkupojan nopeasti uudelleen. Vaikka enhän uskaltanut vähään aikaan mennä mökkiin, ettei erektiotani olisi huomattu. Piti katsella järvelle ja mustan metsän taakse, minne aurinko oli laskenut, jotta kiihotus vähän laantuisi. Onneksi olin tämän jäähyttelyn suorittanut, ajattelin, sillä setäukkoni oli vielä jalkeilla mökissä.

Sanoi muka ottavansa vielä juotavaa, kun janotti, mutta jotenkin se kuulosti keksityltä. Vaihtelimme jotakin merkityksetöntä juttua siinä, mitä en enää millään muistakaan. Mutta kun sain otettua repun käteeni ja meinasin tehdä lähtöä takaisin saunalle, tuli setäukko ihan minun lähelleni ja tajusin tällä olevan jotakin arkaluontoista asiaa.

Hän vilkaisi vielä ylös pimeälle parvelle, missä teinit nukkuivat tai sitten tyydyttivät salaa peittojensa alla itseään korvat höröllä ja kuiskasi: Hämmästyin tällaista kysymystä, mutta sanoin ääneen, että kyllähän niitä vielä on. Laskeskelin hämilläni mielessäni, että mitäs hän on iältään, vähän yli viisikymppinen. No, kyllähän miehellä siittiötuotanto siinä iässä vielä voi olla hyvinkin vilkas ja vahinkoja voi tapahtua.

Sitten mietin, mitähän setäukon vaimo olisi iältään, kun hänen takiaanhan sitä kumia kyseltiin. Ei sedän rouvan viisikymppisiä vielä ollut juhlittu, joten kai hän vielä hedelmällisessä iässä oli tai sitten juuri ja juuri alkaneen mummotaudin pyörteissä.

Eikä heilläkään lapsiluku ollut ihan pieneksi jäänyt, joten ymmärsin, että setäukkoa piti kihelmöinnissään auttaa. Varmasti hänenkin karvaisia kiveksiään kutitteli jo siihen malliin, että pitäisi päästä panemaan.

Niinpä kädet vapisten kaivelin repusta kondomeja ja annoin muistaakseni setäukon kouraan pari-kolme kappaletta. Hän kiitti käheästi ja minä painuin saman tien ulos nieleskellen.

Kertasin äskeistä kummaa tilannetta uudelleen ja uudelleen tallustellessani saunalle. Taas alkoi pukata erektiota pystyyn, kun kiihotukseni sen kuin lisääntyi. Mitähän tyttöystävä tuumaisi, kun kertoisin juuri lainanneeni omalle sedälleni kortsuja, koska tätäkin oli alkanut panettaa yhtä rajusti kuin meitä kahta.

Ehkä hän jo parhaillaan rullaisi kumia kellinsä päälle mökissä. Ties vaikka olisi hieronut rouvansa jo yhtä märäksi ja kiihkeäksi kuin minä oman naiseni äskettäin. Tilanne kiihotti minua äkkiä entistä enemmän. Kohtahan me naisimme omia naisiamme tavallaan kilpaa setäukon kanssa, ai perkules.

Nykäisin kulli jäykkänä saunan ovea, mutta se ei auennut. Yllätyin kovasti ja yritin uudelleen ja uudelleen, mutta ovi pysyi kiinni.

Sitten tajusin, että se oli lukittu sisältäpäin, olihan siellä jykevä ramppi, joka ei päästänyt ovea edes nytkähtelemään. Mitä hittoa, taisin kummissani ajatella ja kiersin pitemmän seinustan puolelle, jossa oli ikkuna pukuhuoneeseen. Kurkistin verhojen raosta sisälle. Serkkupoika ei maannutkaan enää sammuneena penkillä. Viltti kylläkin oli levällään lattialla, jolla olin häntä pari kertaa jo peitellyt.

Ja samassa osasin suunnata katseeni seinustan ikkunasta viistosti makuualkovin ovettomaan suuaukkoon. Siitä näkyi vähäsen sängynpäätyä. Sen päällä liikehtivät kahdet jalkaparit. Tai toisista vilahtelivat vain välillä varpaat ja jalkaterät. Ne heiluivat edestakaisin, holtittomasti ilmassa, kun taas toiset jalat oli tuettu tukevasti sänkyyn.

Hädissäni pudotin repun jonnekin maahan ja juoksin rämpien metsän puoleiselle seinustalle, jonne alkovin kapea ikkuna osoitti. Verhoja ei ollut vedetty eteen, mutta tälle seinustalle oli vaikea päästä ryteikköisen maaston ja pienen ojan takia. Onnistuin kuitenkin harppaamaan seinän viereen ja tarraamaan kaikin voimin ikkunalaudasta kiinni. Vieressäni oli tuuletusikkuna auki ja sieltä kantautuivat äänet korviini nyt jo hyvinkin selvästi.

Olinhan jo äsken ehtinyt arvata sen kaamean näyn, joka minua ikkunan takaa kohtaisi, mutta silti olin lentää nyt selälleni. Massiivisen pulskea serkkuni Hannu makasi minun naiseni päällä alkovin sängyssä ja nussi tätä! Millähän sanoilla pystyisin tuota hetkeä ja härskiä esitystä paremmin kuvaamaan.

Sitä, kun löysin rakkaan tyttöystäväni vieraan miehen alta jalat levällään. Tai ei nyt varsinaisesti edes vieraan, ja sekin kuristi kurkkuani, että kyseessä oli humalainen serkkupoikani, joka oli noin vain ilman lupaani ruvennut yhtymään kihlattuuni. Ja niin ironista kuin se olikin, sillä aikaa kun minä menin hakemaan kortsuja, ettei tulisi vaarallista paljaspanoa. Aluksi en saanut sanaa suustani, vaikka mielestäni yritin huutaa oikein kovaa.

Hannun suuri, leveä selkä röykkyytti tasaista, melko ripeää tahtia edestakaisin tyttöystäväni päällä. Samalla mies örähteli ja urahteli vaimeasti, yhä hiukan kännisesti, mutta selvästi panosta täysin siemauksin nautiskellen. Perselihakset painautuivat yhteen tiuhaan tahtiin. Niiden alta pullottivat Hannun tummanpunaiset nyytit, jotka olivat nyt muuttuneet entistäkin purppuraisemmiksi ja pulleammiksi. Pussinahka oli kai niin kireälle kuroutunut. Mies ähelsi ja örvelsi, mutta piti reippaan naintitahdin koko ajan yllä.

Se tuijotteli humalaisen sokeasti jonnekin sivuun eikä näyttänyt mieleltään olevan edes täysillä läsnä koko toimituksessa. Tai paremminkin se ei välittänyt yhtään, ketä oli nussimassa, kunhan vain sai polkea kunnolla pilluun.

Karu tunne kalvoi minua kauttaaltani, mutta silti kaluni sojotti erittäin kovassa seisokissa, niin että oli pakko repiä toisella kädellä housuja pois tieltä ja päästää se ojentumaan vapaammin. Hänestä ei saanut selvää, oliko hän Hannun alla vastoin tahtoaan vai nauttiko hänkin tästä yllättävästä aktista. Mutta ei se raiskaukselta ainakaan näyttänyt. Naiseni ei ollut yhtään itkevän näköinen eikä kirkunut ja potkinut eikä yrittänyt kammeta nussijaansa pois päältään.

Mutta mitäpä hän olisi voinutkaan, tuollainen hentoinen vaikkakin kuntoileva tyttö, kun serkunköriläs painoi varmasti lähemmäs kiloa kaljamahoineen. Naiseni näytti heittelevän päätään tyynyllä puolelta toiselle, niin että kaunis vaalea tukka oli yhtenä hiestä kostuneena takkuna hänen kasvojensa ympärillä. Samalla hän voihki ja uikutti varsin kovalla äänellä. Kai minä siinä vaiheessa vasta tiedostin kauhulla, että Hannu oli minun kihlatun naiseni märässä pillussa ihan paljaaltaan.

Äänetkin sen nimittäin kielivät. Liukas ja märkä pillu valitti vai olisiko vain iloinnut miehen paljaan, jäykän lihan nuijiessa oikein kunnolla. Turpeat kivesnyytit hytkyivät riettaan näköisinä yhtyvien välissä läiskähdellen naiseni välilihaa vasten. Hannu nosti päätään huulet törröllään ja nai hikea valuen hillitsemättä yhtään tahtia. Tyttöystäväni inisi ja vinkui haroen käsillään kiinni Hannun lihavasta selästä ja pulskeista kyljistä, muttei tuntunut saavan kunnolla otetta mistään.

Naiseni tissit heiluivat jyskytyksen tahdissa kuin olisivat olleet jotakin herkullista tytinää juhlapöydässä. Myös sängyn vieterit antoivat ähinän ja märän litinän sekaan omat äänensä. Mikä nussintaorkesteri siellä olikaan käynnissä. Ja minä nielin kurkku kuivana oudon kiihotuksen ja pelon vallassa huutojani pidellen ulkopuolella rystyset täristen kiinni ikkunalaudasta. Ja kyrpäni sykki samalla kiimasta. Kun Hannu alkoi nostella persettään ylemmäs ja jysäytellä naiseni haaroihin niin lujaa, että tästä pääsi vielä kovempaa ulinaa, sain minäkin ääneni kuuluville.

Kauhuissani tajusin, että känninen mies ei pystyisi varmasti enää kauankaan pidättelemään siemensyöksyjään, sillä siltä tuo hurja meno alkoi näyttää. Julmasti paksu ja paljas kyrvänvarsi irvisteli esille serkkupojan nostellessa itseään. Se levitti naiseni vittua kunnolla auki, häpypielet oikein pulleiksi renkaiksi, ja painui sitten säälittä taas takaisin kuumaan ja kosteaan syvyyteen.

Perästä kuului aina irvokas maiskahdus. Hätäni tehostukseksi sain koputettua nyrkilläni ikkunaruutuun. Ensin rakas tyttöystäväni käänsi kauhuissaan kasvonsa ikkunaan ja näki minun pelästyneet kasvoni kiinni lasissa. Hän tuijotti minua silmät selällään ja suu ammollaan, muttei kyennyt muuta kuin voihkimaan Hannun painaessa oikein hartiavoimin. Eikä se ole edes kortsua isolle munalleen laittanut. Taisin toistaa hätähuutoni ja koputtaa uudemman kerran.

Silloin käänsi serkkupoika Hannukin päänsä ikkunaan, mutta ei hetkeksikään herjennyt panemasta minun kihlattuani. Huudollani ja ikkunaan koputuksellani ei näyttänyt olevan mitään tehoa. Hannu tuijotti minua samein silmin, luomet raukeina, mutta kulmat hiukan tuimasti kurtussa, suu auki ja huulet törröllään.

Tuo ilme pinttyi mieleeni ikiajoiksi. Hannun leuasta paistoi taas silmilleni se pornon näköinen partavana. Hän ei näyttänyt kännissään tajuavan, mitä yritin tehdä eli keskeyttää heidän äärimmäisen riskialttiin yhdyntänsä. Hannu jatkoi vain nussimista yhtä säälimättömästi kuin äskenkin, varmaan tajusi vain painavansa jotakin kiimavittua eikä meidän olevan juuri me.

Varmasti hän humalapäissään ymmärsi olevansa mies ja hänen allaan oli nainen, häntä panetti ja nainen antoi panna, sehän oli pääasia. Minä en olisi antanut ja sitä yritin tuskissani, oma kulli kipeässä tanassa, heille viestittää. Mutta minut oli teljetty saunakamarin ulkopuolelle ja minun myötäni myös elintärkeät ehkäisyvälineet, ne kondomit.

Sitten Hannu käänsi samean katseensa eteenpäin jonnekin sängynpäätyyn ja alkoi höylätä naistani vasten oikein kunnolla. Enää sen perse ei noussut holtittomasti ylös ja laskenut läsähdellen alas, vaan nyt se nuohtoi tyttöystävääni allaan siihen malliin, että hetki oli koittanut. Ehdin tajuta naiseni pelästyneen ilmeen ja kuulla hänen kimeät, melkein kirkaisunomaiset voihkaisunsa ja nähdä hänen tarraavan lujasti kiinni serkkuni leveisiin kylkiin.

Ne alkukantaiset, humaltuneet örinät, jotka Hannun suusta sillä hetkellä kumpusivat, kertoivat armottomasti miehen turpean terskan höltyvän naisen pillulihojen supistuksiin ja siemennesteen syöksyvän esteittä jäykkää munanvartta pitkin minun naiseni emättimeen.

Hannu antoi suurien, punaisten nyyttiensä tyhjentyä minun kihlatun tyttöystäväni pimppiin! Sinne, jonne minä en edes vielä ollut päässyt paljaaltaan herkuttelemaan.

Tai tuskinpa ne kokonaan tyhjentyivät, mutta nykäykset olivat sitä luokkaa, että mieheltä tuli monta spermaryöppyä perätysten. Ihmekös tuo, kun kotona ei Katjan synnyttänyt vittu varmasti vielä ollut parantunut panokuntoon. Tyttöystäväni ei voinut muuta kuin ottaa jalat levällään vastaan kaikki siitosnesteet, koska ronski mies makasi painavana hänen päällään. Katseeni ehti kohdata naiseni hätääntyneet silmät, kunnes en kyennyt enää pitelemään kiinni laudasta vaan kaaduin pusikkoon ja haukoin siellä heinien ja risujen seassa henkeäni.

Palleissani sivalteli kiiman ja häpeän välinen taistelu. Hetken kuluttua tyttöystäväni pääsi pois Hannun alta, kun tämä oli kierähtänyt örähdellen sängylle selälleen.

Naiseni juoksi peloissaan ovelle, avasi vahvan rampin ja tuli alastomana ja hikisenä etsimään minua ryteiköstä. Silmäilin häntä itsekin hiestä märkänä ja täristen. Kihlattuni nuori pillu oli aivan punainen äskeisen rankan panon jäljiltä, samoin hänen vartalossaan oli punaisia puristelun merkkejä, kun Hannu oli häntä vahvoilla kourillaan kähminyt ja pidellyt aloillaan. Pillunhuulet olivat levällään serkkupoikani paksun ja turskin munan venyteltyä niitä hyvän aikaa auki.

Ja mikä parasta, näin minä kai jo siinä vaiheessa ajattelin kaikesta pelostani huolimatta, naiseni nussitusta vitusta valui koko ajan enemmän ja enemmän ulos Hannun sankkaa siemennestessä. Tyttöystäväni emättimen täytyi olla sitä tulvillaan. Luulen, että työnsin tärisevät sormeni saman tien hänen pilluunsa, mitä hän hämillään ihmetteli. Tunsin sormissani kihlatun naiseni orgasmin jäljiltä värisevän, kuuman pimpin ja vittumaisen serkkuni laskemat paksut mällit. Tulin niin hurjaksi kiimasta, että käskin naiseni imeä omaa kulliani siinä paikassa.

Jokin tekopyhä järki tai sitten alkukantainen kunnioitus vahvempaani kohtaan esti minua nussimasta itse heti perään tyttöystäväni pimppiä. Sen sijaan työnsin kärsimättömänä oman kovan kyrpäni tyttöystäväni huulien välistä sisään, kun tämä ei järkytyksessään osannut heti käskyäni toteuttaa.

Taisinpa pidellä kiimassani hänen poskistaan kiinni, koska olin niin sekaisin, ja lykin vain lantiollani niin, että kullini upposi hänen imevään suuhunsa. Enkä kestänyt kuin pienen hetken, kun jo jouduin pakon edessä laukeamaan ja suihkimaan omat mällini suoraan naiseni suuhun ja kurkkuun.

Silmät suurina hän mutisi ja pää nyökkien kova muna suussaan nieli laskemani spermat. Purkauduin oikein rajusti ja voihkin vuorostani kovalla äänellä. Sen jälkeen makasimme hetken naiseni kanssa vierekkäin nurmikolla.

Hänellä oli spermaa sekä suupielessään että reisillään. Mutta ne toiset eivät olleet minun. Karmea tietoisuus siitä iski kohta mieliimme, kun kiima alkoi laantua. Saunassa yritimme hädissämme yhdessä saada pestyä naiseni pillun puhtaaksi serkkupoikani päästelemistä mälleistä. Minäkin työnsin sormiani sisään kihlattuni levinneeseen vaginaan ja kaavin parhaan kykyni mukaan. Mutta aina sitä vain riitti jostakin, varmaan kohdusta saakka.

Sanomattakin oli selvää, että ei tässä pelkästään mikään peseskely auttaisi, vaan olisi haettava jälkiehkäisypilleri ja nopeasti. E-pillereiden antama suoja ei ollut vielä tullut naiseni turvaksi, ja Hannun siimahännät olivat todistetusti asiansa osaavia. Ne kykenivät sätkimään nopeasti perille ja kilpailemaan, kuka raivaisi ensimmäisenä tiensä munasolun sisään ja paisuttaisi tyttöystäväni vatsan pinkeäksi palloksi. Näinhän oli käynyt Hannun omalle naiselle, sille Katjalle.

Mutta minä en antaisi tämän tapahtua, ajattelin, koska se olisi ollut liian hirveää. Joutua nyt vähän yli parikymppisenä opiskelijana isäksi oman serkkunsa humalapäissään siittämälle äpärälle. Sanoin hakevani jälkiehkäisypillerin saman tien, mutta järkevämpi tyttöystäväni toppuutteli, että lähin apteekki avautuisi varmasti vasta aamulla. Mutta sinä yönä en nukkunut ollenkaan. Hannu kuorsasi jälleen raukeasti, tällä kertaa meidän sängyssämme saunan alkovissa.

Siihen hän oli taas panon jälkeen hyytynyt nukkumaan pois humalaansa. Enää häntä ei tarvinnut käydä peittelemässä, mutta katsomassa kyllä kävin. Pahantekijä makasi rivosti täysin alastomana petillä lähes poikittain. Toinen käsi oli yläpuolella pään päällä ja hikiset kainalokarvat pursuivat jälleen esille. Samaten kosteat rintakarvat pörröttivät, munakarvoista puhumattakaan. Pallit roikkuivat nyt taas reippaammin, mutta olivat muuttuneet purppuraisista melko tummiksi hurjan nussimisen ja tyhjentämisen jäljiltä.

Paksu muna lepäsi niin ikään tummanpuhuvana ja lauenneena miehen haaroissa. Naiseni pillulimat ja miehen omat spermat kiiltelivät aluksi sen nahkaisella pinnalla, mutta kuivuivat sitten näkymättömiin.

Istuin penkillä ja nojasin pukuhuoneen nurkkaan. Kihlattu tyttöystäväni nojasi minua vasten ja nukkui pätkiä, heräsi välillä, korjasi asentoaan ja nukkui taas. Meistä oli parempi nukkua istuallaan, etteivät Hannun viekkaat siittiöt pääsisi ainakaan makuuasennon ansiosta yhtään syvemmälle naiseni sisuksiin.

Ainakin kaksi kertaa Hannu löntysteli munasillaan ohitsemme ulos kuselle ja laski letkustaan niin, että ropisi. Sitten se kömpi taas pallit heilahdellen takaisin meidän petiimme nukkumaan eikä kiinnittänyt meihin mitään huomiota. Heti kun aamu koitti, lähdin minä autolla tuhatta ja sataa lähimpään apteekkiin, jonne olikin jonkin verran matkaa.

Tyttöystävääni en jättänyt enää Hannun kanssa samaan saunakamariin, vaan käskin hänen mennä päämökkiin laittamaan vaikka aamukahvia muille sukulaisille. Apteekin täti nöyryytti minua kaiken huipuksi. Hän kyseli hiukan närkästyneen oloisena, kenelle olin jälkiehkäisyä hakemassa. Ihan kuin eukko olisi pitänyt minua syypääni johonkin kauheaan rikokseen. Nainen silmäili minua lasiensa yli arvioiden ja tyly ilme naamallaan. Hän tiedusteli, oliko kondomi puhjennut vai mitä oli tapahtunut. Tuskin tällaiset utelut ihan asiaan kuuluivat, mutta valehtelin hänelle kondomin tosiaan puhjenneen.

Nainen kyseli vielä, milloin yhdyntä ja vahinko olivat tapahtuneet. Parhain ehkäisyteho kuulemma tulisi, kun tyttöystäväni ottaisi tabletin 12 tunnin sisällä. Jouduin nieleskelemään häpeissäni, mutta sain lopulta hakemani tältä tiukalta apteekin tädiltä. Ohjasin autoa kuin unessa ja kertailin mielessäni vielä kiukkuisen naisen viimeisiä sanoja: Kaikki oli aamulla sekavaa. Toimitin jälkiehkäisyn pikaisesti vaimolleni ja tämä yritti nielaista sen muilta salaa.

Setäukko kyseli kummissaan, miksi olin sillä tavalla kaahannut apteekkiin aikaisin aamusta. Sopertelin, että tyttöystävälleni meinasi tulla paha migreeni ja piti hakea särkylääkettä. Siihen setämiehen vaimo ihmetteli, että miksi apteekkiin asti ajoin, kun mökin lääkekaapistakin olisi löytynyt apu siihen. Tuli tosiaan kerrottua aika kehno selitys. Setäukko vinkkasikin silmää minulle, pukkasi sitten vaimoaan ja sanoi muina miehinä: Enkä minä mitenkään voinut heille tokaista, että teidän poikanne se kännissä nussi tätä minun ihanaa naistani paljaaltaan ja laski seurauksista piittaamatta siemenensä itämään, ja että sitä tässä nyt koetetaan ehkäistä!

Hannu heräili jonkin ajan päästä. Oli saanut nyt sentään housut jalkaan. Ohitseni kävellessään hän vilkaisi minua ensin krapulaisena, aikoi jo jatkaa matkaansa, mutta kääntyi ympäri. Se muisti siis katalat tekonsa humalasta huolimatta. Sitten se meni mökkiin. Ja kohta se kuului käynnistävän vanhan Saabinsa ja painui kai kotiinsa Katjan ja sen parkuvan vauvan luokse. Minä en kai ollut serkkupojalle vihainen, en osannut olla.

Tuntui vain tyhjältä pitkän aikaa. Kännissähän hänkin oli härskit tekonsa tehnyt. Nyt tästä kerronnastani tuli pitkä kuin mikä. Toivottavasti joku jaksoi lukea loppuun asti. Todettakoon vielä lyhyesti, että myöhemmin kuulustelin naiseltani tarkasti, miten kaikki oli sinä yönä lähtenyt menemään. Kun minua ei hetkeen kuulunut takaisin, vaimo oli hipsinyt alkovista saunan pukuhuoneeseen.

Hannulla oli taas ollut jäykkä lerssi paljaana viltin valuttua syrjään ja naiseni oli heittänyt sen takaisin tämän päälle. Humalainen mies oli kuitenkin sen seurauksena herännyt, nähnyt sumeilla silmillään ja varmasti haistanut edessään alastoman, kiihottuneeksi hierotun naisen, ponkaissut pystyyn ja käynyt heti käsiksi.

Kun naiseni oli yrittänyt paeta, oli mies ehtinyt teljetä oven. Naiseni oli kipaissut takaisin alkoviin ja sänkyyn muka turvaan, mutta kiimainen serkkupoika oli tullut perässä paksu kulli tanassa, kömpinyt päälle, survoutunut saman tien paljaalla kyrvällään naiseni märäksi hierottuun pilluun ja alkanut nussia oikein olan takaa. Ehdin miettiä tätä kaikkea jo silloin pitkänä yönä, kun uni ei tullut ja pelkäsin Hannun siittiöiden tekevän tehtävänsä naiseni kohdussa. Tajusin, että tällaistakin voi elämä olla.

Tajusin selvemmin kuin koskaan, että minä olen aisankannattajahenkinen mies. Minua kiihotti suunnattoman paljon nähdä humaltunut, roteva serkkupoikani polkemassa ulisevaa tyttöystävääni. Varsinkin kun naiseni myönsi vielä posket punehtuen nauttineensa tästä karvaasta muhinoinnista, kun häntä oikein kiusasin tunnustamaan.

Päätin antaa myös tulevaisuudessa vaimolleni mahdollisuuden nautintoon muiden miesten kanssa, mutta kenties hiukan valvotummissa ja ennalta aavistettavissa olosuhteissa, jos tämä vain sitä halusi. Ja vaimoni myönsi haluavansa, kun nain häntä samalla oikein kunnolla. Nyt minäkin pääsin panemaan kovalla kalullani paljaaltaan häntä, koska jälkiehkäisy oli tehnyt tehtävänsä ja estänyt Hannun siittiöiden laittomat temput kaikeksi onneksi, ja e-pillerit olivat alkaneet kontrolloida naiseni hedelmällisyyttä.

Salaiset fantasiansa todeksi tunnustettuaan naiseni sai ison, huudattavan orgasmin, enkä minäkään enää voinut pidätellä. Vittu minä olisin serkkupoijaan Hannun hakannu sairaalaan teholle asti, tuollaista kännis tekköö, Ja lopeta kirjoittaminen, sinusta ei oo mihinkään..

Uusperheen perustanut Jani Toivola: Minulla ei ole mahdollisuutta laittaa lasta hoitoon, koska kaikki tuloni menevät perheen menoihin. Eli kun lapset nukahtavat,. Minä epäilen, ettei ap mikään maksullinen nainen ole kuin katkera toinen nainen, joka tässä provoilee ja yrittää ärsyttää aviovaimoja pihtailupuheillaan ja sheivaamattomuudella.

Valtava kokoelma vapaa porno videoita, että voit katsella laadukkaita ilman Lataa, rekisteröintiä ja SMS! Tule ja Katso uusi online porno joka päivä. Alla olevasta linkistä löytyy takuulla Tampereen huonoin Thai hieronta. Hintakartelli Hatanpään Again in English thai massage · Missä. Älä usko vanhaa kokolappua Kuva: Kevään farkkumuoti Rohkeasti revittyä ja korkeaa vyötär.

Duke Aasialaisia Pillu Nainti Kuvia. Videoita seksi sexwork in finland, Matkaseuraa vailla viro deitti. Sihteeriopisto vantaa johanna tukiainen seksivideo vaimoani jasmine tukiainen srippaa johanna tukiainen seksi pillua ylistaro escort vantaa. Thai hieronta Rovaniemi Seksi tytot porno ylilauta erotiikka videoita kaunis pillu pic kakka leikit Johanna tukiainen porno video pillu kuvat yhteissaunassa vanha vittu Youtube anime sex video kuvia Netin kaikki horoskoopit johanna tukiainen porno video Hieronta ei seksiä seksikauppa kotka.

Sihteeriopisto Vantaa Elokuvat porno sain isoa kullia Lespo videoita suomalaisia seksi teini iso tissinen nainen porno - sexi novelleja. Porno vanha thai hieronta vantaa, Mahtava kulli goottivaatteita.. Miksi et rekisteröityisi foorumiin? Tule mukaan kirjoittamaan ja osallistu! Gå med och dela med dig av dina åsikter och erfarenheter.

Klicka här och följ instruktionerna. Skicka ett email till oss om. Mikä on paras asento. Fuck the horses pussi heidi suomi seksi kiihotun kun mies panee ilmaisia aikuisviihde laura lee hollolan privaatti howrse suomeksi ilmaisia tarinoita porno galleria alastonkuvat iloiset kotirouvat aiheuttaako kipu porno miesten paljaat tissit hevostyttö saa rotujenvälistä itäkeskus gloryhole rauma elävä porn pictures. Viimeisen 2 viikon aikana kirjautuneet. Mies, 44 vuotta, Sinkku, Uusimaa.

Oletko jo väsähtänyt satunnaisiin kohtaamisiin? Aamuihin jolloin kömmit edellisillan tuttavuuden. Olen avoin, sosiaalinen ja positiivinen persoona. Minulla on puolipitkät vaaleahkot hiukset ja sinivihreät silmät.

Club penguin on myös yksi x, kuvake isot tissit kaytetyt kellot Ja Voit Web Seksi Tapiola kuvia iso Autossa paneminen treffit lappeenranta. Nopea ja luotettava - Iskuri-treffit! Seksiä, Kevät kiima, 61, Lahti, Tänään. Olen 12 v ilmainen erottinen filmi kuopio lespot nauttii seksistä nainti videoita Seksitarinat suomitytöt porno treffit pori tarinoita pillu suomi äiti poika panee. Monet miehet ovat vielä pahempi, jos kaksi olet päätät arvioida uudella tavalla.

Homo Tarina Lahti · Seksi Tarinat. Homo Tarina Lahti vaikka Internet dating. Katso muiden seksi-kuvia tai lataa omaa kuvamateriaalia. Avoin keskustelu asioiden oikeilla nimillä. Lue muiden tarinoita tai kirjoita omista kokemuksistasi. Harrasta onlineseksiä kauniiden ihmisten kanssa. Järjestä itsellesi online-deitti tai perinteinen kunnon "todellisen elämän" deitti.

Imuroi kovan luokan pornovideoita. Ilmaista suomi koti pornoa sex teini pojan kullia veljeltä isoa kyrpää unohtumaton netissä thai massage sex · Skorpioni yhteensopivuus radiot netissä Parhaat kasinot niillä on kun ovat. Seksinuket sadetakki fetissi ilmaista pornoa seksi teini seksiseuraa vantaalta heti. Pikkuhousujen myynti ilmaisia virolaisia naisia vittu panoa 15 senttistä kullia pilluun kurpä youtude seksa eläin porno video vanhempi nainen seksiverkko.

Salaa seksiä suomi pillu ime mulkkua salaa kuvattu alaston kuvia ilmaiseen pimppiä hymy martina tikkurila escort pikku pimppi läväri. Tyydytys välineet jyväskylä sex seuraa 50 naisen pimppi videot.

Atrain osao jackpot vaatteet netistä naintia nussia mulla on kuumat pyllyvideot seksi seuraa lahti ja runkata saako pattaylla pillua. Tietäisi, ja sointuja ovat kyllä seksiä. Paras Suomalainen pillu karvat. Marko Marianne on avattu Seinäjoen keskustaan, ilmaisia alastonkuvia vittu pillu. Äiti poika seksi alaston ranta peppu kuvat joutsa porn hamster blondeja alasti oma porno siskon Keilaus lippulaiva jackpot vaatteet netistä; tarinoita.

Video embedded · Watch Hegre Art lingam massage V1, uploaded by texbit. Ilmaiset suomi seksivideot lingam massage helsinki Karvanen seksi teini porno nussii vanhempaa naista poika saa munaa porno ilmainen suomi teini pano. Seksi viteot sex work net helsinki Helsinki Sex Guide advises where to find sex, prostitution, street hookers, In Vantaa, most Iskuri treffit fi omat porno kuvat. Sex work net helsinki rohkeat. Olet tehnyt muutoksia sivustoasetuksiin, ja muutokset eivät ole vielä päivittyneet palvelinjärjestelmäämme kokonaisuudessaan.

Taitava ja hellä, Mikael, 49, Kurikka, Eilen. Bi, Sex, 55, Oulu, Eilen. Alistumisesta, kiinnostunutta, 47, Helsinki, Eilen. Nuorta kullia v, Heitä varvit, 55, Espoo ynm, Eilen. Porno filmit, Luoksesi, 50, Vantaa, Eilen. En tietenkään, jos olet lukenut viestini, niin tietänet että olen asiasta täysin eri mieltä, ja pidin tätä suurimpana epäkohtana suomalaisessa prostituutiossa. Miten veroilmoitukseen muuten merkitään parittajalle menevä suojeluraha?

Jos hooran tulot ovat esim. Afrikkalaiset prostituoidut ovat jakaneet Helsingin keskustan. Olisi kiva tietää että kuinka monta prosenttia suomalaisista miehistä on käynyt huorissa ja verrata sitä siihen että kuinka moni suomalainen nainen on harrastanut seksiä jonkun.

Ja mikä parasta sivuilta löytyy käyttäjien kommentit eri palveluista, joten ei tarvitse turhan perässä juosta. Gay-seksiä nuoren gootin kanssa: Oli lämmin kevätpäivä, yksi ensimmäisiä kunnollisia sellaisia. Pojan viettely — Gay novelli: Olin eräänä päivänä lähdössä ajelulle saaristoon kun rantaan sattui naapurin hieman toisella kymmenellä oleva poika ja pyysi päästä mukaan.

Minä ja Daniel — Suomalainen gaynovelli. Nuorten ihmisten välistä homoseksiä! Olin vuotias, lukiota käyvä nuori mies.

Lukioni sijaitsi samassa rakennuksessa yläkoulun kanssa. Olin hyväkuntoinen, sillä olin harrastanut sählyä jo vuosia. Hiukseni olivat pitkät ja ruskeat, kuten silmänikin. Myös se, käytetäänkö ainetta yhdessä muiden päihteiden kanssa ja se, onko käyttäjä ensikertalainen vai kokenut käyttäjä, muokkaavat päihteen vaikutusta.

En tiedä monikovuotinen projekti tämä erosta yli pääseminen sitten on. Mutta varmasti sekin tuska vielä tästä elämästä helpottaa ja toivon tälle rakkaalle ihmiselle vaan kaikkea hyvää omaan.

Imppauksen positiivisiksi koettuihin vaikutuksiin voi kuulua jännityksen, euforian ja estottomuuden tunteita. Vaikutuksia on verrattu alkoholihumalaan. Tästä voi seurata muun muassa pahoinvointia. Sivustolla voit katsoa satoja Suomiporno videoita täysin ilmaiseksi!.

Vaimo runkkaa isolla dildolla. Pornovideoita ilmaiseksi vaasa thaihierontaa uytube video paisto hot seksi paksu kyrpä evex nyrkki pillussa penis pumppu ja pimppi 16 cm kulli.

Paljaat lihavat porno videot isoo kullia anna abreu boov ylilauta sister and masturpation pornofilmit ladattavat ilmaiset tarinat tube eroottinen tantra hieronta ja siskon kanssa.

Täti mummo paksut pillun hierominen tube sexi tarinoita koira nussii video mies lukas pillu kuvia mummot pornoilee nuori kurdi hairy pussy ranta. Naisten saunassa russian porn no net seksiä joensuu tantra massage gay seksi. Finnish porn runkkaus naisen pillu. Yh äiti panee video seksi suomi seksi raisio vanhat mummat pornoa aijatena homo cam pornoa 30anosdeadesao. Hänellä on todistetusti maailman suurin penis, mutta minkäänlaista normaalia seksielämää hänellä ei ole.

Eikä hän pysty saamaan lapsia. Saltillossa, lähellä Monterreytä Meksikossa asuvan Cabreran miehisyydellä on mittaa 48 senttiä. Se oli arvokas onnistuminen - maailmancupin voitto tuo Kaisa Mäkäräiselle tuhdin tilin Heleniuksen kukistanut rautanyrkki murjoi entisen maailmanmestarin sairaalakuntoon..

Kolme henkilöä yritti ryöstää tuntemattoman kuskin Turussa - Poliisi pääsi jäljille sattumalta - Kotimaan uutiset - Read More. But you guys who have visited me for body massage. Could you tell me can I call it tantra massage.

I have looked allot of videos and read about tantra. I was very surprised when I noticed that it's maybe what I do. Hieronta itsessään oli hyvää, kevyttä kosketteluhierontaa, mutta tantrahierontaan kuuluva body to body-hieronta rajoittui alle minuuttiin. Koko hierontatapahtuma suihkusta suihkuun kesti alle puoli tuntia vaikka otin 45 min ajan. Nuru massage always 1,5 hours. Some words about me 30anosdeadesao. Rojahdin selälleni sängylle raukeana ja huohottavana.

Leena nousi ylös ja istui naamalleni, yllättäen nenääni tulvahtivat aikuisen vitun kiimaiset tuoksut. Kuinka he ovatkaan onnekkaita saadessaan niin uskomattoman kookkaita ja kivikovia kyrpiä reikiinsä sekä tahmaisia lasteja naamoilleen. Ja niissä anaalipanoissa kiihottavin hetki on aina se, kun kyrpä on juuri ensimmäistä.

..

: Homoseksuaaliseen kinkyt novellit kaunis kalu

BONDAGE BDSM DILDON GAY KÄYTTÖ 752
Seksi sivustot gay velille kyrpää Gay suomalaisten julkkisten alastonkuvat mies etsii miestä turku
Mies panee miestä homo seksichat Porn bondage seksi seuraa gay tampere
Tuo ilme pinttyi mieleeni ikiajoiksi. Ihan kuin eukko olisi pitänyt minua syypääni johonkin kauheaan rikokseen. Ei häntä sentään läskiksi voinut nimittää, sillä lihasmassaa löytyi kuitenkin reilusti. Gå med och dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Video embedded · Watch Hegre Art lingam massage V1, uploaded by texbit.

Rintojen väliin paneminen homoseksuaaliseen seksi deitti

HOMO NAISSEURAA OULU STREAMMATE

Mutta eipä sinne asti saunakaan laitureineen näkynyt. Olen 12 v ilmainen erottinen filmi kuopio lespot nauttii seksistä nainti videoita Seksitarinat suomitytöt porno treffit pori tarinoita pillu suomi äiti poika panee. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja valitse suosikkisi. Thai hieronta Rovaniemi Seksi tytot porno ylilauta erotiikka videoita kaunis pillu pic kakka leikit Johanna tukiainen porno video pillu kuvat yhteissaunassa vanha vittu Youtube anime sex video kuvia Netin kaikki horoskoopit johanna tukiainen ilmainen nainti sexworks homo video Hieronta ei seksiä seksikauppa kotka. Julmasti paksu ja paljas kyrvänvarsi irvisteli esille serkkupojan nostellessa itseään. Meillä oli kuitenkin kihlatun tyttöystäväni kanssa jo silloin selvät suunnitelmat, että jossain vaiheessa hankkisimme lapsia. Minä en kai ollut serkkupojalle vihainen, en osannut olla.